|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
10.10.2008 20:03:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

murkica ... user posted image  tisoč objemčkov zate. Ob tebi smo in iskreno mi je žal, da se je vse tako grdo poigralo s tabo. Uh, kar vem kakšna je ta bolečina, praznina, zato sem kar brez besed, ker so v takih situacijah popolnoma prazne. Zjoči se. Sama in v objemu svojega lubega in zjoči se z nami. Rade te imamo. Drži se pupika.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.10.2008 20:35:04   
Serendipity
neža - kaka lepa pupika, prava prinčipeska! user posted image  Ziher bo prinesla marsikateri srečo! Hvala user posted image  
ps: pa še kdaj nam polepšaj dan user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.10.2008 21:04:33   
gigi1
Murkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vendar puppa glavo gor. To je vseeno dober znak. Se pravi, da bo ratalo. Če se vsaj malo prime je znak dober. Vem, da je zdej težko vendar iz tega potegni nekaj dobrega in pejd s polnim srčkom naprej.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.10.2008 21:08:08   
Fargesia
Murkica....user posted image    user posted image    user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.10.2008 21:29:04   
pikicao.
murkica mojauser posted image user posted image
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.10.2008 22:16:43   
miska73
Murkica, ful mi je hudo zate user posted image
Ampak kot je rekla žiži je to dober znak, da vama bo ratalo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
11.10.2008 0:47:22   
polaris
Murkica user posted image  user posted image user posted image smo tolk navijale zate in stiskale pesti... user posted image user posted image user posted image prihodnji  mesec bo zagotovo tvoj/vajin, zato nikar ne obupaj in kar pogumno naprej user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
11.10.2008 1:04:04   
polaris

user posted image user posted image user posted image user posted image
fargi - hvala za rožce, me kar zanima kak dišijo! user posted image user posted image user posted image

polaris -  a zdaj bi pa tudi tegl v glavo, ha? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
11.10.2008 6:54:43   
beyba
oila...

Murkicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bova z elo še naprej stiskale pesti in vrjameva da ti bo ratalo. Upam da te ni preveč potrlo in si danes že pripravljena na nove boje-psihično fizično tko tečka ovira...al pa tut ne...poznam namreč par, ki se je matrov eno leto in pol da bi zanosila, potem se ga je pa on enkrat napil in bil čist preveč potreben, kljub temu da je mela on teto na obisku, sicer tretji dan tko da je blo najhujše že skos, sta skupaj skočila pod tuš pohoto pregnat in ravno takrat je ratala, tko da zgleda da ma O med menstuacijo...svašta a sam tko je....

No ko smo že avno pri tetah iz Krvavca se je danes po natanko trinajstih mesecih pojavila moja...Je rekla da se je zgubla na krvavcu, sam da me je zdej našla in ne gre več nikamor za tko dolg časa...Zadnja je bla 12.9.2007...kolk se človek odvadi tega kaj....Nič moja dva šktarka spita, jst moram pa hitro malo sanovanje dat ured, potem grem dokonca torte narest , pa pasul skuhat, pa kruh spečt...mamo danes žurko za njegovih 40 let, pa v šoping je še treba po meso za žar ...pa 50 folka bo...pa že zdej sem zmatrana....Nič lep vikend bejbe....

lp

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
11.10.2008 9:06:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

fargi - hvala za rožce, me kar zanima kak dišijo! user posted image user posted image user posted image

polaris -  a zdaj bi pa tudi tegl v glavo, ha? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pomeni DA? user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
11.10.2008 9:10:15   
Erin
murkica - žal mi je...sem bila 100% da siuser posted image .... PRav je da misliš pozitivno in ohraniš upanje.
It's not over until it's over.
Kajne?

