|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.10.2008 8:09:42   
mama_milchy
Jutro,

enkratna; user posted image user posted image user posted image user posted image , iskreno sožalje; mislimo nate marčevke 09; kot je ena že napisala - za vsakim dežjem posije sonce in verjamem, da bo tudi tebi kmalu posijal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

primorke; kdaj pa se pol dobimo na kavici? jaz sem od 19/10 dalje na dopustu in gremo v terme olimia, user posted image user posted image user posted image

jjasna85, slikica je čudovita, čestitke user posted image

naja30, koliko časa pa mora Tija jemat antibiotik; kako to da si v Ljubljani? najbrž si že kje napisala, samo nisem utegnila še vse prebrat za nazaj;

jooj, punce, meni se tako spi in sem komaj komaj prišla v službo; še dobro da sem drug teden fraj in pol 4dni delam in pol me ni cel teden; jupi...

modrček; ena je spraševala na kateri polici so v muellerju, če se ne motim; v koprskem jih držijo tam kjer so otroške papice, kremice, šampončki, dudice, flaške torej na tem baby oddelku, jih pa nimajo vedno;

previjalna miza: mi smo pa eno rezervirali in naročili; jo dobimo 3/11; user posted image

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
10.10.2008 8:43:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Spps - Važno, da je vse ok!user posted image Bova po porodu skupaj hujšale! Ampak gredo pa tebi kile res kar hitro gor. user posted image Še 10 kil, pa bova na istem. user posted image user posted image user posted image No, dokler lahko še kaj oblečemo, ni panike - drugače pa prodajajo tudi luštne nove stavri. user posted image  

user posted image user posted image user posted image bom  že preživela z ekstra dodatnimi kilogrami.najbolj se pozna to,ker zdaj po popoldnevih na veliko delamo,pa se pol nažrem kot,da bi hrano prvič vidla,potem,ko smo gotovi-to pa je po osmi uri zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

tist,sma se pa se že zmenle,da bova drugo leto na foromu Hujšamo skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image kar se oblačil tiče,sem si pa glih včeri dvojne žametne hlače nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
10.10.2008 9:49:26   
PERSIDA
Irena83 - dobrodošla v klubu.Si pa imela začetek nosečnosti podoben kot jaz.Vsaj naspale sva se a ne.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
10.10.2008 9:51:30   
Nina00
Irena83 dobrodošla!

Meni je pa zadnja dva dni tako čudno slabo, kot bi mi sladkor padel, a če kaj pojem ni nič boljše. Ko se tako počutim, se moram prav prisilit, da kaj pojem. Začelo se je obakrat sredi dopoldneva, popoldne me pa tako napenja, da prav boli. Sedaj poskušam ugotovit, če mi kaka hrana dela take težave. Na sumu imam med in pa vitaminske tablete, ki sem jih začela jesti zaradi prehlada. Danes sem oboje izpustila, pa bom vidla.

No, kilce gredo pa tudi pri meni kar veselo gor, sedaj je že + 2,5 kg.

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.10.2008 10:13:39   
Grahec
Dobro jutro!

Hm, mislim da sem že pisala, da sem imela težave s krvavitvami iz nosu, pa da je bolje... Jaouser posted image , danes sem zjutraj, ko sem prišla v službo naredila pravo paniko ob umivalniku na WCju. Mi je kri lila, da je bilo vse krvavo in potem se je nabasal kup sodelavk in sodelavcev z vsemi mogočimi nasveti...user posted image meni se je pa tako vrtelo... Pa sem morala kolegici prav rečt, če me lahko podpre, da bom uspela pridet do pisarne user posted image . Ampak k sreči je zdaj že vse Ok, le še glava me malček boli.

Hvala vsem za informacijo, na kateri polici so tisti modrci user posted image , sicer nisem iz KP, ampak se bom že znajdla, saj je verjetno povsod podobna logika kje imajo.

