|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
12.10.2008 23:16:02   
Pandica
Aja, mama06  kaj tvoj otrok še res ni dobil nič druga za pit kot vodo? user posted image
Zakaj pa to? user posted image   Pa nea bodi taka "grda" mama in mu še privošči kaj druga user posted image user posted image user posted image
a ne 2ursae, če lahko jejo fast food zakaj bi pol samo vodo pili? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
12.10.2008 23:18:17   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica hvala za info. To je pod Pohorjem pri novih blokih, ane?

Točno tako user posted image
A Jernej bo tut dobil Tweety? user posted image user posted image user posted image

On ga ne rabi, ker je že sam en velik Tweety. Same oči so ga in nič drugega, pa še nagajiv je takouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne, ampak zbiram ponudnike, ker bi rada da nekdo naredi torto, ki jo bo lahko tudi on jedel. Se pravi brez mlečnih sestavin, kar je po moje iluzornouser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.10.2008 23:20:43   
mama06

Aja, mama06  kaj tvoj otrok še res ni dobil nič druga za pit kot vodo? user posted image
Zakaj pa to? user posted image   Pa nea bodi taka "grda" mama in mu še privošči kaj druga user posted image user posted image user posted image
a ne 2ursae, če lahko jejo fast food zakaj bi pol samo vodo pili? user posted image

No , enkrat je spil deci zmešanega jabolčnega soka z vodo (1/4 soka, ostalo voda) in pa zadnjič deci hippovega čaja za od prvega meseca daljeuser posted image user posted image user posted image . Občasno pa spije malo radenske kar iz flaše in pa če moj pije ledeni čaj, potem malo pocuza pri njem. Sicer pa vedno samo in res samo vodo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
12.10.2008 23:22:11   
nova10ka
Evo še mene iz azila. Vse najboljše vsem slavljencem!!!! Nini, Elianu, Arsenu, Neotu, Vanili in še vsem ostalim želim veliko sreče, sončnih dni, veselja in neskončlo toplih objemovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junk food - Tjaša je vse, kar jeva midva in to v enakih ali večjih količinah. Itak sem še pred njenim spočetjem kuhala zdravo (malo maščob in soli), tko da to ni problem, Ne dam ji gob, pekoče hrane pa svinjine. Sladkarije dobi, sam ima veliko raje paradižnik. OK, če ne štejem sladoleda, ki je njen najljubši mlečni obrok (tudi moj) user posted image user posted image user posted image

živa - se strinjam s tabo, da moški res velikokrat ne štekajo, kaj vse moramo narediti "gospodinje". Jaz sem začela kar seznam nalog pisat in jih limat na hladilnik, da moj vidi ta A4 format kaj vse me čaka v enem dnevu - se mi zdi, da ga je kar šokiralo.
ko sem brala tvoj post, sem se spomnila ene fore, ki sva jo z mojim začela izvajat že davno, da preprečiva destruktivno kreganje. lahko malo opišem, bolj kot zanimivost, ne pa da bi hotla kaj pametovat.  midva s user posted image se pri kreganju poskušava držat načela, da namesto obtoževanja govoriva o tem, kako se počutiva. Npr. namesto da rečem: "Ti nikoli nič ne nardiš, jaz moram pa vse sama delat", povem raje takole: "Prizadane me, ker ne spoštuješ mojega dela. Imam občutek, da me ne smatraš za enakovredno". Zadeva ful funkcionira, ker te varuje, da ne zaideš v stopnjevanje obtoževanja, kjer sta na koncu oba prizadeta. pa ne mislit, da ta del o kreganju leti na komunikacijo pri vama, sploh ne, samo spomnila sem se na tole foro, pa sem jo kar napisala.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
12.10.2008 23:23:06   
Pandica

Ne, ampak zbiram ponudnike, ker bi rada da nekdo naredi torto, ki jo bo lahko tudi on jedel. Se pravi brez mlečnih sestavin, kar je po moje iluzornouser posted image user posted image

