Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 23:21:58
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tinči, ti se pa lepo stuširaj, js sem se ravnokar, zato me ni blo , pa tvojga mal polubčki, ko je bil tolk priden!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 23:23:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ooouuujeeeeaaa, za konc še pa kar novo stran odprem, sem pa res važna!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 23:30:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Bravo Saša za mirne večere...moja noče spat...očitno bi rada moj bioritem užgala...zato pa sem vesela, da je zadnji termin za skakanje ob 21.00...in takraat se pri nas poleže, jz si grem pa hit živce spočit. Lahko noč...kopalnica prazna...moj že drnjoha v postli...kolk sem mu fovš...jaz bom pa po tušu verjetno na FOXlčife smešnice gledala....eno urco pred spanjem, ker čez dan mam jaz TV ugasnjen
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 23:50:40
|
|
|
|
annnna
|
joj kolk ste načvekale komaj zdaj mi je uspelo prebrat ej res hvala ker ste včeraj odprle temo o naših dečkih... lahko citiram in se podpišem pod vse kaj ste napisale... sem se kar malo potolažla tud moj ma svetle trenutke ampak so tud v manjšini. mogoče sem tudi jaz med zahtevnimi sam si tud jaz nisem tak predstavljala družine... tud moj sprazni koš ko mu rečem ampak ga tud morem 2x vmes jaz, tud moj je utrujen od službe in naj grem jaz delat da bom vidla kak je to ker vse kaj mam jaz za naredit je to da za otroka poskrbim pa še mami mi pomaga + pospravit, zlikat, posesat, postiljat, posodo umivat... in pol naleti on 1x na svinjarijo ko pride iz službe in se spravi pospravit v nulo vse češ v kaki svinjariji živimo (to se zgodi 1x na dva mesca) nakar me vsake tolko opomni da dela in pol ko pride iz službe še more pospravljat....ojojoj sej previje malega pa ga kdaj pa kdaj skopa pa nahrani sam je meni kdaj pa kdaj premalo.. ok lupčka carta, objema me ful, pa tut prinese mi vsake tolko kako čokolado ipd. kar se pozornosti tiče je 1a da ga tudi malo pohvalim ampak tak kot je rmrm rekla vrjetno se še naši novopečeni očki niso navadli na nov način življenja...pa vrjetno tudi ko bojo otroci večji si bojo meli več za počet z njimi pa bo jim mogoče malo bolj zanimivo... aja pa tudi mi2 sva skupaj komaj leto pa pol in sva še mlada in si jaz mislim da ga bom lahko na horuk prevzgojila ampak po besedah modrih me še čaka dolgo dolgo let. mah sej bo itak se bomo mogle ženske prilagodit ker moški so moški...... sam je pa pasalo malo pojamrat joooj ste ful face bi lahko samo citirala vse pa bi blo predolgo itak je že zdaj škoda da sem zamudila to debato o moških včeraj bi se pridružla z največjim užitkom... no pa lahko noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 23:58:46
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
annna morm pohvalt tvojga Maička kakšn cukr iiiiii
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 0:05:05
|
|
|
|
annnna
|
o nian hvala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 0:06:42
|
|
|
|
annnna
|
tud tvoja teja je zlo luštna punca sam vidim da nimaš nič novejših slikic gor
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 0:17:10
|
|
|
|
annnna
|
tak...pa sem naštimala nove slikice pod profil. ta najnovejše
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 7:44:35
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro ena dišeča za vse men bo pa joške raznesl Jaka spi od 21h bom mogla mal odpumpat če ne me bo še raznesl sva bla včeri pr tašči in je ful joku je hotu spat in pol sva kr šla domov. Prideva domov on še kr spi se zbudi ga nafutram je pol urce pokonc in spet zaspi. Ga zbudim on pol osmih in nafutram bi on spet spav pa ga ne pustim. Pride oči domov ga skopa se mal poigrata, ga še zadnjič nafutram ga dam spat in Jaka še vedno spi.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro..anaj hvala za kavo...jst sem spet zombi ..je spal od pol osme zvečer..ob pol enajstih je že jamral,sam se začuda ni predramil...pa ob enih prvo hranjenje,ob treh se spet zbudi,ga pretentam z dudo,pa se zbudi ob štirih-hranjenje,ni zaspal nazaj do šestih...zdej pa še vedno spi,se prebuja slišim...en mesec ga sračka,potem 2 dni vredu,tretji dan že malo slabše,danes pa spet jovo na novo...dan je še dolgi...ko bo jedel in šel pančkat se bom vrjet šla še jst kej vležit zraven....to itak vedno rečem pa ne nejdem nekega časa...uu danes pa dež zunaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:03:04
