|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprehod in žemlje
11.10.2008 14:37:15   
rebit
Pozdravljene mamice
Nisem mamica, vendar opažam navado mladih mamic v moji okolici, ki svojim malčkom na sprehodu dajajo žemljo. Malčki jo žvečijo in se z njo igrajo cez sprehod. Zanimajo me vaše navade: ali to počnete in zakaj?
Hvala,
R.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprehod in žemlje
11.10.2008 14:49:28   
Anonimen
Dajem ja,zato da se vsaj za nekaj časa zamotiuser posted image

(odgovor članu rebit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2008 15:29:03   
sončnica13
Največkrat vzamem s sabo kaj za pit, za jest vzamem edino, če greva za dlje časa in še to največkrat banano, kajti mi nimamo ravno pri roki kakšnjih žemljic in jih tudi redko kupujem (beri: Kruh pečemo doma). Tudi, ko gremo po nakupih mu največkrat dam banano, ki pa jo ima toliko časa dokler lepo je, če se začne z njo igrat mu jo vzamem, sem mu pa  tud žemljico dala, če si jo je zaželel.
Za igranje mu ne dajem hrane, za igranje so igrače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2008 15:44:42   
Sarajevo
IZVIRNO SPOROČILO: rebit

Pozdravljene mamice
Nisem mamica, vendar opažam navado mladih mamic v moji okolici, ki svojim malčkom na sprehodu dajajo žemljo. Malčki jo žvečijo in se z njo igrajo cez sprehod. Zanimajo me vaše navade: ali to počnete in zakaj?
Hvala,
R.

Mislim, da žemljo dajemo zato, ker so lačni (vsaj jaz) in ker dalj časa traja, ko jo žulijo... Vsaj za na pot je bolj prikladna kot pa kruh. Jaz pazim, da ni bela žemlja.

(odgovor članu rebit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2008 16:25:49   
Petjana
da je mir...da se zamoti.samo  ponavadi  ne na sprehodu ampak  ko gremo po sprehodu na kofe.kupujem pa v glavnem  črne .

(odgovor članu Sarajevo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2008 16:30:29   
Naja30
Na sprehodu le redko. Sem pa vedno uredila tako, da smo šli na kofe v času njene malice. user posted image  In je bil volk sit, koza pa cela. user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2008 17:17:03   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Sarajevo

Jaz pazim, da ni bela žemlja.

Zakaj pa ne sme biti bela žemlja?

(odgovor članu Sarajevo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2008 17:58:44   
total
Da je mir in da je sit.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2008 18:10:53   
madejka
Ker jaz to tud počnemuser posted image Mi2 grema na sprehod, vmes malicama al pa kaj pač glodama.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2008 18:51:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: total

Da je mir in da je sit.

Tako ja.Pa da mami kavico v miru popijeuser posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2008 19:25:48   
bskrle
Če je sprehod daljši kot pol ure, moram imeti malico ne samo za otroka  v vozičku, tudi za ostale (pijača, sadje, napolitanke, kruh).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2008 19:33:01   
Mišni
Jaz nisem nikoli dajala. Prvič bi me bilo strah, da se mu ne bi zaletelo, drugič pa že itak ni skoraj nič jedel.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2008 20:19:40   
Jančika_
Moj tavečji tudi ni jedel skoraj nič, tako da sem bila prav srečna, če je na sprehodu pri kiosku s kruhom zatežil za žemljo. Na celem sprehodu mu je potem uspelo zglodati četrt mini žemljice (ne, ne pretiravam; še zdaj, pri štirih letih, rabi za pol skodelice koruznih kosmičev vsaj 25 minut).

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2008 20:41:17   
Peli
Midva greva vsak dan na sprehod do trgovine in tam je standard da kupiva žemljo, potem jo gloda, zadnje čase pa jo raje "špara" da jo da konjem, ki jih mava med potjo.
Mi je pa fajn da vsaj malo žemljo ogloda, če že drugega noče jest.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2008 21:23:22   
Kristjan
Nikoli ne dajemo hrane na sprehodu med hojo - imamo namreč pravilo, da jemo sede (doma vedno za mizo, zunaj, ko pa to ni možno pa se usedemo na klopco oziroma primerno mesto) pomalicamo, če smo lačni in gremo naprej. Skratka kr pike dobim, ko gledam otroke, ki jedo med tekanjem naokrog, s polnimi usti brskajo po mivki - malicajo in delajo potičke ob enem, ali pa se celo gungajo s hrano v ustih, nekateri celo s stekleničko.... da o grisinih ne govorimuser posted image Zame so takšni starši, ki to dopustijo popolnoma neodgovorni. Mi hrane nikoli nismo imeli za to, da se hčerka zamoti, ker sva oba mnenja, da hrana ni in ne sme biti neke vrste igrača.

