|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
10.10.2008 21:57:42   
Čebel@
sigurno bom kej za lušto kupla..........se ne bom mogla upretuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......hvala za uspavankouser posted image user posted image user posted image

zdej pa odhajam v mižule ker sem že kar malo zmatrana..........se tipkamo zjutraj..........nočkouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.10.2008 22:00:33   
sunny24
Punce, vsem skupaj želim lahko nočko in lepe sanje!!! user posted image

Pa še vaše bušije pobožajte!!!

Se tipkamo jutri!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
11.10.2008 10:44:54   
orto2
Dobro jutro!

Saj ne morem verjeti, da danes jaz otvarjam dan user posted image , saj ponavadi še ajam kove že čvekateuser posted image .

Kako ste drage moje? Bo sonček? Pri nas ga še ni,........

Pridi, pridi sonček user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.10.2008 10:48:57   
akvalina
Dobro jutro user posted image !

Tud pr nas žal še ni sončka je pa zelo dober zajtrk, Mmmmmuser posted image doder tek se tipkamo zvečer.user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.10.2008 10:49:43   
tanci29
dobro jutro....

sonček? tukaj ga ni...ko pogledam ven je vse megleno in zgleda prav mrzlo čez okno....bom kar notri...
danes sem fraj službe....super je...zdej pa gledam rorijauser posted image ...namesto erika..on se podi okoli...

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.10.2008 10:50:33   
tanci29
akvalina tole je pa mamljivo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.10.2008 11:19:22   
Čebel@
dobro jutro!!!
sem budna že od 9h ampak ker računalnik nagaja sem mogla do dele čakat da je mož prišel iz službe!!

pri nas je tudi meglauser posted image

akvalina.........hvala za zajtrkuser posted image user posted image user posted image

grem neki pojest(spet) in se še kaj oglasim

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.10.2008 11:41:25   
Katjusa
dobro jutro...

jst sem že nekaj časa tle sam še nisme mela časa nič napisat sem se odločla da dam mal slikic v album.... tak da mal kasneje si boste lahko ogledale nekaj naših slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image

akvalina tole se pa priležeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.10.2008 11:58:18   
SALT
Pozdravljene user posted image .
Pri nas je danes tako lep dan,da ga bo treba izkoristit,si nabrat vitamina Duser posted image .
Hvala AJVY.
SUNY- nisva uspela naročiti,smo se zmenl,da gremo eno soboto kr v Italijo in ga tam kupiva v živo(ni fajn po netu dajat št. svojega računa)pa še ziher se bo našlo kej pametnegauser posted image user posted image .Odločla sva se za Targo Country(I coo).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.10.2008 12:00:32   
SALT
user posted image Upam,da bo kmalu v naši garaži parkiranuser posted image user posted image .

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.10.2008 12:03:32   
Čebel@
salt..........dobra izbira vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se moram spravit v trgovino ampak se mi sploh ne dauser posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.10.2008 12:04:24   
birdy
Salt, kok pa tale voziček v italiji stane? Ker je res fuuuullllllll lep. Vsaj men.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.10.2008 12:13:35   
Ajvy
jutro punce user posted image user posted image

KAtjuša...to sigurno o linex-u govoriš..k dela čudeže......
A veš kako sem vesela, da ste malo boljše...se te tudi bolje bere...si se malo pomirila, a ne??MOram rečt, sej mi je kar nerodno, ampak meni vedno najbolj pomaga, če klelele na RR pojamram....pa če dobim samo en objemček ali pikopoko...me reši za tisti dan....in kadar je najhuje, ko ji ne morem pomagat, čeprav sem zraven , zaprem oči in si zamišljam tistega virtualnega objemčka...pa je lažje.....
Tak  ,da res me veseli da ste vsaj malo bolje....komarčkov čaj je pa tudi pri ans zakon in nas je rešil že pred mnogokatero infuzijo....

Orto..pri nas je megla....prav bedno.....me kar glava od hudga boli....

Punce...dejte še kakšen mes nalept....od sadja pa res ne morem živet..meni se samo meso lušta..to je že prav neverjetno....

TAncy...kdo je rori??user posted image

Salt...ker lep vozek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdejle klelele fovšarijo zganjamuser posted image user posted image

Hoče me nekaj migrena grabit...to samo zato, ker sem se odločila, da grem danes mau v šoping....pa če se cel svet podre....oz. prvo se bom najbrž jstuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.10.2008 12:15:15   
SALT
Se strinjam res je doberuser posted image user posted image .Tnx.
V italiji naj bi bil tam okrog 370 Eur,men se zdi full poceni.Dobiš pa ga tudi pri nas,prek spleta,(ali pa ga naročiš v baby centru)-tako sem slišala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.10.2008 12:17:24   
SALT
Katjuša js sem pa na hitro slikice prečekirala....Luštni steuser posted image .