Joj  user posted image   to pa najboljše, da kr pokličeš po telefonu v slaščičarne, ki jih imaš v ožjem izboru in vprašaš kaj se da naredit. Upam, da jim rata kje kaj sčarat user posted image user posted image
Sicer pa, da neuš ki misla, da je Zala jedla torto user posted image Ma kaki, saj je ni hotla tak, da...ti bo lažje...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
12.10.2008 23:25:25   
nova10ka

Ne, ampak zbiram ponudnike, ker bi rada da nekdo naredi torto, ki jo bo lahko tudi on jedel. Se pravi brez mlečnih sestavin, kar je po moje iluzorno

v mihaleku v šiški (lj) imajo tudi veganske torte (mislim da 4-5 vrst) - brez živalskih maščob (torej tudi mleka). in so res dobre. priporočam, če ti ni predaleč.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
12.10.2008 23:25:58   
Ulaa
mama06: a Adamovo pecivo ti pa ni o.k.?
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3049

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
12.10.2008 23:26:56   
Pandica

No , enkrat je spil deci zmešanega jabolčnega soka z vodo (1/4 soka, ostalo voda) in pa zadnjič deci hippovega čaja za od prvega meseca daljeuser posted image user posted image user posted image . Občasno pa spije malo radenske kar iz flaše in pa če moj pije ledeni čaj, potem malo pocuza pri njem. Sicer pa vedno samo in res samo vodo.

Madonca, bogi mali user posted image   Jernej pridi k nam v Mb, boš dobil še kaj druga kot vodo.
In pa, nisi mi odgovorila. V čem je finta, da mu daješ samo vodo za pit?
Joj, da dam jaz Zali on komarček al kaj si mu dala za pit, mi flašo v glavo vrže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
12.10.2008 23:30:20   
Pandica
Pozabla sem povedat, da sem se danes zvečer kopala skupaj z mojo cartiko user posted image
Sem nama napolnila kad, naredila full pene in je blo tak fajn. Sma se igrali v vodi in sem jo samo opazovala kaka finta je bla. Je cel čas špegala na zizike in mi kazala z prstkom na njih. Tak, da pol se je še priklopla v bani in malo pozizala faca mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
12.10.2008 23:30:34   
mama06

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vodo OBUŽUJE in se mi zdi škoda, da ga prehitro razvadim s sladkim, saj ponoči ogromno pije in voda je OK, vse ostalo pa za zobe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madonca, bogi mali user posted image   Jernej pridi k nam v Mb, boš dobil še kaj druga kot vodo.
In pa, nisi mi odgovorila. V čem je finta, da mu daješ samo vodo za pit?
Joj, da dam jaz Zali on komarček al kaj si mu dala za pit, mi flašo v glavo vrže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
12.10.2008 23:31:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

mama06: a Adamovo pecivo ti pa ni o.k.?
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3049

A naši malčki kokos že lahko konzumirajo?

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
12.10.2008 23:32:02   
2ursae
ne morem si pomagat ... dajem gor še eno Borovo:

user posted image

se mi pa zdi, da zadnje čase ful razume, kaj mu pravim user posted image , a ve tud to opažate? Pred cca dvema tednoma je začel svoje kazanje s prstom spremljati z "tam" (seveda pomeni "tja me nesi" user posted image ), zdaj je začel spraševat "kajto?" ( = kaj je to?) ... danes je na izletu kazal na grajski stolp in pravil "kajto?" in je bil, ne vem zakaj, čist preč od navdušenja, ko sem mu povedala, da je to stolp, pokrit s sreho, pa da so okol drevesa user posted image , sem mu morala celo štorijo zihr desetkrat ponovit.

mama06: uf, tole je pa zoprnija glede torte ... a gledaš kaj na podforum "alergija"? Tam bi ti znali svetovati ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
12.10.2008 23:32:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Ne, ampak zbiram ponudnike, ker bi rada da nekdo naredi torto, ki jo bo lahko tudi on jedel. Se pravi brez mlečnih sestavin, kar je po moje iluzorno

v mihaleku v šiški (lj) imajo tudi veganske torte (mislim da 4-5 vrst) - brez živalskih maščob (torej tudi mleka). in so res dobre. priporočam, če ti ni predaleč.