Sreča te čaka, samo verjemi...user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
11.10.2008 9:13:44   
Erin

user posted image

user posted image PREDLOGI ZA KRAJ SREČANJAuser posted image

MS  user posted image user posted image  
MB  user posted image  
CE   user posted image user posted image user posted image user posted image

LJ   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KR  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NM

KP

user posted image

user posted image    

na seznam so dale ze pikapolonico naslednje borke:
*biba
*pikicao.
*ziva25
*gigi1
*murkica
*miska73
*ledenka
*oktavija
*soncek33
*Erin + Tilen
*Spelka
*Fargesia
*beyba + Ela

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
11.10.2008 9:15:19   
Erin
Sem popravila ker ste mojega Tilna kar k beybi dopisale, beybino Elo pa posebej...user posted image

beyba - uživaj danesuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
11.10.2008 9:49:54   
polaris

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pomeni DA? user posted image

Se* ti kar vrži in pazi, da me slučajno ne zgrešiš user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil polaris -- 11.10.2008 9:50:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3139
11.10.2008 10:00:09   
polaris
Jutro moje dame, danes sem vam pa jaz pripravila kavico...

user posted image

Srečanje? Jaz navijam za obalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
11.10.2008 15:03:26   
~Biba~

murkica ... user posted image  tisoč objemčkov zate. Ob tebi smo in iskreno mi je žal, da se je vse tako grdo poigralo s tabo. Uh, kar vem kakšna je ta bolečina, praznina, zato sem kar brez besed, ker so v takih situacijah popolnoma prazne. Zjoči se. Sama in v objemu svojega lubega in zjoči se z nami. Rade te imamo. Drži se pupika.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bi mogla boljše povedat. Murkica upam, da je danes bolečina že mal pošla.user posted image Mislim da sva nekje v istem krogu, in tudi jaz imam G decembra, tako da upam, da bove do takrat že obe user posted image user posted image

Neža..lepo da nas razveseljuješ z lepimi novicami, tako imamo na borbi padce in vzpone. A se ne damo! Dokler ne bomo vse imele v naročju naše Neže, Tilne in Ele..tota sklanjatev zaj ni bla lih vrhunskauser posted image

Naj vas jesensko sonce razvajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3141
11.10.2008 20:56:08   
pikicao.

user posted image

user posted image PREDLOGI ZA KRAJ SREČANJAuser posted image

MS  user posted image user posted image  
MB  user posted image  
CE   user posted image user posted image user posted image user posted image

LJ   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KR  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NM

KP  user posted image

user posted image

user posted image    

na seznam so dale ze pikapolonico naslednje borke:
*biba
*pikicao.
*ziva25
*gigi1
*murkica
*miska73
*ledenka
*oktavija
*soncek33
*Erin + Tilen
*Spelka
*Fargesia
*beyba + Ela
*Aqua77

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
11.10.2008 20:57:05   
pikicao.
punce sam nahit vas pozdravm..sm lih iz shoppinga prsla pa sm ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssstttttttt frtik..pisem vec k pridem k sebuser posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.10.2008 10:25:21   
ledenka
draga moja murkica user posted image user posted image user posted image  zelo mi je žal, da moraš to preživljat. mislim nate in ti pošiljam pozitivne misli, da boš čim prej zagledala pravi plusek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.10.2008 11:34:40   
~Biba~
user posted image
Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.10.2008 14:55:46   
sonček85
Želim vam čim lepšo nedeljo in uživajte koliko se da.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.10.2008 15:55:31   
Serendipity
Tok tok - a uživate v sončku? Jaz sem tudi - do zdaj, zdaj pa spet pisarija za službo ... user posted image

Uživajte pa veeeeeliiiik objemček za vse!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.10.2008 19:31:48   
jazzz27
čer!!!

murkica..žal mi je!!!!! Vsekakor se približuješ cilju!!! Lepo pozitivno naprej!!

No naj še jaz poročam z UZja danes....moji folikli so lepi, je bil Reško fulll zadovoljen!!!Osem v enem jajčniku po 20 mm!! Je rekel, da sem lepo napredovala...tako da čez eno uro in pol pade stop inekcija. V torek zjutraj pa imam punkcijo v PO!!!! Držite pesti zame!!!

lep  večer!!

Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.10.2008 20:20:58   
polaris
Jazzzziiiiii že ful stiskam pestke. Drži se v torek user posted image

< Sporočilo je popravil polaris -- 12.10.2008 20:21:42 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.10.2008 21:08:04   
Erin
Jazzzzzi - bom držala pesti, mislila nate in navijala k zmešana!
Srečno!

user posted image

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.