sandra123
|
Najprej dober večer...Imam zelo malo časa dopoldne, pa mi ne uspe vedno do rač. prilezti...Že nekaj dni sem sama za vse, moj ima v službi malo več obveznosti, jaz pa po cele popoldneve zunaj z otroci...Ampak mislim na vas, brez skrbi ....Tina je boljše, še malo kašlja, spet pridno nagaja mali dve pa sta tudi malo boljše - ne teče jima več iz nosu... Danes je prišla patronažna in sva ju stehtali , Taja ima že 4990g, Teja pa 3800g... za mojo Tejko, da tako dobro napreduje ... Naty, Gajka...mojemu je fotografiranje le za hobi, zato nima "časa" za objavo fotk ...jaz si pa ne upam preveč brskat po njegovem računalniku, ker ima same službene zadeve gor...nama je pred 1-im tednom "crknil"en disk, pa sva skoraj zgubila vse fotke IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Uspavanje otročkov nam hvala bogu ne povzroča nobenih težav. Zara sama "pove", da bi rada mir in da je zaspana. Postne sitna in ni ji prav ne po rokah, ne v ležalniku....hoče v posteljico. Jo samo položim in pokrijem. TAkoj se umiri, nekaj časa še napol gleda, potem pa zaspi. TAko je čez dan in zvečer. Lovro je isti. S tem, da n rad posluša glasbeno zvezdico. Zvečer je sicer pri njemu več težav z umirjanjem, ampak zaspi pa potem takoj, ko se umiri. Imata pa naša dva čmrlja vsak svojo plenico, katero zagrabita in si prav k obrazu stiskata. Sayuri, kot, da bi brala svojo zgodbico , tudi moja Taja je zelo sitna, kadar je zaspana, Teja je pa ista kot Lovro...rabi nekaj časa, da se umiri, pa potem takoj zaspi ....Za razliko od tvojih dveh, pa samo toliko, da si moji dve plenico še čez glavo potegneta in potem zaspita . Lep večer želim vsem skupaj in čimbolj mirno noč
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.10.2008 21:50:10 >