|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.10.2008 10:41:40   
janaja
ENKRATNA moje sožalje ob izgubi male pikice, pa res iz srca upam da vama čim prej ponovno uspe in da tokrat za sigurno user posted image

Vsem ostalim pa čestitke za dobre rezultate na NS.

Moj obseg je že 108 cm ( me bo razgnalo do konca)user posted image user posted image

Pri prvem se mi je šele v 22 tednu poznal zdej sem pa še prava nosečnica od 15 tedna

Lep pozdrav,

Janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
9.10.2008 11:09:10   
tasa_m
hei punce. En dan me ni pa ste tolko načvekale da sem rabla dobrih 15 min. da sem prebrala vse. Seveda z solzami v očeh ko sem prišla do enkratne.
Enkratana-moje sožalje ob izgubi. Vem,da ti trenutno nobena beseda ne more nadomestit izgube, ampak vedi da smo s teboj, tvojim možem in Amadejom. Upam,da vama nasljednji božič prinese darilo, katero si tako močno želita. En velik user posted image user posted image  zate..

Ne vem katera me je spraševala,katero G.imam da dela v soboto. Ja, pregled bi morala meti 17. ampak jer je ni je prestavla vse nosečnice, katere smo bile naraočene za predleg v petek 17. to soboto 11., ker je očitno dežurna G. v ambulanti ali kaj user posted image  Pojma nimam, vem samo da me je sestra klicala da se mi pregled prestavi..tak da upam da bo vse ok in da bomo slišali user posted image .

Glede brcik se mi zdi da tudi jaz čutim metuljčke, če je to to?  Ampak vedno samo ko sem pomirjena in ležim.

Vsem novim marčevkam pa dobrosošle med nami! user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
9.10.2008 11:22:33   
tasa_m
Dali*- meni lahko dodaš na seznam da sem šla z kg. še za 0,5kg se pravi vse skupaj že dobro kilco user posted image . Pa tudi starost mi lahko dodaš pa napišeš kr 25let, čeprav bom čet dober mesec in pol komaj tolko. Ampak naj vam bo..bom mal starejša zgledala. heheuser posted image

jjasna85- čestitam za poroko in dobre rezultate.

Zdaj pa grem, se tipkamo spet mogoče ju3 ali pa danes zvečer. Nama je računalnik skup zruzo user posted image   tak da sem se danes kr do knjižnice sprehodla da sem vas prebrala.. Upam, da nama bo brat posodo rač.,da bom ponovno povezana z vami, moje marčevke..
En user posted image  za vse..
lep dan z polno sončka..
N.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
9.10.2008 11:30:16   
pocka
enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image , moje iskreno sožalje, nimam besed, bodi močna!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
9.10.2008 11:41:31   
jjasna85
Tasa_m in vse ostale.. hvala za čestitke!!!

Kako ste kaj danes?
Js sm čisto crknjena, ker sem včeraj delala spet 10 ur in pol ... user posted image  danes pa komaj čakam, da se odpravim domov, ker sm totalno sesuta...

Drugače sm pa danes dočakala tudi sliko za tekmovanje MissBuši.. pa vam jo kar tle prilepljam, če katero zanima (da ne boste kupovale revij brez potrebe user posted image user posted image )
user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
9.10.2008 11:51:34   
Naja30
jjasna, v drugem 3-mesečju je normalno, da se količina belega toka poveča. Tako da če je samo to in te nič ne peče ali srbi, se ni treba mazat z ničemer.

jjasna85, lepa slika. Sem misla jutri v trgovini pogledat, no zdaj pa si jo že objavila. user posted image

Včeraj zvečer sem pojedla malo poli salame in mi je naredila celega user posted image . Mater, skoraj celo noč me je v želodcu žgalo! user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
9.10.2008 12:04:27   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
jjasna85, lepa slika. Sem misla jutri v trgovini pogledat, no zdaj pa si jo že objavila. user posted image

Naja sej boljše da je ne kupiš... v reviji so tako čudno zbledele barve, da si nisem kaj preveč ušeč user posted image

Drugače pa je tvoja tamala ok? Lahko kej kavico planiramo za naslednji teden? user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
9.10.2008 12:07:47   
Infinity1
Iskreno sožaljen enkratna.... sem brez besed in sočustvujem s tabo!

mizi in pikapoka 12345 dobrodošli!

Pri nas od zadnje brce dalje, pred tremi dnevi, ne čutimo nobene več, mogoče pa danes zvečer spet kakšna, kot sapica mamici na dušo :))
Še vedno čakamo rezultate amniocenteze!

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
9.10.2008 12:33:50   
Anonimen
enkratna - Ti se kar še večkrat oglasi. Upam, da se boš enkrat do marca oglasila tudi s kakšno lepo novičko. Še en kup za user posted image user posted image user posted image vaju dva.

