Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ako to vec radis, ne ocekuj da ti neko nece zaviriti preko plota za koji si password ponudila kao na pladnju. Sta ja znam. Ja imam admina u firmi, jer ponekad rabim njegova prava, ali mi na kraj pameti ne pada, da radim neke gluposti. Sta ja znam...Ali na poslu sam profesionalac, to stoji. Ovo pa je cvek. To nije isto.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:15:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma kaka Fata nedostaje samo Rosada A di je ona ? Nije se javila vec dugo vrime...i odlicna je. Iskreno rečeno stvarno ne znam gde je ali meni pomalo nedostaje da se lepo nasmejem. Posle onakvih tema mislim da je vreme da se pojavi pa da se malo posmejemo. O Ljepotic i ti si tu, a ?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:16:10
|
|
|
|
sneška_
|
adam se da će videti pa pojaviti se . Nego moj je danas jadan prava jada je. Rušio vikendicu u Črnuče i danas i juče i sad jje isto kao da ga je voz pregazio. Sve živo ga boli i sam sebe žali
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:18:21
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma kaka Fata nedostaje samo Rosada A di je ona ? Nije se javila vec dugo vrime...i odlicna je. Iskreno rečeno stvarno ne znam gde je ali meni pomalo nedostaje da se lepo nasmejem. Posle onakvih tema mislim da je vreme da se pojavi pa da se malo posmejemo. O Ljepotic i ti si tu, a ? Tu sam Ljepotic tu sam Šta si ti mislila da češ se lepo sakriti Ma mene ruka boli mojega sve živo i tako da od nas oboje ne možeš sastaviti jednoga normalnoga Majke mi
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bih ipak da se ubacim. Misek objasni molim te - IMO?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O Ljepotic i ti si tu, a ? Kako smo kao sa svih strana, mogli bi reci, da se radi kao o Miss :). I skoro cemo spasiti svjet. Na dobrome smo putu .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bih ipak da se ubacim. Aj, skoci :)).
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:20:46
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ako to vec radis, ne ocekuj da ti neko nece zaviriti preko plota za koji si password ponudila kao na pladnju. Sta ja znam. Ja imam admina u firmi, jer ponekad rabim njegova prava, ali mi na kraj pameti ne pada, da radim neke gluposti. Sta ja znam...Ali na poslu sam profesionalac, to stoji. Ovo pa je cvek. To nije isto. Darling, nije ovo posao, niti je doticna nekakav pravi admin. Ovo/ono je copor zena koje se prave da se vole i koje se prave da su susta ljubaznost jedne prema drugima. nadje se i poneka naivka ili neko kome je svejedno. Ovde /onde su se vodili ratovi. U svakom slucaju utopicno je misliti da u toj masi zena neke nece pribeci mutnim zahvatima. A ako im otvoris vrata... bas si ljubazna. Doduse ni prvi ni zadnji put... Uostalom, ako sam ne pazis sto radis, ne ocekuj od drugim da paze umesto tebe.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:21:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ adam se da će videti pa pojaviti se . Nego moj je danas jadan prava jada je. Rušio vikendicu u Črnuče i danas i juče i sad jje isto kao da ga je voz pregazio. Sve živo ga boli i sam sebe žali Pih i to mi je neki muskarac.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:22:18
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ja bih ipak da se ubacim. Misek objasni molim te - IMO? In My Opinion - po mom misljenju
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:23:54
|
|
|
|
sneška_
|
Jaooooooooooooo tako se kaže u mojem kraju i kako bi rekla Miška naša to najčešče govore naši vaterpolisti Nego ti Miška kako da ja smirimim svoju malu jer se je zaljubila u tvojega maleckega
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:24:02
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II O Ljepotic i ti si tu, a ? Kako smo kao sa svih strana, mogli bi reci, da se radi kao o Miss :). I skoro cemo spasiti svjet. Na dobrome smo putu . Da ... ja glasujem da miss bude Bakfark !!! Tako je skroman, miran i povucen, kao prava seoska mlada
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
