|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
10.10.2008 20:41:21   
Janci F
Kinnie hvala ker skrbiš za naš seznam nosečk.

Me prav zanima koliko nas bo konec meseca, če nas je že sedaj 25?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.10.2008 21:01:52   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Kinnie hvala ker skrbiš za naš seznam nosečk.

Me prav zanima koliko nas bo konec meseca, če nas je že sedaj 25?

sem bila na forumu zanositev.....se nam obeta še ena junijkauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.10.2008 22:32:53   
nf
Ojla!
Jaz sem tudi junijka, samo sem preveč vraževerna, da bi se dala na seznam. Na seznam se bom napopala takoj, ko se vrnem iz prvega UZ (21.10.) in če bo vse ok!
Kako ste sicer? Imate že kakšne slabosti? Dejte povedat, če je to normalno, ampak jaz se vsako noč zbudim in kar ne morem več nazaj zaspati, sem kr preveč živahna. Zjutraj pa kot prekrokana sova. user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.10.2008 12:45:28   
loveforever
POZDRAVLJENJE!!joj kako je lepo stopiti na temo nosečnost... in spremljati vaše dogodivščeine. no v ponedeljek pa vam sporočim če bom tudi jaz na vašem seznamu, dva testa sta mi pokazala rahlo črtico , m zamuja 5 dni, tako da vam v ponedeljek po laboratorujskem izvidu javim!!! do takrat pa lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.10.2008 13:33:11   
ninfa
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam bom najbrž pridružila.M mi zamuja,test bom naredila prihodnji teden,a navadno je pri nas tako,da če je ni je nosečnost.
Sem že vaša stara članica,le trenutno pod novim nickom iz varnostnih razlogov.
Tole ne bo moj prvi otrok.Kaj več o sebi bom povedala,ko bodo najnevarnejši meseci oz tedni skozi.
Upam,da me sprejmete medse.kljub temu da sem za enkrat raje anonimna...skriti pa se pod svojim pravim nickom ne znam.
Vsem želim srečno in lepo nosečnost.
Moj datum poroda bo,če bo...20.6.2009

< Sporočilo je popravil ninfa -- 11.10.2008 13:39:51 >

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.10.2008 13:38:50   
ninfa
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

user posted image ok pa je šla anonimnostuser posted image user posted image user posted image

Ali mi izdaš,kako se skriješ in si pod anonimna?Jaz tega ne znam naštimat...hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.10.2008 15:22:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: ninfa

Ali mi izdaš,kako se skriješ in si pod anonimna?Jaz tega ne znam naštimat...hvala!

Ko odpreš polje za "odgovor" imaš zgoraj kot uporabnik izpisano tvoje ime, zraven pa piše anonimen uporabnik....tam odkljukaš pri anonimnem uporabniku.

(odgovor članu ninfa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.10.2008 15:31:04   
Anonimen
a takole to zgleda...hvala

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
11.10.2008 16:52:51   
*alina*
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam spet male težave in vas prosim za nasvet. Že kak teden se mi pojavlja rjavkast izcedek, sicer v minimalnih količinah, ampak me vseeno skrbi. V bistvu gre bolj za beli tok, ki je občasno rahlo rjavkaste barve. Sem vprašala na ginekološko pa so rekli, da ni treba nikamor hodit, sploh če ga je malo in če ne gre za kri. Poleg tega pa krvni izvidi kažejo, da nosečnost zaenkrat lepo napreduje. Se to dogaja še kateri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.10.2008 20:35:33   
Anonimen
Dobrodošle nove junijke user posted image
nf: me je tvoja slikica spomnila na to risanko, mi je bila daleč najboljša.
alina:  za rjavkast izcedek bi se skoraj upala rečt, da ni kaj narobe, jaz sem imela prejšnjo nosečnost na začetku kar dosti rjavkast izcedek, včasih tudi bolj krvavega, pa je bilo vse ok. Sem pa imela potem celo nosečnost izcedek ali beli tok al kaj, skos imela neke kreme, vaginalete, nič pomagalo. Po porodu pa nič od nič, vse ok.
Moram nehat, ker mi moja pupa nagaja.

