|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
12.10.2008 21:16:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Jaz sem bla pridna in VSE speglalauser posted image zdej sem pa tud že stuškana in grem samo še spat, ker sem komauser posted image upam da bomo dons kej spali, ker če ne se odselimuser posted image user posted image pomoje jo zobki dajejo in tuli in vse bi rada v usta stiščalauser posted image pa sam grizla bi... pomoje so tud zobki na pohoduuser posted image

Jest bi šla tud tale film gledat, ker je baje noro dobruser posted image sam ne vem s kom in kdaj in kako...user posted image user posted image

Lepo ninajte, čim manj vročine našim bebikom in se slišimo jutri...

Nočkouser posted image

jaz sem jakca pustila mojmu in šla z mamo, ker je po vsebini filma to zelo primernouser posted image

jakec slabo spi, kot vedno, moj je spet šel dol nekaj pomagat, jaz sem se napokala da mi je slabouser posted image grem počasi pod tuš in nina nana

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.10.2008 21:17:42   
listek1
janey, še je ta film v kinu, ampak moj noče it tega gledat. Tako, da bi ga z veseljem pogledala doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.10.2008 21:21:03   
Janey
listek pa pejd s kako kolegico, al pa mamo pa naj ima tvoj malega.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.10.2008 21:30:07   
polonca78
dobr večeeeeeer!

joj, ste bogi marsikateri februarčki takole bolni user posted image upam, da bo čimprej boljš user posted image

enkraten dan smo preživeliuser posted image , se na veliko potepali in uživali. miško kot vedno priden in dobre volje. sm pa zadnje dni tako crknjena zvečer, da obsedim pred računalnikom in se ne premaknem dokler ne grem spat. se pozna, sem več na RR in kup nezlikanega perila je vedno višji.user posted image

nč, kar grem, ker spim z odprtimi očmi. lahko noč in da bi februarčki čimbolj trdno spali celo noč.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.10.2008 21:34:52   
dolenjka
Čer user posted image

Tudi za nami je lep, topel in uspešen dan user posted image

Po kosilu smo šli ven in bili zunaj kar 4 ure, se sprehajali po gozdu in okoliških vaseh pri babici user posted image  Carica je bila pridna, pančkala, jedla piščančka in kruhek pa seveda mlekca pri mamici user posted image  Domov smo prišli šele 19.50 in izpustili kopanje, tako da je šla 20.15 k palčkom user posted image  Moj tudi že pol ure žaga na kavču, ker ga je očitno cviček podrl, meni je pa kar pasal user posted image  in me še pokonc drži user posted image
Grem naprej knjigo brat, jo kar požiram user posted image

Pa seveda user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  vse bolne februarčke in njihove pogumne supermamice user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.10.2008 22:13:31   
mlavla
čer..

končno mi je uspelo prilezti do računalnika..

pri nas je kar pestro, neža ima grozne probleme s spanjem in sicer tako podnevi kot ponoči...men se že kar mal blede..
pa jst se še zmeraj počutim bolj slabo...upam,da se bo stanje počasi začelo umirjati...

upam,da ste ostale ok....pač vas nimam časa brat ...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.10.2008 22:53:35   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

nč, dragi je prišel domov, zdej bova šla pa počasi gledat film...Mama Mia...baje je ful dober...pa da vidmo...

se kasneje mogoče še kej javim...

res je dober, ampak ga je treba gledat v kinu

morm rečt, da sm tud tko zelo uživala v gledanjuuser posted image user posted image user posted image , pa še bolj komot je in dragi mi je pripravil pravi prigrizekuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.10.2008 22:54:09   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

nč, dragi je prišel domov, zdej bova šla pa počasi gledat film...Mama Mia...baje je ful dober...pa da vidmo...

se kasneje mogoče še kej javim...

res je dober, ampak ga je treba gledat v kinu

morm rečt, da sm tud tko zelo uživala v gledanjuuser posted image user posted image user posted image , pa še bolj komot je in dragi mi je pripravil pravi prigrizekuser posted image user posted image

aja, pa k te lulat, daš enostavno pauzouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.10.2008 23:03:29   
jencili
hihi, mula že na polno dela...kaj mislite, kaj dol vlečemuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.10.2008 23:08:23   
jencili
a sm prepozno pršla, pa ste mi že vse spat pobegnile?user posted image

nč, pol bom šla pa še enkrat film gledatuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.10.2008 23:14:08   
jencili
Dolenjka, jst sm se pa neki spomnila...enkrat bi te lepo prosila, če bi mi za kak dan posodila uno knjigico 'mami z napako', k si rekla, da je tko dobrauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.10.2008 0:00:31   
jencili
sej res, še neki sem se spomnila...a mate svoje user posted image  že v avtosedežih?
Jst razmišljam, da bi Taja počasi dala not, ker zdej že sam sedi (ne grozno stabilno sicer, pa vseeno), pa mal velik se mi zdi že za v lupinico...ma kr dolge noge tam notuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.10.2008 0:02:43   
jencili
no, vi se lepo naspite, jutri bomo pa naprej čvekaleuser posted image

Jst grem pa še neki uštimat, pol pa tud počasi v mižule.

