Mišni
|
No, bom poskusila čimkrajše napisati, čeprav .... Zadnjič je sodelavec v službio pripeljal 2 psa. Na pse sem jaz pač nora, sploh na to pasmo, ki jo je imel, in sem seveda šla takoj v akcijo. Ko sem med božanjem psov spraševala, od kje ju ima, mi je povedal, da so od njegove punce. In ker poznam ene lastnike, ki imajo več teh psov, sem ga vprašala, iz kje je ta punca. No, v glavnem sem ugotovila, da je to bivša punca enega mojega znanca, s katerim sta včasih skupaj živela. Pa tega še niti ni tako zelo dolgo. No, in sem mu vsa vesela povedala, da jaaa, da zdaj pa vem, katera je, in da če je včasih bilo njenemu fantu ime (recimo) Andrej. Je rekel, da ne ve. Sem mu rekla, pa kako ne veš, kako je ime bivšemu fantu tvoje punce, če sta pa skupaj živela? No, potem sem mu povedala še nekaj podatkov o tem bivšem fantu, ampak takih, ohrabrujočih zanj, bi rekla. Da sem se ven zvlekla. No, in potem danes zvem, da sta bila ta punca in tisti njen bivši Andrej celo mož in žena, ampak ta človek, ta moj sodelavec, očitno sploh ne ve, da je njegova punca ločena. Hecno. Vsaj meni. Pa to zdaj onadva po moje že skupaj živita. On pa ne ve. A mislite, da je to možno? A je potem ona malo čudna, ali se meni samo tako zdi?