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
11.10.2008 21:10:45   
kim09
živjo punce!
no jst sem mela včeraj prvi pregled. žal se ni še nič videlo, ker sem v komaj v 6. tednu tko da imam pregled čez 3 tedne. zaenkrat je rekel da lepo kaže. mi je rekel, da se bo takrat videlo ali je en ali dva ploda. ampak verjetno da bo eden. komaj čakam, da takrat vidim utrip srčka.
drugače pa mi je iz dneva v dan bolj slabo.user posted image  v prejšnji nosečnosti mi je skoz sladko pasalo, pa tudi nasploh sem zlo sladkosnega, zdej se mi pa gabi. bolj mi diši meso. dons mi je blo celo noč po malem slabo. poleg tega pa naš sonček menda dobiva spet zobke, tko da ponoči bolj malo spimo, ampak dons mam neverjetno veliko energije.
ma nič bodte fajn pa se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.10.2008 22:10:22   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Danes sem naredila test in je pokazalo plusek. Sem šokirana, vesela, zmedena,....tudi zato, ker sem kar hitro po porodu. Stvar nas je v nulo presenetila user posted image Seveda so ta presenečenja vedno lepa in dobrodošla, vendar....prvi moment je bil šok. Še zdaj ne vem ali prijeten ali ne.....sej še v šoku.

Prvi pregled imam 4.11. Malo sem v strahu, ker nisem prej folne jemala, pa še kadilo se mi je. Ne moreš verjet. Pri prvem sem vedela, da sem noseča, ker mi je vse smrdelo, zdej bi pa kr rauhala. Ampak valda ne smem in ne bom....Samo čudno mi je vse skupaj. Sej pravim: šok!

ooo amaya, ti si pa včasih pod februarčice 2008 pisala, a ne? no, pa sva že dve februarki 2008, ki sta postali tudi junijki 2009. šok, a ne, da je tako hitro. user posted image user posted image user posted image pri nas smo tudi nekoliko pohiteli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 312
12.10.2008 7:11:24   
*kinnie*
Se še jaz malo javim....

Sem še vedno v upanju, da je vse ok....mah zdaj sem začela vse bolj razmišljati, kaj pa če ni pa to.....ma sem prav ena smotka....no v sredo imam ponovno UZ, pa bomo videli a ne....user posted image

Sicer sem vedno bolj utrujena, podobno kot v prejšnji nosečnosti...spim pa zelooo slabo, tako da nisem ravno najboljše voljeuser posted image ....se verjetno vidi že po pisanjuuser posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.10.2008 7:13:39   
*kinnie*
*alina*: jaz rjavkastega izcedka nisem imela, sem imela v prvi nosečnosti kar konkretne krvavitve.....po mojem ni nič hujšega....in mislim, da so ti izcedki kar pogosti, tako da kar pogumno naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.10.2008 7:15:15   
loveforever
alina nočem te strašiti-lahko da je pri tebi vse ok, pri meni je bilo prejšno nosečnost tako da sem imela čisto rahel izcedek 3 dni, nato malo močnejšega in  nato krvav izcedek in tako ase mi je vse končalo v 8t. če se bo stopnjevalo tudi pri tebi, ti kar podi na pregled, te nič ne stane!!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.10.2008 7:29:18   
*alina*
Ja sej so rekli, da naj kar pridem, če se bo stopnjevalo. Samo se ne in je precej odvisno od tega kaj počnem. Če bolj poležavam ga sploh ni, čim sem več na nogah pa se pokaže.

No seveda upam na najboljše!!!

Neposredna povezava do sporočila: 316
12.10.2008 7:32:39   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Sicer sem vedno bolj utrujena, podobno kot v prejšnji nosečnosti...spim pa zelooo slabo, tako da nisem ravno najboljše voljeuser posted image ....se verjetno vidi že po pisanjuuser posted image

Jaz pa ravno zdaj spim zelooo dobro. Včeraj in danes ponoči sem tok spala, da danes enostavno nisem mogla več user posted image . Upam, da bo tud pri tebi bolje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.10.2008 8:35:04   
Anonimen
Jutro!

Meni pa je tokrat slabo,prej mi pa v nobeni nosečnosti ni bilo na začetku...user posted image user posted image

Alina-Če je taka rjava krvavitev,je ena od možnosti tudi,da si zanosila dva in da ti je en odmrl,kajti nekatere krvavijo ravno toliko,da je izcedek,nekatere pa zelo.
V teh tednih ne moreš narediti nič,če ti je namenjeno,da boš splavila boš,pa če še bolj  počivaš,narava naredi v prvih tednih selekcijo sama in plod,ki je kakorkoli okvarjen,da ni zmožen za življenje odmre (tako je meni razložila moja g)

Tako,naj bom zaenkrat anonomna 5,dokler se ne zafrknem in se logiram s pravim nickomuser posted image user posted image user posted image ali da ne bo več potrebna tajnost.
In moj datum poroda naj kar velja 20.6.2009

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
12.10.2008 9:16:54   
Anonimen
Evo še mene, pa sej nas je tolk anonimnih, da je prou zanimivo, ampak vseeno, v petek ne bom več anonimna, saj upam, da bo vse tako kot mora biti in da bo srček že veselo tiktakal.

