Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 12:51:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kamniški konec: ali bo šla katera v Komendo na sejem:Nina, Mya, Tally? Tilči kakšen sejem pa je,pa kdaj? mislim da kmetijsko-gozdarski, je pa še danes in jutri. Imajo polno štantov z oblačili. Jaz sem predlani za Nejca kupila en ful dober zimski pajacek zelo poceni, pa kapice,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 12:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina a boš kaj na naš konc hodila, lahko bi šle kaj na kofeee, pa še kakšna kamniška in okoliška mačkica ........? Če bom kej ti sporočim, če boš pa ti kej v Kamnik hodila pa tud povej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 12:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kamniški konec: ali bo šla katera v Komendo na sejem:Nina, Mya, Tally? Tilči kakšen sejem pa je,pa kdaj? mislim da kmetijsko-gozdarski, je pa še danes in jutri. Imajo polno štantov z oblačili. Jaz sem predlani za Nejca kupila en ful dober zimski pajacek zelo poceni, pa kapice,... Aja je že ta vikend. Ma pol ne bo pa nč, dons pečemo kostanj popoldne, njami. Ti pa kr kej lepga kup.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva pa zdele na terasi, je Gaja v vozičku zaspala, jest sm si pa kr rač. vn prnesla . Bom pa šla počas naštimat kosilo,sm kr golaž iz skrinje vzela, se mi ni dal nč kuhat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh no, kr nikjer nobene takrat k sm jest gor . Ma nč bom mela pa samogovore. Mi ponoč sploh nimamo nobenga reda več.Dons se je Gaja prvič zbudla že ob pol dvanajstih, pa pol ob treh,pa ob šestih .Takrat je jedla, vmes se je pa še parkrat, da sm ji dala dudo, čeprav je prej nikol ponoč ni mela. Sm se odločla, da bom dons kr na kavču spala, jo bo moj rihtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
in še kar sama.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:26:09
|
|
|
|
Kanka
|
nina7, ne nisem pred rokom rodila, ampak celo 10 dni čez rok. Ne da bi kdo karkoli vedel o tem. Sem imela dva roka. Enega 1.maja in drugega 17. maja. Vsi so prisegali na 17.maj, a je bil 1.maj kar pravi. Na rok 17. maj sem s porodniško začela 18.aprila in naslednje leto do 18. aprila. Potem pa še dopust izkoristim in hop po prvem maju v službo. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A mislte,da se bojo hroščki že takrat plazili,kolk je varno postavljat smrekco? Mi smrekce ne bomo postavli. Bomo pa jaslice. Sva kupila od Fisher Price jaslice, tako da me ne bo skrbelo, če jih bo dala v usta. Ker so figurice velike. IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina a boš kaj na naš konc hodila, lahko bi šle kaj na kofeee, pa še kakšna kamniška in okoliška mačkica ........? Kdaj bi pa šla na kofetek. Jaz sem za, če se zmenmo za drug teden.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:27:00
|
|
|
|
Kanka
|
sploh nisi sama, jaz in Gaja sva tudi tukaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma zdej se mi pa že blede , mi je zgleda sonce v glavo stopu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no sam da nism sama. Zdej se nam je pa še naša Gaja pridružla, se je lih zbudla. Ti kr povej kdaj, jest sm itak skor skoz u Kamniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:30:07
|
|
|
|
Kanka
|
nina7, ko se ti tamala ponoči zbudi. A prižgeš luč, jo z dudo lahko potolažiš? Pri nas se je tudi zbujala, 2 noči. Sem samo mobitelu tipkovnico odklenila, tako da sem medlo svetlobo dobila, da sem vedla kam dat dudo in naprej je bila tema. Dve noči je poskušala, potem pa je vidla, da je noč in se ne bo noben ukvarjal z njo in sedaj spi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:31:07
|
|
|
|
Kanka
|
pol se drug teden dobimo? Še kera?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:32:13
|
|
|
|
