Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii punce moje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj ta kmetija glupa..bi jo skenslala takoj...no vsaj moj me ne podi dol iz rr ker jo gleda
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
uu ka sem sama ostala?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
gren jst pod tuš,pa pridem nazaj,mogoč bo pol kira za kak čvek
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:36:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa jaz sem, ampak v odhajanju...grem spat na 2 urci
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa saša in ninny upam da nista jezni,poslala sem vama mail... od drugih pa nimam maile k me nimate rade ...hehe nisem jezna, ti kar pošiljaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:52:51
|
|
|
|
*anamor*
|
jaz sem gori, kaj še je katera?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* taanikaa jaz sem, ampak v odhajanju...grem spat na 2 urci mojči sej se bo kmalu uredilo...jst tud vsak večer upam da bo bolše....jst sem en mesec komi zdržala najhuje je pa blo ko sem bla še pol živčna pa tečna že itak zarad zdravstvenih težav,pa še takrat ko je mali spal pa jst nisem mogla...sej bo mojči ..ti kr pejt ajat ninny men je nor mail sem ga mogla poslat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem še tukaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
uu lej lej celo družbo imam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny men je nor mail sem ga mogla poslat res je dober
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:56:22
|
|
|
|
alea01
|
jaz sem tudi prišla mal povohat, kaj počnete
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz sem tudi prišla mal povohat, kaj počnete čakamo, da se nas malo nabere skupaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
morm vam povedat kaj sem jst danes sanjala...kr neki da sem bla v bolnici,ker sem imela kao sladkorno pa sem mela iste cimre kot ko sem šla rodit..no in po dooolgem procesu preiskav so ugotovil da pa le nimam sladkorne in glih ko hočem bolnico zapustit pa pride not moja sestra pa je kao vodo mogla dat v take mini epruetke pa sem vidla da ona pa ma sladkorno,ker se je obarvala modro ..svašta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 20:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se lih spomnla...enkrat sem sanjala že par let nazaj da sem klobase sadila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa sem se lih spomnla...enkrat sem sanjala že par let nazaj da sem klobase sadila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa zadnje dni forum sanjam, kako tipkam in berem spročila to je pa po moje že odvisnost
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:01:58
|
|
|
|
alea01
|
jaz imam pa že ene dva tedna ful more in ponoči kričim in se derem. recimo: sem sanjala, da se nas bo 10 žrtvovalo s smrtjo v cerkvi in jaz sem bila tretja na vrsti za smrt pred oltarjem in nobeden ni žaloval za mano . drug primer je bil, da je bila Izabela neozdravljivo bolna in so ji dali 5 minut življenja i nsem jokala kot dež in gledala kako umira, pol spet da sem bila v enem kampu in je bila taka navihta, da je kar nebo dvignilo in drevesa ruvalo in da bo konec sveta,.....In potem med sanjanjem si dopovedujem, da so to le sanje, kajto kaj takega ne mor biti res . toliko sem pa pametna med spanjem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:03:09
|
|
|
|
alea01
|
jaz sem enkrat sanjala, da sem sendvič rodila - kakšna lakota je mogla bit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
moj ma pa take govore ponoč ..najmanj trikrat na teden ga luna nos...matr kak sem ga kresnla včeri..če mi hod po sobi pa kr neki kitajščino govori,pa po tem se sam obris vidi,jst mu skoz potih psttttttt da nebi malega zbudil,pa se končno vsede na posteljo pa ga kresnem se je kr ulegu pa zaspal...dobr da nič neve ...bi lih ****is dobla da mi malega zbudi..pa tko je trikrat na teden sigurno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny jaz pa zadnje dni forum sanjam, kako tipkam in berem spročila to je pa po moje že odvisnost ja bi rekla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz sem enkrat sanjala, da sem sendvič rodila - kakšna lakota je mogla bit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:06:08
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, moj pa ful smrči in jaz ne morem spat in ga butam in to orenk butam, se pravi skor tepem on pa nič. Pol pa zjutraj vstane ves modrikast in ful utrujen in mi reče, kak to da se nikoli ne spočije in se počuti kot da bi ga kdo ponoči prebutal. Ja, žena ga je prebutala. Kaj naj bi mu to povedala? sem že raje tiho
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 9.10.2008 21:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lej ko so me cenzuriral ..po..pi..zd..it..is
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......