|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
13.10.2008 10:08:24   
Ajvy
Da vam povem, kako je bila naša pupa vesela vrtca......celo pot tja je nekaj preprevala....potem pa je skoraj stekla v igralnico...sem bila tak vesela,..ah ja moj škratek......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.10.2008 10:13:22   
sunny24
Punce, lih na hitro, k morm šibat. Je vse OK, kaj mamo pa ni blo lih najbolj videt. Mogoče zvemo v nedeljo pri Puškotu...user posted image
Bom pol kaj več napisala!

LEP DAN!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.10.2008 10:13:27   
Ajvy
Zdej grem pa počivat....sem utrujenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
13.10.2008 10:15:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ZAjtrk ob računalniku, kaj pa drugegauser posted image treba se je konstruktivno redit....

si me spomnila da bi si lahko mal sadne kupe prnesla k računalnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zajtrk sme pa jedla navaden jogurt pa kos kruha..... florjan to obužuje jst pa tud tak da že 3 dni to zajtrkujemauser posted image user posted image user posted image user posted image
evo sem si šla kr iskat in še vam malo pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
13.10.2008 10:20:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, lih na hitro, k morm šibat. Je vse OK, kaj mamo pa ni blo lih najbolj videt. Mogoče zvemo v nedeljo pri Puškotu...user posted image
Bom pol kaj več napisala!

LEP DAN!!!!!!!!

Čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
13.10.2008 10:20:59   
Ajvy
KAtjuša....meni brez kruha ni življenja...user posted image user posted image user posted image  tak da jst se kar kruha z maslom in marmelado najem....user posted image user posted image user posted image  je bolj redljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
13.10.2008 10:23:09   
Katjusa
sunny čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste zgleda preveč firbčni pa se vem noče pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res taki k nočjo vedet al pa jim je vseeno se ponavad fino vidi taki k bi pa radi vedl se pa skrivajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te naše male žabice so ful nagajiveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
13.10.2008 10:28:17   
piskot
dan.

kratko poročilo. v četrtek sem imela samoplačniško morfo+3d pri strahovi. res zadovoljna. še poslala naju je vmes na kosilo, ker ni dobro videla srčka. cel pregled je trajal cca 45 minut. ona pravi da bo punca.

danes sem imela morfo pri svoji zdravnici (jo je en nadomeščal) in mi je šele zdaj jasno, zakaj mi ni žal da smo dali 110 eur pri strahovi. v 2 minutah je bilo konec pregleda, spola ni videl, slika je pa taka, da se itak nic ne vidi.

grem zdaj nazaj delat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
13.10.2008 10:30:08   
Katjusa
piskotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image
če je v 2 min vse izmeru pol tak OK. Kdo ti je pa v materinsko vpisal rezultate Strahova al ta?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
13.10.2008 10:39:20   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image  za pregled Sunnyka... Pol se pa hitr javi s podrobnostmi... user posted image

Ajvy - tut jaz ne morem preživet brez kruha!!! Sam mi pa ne vleče na sladko... Tko, da ko si jaz privoščim kruh je sigurno zraven tut salamica al pa sir. Morda kak sirni namaz ipd... Včeraj je moj user posted image

Katjuša - ti pa že sadno kupo dopoldan... Pridna... A je frišna al je od včeraj? user posted image

Shuka - hello!!! Kwa j zdej? A ti si doma al si v službi?

*Nelly* - ne skrbi glde brcik. Kot so že punce velikokrat napisale. Do 25.tedna ni panike, če niso redne. Je pa res, da eni user posted image  so bolj dejavni, eni so pa lenuščki...
Mislim pa, da bomo še vse kmal jamrale, da smo vse prebrcane... user posted image

akvalina - kako je bila bodoča babi zadovoljna na pregledu???

piskot - kako ti je pa v 2 minutah lahk vse kar rabi na morfologiji pogledat prečekirala??? user posted image user posted image user posted image  

KDAJ IMATE PPREGLEDE PUNCE???
Rada bi mal dopolnila seznam, da niso sami vprašajčki...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 13.10.2008 10:42:03 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
13.10.2008 10:56:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Katjuša - ti pa že sadno kupo dopoldan... Pridna... A je frišna al je od včeraj? user posted image

Včeraj zvečer sem jo naredla ob kakih pol 9..... tak da je danes taka fina iz hladilnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... jst bi lahko tud sam sadje jedla kr naprej se mi ga luštauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
13.10.2008 11:04:27   
Shuka
Ajvy - lepo, da gre tvoja pupa rada v vrtec, verjetno jih je že zelo pogrešala, ne?user posted image

balonchy - Jaz sem na bolniški že 4 mesece, ah jauser posted image ampak če je to cena, da bo z našo štruco vse OK, bom probala zdržat še 4 mesece, smo preveč garali za ta čudež, da bi se izpostavljala sresnim situacijam na šihtu.

