|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
13.10.2008 10:44:10   
ledenka
jazzzika user posted image  meni se je zdelo, kot da cuka. no, kot da ti puli dlake iz jajčnika, če si lahko predstavljaš to bolečino user posted image  itak boš vzela tablet, tako da boš mela feeling cukanja brez bolečine. sicer pa punce, ki so dale skos GK in Reškota, pravijo, da je Reš zelo nežen.

ja, partner ti lahko pomaga pritiskat na trebuh (hja, moj si je vzel čas in je prišel noter, ko je bilo vse mimo... user posted image ).

za jutri ne vem, če bo kak uz padel ali bom dala samo kri in vodo, pa pritisk itd. mam pa že ob 7h zjutraj... skor tako hudo kot pri Rešu user posted image  upam na UZ, ker potem bom počasi seznanla taščo z bebiko... ker imam nuhalno komaj čez 3 tedne. joj, kako je to daaaleeeeč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.10.2008 10:57:55   
Anonimen
pikica... Jaz bi se na tvojem mestu šla malo pokazat zdravnikom...
Nenavadno je da je menstruacija tako huda... Sicer bi naj pri SS dolgo krvavela (jaz sem enih 14 dni) ampak če preveč krvaviš pa tudi ni dobro, ker lahko da se je kaj zataknilo... Jaz bi se šla pokazat.... Ali pa vsaj G pokliči in se malo pozanimaj... A si mela tudi kaj strdkov?

Mi smo od včeraj naprej spet v AKCIJI.... Je blo včeraj prov lušno zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se nauživala malo v objemčku mojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
13.10.2008 10:59:09   
pikicao.
ziva user posted image user posted image user posted image user posted image  pol spet user posted image user posted image  navijam navijamuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
13.10.2008 11:02:03   
sonček85

Jazzzzzi - bom držala pesti, mislila nate in navijala k zmešana!
Srečno!

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
13.10.2008 11:04:09   
pikicao.
no dejmo zdej spet mal veselja na borbo spelatuser posted image user posted image user posted image
ktera bo kej smesnga napisalauser posted image
aja jazzy drzim pesti zateuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
13.10.2008 11:08:52   
jazzz27
gigi...hvala za vse dogovore, informacije...mah zlate steuser posted image user posted image user posted image Gdaj imaš ti sedaj UZ?

ajsi...ta je pa dobra....dlake puli  iz jajčnika....me spodnji štuk tako boli, ker se smejim na ves glas...se mi zdi da mi ga bo razneslouser posted image user posted image user posted image user posted image ...a folikelčki še kar rastejo po stop inekciji? Mene že pošteno tišči....sem taka, kot žogicauser posted image user posted image ...
Ajsi..a obljuiš, da boš prišla poročat kako je bilo...pa kako slikco bi tud že lahko videli!! A se ti že kaj buhi pozna? Kdaj boš obvestila taščo? A tvoj je že dojel....uffffffffffff....zdaj pa maš delauser posted image user posted image user posted image

sonček85....hvala za želje....bom probala pobrat kaj velik srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikicao...pokliči G., za preventivo..nikad se nezna....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
13.10.2008 11:17:11   
pikicao.
punce men je pa spet mal nabijat zacel ;)) kokr tkole soncek posije men v galvi nabijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
13.10.2008 12:07:48   
pikicao.
na pa ni nobeneuser posted image  
kje ste piske mojeuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
13.10.2008 12:14:54   
jazzz27
jaz sem tu pa tamuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
13.10.2008 12:15:04   
ledenka
jazzzika, ja taki občutek je user posted image user posted image user posted image  kaj češ user posted image user posted image user posted image  sicer če brazilsko preživimo, da ne bi tegale... folikelčki ne rasejo več, samo dozorijo do konca po stopki, da počijo v določenem času

ja, slikica - joj, še vedno nimam programa namontiranega na novem compu user posted image  niti ne vem prav, kje je CD. po moje v omari, kjer bo otroška, tako da jo moram spraznit (le kam bom dala ves ta kložn)

buhi se mi ne pozna, itak me napenja in sem zaradi tega napihnjena. imam pa trd spodnji del trebuha user posted image  če ne bi imela toplotnih oblog, bi se morda že kaj vidlo user posted image  pa itak se vidi, da že dober mesec nisem trebušnjakov delala

za taščo in tasta je moj rekel, da po 12 tednih. eh... user posted image  ampak glede na to, da sem že v 11., morda že naslednji teden?

