Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 20:03:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity murkica ... tisoč objemčkov zate. Ob tebi smo in iskreno mi je žal, da se je vse tako grdo poigralo s tabo. Uh, kar vem kakšna je ta bolečina, praznina, zato sem kar brez besed, ker so v takih situacijah popolnoma prazne. Zjoči se. Sama in v objemu svojega lubega in zjoči se z nami. Rade te imamo. Drži se pupika. se podpišem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 20:35:04
|
|
|
|
Serendipity
|
neža - kaka lepa pupika, prava prinčipeska! Ziher bo prinesla marsikateri srečo! Hvala ps: pa še kdaj nam polepšaj dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 21:04:33
|
|
|
|
gigi1
|
Murkica Vendar puppa glavo gor. To je vseeno dober znak. Se pravi, da bo ratalo. Če se vsaj malo prime je znak dober. Vem, da je zdej težko vendar iz tega potegni nekaj dobrega in pejd s polnim srčkom naprej.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 21:08:08
|
|
|
|
Fargesia
|
Murkica....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 21:29:04
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica moja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.10.2008 22:16:43
|
|
|
|
miska73
|
Murkica, ful mi je hudo zate Ampak kot je rekla žiži je to dober znak, da vama bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 0:47:22
|
|
|
|
polaris
|
Murkica smo tolk navijale zate in stiskale pesti... prihodnji mesec bo zagotovo tvoj/vajin, zato nikar ne obupaj in kar pogumno naprej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 1:04:04
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity fargi - hvala za rožce, me kar zanima kak dišijo! polaris - a zdaj bi pa tudi tegl v glavo, ha? Ups
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 6:54:43
|
|
|
|
beyba
|
oila... Murkica bova z elo še naprej stiskale pesti in vrjameva da ti bo ratalo. Upam da te ni preveč potrlo in si danes že pripravljena na nove boje-psihično fizično tko tečka ovira...al pa tut ne...poznam namreč par, ki se je matrov eno leto in pol da bi zanosila, potem se ga je pa on enkrat napil in bil čist preveč potreben, kljub temu da je mela on teto na obisku, sicer tretji dan tko da je blo najhujše že skos, sta skupaj skočila pod tuš pohoto pregnat in ravno takrat je ratala, tko da zgleda da ma O med menstuacijo...svašta a sam tko je.... No ko smo že avno pri tetah iz Krvavca se je danes po natanko trinajstih mesecih pojavila moja...Je rekla da se je zgubla na krvavcu, sam da me je zdej našla in ne gre več nikamor za tko dolg časa...Zadnja je bla 12.9.2007...kolk se človek odvadi tega kaj....Nič moja dva šktarka spita, jst moram pa hitro malo sanovanje dat ured, potem grem dokonca torte narest , pa pasul skuhat, pa kruh spečt...mamo danes žurko za njegovih 40 let, pa v šoping je še treba po meso za žar ...pa 50 folka bo...pa že zdej sem zmatrana....Nič lep vikend bejbe.... lp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 9:06:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity fargi - hvala za rožce, me kar zanima kak dišijo! polaris - a zdaj bi pa tudi tegl v glavo, ha? Ups To pomeni DA?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 9:13:44
|
|
|
|
Erin
|
PREDLOGI ZA KRAJ SREČANJA na seznam so dale ze pikapolonico naslednje borke: *biba *pikicao. *ziva25 *gigi1 *murkica *miska73 *ledenka *oktavija *soncek33 *Erin + Tilen *Spelka *Fargesia *beyba + Ela
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 9:15:19
|
|
|
|
Erin
|
Sem popravila ker ste mojega Tilna kar k beybi dopisale, beybino Elo pa posebej... beyba - uživaj danes
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 9:49:54
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity fargi - hvala za rožce, me kar zanima kak dišijo! polaris - a zdaj bi pa tudi tegl v glavo, ha? Ups To pomeni DA? Se* ti kar vrži in pazi, da me slučajno ne zgrešiš
< Sporočilo je popravil polaris -- 11.10.2008 9:50:29 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 10:00:09
|
|
|
|
polaris
|
Jutro moje dame, danes sem vam pa jaz pripravila kavico... Srečanje? Jaz navijam za obalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 15:03:26
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity murkica ... tisoč objemčkov zate. Ob tebi smo in iskreno mi je žal, da se je vse tako grdo poigralo s tabo. Uh, kar vem kakšna je ta bolečina, praznina, zato sem kar brez besed, ker so v takih situacijah popolnoma prazne. Zjoči se. Sama in v objemu svojega lubega in zjoči se z nami. Rade te imamo. Drži se pupika. Ne bi mogla boljše povedat. Murkica upam, da je danes bolečina že mal pošla. Mislim da sva nekje v istem krogu, in tudi jaz imam G decembra, tako da upam, da bove do takrat že obe Neža..lepo da nas razveseljuješ z lepimi novicami, tako imamo na borbi padce in vzpone. A se ne damo! Dokler ne bomo vse imele v naročju naše Neže, Tilne in Ele..tota sklanjatev zaj ni bla lih vrhunska Naj vas jesensko sonce razvaja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 20:56:08
|
|
|
|
pikicao.
|
PREDLOGI ZA KRAJ SREČANJA na seznam so dale ze pikapolonico naslednje borke: *biba *pikicao. *ziva25 *gigi1 *murkica *miska73 *ledenka *oktavija *soncek33 *Erin + Tilen *Spelka *Fargesia *beyba + Ela *Aqua77
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 11.10.2008 20:57:05
|
|
|
|
pikicao.
|
punce sam nahit vas pozdravm..sm lih iz shoppinga prsla pa sm ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssstttttttt frtik..pisem vec k pridem k seb
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 10:25:21
|
|
|
|
ledenka
|
draga moja murkica zelo mi je žal, da moraš to preživljat. mislim nate in ti pošiljam pozitivne misli, da boš čim prej zagledala pravi plusek!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 11:34:40
|
|
|
|
~Biba~
|
Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 14:55:46
|
|
|
|
sonček85
|
Želim vam čim lepšo nedeljo in uživajte koliko se da.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 15:55:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Tok tok - a uživate v sončku? Jaz sem tudi - do zdaj, zdaj pa spet pisarija za službo ... Uživajte pa veeeeeliiiik objemček za vse!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 19:31:48
|
|
|
|
jazzz27
|
čer!!! murkica..žal mi je!!!!! Vsekakor se približuješ cilju!!! Lepo pozitivno naprej!! No naj še jaz poročam z UZja danes....moji folikli so lepi, je bil Reško fulll zadovoljen!!!Osem v enem jajčniku po 20 mm!! Je rekel, da sem lepo napredovala...tako da čez eno uro in pol pade stop inekcija. V torek zjutraj pa imam punkcijo v PO!!!! Držite pesti zame!!! lep večer!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 20:20:58
|
|
|
|
polaris
|
Jazzzziiiiii že ful stiskam pestke. Drži se v torek
< Sporočilo je popravil polaris -- 12.10.2008 20:21:42 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 12.10.2008 21:08:04
|
|
|
|
Erin
|
Jazzzzzi - bom držala pesti, mislila nate in navijala k zmešana! Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.