nana35
|
Triš,pohvale za avatar! lutiropan,mislim nate in ti držim pesti za jutrišnje izpite.Jaz sem vedno imela občutek,da nič ne znam,pa sem vedno znala potem,tako da je tole od nervoze mislim.Sicer jaz kaj nervozen tip nisem ,ker me izpiti nikoli niso preveč obremenjevali,sem vedno mislila,da bi bilo lepo da ga naredim,če ne,pa še vedno obstaja druga možnost.Zato boš tudi ti naredila. ursulina,vama z Lenartom pa za nove mere,so ravno prave. klepetka,a veš kako sem si zbrisala včeraj post?Namesto ctrl c,da shranim,sem stisnila ctrl v,kar bi mogla potem,če prilepim.Koza,čisto po nesreči. In ker se vedno mudi,pa kar stisneš nekaj.Zdaj bom vedno pazila.1x pa mi je Klemen zbrisal,ko je sedel pri meni inkar nekaj stiskal,pa je šlo vse v p.m. In tvoja kuhinja je tudi lepa in zelo lepo pospravljena.A tole si hitro pospravila,pa potem slikala .Upam,da se ne jeziš,malo se hecam. Mi sesamo nosek še vedno vsak dan,danes je imel poseben popadek in je tako kričal,da je bilo joj,še dobro da sva bila sama doma.Bi mislili da ga koljem. Pa ko se je kopal,nikako ni hotel iz bane,on bi še kar naprej čofotal,pa se dvigoval in štofiril z rokicami ven.Potem pa ko sem ga vzela ven da ga obrišem pa je bil tudi tak krik,da sem mislila,da sem mu kaj naredila. No,edinoko sva zobke čistila,ni bilo panike,ker je pasta tako mmmmmmmmm,dobra.Začelo pa se je že pri večerji. Je pa danes na r.dnevu tako lepo vse jedel,res veliko,juhico,pa krompirček,meso sva imela pa zraven,pa ga ni hotel,ker je bilo drugo boljše. No,pa še malo peciva,kasneje pa še dva Fruchtzwerga tako da nimam pripomb.In naspal se je do konca,skoraj 2 uri.Zvečer pa tak halo,cel dan pa je bil res dobre volje,razpoložen,norel je po vseh štirih,prehodil stanovanje vse povprek.No,z zaspanjem pa je bilo potem manj težav,ker je bil izmučen od drenja. martinca,spet nov avatar?Pa je bil prejšnji res lep.Saj tale je tudi,ampak Patrik je bil tam tako skrivnosten. Si pa naredila link za kuhinjo,je pa tale Hortenzija res zelo lepa.1x si bom tudi jaz privoščila novo kuhinjo,še prej pa kopalnico. Lepe slikice in ena grda,pa za streho. Golobček,za vaju z Nino pa itak kot vedno ,za jutri seveda. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, tvoj .....(ne ne bom napisala krompirček, ker me boš nekam sunila ) lepi sinko je pa pravi frajer na teh slikah Ah kaj te bom suvala,najprej moram prit do tebe .Sicer pa sem jaz napisala,da je krompirček in se je prijelo.Kriva sem sama,zato kar veselo tako naprej. mala pikica,res lepe slikice,saj ti verjamemo,da ste bili v Zoo-ju.Ja,Klemen pa ima res malo več laskov,ni pa še neki čupavec,ampak bova s teh že kaj sčarala.