U svakom slucaju utopicno je misliti da u toj masi zena neke nece pribeci mutnim zahvatima. A ako im otvoris vrata... bas si ljubazna. Doduse ni prvi ni zadnji put... Aha. Tribalo je od prilike devet mjeseci, da se dite rodi . Dugo su izdrzale, ako si mene pitala prije devet mjeseci. Prognoza je bila i koji dan manje. Imas pravo u jednome djelu. Ako vec skaces u mutne vode, znaj, da su mutne.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:25:15
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Jaooooooooooooo tako se kaže u mojem kraju i kako bi rekla Miška naša to najčešče govore naši vaterpolisti Nego ti Miška kako da ja smirimim svoju malu jer se je zaljubila u tvojega maleckega Sto bi ti smirivala, evo ja sam laganica izvan kaosa pa je mozes dovesti na kavicu. Nu, pre toga je spremi i nauci da kuva pere, pegla....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ... ja glasujem da miss bude Bakfark !!! Tako je skroman, miran i povucen, kao prava seoska mlada I spasit se svjet, to sam sigurna. I moci ce se pusit, sto je ispravno spasku (di je prava ric????) svjeta .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:26:36
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ adam se da će videti pa pojaviti se . Nego moj je danas jadan prava jada je. Rušio vikendicu u Črnuče i danas i juče i sad jje isto kao da ga je voz pregazio. Sve živo ga boli i sam sebe žali Pih i to mi je neki muskarac. Ma Mišek ćuti majke ti Lako je meni i tebi govoriti Znaš li kakve brune je jadan rušio zajedno sa jednim mojim rođakom Jaoooooooo to je bilo posao E sad onaj drugi posao ima da sačeka
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:27:31
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Imas pravo u jednome djelu. Ako vec skaces u mutne vode, znaj, da su mutne. I zato je suludo da vices kako se neko umazao, a niko nije cist.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nu, pre toga je spremi i nauci da kuva pere, pegla.... Samo to ? Nesto si mi skromna u zadnje vrime.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:29:16
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Da ... ja glasujem da miss bude Bakfark !!! Tako je skroman, miran i povucen, kao prava seoska mlada I spasit se svjet, to sam sigurna. I moci ce se pusit, sto je ispravno spasku (di je prava ric????) svjeta . Spasu sveta. A ja bi ga usred cela pobalila da omoguci pusenje u kafanama. Iako nije ni ovako lose, barem preko zime manje trosim
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:29:19
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Jaooooooooooooo tako se kaže u mojem kraju i kako bi rekla Miška naša to najčešče govore naši vaterpolisti Nego ti Miška kako da ja smirimim svoju malu jer se je zaljubila u tvojega maleckega Sto bi ti smirivala, evo ja sam laganica izvan kaosa pa je mozes dovesti na kavicu. Nu, pre toga je spremi i nauci da kuva pere, pegla.... Hoću sve ću je naučiti ali to da ćuti ko Bakfark _seoska mlada to ti ne garantujem jer mama je jezičata Doduše i ti oko jezika baš ga i ne štediš
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
I zato je suludo da vices kako se neko umazao, a niko nije cist. U stvari i nije bilo potribe. Nestalo je Ariela in miris je vec dolazio sa svih strana, bio si tamo ili ne. Mozda tamo i nije bilo mirisa a bio je tu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:30:47
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ E sad onaj drugi posao ima da sačeka Sad jos lepo priznaj da si ga namerno uvalila da se jadan obeznani od rada da se ti mozes odmoriti. Sramoto jedna ti to vlastitom muzu tako radis, a!?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Iako nije ni ovako lose, barem preko zime manje trosim Neeeeeeeeeeeeeeee. Ovako si i zimi na dobrome zraku.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A ja bi ga usred cela pobalila da omoguci pusenje u kafanama U kafana moze , a u raznim cafejima i sto je slicno sofisticirano....nema nista.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
glasujem da miss bude Bakfark Palim treću...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?