Nina00 in Naja30 - Mah se bom namazala, škodvat itak ne more. Bo pa vsaj za mojo psiho bolje. Če bi bilo prejšnjič vse ok bi čez 5 dni imela PDP... mogoče sem zato podzavestno in zaradi zgodbe enkratne malo bolj "občutljiva".

janaja - Če bo sam velik trebušček bo še v redu, mene bolj skrbijo strije. Joj... V prvo do PDP-ja nisem imela nobene (no,e no čist manjhno), ampak predno sem rodila - 6 dni čez rok, se mi jih je pa še kar nekaj naslikalo gor. user posted image Tko, da če bi rodila kakšen teden pred PDP-jem jih praktično ne bi bilo user posted image

tasa_m - Jaz sem spraševala kako to, da dela ob sobotah. user posted image Ker so mene tudi že enkrat prenaročile in tisti dan so delale dopoldne, meni pa dale ure popoldne (ob 17-ih) user posted image In pol mi je še sestra rekla, da je to zato ker si ne zapišemo takoj, ker jo poslušamo z enim ušesom... ampak sem zihr, da mi je dala uro popoldne, razen če je mislila ob 5-ih zjutraj.

jjasna85 - Lepa si! user posted image Voziček si pa tolk stiskal, da se ti vidijo prav beli členki. user posted image Ampak najbrž ne od treme, ampak mraza. user posted image

Zdej moram pa nehat zabušavat in še kaj naredit dokler tamali spi. user posted image

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
9.10.2008 13:20:23   
spps
ojla.
jaz sem bila na pregledu,nič posebnega-dala sem kri in vodo. naslednji pregled imam pa 24.10(UZ),z vago si pa ne bom več dobra,sploh ne vem kdaj mi je uspelo nabrat 69 kg-to se pravi ,da sem pridelala 5,5 kguser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.10.2008 13:30:59   
Anonimen
Spps - Važno, da je vse ok!user posted image Bova po porodu skupaj hujšale! Ampak gredo pa tebi kile res kar hitro gor. user posted image Še 10 kil, pa bova na istem. user posted image user posted image user posted image No, dokler lahko še kaj oblečemo, ni panike - drugače pa prodajajo tudi luštne nove stavri. user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.10.2008 13:37:14   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Naja sej boljše da je ne kupiš... v reviji so tako čudno zbledele barve, da si nisem kaj preveč ušeč user posted image

Drugače pa je tvoja tamala ok? Lahko kej kavico planiramo za naslednji teden? user posted image

ŽAL ne, ker bom verjetno še nasl. teden v Lj. Tamala je veliko bolje, bo pa na AB do torka in itak ne bi šla v vrtec. Jaz imam pa v sredo pregled v Lj. In nama je lažje biti tukaj.
Oh, sej se bomo zmenile. Komaj čakam. Samo da to dam čez.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
9.10.2008 13:40:41   
Naja30
jjasna, o kakšnem prejšnjič ti to govoriš? Sem kaj zamudila? user posted image  
Hotla sem ti še svetovat, da se sama namaži, ne dajat tistih ampul noter. Prehitro zmanjka kreme z njimi, pomaga pa prav tako, če sama namažeš.

spps, ja poročila si se vmes! Tisti mesec, ko sva se midva poročila, sem se največ zredila, ko sem bila s Tijo noseča - 4 kile! Sva se razvajala na medenem tednu - doma. user posted image user posted image

Aja, moram vam povedat, da odkar vem, da me mišice bolijo in nič strašnega, me bolijo vedno manj oz. nič več. user posted image  Kaj dela psiha! user posted image

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 9.10.2008 13:41:34 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
9.10.2008 14:15:27   
Anonimen
Sva se razvajala na medenem tednu - doma. user posted image user posted image  

Midva sva tudi imela medene tedne doma. user posted image Poročno potovanje je bil pa tridnevni izlet v "Rim" z all inclusive varianto, hotel pa ni imel bog ve koliko zvezdic. user posted image Drugo leto (po dveh letih) greva obujat spomine s poročnega potovanja. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3139
9.10.2008 14:29:48   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sva se razvajala na medenem tednu - doma. user posted image user posted image  

Midva sva tudi imela medene tedne doma. user posted image Poročno potovanje je bil pa tridnevni izlet v "Rim" z all inclusive varianto, hotel pa ni imel bog ve koliko zvezdic. user posted image Drugo leto (po dveh letih) greva obujat spomine s poročnega potovanja. user posted image

Z otroci ali brez?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
9.10.2008 14:39:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Z otroci ali brez?

