murkica
|
No punce pa da se še jaz na hitro javim... Danes sem v službi in nimam veliko časa, da bi pisala, vsa pa vsekakor zraven prebiram. Jaz sem preživela tudi ta prijhod M in novo razočaranje, ampak vikend sva preživela v objemih, tudi kakšni solzi in trdni odločitvi, da bo tudi za naju posijalo sonce. Tako, da zdaj vsaj vem, da se je nekaj dogajalo in bom lahko to tudi povedala moji G, decembra, ko bova šla na posvet. Tako, da vsaj vemo, da se lahko nekaj dogaja, sedaj pa moramo to samo še dokončati in donositi bebico, pa bo svet postal še lepši. jazzz- zate močno močno stiskam pesti in verjamem, da je to tvoj mesec in da bosta z dragim dobila veselo novico. Če prav razumem boš že čez dobrih 14 dni vedela, da si srečka ? Jaz se že kar veselim. No jaz zdej čakam, da bo konec M in da gremo lahko zopet veselo na delo. Imam pa eno vprašanje, če imaš pregrado maternice(sej ne vem, če jo imam) ali bi se to takoj videlo na UZ, ali mora biti to prav kakšen poseben pregled in ali bi bilo možno, da se pri meni nekaj začne dogajati in se zaradi tega potem ne dokonča? Ker jaz sem imela kakšno leto nazaj pregled z UZ, sicer bolj na hitro(takrat ko je bil pozitiven testek, pa kje čez kakšen teden prišla krvavitev, no nekako tako kot tokrat, samo da takrat nisem šla na odzem krvi ampak je bil narejen samo urinski test) in je rekla, da imam lepo obliko maternice. A bi se tam lahko videla pregrada? Bodite lepo, jaz pa šibam delat... LP
< Sporočilo je popravil murkica -- 13.10.2008 12:44:24 >