Kanka
|
kam u Thn si se pa preselila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka nina7, ko se ti tamala ponoči zbudi. A prižgeš luč, jo z dudo lahko potolažiš? Pri nas se je tudi zbujala, 2 noči. Sem samo mobitelu tipkovnico odklenila, tako da sem medlo svetlobo dobila, da sem vedla kam dat dudo in naprej je bila tema. Dve noči je poskušala, potem pa je vidla, da je noč in se ne bo noben ukvarjal z njo in sedaj spi. Nč ne prižgem luči, ji dam dudo kr v temi, sam enkrat pali enkrat pa ne. K se je dons zbudila ob pol dvanajstih sm ji dala dudo k se mi je zdel še prekmal da bi bla lačna. No in pol je bil tak dretje da je blo joj. Sm ji flašo dala pa je blo pol uredu. Ma ne vem kako je bla lohk že en mesec brez hrane ponoč, zdej bi pa ona kr trikrat jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:37:41
|
|
|
|
Kanka
|
a katera ve kako moraš ravnati z otrokom in kakšne vaje moraš delat, da mu okrepiš stranske mišice. Moja se namreč še ne obrne iz hrbta na trebuh in obratno, mi je pa P rekla naj jo vzpodbujam in delam vaje z njo za stranske mišice, ni mi pa povedala kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka pol se drug teden dobimo? Še kera? Ja upam, da pride še kera. K zadnč ni nobena druga hotla pridt ,sam tiste k smo bliz. U rovtteeeeeeeeeeeee. Še mal naprej od Pšajnovice. Sam sej verjetn ne veš kje je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:43:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka a katera ve kako moraš ravnati z otrokom in kakšne vaje moraš delat, da mu okrepiš stranske mišice. Moja se namreč še ne obrne iz hrbta na trebuh in obratno, mi je pa P rekla naj jo vzpodbujam in delam vaje z njo za stranske mišice, ni mi pa povedala kako? Kero P pa maš ti? Ma men je pa reku da se nikamor ne mudi. Se bo že k se bo hotla. Drugač pa ne vem kakšne vaje bi lahko delal, razen da jo s kšno igračko spodbujaš, da se obrne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 13:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Kanka sm ti že zadnjič napisala, dej kakšno fotko od tvojih dveh punčk gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 14:37:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Kanka pol se drug teden dobimo? Še kera? Ja upam, da pride še kera. K zadnč ni nobena druga hotla pridt ,sam tiste k smo bliz. U rovtteeeeeeeeeeeee. Še mal naprej od Pšajnovice. Sam sej verjetn ne veš kje je to Jaz načeloma bi samo je tukaj moj večni problem:prevoz, moj dela zjutri pon, tor, sre čet, v petek je frei. Kaj pa če bi se prikotalile v Mengeš, sej ni daleč ? Drugače Kanka moja bo pojutrišnjem 5m pa se tudi ne obrača pa nam P zadnjič ni nič reku. Enkrat sem pa brala v eni knjigi za te vaje bom pogledala pa ti kasneje napišem, zdej greva mal na sončka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 15:36:40
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla, jaz še med živimi Sem vse pospravila, zdaj pa pečem kostanj - moji štirje so šli ven na sonček Žan in Varja: za 5 mesecev!!! IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Js se morm pa pohvalit, včeri je Žan pojedel okrog 100ml goste riževe kašice in se podojil. Zaspal kot ponavadi ob 20.00 in se zbudil šele ob 2.07 . Sem bla tolk vesela, ko sem na uro pogledala . Sicer se je že vmes enkrat, ampak takrat je bla dost duda. Pol sva se dojila še ob pol petih, pa ob sedmih, ko sva vstala. Prav super noč, upam še na več takih . tilči, luštkan zobek IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo ponovne težave s stranskimi ućinki rota cepiva . Drekec ćisto zelen in ga komaj ven spravi, čisto suh. Kaj šele bo drug teden ko se začne v večjih količinah ven izločat Boga Alja Ja tista mamica se res ni pravilno odzvala. Ampak, po drugi strani spet ne vemo kaj se s to žensko dogaja. Lahko, da se je to zgodilo že 5tič ta