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.10.2008 12:19:32   
SALT
Grem,se še oglasim.Lep dan user posted image !!!!

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.10.2008 12:24:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KAtjuša...to sigurno o linex-u govoriš..k dela čudeže......
A veš kako sem vesela, da ste malo boljše...se te tudi bolje bere...si se malo pomirila, a ne??MOram rečt, sej mi je kar nerodno, ampak meni vedno najbolj pomaga, če klelele na RR pojamram....pa če dobim samo en objemček ali pikopoko...me reši za tisti dan....in kadar je najhuje, ko ji ne morem pomagat, čeprav sem zraven , zaprem oči in si zamišljam tistega virtualnega objemčka...pa je lažje.....
Tak  ,da res me veseli da ste vsaj malo bolje....komarčkov čaj je pa tudi pri ans zakon in nas je rešil že pred mnogokatero infuzijo....

linex???? nimam pojma???? morem mami rečt da mi da recept pa vam ga pol napišem....

Ja res jst prav rada vam pojamram se mi zdi da me najbolj razumete in mi vsaka vaša topla beseda tak lepo dene....

Salt kaj to so fiksna kolesa? drugače zgleda superuser posted image user posted image user posted image user posted image je zraven še kaka košara?

Pa hvala za pohvalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.10.2008 12:25:18   
sunny24
Dan!
Kako smo? Jst še zeham ko nilski konj...user posted image  Včeri nisem upala zaspat, sem se premetavala siurno več kot 1 uro...user posted image   Pol je pa še naša žabica mela uro telovadbe...user posted image user posted image user posted image

salt, a ta vozek je 3 v 1 al moreš potem posebi dokupit še lupinco in košaro? Drugače mi je pa full dober! user posted image user posted image user posted image  
Jst sem lih včeri v živo vidla te "naš" voziček in komi čakam, da ga gremo kupit. Še bolj pa čakam, da bom pol našo štručko not vozila user posted image   Popoldne grem pa mal za pohištvo gledat...da vidmo cene.

Ajvy, mene tudi hoče neki glava bolet, pa se ji ne dam!

Morem si ita nabavit kej sadja, k ga nič ne jem...user posted image  Kar pozabim na te zdrave stvari. Učeri sem si ob 22h delala pohan sir in pomfri...Taka zdrava hrana ob primerni uri...user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.10.2008 12:26:37   
Ajvy
user posted image

to pa je meni najlubša TArjina slikica.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 11.10.2008 12:27:59 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.10.2008 12:30:19   
Ajvy
Katjuša...super lepe slikice.....Florjan je pa obdržal svoj obrazek kar je bil dojenček....Tarja se je čist spremenila....tvoj je pa že čist novorojenček, pa se tak lep že zdajšnji obrazek vidi.....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.10.2008 12:30:26   
sunny24
ajvy, iiiii, kak cukr! user posted image
Pa sm te že hotla enkrat vprašat, pa sm pozabla... Kje ste dobili ime Tarja? Ker mi je všeč.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.10.2008 12:34:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

to pa je meni najlubša TArjina slikica.....

Zelo lepa slikica, meni je tudi všeč imeuser posted image user posted image user posted image joj kak cukrček bi jo kr mal pocartalauser posted image user posted image user posted image

Ja res Florjan se ni kej dosti spremenil, eni se ful spremenijo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.10.2008 12:35:33   
Katjusa
sunny kaj od pohištva nabavljate....sej si že povedala sam sej veš nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.10.2008 12:39:41   
sunny24
Katjusa, oproščeno!!!! user posted image user posted image user posted image

Grem gledat za previjalno in eno omaro za v ta malo sobico za našo user posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.10.2008 12:44:10   
Čebel@
ajvy..........full je cukerček..........tapravi user posted image

sunny........men se zdej v nosečnosti skos je pohan sir,ponfri in tatarskauser posted image user posted image user posted image  na sadje pa kar malo pozabim.........no sej po pojem pol litra kompota in vse prinesem nazajuser posted image user posted image user posted image

sem dele jedla sirove štrukle..........jih tašča nardi božanske.........pa se velik skute da notriuser posted image user posted image user posted image mmmmmjjjjjaaaaaaaaaaaaammmmmmmiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?