Jutri imava z user posted image  namen iti v kako trgovino. Si moram nujno ene fajn in komot čevlje kupiti. Ostalo pa odvisno, če bomo kaj videli...  Sicer pa počasi user posted image  zaključuje z delom v taščini kuhinji in imajo že naročene omarice... tako, da potem bova počasi spravila hišo v red, ker zdaj je vse malce zanemarjeno in nepospravljeno in pa pričela bolj zavzeto se pripravljat na user posted image , pa kaj nakupit ... Včeraj sta nama že sestra in njen mož dala par nasvetov...

jjasna  sem se dodobra nasmejala tvojim medenim tednom! user posted image   Sicer pa sta moja starša šla na poročno resnično v Rim, potem sta za ponovitve šla v 10 letih 5 X v "Rim", potem pa smo šli za obletnico še vsi skupaj v Rim user posted image .

jjasna85 ful si luštna user posted image , glede na to pa iskreno povedano mislim, da bi fotograf lahko naredil tudi še boljšo fotko kot jo je (saj ni slaba, toda tudi bolje bi se dalo). Ampak, saj na izboru boste pa itak v živo tekmovale, a ne? Tam se boš pa super odrezala, saj bo še vse bolj od tebe same odvisno, a ne? Vso srečo!
vse nove  dobrodošle! To bo enih marčevk in marčkov user posted image ! Super!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.10.2008 10:19:36   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
jjasna85 - Lepa si! user posted image Voziček si pa tolk stiskal, da se ti vidijo prav beli členki. user posted image Ampak najbrž ne od treme, ampak mraza. user posted image

Hahaha... nism niti opazla, samo je res!! user posted image  Ker najprej sm držala voziček tako neki brezveze, pa mi je rekla stilistka, da naj ga primem, kot da je res moj user posted image not.. pol sm ga pa očitno tako močno prijela, kr sm se bala, da ga zgubim user posted image  mraz pa je blo itak fuul.. sej sem še 3 dni pol čaj pila user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.10.2008 10:21:28   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
primorke; kdaj pa se pol dobimo na kavici? jaz sem od 19/10 dalje na dopustu in gremo v terme olimia, user posted image user posted image user posted image
jjasna85, slikica je čudovita, čestitke user posted image

Js sm na razpolago kadarkoli med tednom popoldan, med vikendom pa kadar vam paše... samo dejmo se že enkrat zmenit, ker smo ostalim marčevkam prow smotane že verjetno ker samo o tem govorimo, zmenimo se pa nič user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za komliment user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.10.2008 10:24:15   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
jjasna85 ful si luštna user posted image , glede na to pa iskreno povedano mislim, da bi fotograf lahko naredil tudi še boljšo fotko kot jo je (saj ni slaba, toda tudi bolje bi se dalo). Ampak, saj na izboru boste pa itak v živo tekmovale, a ne? Tam se boš pa super odrezala, saj bo še vse bolj od tebe same odvisno, a ne? Vso srečo!

To se pa strinjam s tabo.. sej ko sm dobila revijo o roke, sm jo hotla it kar vrnit user posted image  ko smo bli tam na slikanju, mi je fotograf pokazal full lepih slik tako da res ne vem zakaj je lih to zbral user posted image  ma dobro... kar je, je... LAHKO BI BLO SLABŠEE!!user posted image  
Drugače pa ja.. tekmovanje je v živo pred strokovno žirijo... samo BAJE, da se sploh ne bo šlo za lepoto ampak bojo neke praktične naloge in tista ki bo najbolj izvirna in simpatična, bo zmagala... bomo vidli kaj bo ratalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.10.2008 10:33:36   
jjasna85
Vse nove dobrodošle!!user posted image user posted image  zdej nas je pa res že cel kup user posted image

Drugače sm pa js včeraj popoldan skoraj skupaj padla... sva bla z mojim v Hoferju (in uspešno zapravla 80 €user posted image )... pol pa prideva na blagajno, pa prodajalka meče najino hrano tako hitro čez uni senzorček, da je nism dohajala z dajanjem stvari v voziček.. pa me pogleda in reče: veste, bo lažje, če damo voziček bližje... pa ga potegne tako močno, da mi je presekala prst, ki sm ga mela na pultu!!! in niti en bogi oprosti ne zna rečt... js jo gledam čisto šokirano in (baje) mirno rečem: a lahko vsaj en prtiček, prosim?? ker mi je kri tekla...
pol me je moj posedu tja na rob in reku naj se ne premikam, ker sm bleda ko stena user posted image  ko sva prišla v avto, pa je bil čisto šokiran, ker sm bla tako mirna.. ponavadi baje bolj vzkipim.. ma sm mu rekla, da sm bla mirna verjetno samo zaradi šoka user posted image user posted image  
pol sm pa itak mogla še domov vozit, ker on še ne sme zaradi operacije...