Mi je pa že kr fino slabo, predvsem zutri in zvečer. Napihnjena sem tudi že fajn, tako da ne vem kakšen bo moj trebuh na koncu nosečnosti, ampak kar naj pridno raste naš pikec oz. pikica, samo da bo vse okej.

Vsem vam želim čim manj slabosti in vse lepo na pregledih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
12.10.2008 9:55:46   
*kinnie*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image lajla                  (2user posted image . ,user posted image  1 )          20.10              ?

user posted image bozza                (?.user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image deja777      (2 user posted image ,user posted image 1 )          22.10.               ?

user posted image anonimna          (? user posted image , user posted image ? )          ?               ?

user posted image *kinnie*           (3.user posted image ,user posted image 2 )          15.10.               ?

user posted image mucica              (2.user posted image ,user posted image 1 )          14.10.               ?

user posted image bibi                    (2.user posted image , user posted image   1 )          ?               ?

user posted image *alina*              (?.user posted image user posted image ? )         28.10.               ?

user posted image *blu*                  (3.user posted image , user posted image 1 )          3.11               ?

user posted image borisina                (?.user posted image ,  user posted image ? )

user posted image anonimna  user posted image         (?.user posted image , user posted image   ? )   14.10. 

user posted image lorelai28               (1 user posted image   , 0 user posted image   )      5.11.    NS 19.11

user posted image princ_princeska    (1  user posted image , 0  user posted image )   17.10. 

user posted image ronja1a                 (?  user posted image , ?user posted image )

user posted image nina16                   (?  , ? )       29.10.

user posted image amaya                   (2  , 1 )        4.11. 

02.06.
user posted image anonimna user posted image       (?.user posted image
,  user posted image ? )          16.10.               ?

user posted image kakteja                (?. user posted image ,user posted image   ? )          ?               ?

user posted image manna                  (?user posted image , user posted image   ? ) 

04.06.
user posted image anonimna   user posted image  
      (?.user posted image
,  user posted image ? )          13.10.               ?

user posted image   Janci F                  (1 .user posted image , user posted image 0)     14.10. 

user posted image lenika                (2.user posted image , 1user posted image )          28.10.               ?

06.06.
user posted image kim09
                  (2.
user posted image ,  user posted image 1 )          ?               ?

user posted image bačko                   (2 .user posted imageuser posted image 1 )          28.10.              ?

08.06
user posted image manna                  (1 ,   0 )         22.10.  

10.06.
user posted image   Mala_ princeska (2.user posted image ,user posted image 1 )
user posted image   tadejluka              (3.user posted image  user posted image   2 )

11.06.
user posted image R777
                    (?user posted image
,user posted image ? )          ?               ?

20.06.  
user posted image anonimna5        
(? , ? )          ?               ?

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 26 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.10.2008 11:50:20   
Janci F
Zadnje čase mi fuuul izpadajo lasje?
Ali je to še kakšna pri sebi opazila?

Malo me skrbi, da ne bom plešasta. user posted image

Čez dva dni imam pregled in močno upam, da se bo videl srček - po izračunih naj bi bilo takrat konec 7 tedna.
Ali je možno, da se bo srček videl, saj sva se z možem odločila, da bova povedala družini, takoj ko bova videla srček?

Držim pesti. Ful se veselim in istočasno me je strah.

CARPE DIEM!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.10.2008 11:54:35   
*kinnie*
Janci F: ja mislim, da bi se konec 7 tedna že moral videti srček, v prejšnji nosečnosti se je pri meni videl pri 7 tednih 6/7....

Lasje mi pa nič ne izpadajo...v nosečnosti se mi prav razbohotijo......po porodu pa  letijo ven kot za šalo

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.10.2008 12:35:23   
Janci F
Mogoče bo pri meni ravno obratno, saj mi sedaj noro izpadajo, drugače imam pa zelo goste in močne lase.
Komaj čakam na torek.
To je ena redkih nedelj, ko se veselim zečetka delovnega tedna.

Še 2x grem spat in bom videla najinega user posted image .

Uživajte v sončni nedelji.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.10.2008 12:48:30   
loveforever
kinnie lahko prosim še mene daš na seznam za nosečke, po izračunu naj bi bil PDP 17.6.2009. IMAM PA VPRAŠANJE!

1. koliko dni po opravljenem testu ste se naročile na pregled
2. v katerem tednu ste bile na vrsti
3. je katera šla v laboratorij narediti test da se je 100% prepričala-koliko stane in kako dolgo čakaš? test na bazi urina!!

hvala vam in lp

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.10.2008 12:52:15   
Balonchy
loveforever - user posted image user posted image user posted image  za user posted image ...

DRŽIMO PESTI...
Tvoje "februarčice" oz. trebuščkarce...

user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S. pridi nam kaj sporočit kako poteka tvoja nosečnost!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?