lepa posadka
|
Dobro jutro! Najprej čestitke Reneju! Pa Martini tudi! Pa Ait... seveda tudi tebi želim: še na mnoga zdrava in energična leta v objemu svojih deklet :-))) Tako - pri nas je eno tako čudno stanje. Ne vem ali je kdo bolan ali ne?! Veš, Majček - ko ti otroček zboli, je to kar ena normalna reakcija, da najprej pomisliš kaj si narobe. Moja naslednja reakcija je: kdo bo sledil :-))) Šele potem se umirim in začnem smiselno ukrepat. Tako da, upam,d a sta se z Brino naspali, pa da bo danes vse lažje, četudi nista že povsem zdravi. Ušeska niso hec, tako da še vedno kar zalivaj nosek... četudi posežeš po Operilu. Saj to bi tudi v bolnici naredili. Pri nas je ta mala bolj zdrava kot jest :-))) S Tomažem pa sva se hecala celo noč. Ne vem ali ga grlo boli, ker noče več na žlico jest - od večera dalje, pa ovčko bi si najraje zrinil globoko v usta, pomislila sem tudi na zobke, samo ni nič posebnega videti, morda pa je svega kriv res le trebušček, saj je celo noč se zvijal pa malo prdel... in še vedno so v plenicah samo zajčji drekci... Bomo videli. Posledično sva zaradi slabe noči ostala doma, medtem, ko so šli drugi žurat v trgatev :-( Bomo videli, če bo volja boljša, ko se zbudi, bova šla malo za njimi, saj vročine nima... je ap tak sitkan, česar že dolgo nisem več vajena. Počakajmo. Ja, se mi zdi, da vse te težavice postanejo kar manjše, ko jih takole ubesedičimo na rr. Čeprav noč mi pa še vedno manjka :-))) Srečanje: super - udeležba bo res krasna. Upam, da bo tudi vreme. V sredo imamo v šoli kostanjev piknik, pa ta velik ima svoj prvi nastop v glasbeni... pa ati ima ob sredah še popoldan izredne študente, tako da bo že brez srečanja pestro. No, morda pa me še kaj piči... Katka: kašne sirupe pa imaš pri hiši za bejbija? Upam, da je le navaden prehlad in naj hitro mine. Just: tudi jaz sem že mazala z materino dušico - po prsnem košu. Tole popodplatih nisem vedela. A je pomembna kje točno po podplatih? Sicer me je pa ravno sestrica podučila, da se Olje31 (če me grlo boli, si dam kakšno kapljico na sladkor in v usta) ne sme dat na kovinsko žličko, ker potem pride do ne vem kakšne reakcije, le na plastično.??!! Hitim sedaj še kaj naredit, dokler Tomažek spi... upam, da bova vseeno kaj trgatve užila :-) Crkljajte se, zdravi bodite... pa lep dan vsem, ki se boste potepali v tem sončnem dnevu.
|