no ja.. pol sm pa itak pustila, da me razvaja doma, ker sm bla tako boga, boga, boga user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.10.2008 10:55:41   
Irena83
Punce zdaj izkoristite lepo vreme in pejte v naravo, to res ful pomaga. Meni da gozd res toliko energije, samo se je pa treba pazit klopov.
Ne morem verjet, da lahko zaposlujejo tko grozne blagajničarke. Sej ne da bi morale tam v rit vsakemu lezt, samo ene osnove kulture bi pa lahko poznale.
A katera že kaj čuti metuljčkov po trebuhu? Jaz sem nekaj sicer že čutila, samo ne vem, če je to to. Tudi če ni, bo pa upam, da kmalu.
Že nabavljate kakšne stvari za malčke? Jaz še nimam nič.

LP, Irena

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.10.2008 11:06:58   
Dali*
                                    MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,                  -4,5 kg

mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1,7 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image
+5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

pikapoka12345            (št. 1user posted image , št. user posted image 0)  4.11., LJ,        +2 kg
25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.10., LJ, user posted image +1 kg
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 

Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 67 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 10.10.2008 11:11:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.10.2008 11:07:07   
Grahec
Nina00 težave ti res lahko povzroča med (je drugače zelo alergeno živilo...) lahko pa tudi kakšen čaj, če jih zdaj v večjih količinah piješ  (predvsem sadni in hibiskus baje včasih nosečnicam ne odgovarjajo). Nekje sem prebrala (Super mami, Moj malček oziroma v eni takih revij), da je planinski čaj za čas nosečnosti in ob dojenju poleg kakšnega za user posted image  najbolj zaželen.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.10.2008 11:09:51   
helimaša
hej!

mi pa mamo celo štalo.....sva včer zvečer tamalo naMetelkovo pelala.....je mela ful visoko vročino ki ni padla.....ma v glavnem jo pregledajo in vse v redu......na krvi pokaže bakterijsko okužbo......zdravnica ne ve kaj bi to lahko bilo.....mamo AB Hiconcil.....ponoč pa je bla spet visoka vročina....mislim noro....
tko da jst sm koma.....tamala noče spat.....zdej vročine nima in nori po stanovanju.....upam da gre kmalu spat.....ker res še komi gledam....

ajde

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.10.2008 11:14:10   
Dali*
Müller modrčki - jaz sem si kupila enega včeraj in morem rečt, da super podpre prsi in ga že pridno nosim (8,79€). Potem sva pa šle še s frendico zvedavo gledat v kik in sem tam našla še enega, tko za doma in za spat je OK, za borih 4,19€. V Müllerju se nahajajo pri plenicah, otroških potrebčinah pač, v škatlicah.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.10.2008 11:25:16   
Dali*
Ker me je že Naja30, spraševala na z.s. glede Lanenega olja, pišem naslednje. Laično, da ne bo pomote.

Omega 3 maščobne kisline so pomembne predvsem v tretjem trimesečju za razvoj možganov... Tiste, ki jemljete Neovin + DHA, so potrebe po omega 3 že zadoščene, za vse tiste, ki pa ne jemljete nič od 3. meseca dalje ali katere druge pripravke (Tifol, Elevit, Centramed Mami (?)...) je priporočljivo zaužitje omega 3.

Jaz npr. ker imam še zalogo Elevita nadomeščam to z Lanenim oljem (zelo okusno), ki poleg tega vsebuje še vitamin E, ki pa vse vemo, da ga naša koža sedaj potrebuje. Laneno olje kupujem v Müllerju - Schneekoppe, 250 ml za 2,90 €. Ta je z dodatkom vit. E, sicer pa imajo tudi v Sparu dobrega.

Uporaba: razne polivke, solate, kus kus, prosena kaša, s polnozrnatim kruhom... Skratka, jaz ga uporabim vsepovsod, kjer se da.
Poleg tega je laneno olje priporočljivo za tiste, ki imajo srčne težave, holesterol....

3 jedilne žlice na dan zadovoljijo potrebo po omega 3. Odprtega imamo lahko 3-4 tedne, ker potem postene "žarko".