moj pa še ni dojel, nikakor user posted image  če mu rečem, naj on kaj dvigne, me še vedno tupo gleda, predno mu posveti lučka user posted image  po moje bo po nuhalni dojel, ko bo bebiko videl

pikicaOOOOO, ne skrbi, naše menstruacije se lahko iz meseca v mesec razlikujejo. in menda (ne vem, nisem doživela, vsaj ne da bi vedela) je SS tako zgodaj enak kot M, ni razlike. pri meni so bile M bistveno močnejše po kakih hormonih

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
13.10.2008 12:18:33   
~Biba~
dan dan..
jEzzikauser posted image   user posted image za folikelčke držim ti vse pesti, kar jih premore moje telo, na rokah in nogah, da bo punkcija čim manj boleča, in kar se da uspešna!

pikicaO user posted image
ne vem ti svetovatuser posted image ker ne vem kako dolge in boleče M imaš ponavadi, in če se ti je kaj takega že slučajno kdaj zgodilo.
Morda je kaj resnega, morda pa le nagajanje hormonov. Nimam pojma.user posted image Upam, pa da ni nič

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
13.10.2008 12:23:11   
Argojuhica
Lepo pozdravljene,
murkica žal mi je, da se je tako izteklo.Zavedaj se, da si na pravi poti in da ni daleč do cilja. Držim pesti.
neža taka babnica je že vajina punčka. Joj, kako čas beži. Si bom vzela čas in ti vsekakor napisala kaj več. Po sredi.

Do mojega pregleda je še dva dni. Joj, kako se to vleče. Včeraj je bil 8t.

Jazzika vidim, da si me dala na seznam. Hvala. Pridne.

LP

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
13.10.2008 12:23:32   
jazzz27
Eh, pol bo mala malcauser posted image user posted image ...Če se depiliram po nogah in bikiniju brez protibolečisnkih sredstev, bom valda pa še to preživela. saj me ni strah, me je pa predvsem zanimalo kakšna je to bolečina. Da se lahko pripravim. Pa če je Reško še neženo, pol je pa itak že vse ok!! user posted image

Sploh ne vem kaj bi danes jedla. sem si že eno tuno odprla, pa sem spet lačna...user posted image ...

No le hitro naštimaj program, da vidimo kako napreduješ...pa striptiz, pa slikce d majčkenga bitja....

Kdo pa je rekel, da boš tastu pa tašči povedala šele po 12t? A svojim staršem si že?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
13.10.2008 12:25:12   
pikicao.
o pa ste le prsle nazaj user posted image user posted image user posted image
biba ti mas pa tazga velkiga smajlita kokr je moj avatar ;)
jz se pocas ze rihtam, pol ob dveh pa sibam pocas..morm se parking najdit, k je tm bl mal placa..user posted image  to bo se akcija,blondinka k isce parking user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
13.10.2008 12:26:09   
jazzz27
Biba..hvala. Kako si kaj počenjaš? Pri nas je šele sedaj komaj malo sonček pokukal, prej pa je bila magla....gneča v zrakuuser posted image user posted image

juhica...kdaj imaš PDP, bom mal dofilala seznam, pa iz kje si....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
13.10.2008 12:35:37   
~Biba~
pikicao..smajli je bil sam zateuser posted image ko sem ga zagledala, sem vedla, da ga moram prilepit tebi.Kaj danes imaš prvi študijski dan?(pač malo z zamudo,si prešpricala prvi teden, al dva?user posted image )..blondinka išče parkink..misija nemogočeuser posted image

Jazzika...pri nas je že kr par ur sonček..meni je to jesensko sonce, in nasploh vreme, narava, tak čarobno, da me včasih kar prime, da bi na glas zakričalauser posted image

argo 8 teden, nič se ne vleče, boš videla kak bo vse prehitro minilo.
Moja sekica je zdaj v 20 tednu, in včeraj je začutila prvo brcouser posted image . Se mi zdi kot da bi pred 1 mesecem zvedela da bom tetka.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
13.10.2008 12:36:37   
~Biba~
ku kuk murkica kako si danes?user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
13.10.2008 12:39:00   
Argojuhica
Jazzika PDP-ja še nimam, oz. ga imam v svoji glavi, ampak raje počakjamo sredo, da doreče G.