Pa še ena stvar mi je čist nesprejemljiva - to, da otroci in tudi nekateri odrasli jejo ali pa pijejo v trgovini med nakupovanjem. Pri nas nikoli, ampak res nikoli nismo tega naredili in pri treh letih tamla zdaj sama reče, da moramo plačat in da ne smemo jest in pit v trgovini (zadnjič je celo predavanje o tem enemu malemu naredila, ki je v vrsti za blagajno jedel sirovo). Ko plačamo, če je lakota/žeja poje/popije prehuda zunaj oziroma na klopci (če je to nakupovalni center).

Vem, da me boste zdaj popoljuval, ampak takšno je moje mnenje.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2008 21:36:26   
Mišni

Kaj bi te pljuvali, saj samo ti težko živiš, če tako ozko gledaš na stvari. Pa tvoji otroci bodo morda tudi.

Življenje je prekratko, da bi človek hodil po tako ozki poti. Je treba kdaj malo na levo in na desno pogledat okoli sebe in malo stopit tja, pa se takoj razširi obzorje in življenjski prostor.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Kristjan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2008 21:48:21   
krfjolca
Živi in pusti živeti.

Če je tvoj otrok take sorte, da lahko mirno nakupiš, kar je potrebno, brez da bi zraven doživela živčni zlom zaradi njegovega sitnarjenja, potem rada verjamem, da ti nikoli ni bilo treba dat žemlje za žvečit med nakupovanjem. Jaz sem mu pač pogosto dala žemljico v trgovini, da sem vsaj lahko poiskala želene stvari. Ker pač nisem imela vedno te možnosti, da bi lahko pustila mulčka v varstvu, je bilo pač treba narediti nekaj, da se je zamotil.

Me zanima, če bi vam šlo kaj manj v nos, če bi morale v trgovini poslušati dretje, tuljenje in obtlametanje otrok, ki bi čimprej radi prišli do presnete blagajne, da že hitro plačamo tiste žemlje, pridemo domov, privežemo slinčka in lepo za mizo pomalicamo user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 11.10.2008 21:49:48 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2008 21:48:55   
krfjolca
Dvojni post, pardon.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 11.10.2008 21:49:35 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.10.2008 21:59:19   
Volga
Razpočnica se itak je za pogrnjeno mizo. Sploh ne vem, kako vam lahko pade na pamet, da jo jeste v trgovinah, na igriščih, v vozičkih, itd....nobene kulture ni več na tem svetu.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.10.2008 22:01:13   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Razpočnica se itak je za pogrnjeno mizo. Sploh ne vem, kako vam lahko pade na pamet, da jo jeste v trgovinah, na igriščih, v vozičkih, itd....nobene kulture ni več na tem svetu.

Ja, res. Mene pa resno zanima, kako si sploh še upamo z otroki (ali brez) v javnost, ko pa smo z vsako malenkostjo za okolico tako strašno moteči.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.10.2008 22:04:29   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Kaj bi te pljuvali, saj samo ti težko živiš, če tako ozko gledaš na stvari. Pa tvoji otroci bodo morda tudi.

Življenje je prekratko, da bi človek hodil po tako ozki poti. Je treba kdaj malo na levo in na desno pogledat okoli sebe in malo stopit tja, pa se takoj razširi obzorje in življenjski prostor.
¸

Temu odgovoru se klanjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.10.2008 22:06:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.10.2008 22:08:44   
skuštrana

Pa bog ne daj da otrok v vozičku postane žejen. Je potrebno najprej poiskat klopco in se vsest nanjo, šele nato lahko iz malhe privlečemo razpočnicouser posted image user posted image ter pijačo...Drugače smo zelo nekulturni do drugih..In moteči za okolico. Itakuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.10.2008 22:16:13   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pa bog ne daj da otrok v vozičku postane žejen. Je potrebno najprej poiskat klopco in se vsest nanjo, šele nato lahko iz malhe privlečemo razpočnicouser posted image user posted image ter pijačo...Drugače smo zelo nekulturni do drugih..In moteči za okolico. Itakuser posted image

user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.10.2008 22:30:48   
julci
Pri nas je žemljica zakon.Je nepogrešljiva na sprehodih,sploh v trgovini,ker smo v malem kraju jo trgovke že poznajo,ko jih začne klicat tetaaaaaauser posted image vejo da morjo hitro žemljo dat potem pa lahko mi kupujemo naprej.
Kot je ena rekla življenje je prekratko da bo poštirkani okol hodili,je treba močno levo in močno desnouser posted image Če komu ne paše da moj otrok je žemljico naj pa stran pogleda,meni je važno da je njej fajn .

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!