Upam, da sem vam kaj pomagala in da vam bo kakšna info prišla prav. Sicer pa je veliko člankov na netu zakaj je laneno olje priporočljivo.

Seveda je omega 3 tudi v ribah, ribjem olju....bla bla bla...ampak nekatere jih ne marajo in je to dobra izbira. Da pač ne nadomeščamo vseh potrebnih vitaminov in mineralov z umetnimi pripravki.

Naja30 - Neovin + DHA vsebuje vitamine in minerale + Omega 3.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 10.10.2008 11:26:07 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.10.2008 11:35:37   
tasa_m
user posted image pozdravljene punce. Jaz še vedno brez računalnika. Huje kot če bi se mi ne vem kaj zgodilo. Na srečo imam knjižnico blizu pa tudi ok se počutim z mojim križom tak da,..jeee user posted image .
Sem mela danes šefa na obisku doma tak da..namesto kontrole pride sam šef user posted image  pa mi reče: uh že boljše zgledaš,pa samo trebuh te je, kilce pa ne grejo nič gor ne ? Se mi je kr malo nasmejalo, ko mi vsi govorijo, da se nič ne zredim, samo trebušček mam.
Sem pa dobila apetit nazaj..juhej tak da zdaj pred tv zmažem tud celo Milko,pa še gledam za več.
jjasna- upam da se pri meni ni zmotla in ju3 nebom sama samcata v ambulanti pa iskala G. To bi še bil hec jauser posted image
Punce lepo bodite, se javim v nedeljo verjetno kak je bilo na pregledu, ju3 greva še na eno 30-tko tak da,..bo veselo.

Lep sončen pozdravček...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.10.2008 11:53:23   
Nina00
jjasna85 tole trgovko bi pa jaz pomoje tko pogledala, pa kako pikro spustila, da bi jo kar zmrazilo. Pa saj se kdaj kaj zgodi, ampak, da še oprosti ne more rečt!

Grahec hvala. Čaj ne bo. Zadnja dva dni ga nisem več pila, prej pa le žajbljevega. Med sicer kar redno jem. Sedaj ga nekaj časa nisem, ker mi ni pasalo sladko, a predvčerajšnjim sem imela prav poželenje po medu. No, danes mi še ni slabo user posted image  Upam, da se bodo tvoje krvavitve iz nosu čim prej umirile!

helimaša eno user posted image  za malo, da bo čim prej zdrava. Koliko pa je stara?

Dali* hvala za info. user posted image

Kar se pa modrcev tiče, pa imam doma tudi Mullerjeve, ki so super, še posebej na začetku. Kasneje pa sem si zaželela še kakega malo manj samo "mama" stil. No, sem se kar namučila. Saj črnega sem še našla, celo s čipko. Barvastega pa edino od Lisce, pa še to le modrega. Sem ga pa zelo z veseljem nosila.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.10.2008 12:19:34   
Naja30
Mene pa nekaj zanima od tistih, ki imate že izkušnje z angel sound in tistih, ki ste jih kupile, če kaj piše - ali lahko s to napravo poslušaš srček vse do konca ali je zadnje mesece to težje ali kako? Zanima me predvsem zato, ker če mi tale G ne misli na vsakem pregledu poslušat srčka, si ga bom definitivno kupila.

primorke - kava bo padla, ko pride mama_milchy z dopusta, ok? user posted image  Prosim za potrditev. user posted image  Sicer smo pa samo mama, jjasna85, jaz in še ena, če se ne motim. Kasneje kot bo, bolj bodo trebuščki veliki in bolj se bomo lahko važile z njimi. user posted image

mama_milchy, AB bo Tija jemala 1 teden, se pravi do torka. Tako da do takrat ne bo šla v vrtec.

Nina, mogoče imaš nižji pritisk in se zato tako počutiš. Nasl. povej na pregledu, ker mogoče je res cuker. Tako sem se jaz počutila, ko sem imela probleme s cukrom. Pa tudi zarad pritiska, tako da... kdo ve! user posted image

Dali hvala za tole izčrpno poročilo! user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.10.2008 12:37:27   
janaja
Zdravo,

jjasna85 - so te res super uredili za nosečniško revijo :))

vsem ostralim pa moram povedat da tale angel sounds pride super prov za med pregledi ko imaš 5 tednov pavze in te res zanima če je vse ok..