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, midva pa sva že pokonci od 6. Jaz pa sem še tako zaspana. Kako ste, jaz sem prehlajena. Upam, da se nebo Taj nalezel od mene. Nič, vas grem nazaj prečikirat.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Naša je zdej zaspala nazaj. Ampak zvečer, takrat imamo pa večerni blues. Kdaj se to konča?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
aja Tinči jst se ženim čez en teden ..sem danes sanjala da smo se odpravjali in sem že zamujala v cerkev in sem kao čevlje doma pozabila,pa mi je tašča posodla ene rumene čevlje,jst mam pa vijolično obleko,pa sem šla kr sama k njej in sem vzela si sama ene črne čevlje imela sem pa gor bele zokne ...celo sanjat mi uspe pa tok slabo spim ..tolk v živo sm sanjala da ko smo se hranili sem kr gledala po sobi kje sem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne sanje imate ve: rojevate sendviče, pustite ženina na cedilu na poročni dan, ena forum sanja, kako tipka kar naprej... No ja, sej to je čist normalno.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja didilinaa zgleda da manj kot spiš bolj nore sanje imaš ...evo zajtrk za mano..kolk je pasal tale čokolino...neki toplega..mali pa še kr spi,je zgleda nazaj zaspal...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa kavico spit. Sem tolk zbita. Tolk jamram, čeprav mi otrok res lepo spi. Tisti blues zvečer me kar iz tira vrže in zaspim kot top.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmm, čokolino rada jem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo se nakofetkaj...jst pijem kavico pa samo po kosilu...zadnjik k sem imela obisk sem jo izjemoma že zjutraj pa mi ni nič blo fajn v trebuhu,pol se mi je pa popoldan zehalo,spalo,sem bla čist utrujena...mi je manjkala popoldanska kavica..jap čokolino je the best jest zjutraj ti tko lepo želodček segreje in umiri
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:34:03
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke Mi pa spimo kot top . sicer pa brez pozitionerja ne gre. jo lepo notri naštimam in ona ve, da zdaj pa mora dooooooolgo spat . Je tam okoli 4ure in potem spi še do 7-7.30 pol spet jemo, je budna do 8.30 in ponovno spi. Tak ima ujeti ritem, da ko začne sitnariti, samo pogledam na urco in že vem, kaj je. ali je lačna ali pa zaspana . Tak ritem imamo že 2 meseca . Če bi pa še jedli kot bi morali bi pa bili pa v nebesih, ker Izabela je zelooooo pridkana in čez dan sploh ne jokca- redkokdaj. Zvečer se pa tudi ona kakšnih 10minut dere. mora nadoknadit za čez dan. Mi smo imeli večerni blues kakšen dober mesec, ali še več in pol mine samo od sebe . Jaz sem ji zvečer veliko pela in se zraven, ko se je ona drla režala na ves glas in zdaj se Izabela skoz smeji. En veliki smejko je in tudi kadar jokca se jaz režim, ona pa pol mal jokca, pa spet mal reži.... dvojček ni kaj Tina28- Kam v Bohinj? Pojma nimam. Še nisem bila tam . Verjetno kam, kjer je jezero. Sem pomislila, da si ti Iz Bohinja in bi ti mogoče jutri, če bi ti kje mimo hodila dala tiste oblekice
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej jutr mam pa frizerja in to ob 7-mih zjutraj!!!bom čist poklapana...če me tolk jezi maš uro,prideš tja pa me pa najamnj tri ue ni nazaj ..pa sem kr poklicala da če majo gužvo grem jst raj drgam..no pa sej mi paše tko zgodaj,k pol mormo it v šoping..kupit za malega za oblečit za krst pa sebi še en bolero svilen...upam da ga bom našla..še en teden sem "samska"
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:41:53
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa---- še samo en teden, pa se boš postarala in postala gospa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
O, Alea, se mi je zdelo, da ste vi imeli ta večerni blues. Pa da tolk časa traja? Sej bom ob živce do takrat. Tanikaa, te kej živčki dajejo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr, še dobro, da sem opravla tavelko potrebo, ker so nam zdej vodo zaprli.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 10.10.2008 8:48:36
|
|
|
|
babysolza
|
jutro, a vam lohk kr takoj mal pojamram? Jaz sem pa se včeraj skregala z mojim. Je imel RD, jaz vsa navdušena, da bo končno prišel ob normalni uri domov (ga od petka do ponedeljka zvečer ni bilo doma, v sredo je imel pozno službo) pa da bomo malo skupaj, preden pridejo vsi obiski, on pa - na pivo s sodelavcem. Sem pop. On pa čisto užaljen, da mu tako delam na RD. Pa sem mu lepo razložila, da sem si pač samo želela, da bomo mal skupi. Sabinči je tudi začela z večernim bluesom - že tri dni ga neki sračka. Sam jo pa potli to kr zmatra - danes je jedla ob 4.30 in potem spala skoraj do 8-ih. Šibam. Je pokonci in igračke niso več zanimive. Čokolešnik sem pa tudi ravno zmazala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......