Hvala za info, ampak je res malce predalečuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
12.10.2008 23:35:28   
Ulaa
mama06:  saj obstaja tudi varjanta brez kokosa user posted image user posted image user posted image . Malo moras pogledati po internetu in se najde marsikaj.
Glej ne vem na kaj je vas fante vse alergicen, vendar so prej problem orehi kot kokos. Sicer ce se mislis pa se naprej hvalit da tvoj pije samo vodo, te bo se kdo socialni prijavil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. Nas ima tudi najraje vodo!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
12.10.2008 23:39:20   
mama06

mama06:  saj obstaja tudi varjanta brez kokosa user posted image user posted image user posted image . Malo moras pogledati po internetu in se najde marsikaj.
Glej ne vem na kaj je vas fante vse alergicen, vendar so prej problem orehi kot kokos. Sicer ce se mislis pa se naprej hvalit da tvoj pije samo vodo, te bo se kdo socialni prijavil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni problema, saj je čist lonček in voda, pa tudi najbolj zdravo, tako da soc. nič ne more. No, očitno tudi teb neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae - ne kompliciram drugače glede hrane, samo za torto mi je malo hudo, ker vem, da bi z veseljem malo pojedel. Je taki navihanček, ki mora vse prijet in poskusit. Na ostalo ni nič alergičen

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
12.10.2008 23:40:58   
Pandica

Jaz tut user posted image  
Ponavadi pijem samo vodo, ampak flaširano, z okusom.
Zala pa vode, navadne brez okusa noče pit. Oz. jo pije samo, če ji dam iz kozarčka, ker ji je finta tak pit, valda. Iz flaške pa ni šanse, da bi jo pila.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
12.10.2008 23:43:13   
mama06
Tako, sedaj sem se najedla, me je dragi spet postregel pred PC, zdaj pa šibam spat. Jutri imava z Jernejem terapijo, se greva malo važit, kaj že znava in na čvek, potem pa malo po mestu, če ne bo tečen, ali pa prej.

Pandica imaš ZS

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
12.10.2008 23:48:07   
skuštrana
2ursae, arsen tudi full razume kaj mu govorimo. Na dopustu je prvič rekel avtouser posted image Je čisto paf na avte, bagerje in ostalo mašinerijo..Ko sliši kak motor kar glavo obrača kje je ta motor...Pa ko mu rečemo da naj se skrije se z rokicami čez glavo pokrije. Pred 2 dnevoma mu je ena straejša soseda naredila na ličke buci buci in ga malo stisnila in jo je mali nazaj buci buciuser posted image Jaz nisem mogla verjet...Ja, res odraščajo...Pa knjige full rad gleda. Danes je videl na vrtu mačko in jo je poiskal v knjigici narisano in jo kazal ter govoril zraven eee-eee-eeeuser posted image

Mama06, moja2 oba pijeta samo vodo...Pa jaz tudi. Liza povezuje z žejo samo vodo, njej sok ni pijačauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
12.10.2008 23:49:15   
Pandica

Pandica imaš ZS

Ti tut user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
12.10.2008 23:51:26   
mama06

Pandica imaš ZS

Ti tut user posted image

Ti tutuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
12.10.2008 23:52:25   
mama06
Nič, zdaj pa res grem. Lepo se imejte in mirno noč vam želim. Predvsem tebi skuštrana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
13.10.2008 0:06:23   
Pandica
mama06   nisem dobila tvojega ZS  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
13.10.2008 7:48:26   
VANILI
oj jutro!!!!

nelči!!! vse najboljše za tvojo prvo svečko!!!!!!!!!!user posted image
(ps-si zihr da ni drugauser posted image )

zarja, tudi tebi eno lepo svečko na tortici, vse najboljše!!!user posted image

mamčice, evo jaz že od 6 pokoc, ker zgleda da je teo ok, ampak bova se šla vseno k P pokazat, tako da sem danes doma. Je pa brez T, upam, da tako tudi ostane.

sem vas vse prebrala, a mi ne dovoli tipkat, je zlezu na stol in se mi rine v naročjeuser posted image

2ursa2, joj kako si lepo napisalao družinici.želim ti čim več takih dni, ker vem, kako napolnijo dušo in telo in - a obstaja kaj lepšega??!! matr, če pomislim, kako bogati smo, ase zavedamo tega??? pokljubček tvojima zakladkoma!!