Grem papcat

čao bao

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.10.2008 12:47:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Mene tale RR že dva dni nesramno zaje*ava! user posted image Ko hočem oddat poročilo mi napiše error! Grrrrrrrrrrr!

Irena83 - Dobrodošla! No, ponavadi si rečemo, sam na ta datum da ne rodim, pa se ravno to zgodi... Drugače pa sem ene tri stvari že kupila za našio madam - bila naj bi punčka, ampak kupovala sem za vsak slučaj v nevtralnih barvah. Sicer pa ne bom veliko kupovala, ker imam še veliko stvari od sina, ki ej bil tudi marčevski otrok 07.

spps - To je pa men jasno akko je, ko se nažiraš, kot da že celo večnost ne bi jedel.  Pa to se men dogaja tud ko nisem noseča. 

Nina00 - Tudi meni vitaminske tablete (šumeče) delajo probleme s prebavo - jaz po njih klistrim, da je joj!

Grahec - Zdej ne vem kje, ampak sem prebrala, da pri krvavitvah iz nosu, da si notri zatlačiš robček al pa si primeš nos (kot bi se šel potapljat) in si nagnjen malo naprej. Da se ni fajn nagibat nazaj kot so nam skoz od vrtca naprej trobili. Drugače pa sta tudi moja dva šla v Rim na poročno potovanje, ker ima tam moj oče teto in kup sestričen in bratrancev.

jjasna85
- Jst bi si zapisla ime te blagajničarke in poslala en dopis poslovodkinji. Sej verjamem, da te ni nialašč, ampak en oprosti bi pa že lahko rekla.

helimaša
- Ti nič ne zavidam in vem kako to zgleda. Smo prejšnji teden imeli bruhanje in drisko in sem ene stokrat oprala posteljnino, pa kr naprej rit previt... Si predstavljaš, da imaš dva mala bolančakan? Ojej... kaj nas vse še čaka...

tasa_m - Šef je prišel domov? Ojej! Ti pa imaš kontrolo. Pa dobro opravi jutri in javi se nam - a so v nedeljah tud odprte knjižnice ali bo tvoj comp že deloval?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.10.2008 12:52:28   
Naja30
jjasna, kako si pa kaj ti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.10.2008 12:58:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, kako si pa kaj ti??

Sam jamram... user posted image Danes me spet boli križ za znoret! Ampak je vsaj petek in je vikend pred vrati, tko da bo mož doma in bo malo lažje.  Danes sem spet naredila malo večji sprehod, da sem se razgibala. Drugače pa že odštevam - še 10 dni do morfologije! user posted image user posted image user posted image

Še to sem hotela vprašat (sej mi nič ne fali drugače, ampak za vsak slučaj) do katerega tedna že greš na urgenco in od kdaj naprej v porodnišnico - v spominu imam 24t, pa nisem čist zihr.

< Sporočilo je popravil jjasna -- 10.10.2008 13:00:57 >

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.10.2008 13:17:42   
Naja30
Meni je G rekla, da do 20t je urgenca, potem pa P. Sprašuješ za vsak slučaj, upam? user posted image
Drugače pa, sem misla, da boš napisala, da odštevaš do poroda. user posted image user posted image  Ta bi bila dobra.

Kje pa ve približno čutite premikanje otroka? Bolj spodaj verjetno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.10.2008 13:24:12   
Anonimen
Aha, sej nisem vedela al do 20t al do 24t, pa mi ej bilo bolj logično do 24t, ker prej itak nimajo kaj rešit. Sprašujem pa čist informativno, ker se bljižam 20t. Tolk, če me kaj preseneti, da bom vedela kam letat. No, upam da mi res ne bo treba. Ja do poroda imam tud nekej 20t. user posted image user posted image user posted image Al pa še kakšen teden več, če se tudi tale odloči še malo potegniti.

Jaz premike otorka ne čutim vsak dan, jih čutim ko se umirim, so pa res zelo spodaj, čisto nad gričkom (no ja, ne vem kako drugače povedat user posted image ).

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.10.2008 13:31:14   
jjasna85
Punce moje...
big neeeeewwwsss!!!

Mene so pa danes zaposlili!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno sm dobila podpisano pogodbo v roke tako, da mi bo pripadala porodniška!!! Ke veseeeeljeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.