user posted image user posted image user posted image Tja bova šla sama, ampak bova sama samo par ur. Upam, da so kulinarični izbor v tem hotelu (zopet grem v istega) prenovili in obogatili. Sicer plačala nisem nič, ampak ko sem pa dobila račun domov z zneskom koliko vse to znaša in koliko € krije zavarovalnica, potem bi pričakovala vsaj srebrni jedilni pribor, svilene rjuhe,... No, spodnje perilo pa je bilo podobno čipki (no, nekaj mrežastega). user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
9.10.2008 15:04:15   
jadrnica
no lepo, da ste fajn, te strije tudi mene malo skrbijo, sam kar bo pa bo. se pa kr mažem

glede kilogramov - ja hujšale bomo po porodu, sploh se mi pa zdi, da se samo v rit pa stegna redim , ne pa toliko v trebušček user posted image

beli tok oz. izcedek
- ja meni se zdi, da ga imam jaz tudi več kot prej, sam kaj jaz vem, sedaj se mi dozdeva, da si kakšne stavri že kar domišljam

spanje
- jaz sem danes bolj malo spala - 6 ur tko da sem prilično crnjena

Jjasna85
- lepa slikica, no pa mi res ne bo treba revije kupit

naja30 - vesela sem, da je tamala bolje, pa se lepo crkljajte na bolniški. ja moč psihe je pa res velika na vseh področjih najbrž, ne samo glede mišic user posted image user posted image user posted image

ostalim en lep pozdarvček, ker imam še tolk dela......pa apetita spet nimam kaj dosti....brrrr.....mi pa blazno pašejo umešana/zmešana jajčka.....da dol padeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
9.10.2008 19:04:15   
hedviga
Enkratna, iskreno in iz srca mi je žal!!user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
9.10.2008 20:13:59   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10.,                  -4,5 kg

mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1,5 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image
+5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image

pikapoka12345            (št. 1user posted image , št. user posted image 0)  4.11., LJ,        +2 kg
25.03.
piamaria
                       (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   2 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.10., LJ, user posted image +2 kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 66 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
9.10.2008 21:02:54   
novo
ojla!
Oglašam se pozno in pravkar nekaj čutim. Ne vem ali je pravkar pojedena pica al so to tisti metuljčki?!
V glavnem sem pa zasanjani na nek način hvaležna za inf., ki jo je podala po lastni izkušnji saj je že tudi mene panika grabila nekaj tednov nazaj glede odtekanja plodovnice. Iz lastnih izkušenj pa ti zasanjana in vam lahko povem, da nisem izgubila upanja po 2ss. Za vsakega je namenjen njegov čas!! Upanje in želja pa sta veliki težnji, da dosežemo tisto, kar si resnično želimo. user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
9.10.2008 21:49:22   
Tejči H
Pozdravljene user posted image

Par sprememb za na seznamček:
Pregled imam 15.10 (in ne 17.10)
Pdp je 28.3 (in ne 29.3)

Kilogramčki: 1 kg

Obseg pa še nisem merila.

Sm pa šla danes malce po trgovinah, ogledala sem si vozičke, poteljice, zibke,...
Še kr ne morem vrjet, da sem res noseča.user posted image user posted image
Kupila sem si angel sound. Res vrhunska naprava. Kako je lepo slišat, ko tako hitro utripa srček našemu user posted image .

Kupila sem si pa tudi Niplette od Aventa-zaradi vdrtih bradavic.
Ima že katera izkušnje s tem? A to pomaga? Men se to zdi kr komplicirano.

Lepo se imejte.

Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
9.10.2008 21:50:31   
Tejči H
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Pozdravljene user posted image

Par sprememb za na seznamček:
Pregled imam 15.10 (in ne 17.10)
Pdp je 28.3 (in ne 29.3)

Kilogramčki: 1 kg

Obseg pa še nisem merila.

Sm pa šla danes malce po trgovinah, ogledala sem si vozičke, poteljice, zibke,...
Še kr ne morem vrjet, da sem res noseča.user posted image user posted image
Kupila sem si angel sound. Res vrhunska naprava. Kako je lepo slišat, ko tako hitro utripa srček našemu user posted image .

Kupila sem si pa tudi Niplette od Aventa-zaradi vdrtih bradavic.
Ima že katera izkušnje s tem? A to pomaga? Men se to zdi kr komplicirano.

Lepo se imejte.

Tejči

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
9.10.2008 21:51:20   
Tejči H
Ups, se opravičujem:pdp je prav. Brez zamere.
Lahko noč

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.10.2008 7:03:48   
Irena83
Hej hej!
Tudi jaz se vam pridružujem, sploh nisem vedela, da vas je toliko marčevk :) Jaz sem bila sprva aprilovka PDP 3.4.08, pri nuhalni svetini pa mi je G. dala novi datum in sicer 31.3.09. Kolegica me nonstop zafrkava, da bo moj otrok rojen na dan  norcev :)

Skratka vesela bom, če boste tudi mene dale na seznam.
Pri meni sicer ni nobenih čudnih sprememb, razen seveda tisto, kar sem si že vse prebrala. Napet trebuh, povečana košarica za celo številko...Slabosti je bilo zelo malo, bila sem samo utrujena in bi samo spala. Zdaj pa je tudi to minilo in počutim se izvrstno. Prihodnji teden bom začela hodit na aerobiko za nosečnice.

Pridne bodite, uživajte in razvajajte se :)

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.10.2008 7:19:38   
Irena83
Pardon 3.4.09 :)

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.