živa- kaj si pa ti men nardila, da sem te sanjala-'user posted image  pazi to - prišla si v naš bowling s tavečjim, ki mi je povedal, kko on lepo kaka v školjko, ti si pa jedla pečeno koruzo. Pol se jo je še meni zaluštalo in sime peljala tja, kjer so jo pekli in sem bila ful nestrpna, ker je bilo odmora konec (v službi...), koruza pa še ne pečena, jaz lačna, ti si jo pa s takim užitkom jedlauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
13.10.2008 8:14:36   
vedra
Javljam se 1 dan pred iztekom moje porodniške
user posted image
Vidim da ste imele lepo srečanje, naju pa ni bilo, saj smo se čez vikend malo potepali po Prlekiji.

Najprej čestitke: NINA, ELIAN, ARSEN, NEO, ZARJA IN NELI: VSE NAJ, NAJ,....IN ZDRAVO TER IGRIVO OTROŠTVO VAM ŽELIM!

Vanili - vse najboljše tudi tebi in tudi tebi želim zdravo in igrivo življenje!

Zala 07 - boga mala Zalika - jaz sem za čiščenje noska uporabljala tega za z usti ven potegnit  in je kljub rednemu čiščenju, dobil vnetje uhic, ki sva  ga HB pozdravila s kapljicami v treh dneh.  Zato sem sedaj nabavila še baby vac, vendar ga sedaj še nisem potrebovala. Upam da boste čimprej spet OK.

Pandica - božanska trta - lepa in vem da tudi dobra, ker sem redna njihova gostja.
Ne boš verjela, ravno v petek sem klicala v Pohorsko kavarno glede torte in mi je prijazna gospoa ponujala TweetYko...res so malo drage, ampak smo že našli sponzorja, tako da bomo tudi njihovo naročili, samo si moram pogledat še ostalo pestro izbiro. Bolj sočnih tort kot so njihove pa tako ne moreš najt. NJAM.

Dojenje - naš user posted image  že prav nori če mu ne dam takrat ko si zmisli.... (pa je bil že cel mesec podnevi brez dojenja) ...zmisli si pa tudi po več-x na uro oz. vedno ko se pride pocartat mi že vleče majco gor. Prosim za kakšen nasvet...me je strah kaj bo po mojem odhodu v službouser posted image

< Sporočilo je popravil vedra -- 13.10.2008 8:19:41 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
13.10.2008 8:21:49   
janja
Neo čestitke še za nazaj.
Neli, Zarja vse najboljše za 1. rojstni dan.

Vanili tebi pa tud pošiljamo pozitivne vibracije - sem spregledala, da si praznovala.

mama06 - torta - če te ne motijo razni E-ji, lahko narediš torto s pomočjo rastlinske smetane (se da not lepo vmešat razno sadje ali pa čokolado - jedilno). Če ne sme jajca obstaja nadomestek - poglej v trgovini z zdravo prehrano. Kaj pa gluten - lahko? Oblate namočiš s sokom od kompota. Moja sestra je tako delala, ker imata oba moja nečaka potrjeno alergijo na KM, laktozo in jajčni beljak. Manjka potem samo še tvoja domišljija.

2ursae
- ful mi je všeč, ko hodite na take družinske izlete. Mi smo šli včeraj le do Koseškega bajerja - pa je bilo tudi lepo. Smo videli dva laboda čisto od blizu! Potem smo pa zavili še v Kresničko in si privoščili tortico. Andraž itak je samo čokoladne in je zmazal skoraj celo Sacherco - Urban je pa tako cvilil zraven, da je seveda moral še on pojesti par žličk. Tako, da mi tud dajemo razne nezdrave priboljške (itak to ni vsak dan!)

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?