Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:26:46
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Lex, vidve z Vito sta pa ful luštne, , pa dobro je zrihtana mala, ta barva se mi zdi, da ti ful paše, včasih si bila temnejša ne? ja, če me pogledaš v živo mi je blond na sivo potegnila , no bo že hvala za komplimente - Vita je bila cela nova, da vsaj nekaj svojega novega dobi , in ker nisem za tiste pocukrane oblekce je dobila pač tole kitty (tud Alina jemela kity kiklico , sta bili ful dobri - pravi sekici
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:28:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:28:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:29:45
|
|
|
|
lex
|
hruška v sredo imava posvetovalnico. so ji pa cotke 68 že čisto prav neopren - jaz sem jih vedno imela kar vplavalnih pleničkah bilobil - jaz si naredim kar za cel teden urnik (najnujnejše) kar s kosilom - kar pa ni nujno da se držim, ponavadi naredim tisto kar je res nujno
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:33:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:35:25
|
|
|
|
lex
|
slikice - super ste pa ste res vse blond , no jaz sem vam manjkala frutka tebe morem pa v živo videt, ker se te ne spomnim , mogoče pa nisva treščili na WC skup škoda
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:35:43
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: frutka Hlače iz neoprena imam jaz še od prvega. kako so? a ste jih uporabljali...bo mala pri 3,5m se premala za malo bazenčkanja???bomo pa v unem hotelu ki ma svoj bazen in ni guzve... Jaz imam št.74 in jih je nosil prvi pri skoraj 6-ih mesecih. So pa narejene tako, da imajo na strani pasek za nastavljanje širine. To je fajn. Če ima rada vodo menda ne bo težav. Paziš na ušeska, itak je ne boš tunkala. Pa v whirlpool je menda ne smeš dajat ostalo pa je vse dovoljeno. V vodi pa najbrž ne bo zdržala dolgo. Nekaj minut pa ven in spet nekja minut in ven...bolj je podbno jajčkanju kot kopanju.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:36:29
|
|
|
|
lex
|
jaz tud grem k dragemu se gret HD kupi si test, da te ne bo razjedalo - moja G pravi da smo po porodu ful plodne
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:37:38
|
|
|
|
lex
|
alina je bla stara 7 mesecev ko smo šli vbanovce pa je kar kinkala v vodi če je bila predolgo
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:37:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:37:59
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex slikice - super ste pa ste res vse blond , no jaz sem vam manjkala frutka tebe morem pa v živo videt, ker se te ne spomnim , mogoče pa nisva treščili na WC skup škoda Jaz sem bila v bolnici bolj tiha ptička. Saj veš nisem bila lokalna in so me malo čudno gledali.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:40:54
|
|
|
|
frutka_
|
HD a moramo navijat???? ? Almera meni bi tudi kakašno luxuzno doživetje pasalo....mmmmm....Glede vožnje pa nimam pojma. Moja 2 se oba rada vozita. Nobenega nikoli nisem vozila spredaj ali se posebej ustvavljala zaradi joka. Mogoče mu bo bolje šele, ko ga boste prestavili v večji sedež, da bo ven videl. Lex tole s tedenskim planom niti ni slaba ideja!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:42:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 22:45:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:45:51
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Imate krst in poroko skupaj? ne. Brat se ženi, krst je pa naš! Krst imamo novembra.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:47:35
|
|
|
|
lex
|
frutka jaz gor pa vse poznane, pa če bi vprašala kje je lex bi se ziher kira name spomnila (ker mojega vsi tak kličejo), res škoda. Meni je bilo že malo dolgčas po RR (ko nisem mela tolk obiskov)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:53:15
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška grem spat..mamo v stanovanju 24 stopinj pa me zebe- utrujenost... Da ne boš zbolela. Fejst se zadekaj pa čaj spij s kakšnim lekadolčkom.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:54:10
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: frutka Imate krst in poroko skupaj? ne. Brat se ženi, krst je pa naš! Krst imamo novembra. Joj, to je treba toliko prej rihtat? Jaz še tudi ne vem kdaj bomo imeli krst. Si priča?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 22:55:54
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex frutka jaz gor pa vse poznane, pa če bi vprašala kje je lex bi se ziher kira name spomnila (ker mojega vsi tak kličejo), res škoda. Meni je bilo že malo dolgčas po RR (ko nisem mela tolk obiskov) Tvoja navihanca sem videla. Pravzaprav bi bila raketa boljši naziv in en kup smeha. Krasna sta! Meni je bilo nerodno...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2008 23:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 23:02:47
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: lex frutka jaz gor pa vse poznane, pa če bi vprašala kje je lex bi se ziher kira name spomnila (ker mojega vsi tak kličejo), res škoda. Meni je bilo že malo dolgčas po RR (ko nisem mela tolk obiskov) Tvoja navihanca sem videla. Pravzaprav bi bila raketa boljši naziv in en kup smeha. Krasna sta! Meni je bilo nerodno... a ti povem nekaj: komaj sem čakala, da ju vidim, ko pa sta pol po P letala (res sta bila kot tornado) sem že skoraj komaj čakala, da sta šla, ker sta bila kot dve mravlji - vsak na svojo stran,..... Doma je čist drugače, tam sem pa samo čakala, da bo kaka novopečena mami kaj rekla. škoda da te ni bilo k meni ne vprašaj kaj je bilo ko sem domov prišla - ju vržem vbano(ker tulita pri umivanju las so mi topustili) in jimazačneva glave umivat, oba sta tulila ko zverini ,midva pa v smeh, ker sta res imela POČITNICE pri babicah, moj jebil itak skoz nabajti tako daveš kakšna sta bila razbojnika
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 23:06:10
|
|
|
|
lex
|
frutka za krst je odvisno od župnika. jaz sem šla k njemu mi je določil datum in potem smo se dva dni prej dobili si povedali kar je bilo za povedat. nič dolgo vezenja. gostilno sem pa 14 dni prej rezervirala. edino vabila sem prej poslala njegovim sestram, pa je samo 1 prišla, pri ta drugi je pa tamali zbolel .
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 23:07:27
|
|
|
|
lex
|
levinja hvala za keš - mi jih je pa dragi že pobral , ker jih nisem pravi čas dala v denarnico - sama sem si kriva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?