Kanka
|
Oj bejbe, končno sem si vzela čas da napišem par vrstic in malo pokomentiram. Da se najprej pohvalim, ker ima možek pljučnico, sem včeraj oprala oba avtomobila. Prej sem bila cel dan s tamalima, tako da sem zvečer samo dol padla. Danes pa sem šla k sestrici na kosilo in kavico in zvečer še na kostanjev piknik. Pa ga nisem smela jest, ker sem na dieti. Drugače, pa je pri nas vse po starem. No skoraj. Komaj se je ta starejša hči rešila vnetja ušesa, že ima vneto učko. Pozna katera kakšno domače zdravilo???? Nina7, cviček ni dobra ideja za h kostanju. Moraš žganje pit, da te potem ne napenja . IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno malo butasto vprašanje, ampak nimam izkušenj s tem: od kje pa pridejo uši? a ni to malo večja živalca in se jo da lepo videt s prostim očesom, kako lahko spregledaš? pa valda se z umivanjem glave to nadlogo spravi stran al se motim? Uš se na temnih laseh res težko vidi s prostim očesom. Od kje pridejo se tudi jaz sprašujem. Ima občutek kot da bi jih nekdo nalašč spustil po šolah. Vem to, da so dobre plavalke, tako da jo lahko dobiš tudi na javnih kopališčih, toplicah. Tako nam je rekla zdravnica. Samo z umivanjem glave se jih težko znebiš. Obstajajo posebni šamponi, kateri niso najbolj učinkoviti. Pa električni glavniki,... Kup enih stvari pa se mi zdi, da nobena nič ne pomaga. Moja nečakinja ima zelo goste in dolge lase, smo se dve leti bojevali z ušmi. Prava nočna mora. Letos smo ji že na začetku leta spenjal lase in jih šprical z lakom in zaenkrat jih še ni prinesla domov. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Kanka a katera ve kako moraš ravnati z otrokom in kakšne vaje moraš delat, da mu okrepiš stranske mišice. Moja se namreč še ne obrne iz hrbta na trebuh in obratno, mi je pa P rekla naj jo vzpodbujam in delam vaje z njo za stranske mišice, ni mi pa povedala kako? Mogoče bo kaj pomagalo: Križanje nog (krepi mišice nog in trebuha): otrok naj leži na hrbtu. Primite oba gležnja in ju potegnite v iztegnjen položaj. Izmenično polagajte eno nogo preko druge. Stolp (krepi mišice nog in trebuha): otrok naj leži na hrbtu. Primite njegovi nogi, z dlanjo nudite oporo kolenom ter dvignite nogi v navpični položaj in nazaj. Hvala, bom poskusila. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kdaj grejo vaši zvečer spat? Emilija je včasih zdržala do 20h, pol sem vidla da je preveč zmatrana pa sem jo začela kopat okrog 19h pa je bilo še to pozno ker je bila preveč zmatrana, včeraj sem jo skopala ob 18h in mi je takoj zaspala. Vsak dan mi gre bolj zgodaj spat in se posledično več zbuja............... . Kako naj pridem nazaj na stari ritem? Naša gre med 20-21h, je pa res, da čedalje bolj zgodaj. Gre spat med 16-17h zadnjo rundo in bomo verjetno morali dajat med 17-18h, da bo kaj bolje Jaz jo dajem spat ob 22h. Zbudi se mi nato ob 7h, potem gre ob 10h spat do 12h, pa spet okoli 14h za urco, pa okoli 17h za urco in pol, potem je pa do pol desetih desetih pokonc. Potem pa spat. Sem probala, da bi jo prej dajala spat pa noče. Takšen red ima že od drugega meseca dalje. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pri nas te panike nio, da bi jokal če je pri kom drugem, ampak še vedno siti problem, zvečer zaspat, spet sem ga imela na rokah pol ure, ker se je neznosno jokal ko sem ga položla v postlco, pa ga nisem takoj ven vzela, ampak ni šlo... upam da bo vsaj spal ko je treba... aurora jst bom šla verjetno na AM-Milumil /sem slišala da je lažji kot Aptamil/, ker me tako bradavice bolijo da ne več če bom še lahko dojila, se sploh ne zaceli, zdej pa še ta bulica za zobek in to ful boli. Jaz sem jo imela na Milumilu Pre in nisem bila zadovoljna z njim. Sem prešaltala na Aptamil Pre. Sem dobila informacijo, da je v Milumilu koruzni škrob in je otrok od tega dalj časa sit in da bom morala Aptamila več dajat. In izkazalo se je da je res tako. Prej je dobila obrok 120 ml Milumila, sedaj pa dobi 150 ml Aptamila.
|