Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
da nesto bacim u kljun Mozes i za mene, lacna sam ko vuk. Ali ne da mi se, da jedem.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pa mi se dogodi da je tema zakljucana kad je nadjem. Puno interesantih se zakljuca umesto da bi se samo procistile. Sta ces, nedostaje nam dobra stara Fata. Sad je sve samo turbo i kad dođe turbo, odpihne sve.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zauzimam svoje mjesto na divanu i palim cigaru...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Isto kao da ostavis otvorena vrata pa se ljutis sto ti je neko odneo televizor, komp itd... ili se do sita najeo sarmi spremljenih za rucak na sporetu... Ne znam, dal je bilo u ovome slućaju bas tako. Sta mislis ti?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zauzimam svoje mjesto na divanu i palim cigaru...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se ne radi ne bi imale o cemu cvrkutati, da se ne krade svi bi ostavljali otvorena vrata i niko ne bi zakljucavao. Evo ti moje priće o vratima . Imala sem neko vrime auto, koji se odkljucao i kao zakljucao bez kljuca (to sam samo ja bila uvjerena). I tako sam duge vreme mislila, da ga ne triba zakljucat jer kako se odkljucao sam tako bi se morao i zakljucati, to je bila moja logika. Onda sam prominila auto i naucila, da se bas ne zakljucava sam . Sta ces, moja logika . I tako sam ga zakljucavala jer se to radi i tako su mi neki dan tili provalit u auto ali nisu bili dovoljno brzi. Nisu imali sta da odnese (ni radija, ni torbice, ni nista sta bi se moglo prodat), ali imala sam pun auto hrane i izgleda, da su tili hranu. Tako da danas opet ostavljam auto otvoren. Ako je netko gladan, neka se posluzi .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bakfark, di si se izgubio? Ili tako strastno pusis :)?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 22:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Večeras samo slušam... Čekam ti sagovornicu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Večeras samo slušam... Čekam ti sagovornicu. Aha. Sa mnom ti se ne prica. Dobro. Onda pusi .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:03:52
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Večeras samo slušam... Čekam ti sagovornicu. Evo mene. jeste jos tu?
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jeste jos tu? Da.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sta dobroga si pojela?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:06:07
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II pa mi se dogodi da je tema zakljucana kad je nadjem. Puno interesantih se zakljuca umesto da bi se samo procistile. Sta ces, nedostaje nam dobra stara Fata. Sad je sve samo turbo i kad dođe turbo, odpihne sve. Ma kaka Fata nedostaje samo Rosada
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kaka Fata nedostaje samo Rosada A di je ona ? Nije se javila vec dugo vrime...i odlicna je.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Onda pusi Misliš, popuši? Ne bi da vam smetam, nastavite... Palim sljedeću...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš, popuši Neeeeeeee, samo pusi in gustaj
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi da vam smetam, nastavite... Ti si smotan!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:08:55
|
|
|
|
sneška_
|
Jaooooooooo Sad vidim gde ste se vi dve sakrile Bakfark tako kao moj samo u publici gleda i se smeje
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:11:06
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ma kaka Fata nedostaje samo Rosada A di je ona ? Nije se javila vec dugo vrime...i odlicna je. Iskreno rečeno stvarno ne znam gde je ali meni pomalo nedostaje da se lepo nasmejem. Posle onakvih tema mislim da je vreme da se pojavi pa da se malo posmejemo.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sad vidim gde ste se vi dve sakrile Kad bi znala, di se nađem, bilo bi dobro .
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:11:36
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Isto kao da ostavis otvorena vrata pa se ljutis sto ti je neko odneo televizor, komp itd... ili se do sita najeo sarmi spremljenih za rucak na sporetu... Ne znam, dal je bilo u ovome slućaju bas tako. Sta mislis ti? Ako koristis isti udername i isti pass za razlicite forume, je to IMO definitivno otvorena vrata. Zvezdice ili tackice koje predsatvljau pass se jednostavno kopiraju. ne moras znati koji je pass, dovoljno je da ga kopiras. Ako to vec radis, ne ocekuj da ti neko nece zaviriti preko plota za koji si password ponudila kao na pladnju. Ne kazem da je ok to sto se dogodilo, ali je nekriticno i suludo. Nekriticno je kriv samo onaj koji je zavirio, a nije onaj koji se nije potrudio da zatvori vrata da ne moze da se viri.... IMO oboje su krivi.
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Posle onakvih tema mislim da je vreme da se pojavi pa da se malo posmejemo DA. Ajde, da je zovemo. Rosadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, javi se, nedostajes nam.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:13:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ako koristis isti udername i isti pass za razlicite forume, je to IMO definitivno otvorena vrata. Zvezdice ili tackice koje predsatvljau pass se jednostavno kopiraju Samo to ti triba?? Ne moze biti tako izi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:13:59
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sta dobroga si pojela? Nasla sam nesto ubudjalog sira ( onaj navodno plemeniti) u frizideru, dve masline, puter i neku marmaladu pitaj boga od kada... U frizideru sada vise niceg nema. Papala maca.. malo poveca ali nije to predmet razgovora
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 12.10.2008 23:14:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ako koristis isti udername i isti pass za razlicite forume, je to IMO definitivno otvorena vrata. Zvezdice ili tackice koje predsatvljau pass se jednostavno kopiraju Samo to ti triba?? Ne moze biti tako izi. Naravno da moze. Probaj.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?