Gnezdece pa imamo na primorskem in sicer v Ajdovščini. Če ti je znano tam kjer piha Wajduski vejtr.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.10.2008 12:41:43   
murkica
No punce pa da se še jaz na hitro javim...

Danes sem v službi in nimam veliko časa, da bi pisala, vsa pa vsekakor zraven prebiram. Jaz sem preživela tudi ta prijhod M in novo razočaranje, ampak vikend sva preživela v objemih, tudi kakšni solzi in trdni odločitvi, da bo tudi za naju posijalo sonce. Tako, da zdaj vsaj vem, da se je nekaj dogajalo in bom lahko to tudi povedala moji G, decembra, ko bova šla na posvet. Tako, da vsaj vemo, da se lahko nekaj dogaja, sedaj pa moramo to samo še dokončati in donositi bebico, pa bo svet postal še lepši.

jazzz- zate močno močno stiskam pesti in verjamem, da je to tvoj mesec in da bosta z dragim dobila veselo novico. Če prav razumem boš že čez dobrih 14 dni vedela, da si srečka user posted image ?
Jaz se že kar veselim. user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz zdej čakam, da bo konec M in da gremo lahko zopet veselo na delo.

Imam pa eno vprašanje, če imaš pregrado maternice(sej ne vem, če jo imam) ali bi se to takoj videlo na UZ, ali mora biti to prav kakšen poseben pregled in ali bi bilo možno, da se pri meni nekaj začne dogajati in se zaradi tega potem ne dokonča?

Ker jaz sem imela kakšno leto nazaj pregled z UZ, sicer bolj na hitro(takrat ko je bil pozitiven testek, pa kje čez kakšen teden prišla krvavitev, no nekako tako kot tokrat, samo da takrat nisem šla na odzem krvi ampak je bil narejen samo urinski test) in je rekla, da imam lepo obliko maternice. A bi se tam lahko videla pregrada?

Bodite lepo, jaz pa šibam delat...

LP

< Sporočilo je popravil murkica -- 13.10.2008 12:44:24 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.10.2008 12:43:57   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica
Gnezdece pa imamo na primorskem in sicer v Ajdovščini. Če ti je znano tam kjer piha Wajduski vejtr.

user posted image user posted image user posted image malo se igramuser posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.10.2008 12:44:20   
Argojuhica
Biba, ja  čas hitro mineva. Jst sem mislila, da se vleče čas do pregleda, ker sem bila zadnjič na UZ in ni videl še utripa. Pa me je naročil na pregled čez 14 dni. To se vleče. Sicer pa ne razmišljam veliko, hodim v službo, skratka trudim se odkljapljati.

Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.10.2008 12:48:52   
Argojuhica
Ja biba točno tako je. Ko sem bila še mlada in suhcena sem šla čez hubeljski most. Pihala je burja s snegom in bila je poledica. Ograja in pločnik sta bila zmrznjena. Bili so taki sunki, da sem se držala za ograjo. Ker pa je bila ta ledena, me je drsalo navzdol, kot bi bila na kotalkah. na srečo je prišel en gospod mimo in me rešil.

Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.10.2008 12:51:49   
Argojuhica
Murkica, kolikor mi je znano se ne vidi z UZ. (jo imela moja sodelavka in so ji ugodovili pregrado laparaskopsko). 

Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.10.2008 13:07:23   
pikicao.
biba sem izredni..tko d nc nism spricala user posted image user posted image user posted image user posted image
bom pa jutr sporocila ce je misija parking uspela..hahaha
pa se moja strelca pa jz bova sibale sm pa tja user posted image user posted image user posted image
bi rabla unga, k je bla risanka ..un beli avto s srckom na strehi, k se je skrcu za v zep..a se ktera spomne ...no tazga bi mela, pa pol neb blo problemov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.10.2008 13:23:14   
spelka12
murkica user posted image user posted image user posted image  žal mi je. user posted image user posted image user posted image
oktavija ti bom poslala z.s.
neža7 kako je tvoja neža leeeepauser posted image

Nč ne štrajkam, časa ni, energije pa tud ne. Bo naslednji mesec boljš. V soboto sem dobila 2 user posted image . Bili ko hudič ampak sem je bila zelo vesela.

Vsem borkam en cmok, šibam dalje.

lunči - še vedno te missam.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.