Aja, pa dons sm neki pisala kok Taj pridno je in da me zanima kakšna bo noč, ne? No, prva budnica je že za namiuser posted image  - po slabih 3 urah spanjauser posted image
tale hrana očitno nima nobene veze pri našem, pa fora je v tem, da dejansko poje kar je...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.10.2008 0:04:28   
jencili
aja, nočko sm pa pozabla rečtuser posted image , sicer pa vidm, da ste tud ve čist pozable kaj je to bonton...večina brez dan, čer, lahko noč, k***vas gledauser posted image

že bedarije kvasim, najboljš da se poberem...

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.10.2008 0:19:27   
jencili
uuu ,spet neke nove barveuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.10.2008 0:20:49   
jencili
nč več, je že vse spet po starem...al pa z mojo kišto neki ni ok.Pomoe je akumulator prazen počasi in bo res treba it spat...sam k pa nisem še čist nč zaspanauser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.10.2008 7:59:31   
vrtnica76
jutro!
Končno,se vam uspem javit.Zadnje čase je bilo res nemogoče si kej časa za RRvzet in se prav iskreno opravičujem.Tolkenih stvari,da se tiuser posted image .
Ta trenutek mali korenjak še spiuser posted image .Tole pa ni v njegovi navadi.Gotovo ima kronično pomanjkanje spancauser posted image .Jaz pa tut,ampak sem rajš tukaj kot pa v postliuser posted image .Res ne vem kdaj misle naš user posted image ponoč začet kej več spatuser posted image .Non stop mi na zizi visi,če mu pa iz ust uide pa kriči k norcuser posted image .Duda ni rešitev-je ne šlivi.Verjetno so krivi zobjeuser posted image ,ki pa še niso na vidikuuser posted image .V tem času,ko se nisem nič javila je začel skoraj sam sedet in nonstop bi bil na nogah.Je še na stopnji plazenja in globoko študira kako bi šel po vseh štirih.Nekej mu kordinacija rok in nog ne štimauser posted image .Če premahne nogo ga roka ne ubogauser posted image in tako naprej.Prav zabavno ga je opazovat.Aja,pa apetit se nam je v zadnjam tednu povrniluser posted image in spet je ko ta velkuser posted image .
Joj,ta megla.Spet bo sonček šele okol 12-ihuser posted image .Upam,da bo vsaj Janez kej bolj razpoložen,ker bova tok časa v bajti.
Še vedno spiuser posted image .Grem pogledat,kaj to dogaja,pa še mal za nazaj prebrat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.10.2008 8:02:14   
nuka
Jutro!

Mi smo dočakali čisto pravi prvi mali zobek user posted image ! Sem ga začutla danes zjutraj, ko sem dobila jutranji poljubček.

Zdej pa šibam na jutranjo user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.10.2008 8:14:08   
vrtnica76
O nuka,bravo za zobekuser posted image .
Joj,bogi mali februarčkiuser posted image .Držim pesti,da se čimprej pozdravite inuser posted image vsem.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.10.2008 8:14:17   
Neni13
Dobro jutro,

da se še jaz na hitro javim. Smo ok, samo zelo pestro, danes bomo po dolgem času malo doma, vsaj dopoldan. Misar uletiš na kafe in kak giro?
Drugače sem uspela danes malo na facebook pogledat. Mi katera pove ime in priimek, ker imam občutek, da ko bom eno našla, bom vse..user posted image user posted image

Lep dan vsem,

N.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.10.2008 8:32:20   
nuka
Neni mene ni še nobena najdla user posted image

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.10.2008 8:35:19   
Februarka08
Jutrouser posted image

Zgleda je Larisa resno vzela, da se bom odselila, če se ne bom naspalauser posted image je spala brez prebujanja do 7.20user posted image user posted image midva sva šla pa tud kmal v postlo, se še mal stiskala in že ob 22h zakomiralauser posted image sva spala kot bubice do 6huser posted image no, jest še mal dlje potem, ko je šel v službo... skratka, noč je bla res super, upam da se je zdej tole sranje nehalo in bodo stare noči spet prišle k namuser posted image

Sem si pa že glavo umila in posušila, tako da grem lahko med ljudiuser posted image še user posted image spijem pa bom kot novauser posted image
Pol po zajtrku pa šibneva ven, ker je sonček in bova spet lahko zunajuser posted image

Nuka user posted image za 1. zobek!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.10.2008 8:36:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Neni mene ni še nobena najdla user posted image

smotka, takoj mi povej še priimek!user posted image

neni, ti pošljem zsuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.10.2008 8:44:10   
dolenjka
Jutro user posted image

Noč po št bujenj sicer klasična, ampak glede na ure pa vseeno boljša. Zbudili smo se 2.15 pojedli in takoj zasmrčali user posted image  in potem je bila budnica 6.15, ko je tudi šla nazaj pančkat do 7.40 user posted image  Sem najhujš je to, da sem šla jaz 22.45 v posteljo in do 00.30 nisem mogla zaspat user posted image  user posted image  Sam sem vseeno ok user posted image

Pri nas žal še ni sončka, itak pa bova notri, ker gre čez dobro urico že pančkat, pa morava še jest prej. Jaz bom še govejo župco pristavila, pol moram pa plan za popoldan naredit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.10.2008 8:45:25   
buči

...a mate svoje user posted image  že v avtosedežih?

Tilen je v avtosedežu že od julija, ker imamo takega od 0-18 kg, se mi naklon in širina naštima. Noro uživa, bolje prenaša vožnjo. Nič več ne teži.

No, zdaj sem hotela nekaj povedat, pa ga je naš posral. grem previjat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!