dan in je malo butasto odzvala. Včasih te tako spravi ob živce, da mu lahko res kaj takega rečeš, čeprav ti je takoj za tem žal Sem že bila na tem in vem, da ni pravilno, pa se zgodi tudi najboljšim. Večino takih izpadov pa se dogaja za zaprtimi vrati in mi za njih sploh ne vemo. In to ponavadi takim mamicam , ki so navzven prav posebej uglajene.Da ne katera narobe razmela, takih ne podpiram in obsojam njihovo obnašanje. Točno takole sem hotela sama napisati, zato se pod tvoje razmišljanje samo podpišem Silvestrovanje? Doma Smrečica: jo imamo vsako leto, ampak na varni višini katy82 in nina7 in še katera: upam, da bo prihodnja noč boljša Pri nas je bilo presenetljivo kar ok, zbudil se je le 3x, od tega 1x jedel, 2x pa je rabil malo crkljanja in dudko. Tako, prva runda kostanja pečena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 15:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
O Špelinv, mi bomo tud zdele kostanj pekli,čakam da pridejo kolegi. Sm pa na hitr pogledala tvoj post na zasavkah.Kaj mate uši v šoli al kaj?sm sam tazadnji post prebrala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 15:54:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj mate uši v šoli al kaj?sm sam tazadnji post prebrala. Ja, kolikor sem izvedela, ta nadloga razsaja v celi prvi triadi So tudi prostorsko malce ločeni od drugih, zato malo upanja še imam, da naša dolgolaska (lase ima do riti in se mi lahko ob ušeh samo zmeša!!!) ne prinese tega sr.a.nja domov... Čeprav poznam otroke, ki imajo sorojence v prvih razredih in znajo zanesti uši še drugam... Pišuka, do sedaj še nismo imeli opravka z ušmi: v vrtcu, kamor je hodila velika pika, in v njeni prejšnji šoli nikoli ni bilo uši... Pa je bilo tam več "čefurjev" in manj "finoč" - tako da vprašanje, od kod ta zalega izvira... Da ne bo pomote: zgornja pripomba leti na to, da mi gre obupno na živce, ker vsesplošno ljudje pripisujejo izbruh uši t.i. "čefurjem" (njihov izraz! - od tistih, ki obsojajo), nihče si pa ne upa naglas pomisliti, da je uši "pridelala" kakšna fina ritka, ki ji mamica ni namenila dovolj pozornosti in opazila, kaj se dogaja na glavi... Ta kratko pa itak potegnejo tisti revčki, katerih starše skoraj kap, ko izvejo, da je njihov otrok v šoli "pridelal" uši...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.10.2008 16:00:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 18:06:31
|
|
|
|
kasso
|
Hvala za čestitke Tudi Žanu vse naj naj za 5 mesecev pa čimveč mirnih noči brez bolečin mu želim. Uši pa so v OŠ kar stalnica ja ...tudi nečakinja dolgolaska jih je prejšnja leta fasala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 18:07:26
|
|
|
|
sesil
|
Žan, Varja vse najboljše!!!!!!!!!!!! Mi smo danes spet kakali in to 2x. to pa res ni v njeni navadi. pa drla se mi je fulll okoli 2h. sem že mislila da je kaj narobe. pol se je pa umirila. sem bla na našem hribu z anejo v kengurujčku, pa me noge bolijo ko hudič. vsem ki prodirajo na plano bele pikce. za zobke!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 11.10.2008 18:09:28
|
|
|
|
Svojeglava
|
Naša se tudi še ne obrača, pa je že 5m, če ji dam igračko na stran jo mal pogleda, pa mal z rokico pomiga, pa če ne gre, da pa nogo v usta pa je , al pa začne jokat oz. se pritoževat... zgleda, da je bol kumot... po očiju, ha, ha... ta veliko piko sem dala k babi prespat, zdaj jo pa že kar pogrešam, mojega tut ni doma, je kr dolgčas samo z enim otrokom se greva mal igrat na tla... mogoče se pa obrne...če se ji bo dal potrudit....naša bi samo sedela (v naročju seveda), potem se pa steguje čist po vse ksr vidi, jo komaj lovim... uživajte špelin@, nina7: upam do so bili dobri kostanji smrečica: vedno jo imamo na tleh, ni blo nikol panike silvester: neki rihtamo v kr.gori, ne vem še
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?