|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 12.10.2008 12:46:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower majuška kaj ponoči črpaš? Ker če ne, pol logično, da imaš več mleka. Jaz sem zaključila z mojim črpanjem, sem si včeraj zvečer samo še 30 ml načrpala. Tak da v enem dnevu sploh ne spravim za obrok, poleg tega sma bla v sparu in mi tam ena ponuja, če bom nek namaz degustirala, ga dam v usta in mi reče mož, to je iz mleka. Ja shit.. jaz kar pozabim in se pregrešim. Pol pa mleko zlijem vstran, ker ne upam lanu dat. Glede črpanja: jaz mislim, da če hočeš mleko ohranit, je treba tudi ponoči črpat. Jaz nisem, ampak sem imela še dovolj mleka prvi mesec, ko je bil mož doma. Pol je pa šel mož delat, jaz sem bila sama skoraj cel dan z Lanom in se niti podnevi več nisem mogla na tri ure izčrpat, ker ni blo časa. In tak sem pol počasi zgubljala mleko... No pri nas je tko, prvi jutranji obrok nekje med 5h-6h dobi po flaški načrpano, druga runda se dojimo ... pol je pa vse odvisno od posameznega dneva, a smo doma ali morda okoli letamo. Vsekakor si pa načrpam mleko preden grem spat - to je ponavadi nekje med polnočjo in 1h, pa po jutranji flaški tudi črpam. Tista doza je ponavadi največja, ja. Zmeram imam dilemo - če bom načrpala, se bo mleko spet nakopičilo. Če ne črpam, reskiram da se bo začelo delati manj mleka... tako da poskušam najti neko srednjo pot. Rada bi pa čim dlje dojila, se mi zdi, da bo za našega fanta to fajn.
|