sunny24 - so ble nogice preveč skupaj?user posted image No samo, da je vse OK s škratkom in v nedeljo se boš lahko nagledala pri Pušenjaku.user posted image

Zajtrk pred računalnikom ja user posted image , jaz sem moram malo nazaj držat, sem jih že preveč dobila(kilogramov namreč) zatorej je bil moj zajtrk saden in ena aktivija. Ni čudno, da se redim, ko pa tudi meni kruh skoz hodi v želodček user posted image user posted image

piškotek  - me veseli, da ste zadovoljni s pregledom pri dr. Strahovi, saj naši "socialni" ginekologi itak nimajo nikoli časa za kak umirjem pregled. Pa čestitke za user posted image pupo.user posted image

Še malo pa bo treba na sončka se it mal pogret, ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.10.2008 11:05:18 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
13.10.2008 11:14:26   
Čebel@
dan!!
hvala ker vas skrbi zame..........učeraj sem mogla full magnezija popiti ker je bil trebuh non stop trd.......zvečer(okoli 20h) me je pa tok krč zagrabu v desno stran trebuha da se tud premikat nisem mogla.....me je držal ene 10min potem je pa hvalabogu popustil ker je moj že naganjal paniko!!
danes ponoči sem se zbujala 2uri in hodila na wc.........sploh ne vem od kje tok vode v mehurjuuser posted image

no da bi vas vse pokomentirala ste preveč napisaleuser posted image user posted image user posted image
čestitke vsem ki ste imele morfouser posted image user posted image  jaz jo imam jutri.....komi čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
13.10.2008 11:14:53   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

kratko poročilo. v četrtek sem imela samoplačniško morfo+3d pri strahovi. res zadovoljna. še poslala naju je vmes na kosilo, ker ni dobro videla srčka. cel pregled je trajal cca 45 minut. ona pravi da bo punca.

danes sem imela morfo pri svoji zdravnici (jo je en nadomeščal) in mi je šele zdaj jasno, zakaj mi ni žal da smo dali 110 eur pri strahovi. v 2 minutah je bilo konec pregleda, spola ni videl, slika je pa taka, da se itak nic ne vidi.

grem zdaj nazaj delat.

pozdravljene,...

mene pa sma nekaj zanima, ker je to zadnji uz in mojo zdravnico nadomešča en drug zdravni, me zanima sam to da je zdrav otrok in kakšen spol... če pa tega ne bom zvedal, bom pa tud nemu ta svoje povedala... :(

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.10.2008 11:16:41   
boma2
majchy23...

jaz imam tudi jutri... kje pa imaš? Jaz imam v ljubljani na metelkovi... in upam da bom kaj izvedela in moja zdravnica je na dopustu... :( in imam nadomestnega.... :(

< Sporočilo je popravil boma2 -- 13.10.2008 11:22:22 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.10.2008 11:22:01   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

grem zdaj nazaj delat.

kje si pa bila pri nadomestnem... v ljubljani??

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.10.2008 11:22:24   
Čebel@
boma.........imam v ZD v Domžalah in sploh ne vem al e bo mela moja g al jo bo kdo nadomeščovuser posted image  men je ubistvuvseeno kera g me pregleda k sta obe okuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud zahtevala podatke od user posted image

a kej veste......a je morfa zadn Uz??

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
13.10.2008 11:23:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
sploh ne vem od kje tok vode v mehurjuuser posted image

to men tud ni jasno pomoje se še hrana spreminja v tekočinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si zdej vredu in kr vsak dan malo magnezija al pa vsak drug dan pa bo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
13.10.2008 11:24:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

boma.........imam v ZD v Domžalah in sploh ne vem al e bo mela moja g al jo bo kdo nadomeščovuser posted image  men je ubistvuvseeno kera g me pregleda k sta obe okuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud zahtevala podatke od user posted image

a kej veste......a je morfa zadn Uz??

jaz mislim, da je to eden izmed zadnjih.... :(

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.10.2008 11:24:23   
Katjusa
ne pol je še en UZ ampak se ga plača..... tist je okol 30 tedna

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.10.2008 11:25:00   
Katjusa
pol okol 40 tedna dobimo pa 3d verzijo kr v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.10.2008 11:25:21   
boma2
katjuša.---

ti pa res veš vse... full hvala:) še dobr, da te imamo.... hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.10.2008 11:25:55   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pol okol 40 tedna dobimo pa 3d verzijo kr v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja ta je pa že čist ta prav.--- 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.10.2008 11:27:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša.---

se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image

če je pa skorej zadnji uz me pa jutri eno uro ne bo spravila ven z ordinacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.10.2008 11:28:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša.---

stara pa izkušenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ja bi blo fino če bi vse vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ko pa kej ne vem pa ve veste tak da smo popoln par februarčice k se tak lepo dopolnjujemo to bi bil lep zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?