|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
9.10.2008 9:17:11   
skačica
o kok fajn jjasna in tinaaja, jaz bi tud takoj. Anja, kaj pa ti? A bi razmislila še o enem pa bi midve pol skup?user posted image
Za hiško pa držim pesti, da vam rata.Pa se bomo še o tem pol menile, bo dost skupnih tem.

tinaaja- res čist nehumana ura toleuser posted image . Naša je šla včeraj res full pozno spat(nekaj čez deset, ampak to je zdaj redkost), zdele pa še spi. Naša gre ponavadi spat okrog 21-ih in spi potem nekje do 8-9. Popoldne pa spi od 14-16 ali še dlje in je potem zvečer čist preveč živa, da bi jo dajali prej spat. Pa itak ni nuja, ker ni v vrtcu in ne rabi zgodaj vstajat. Pozimi bomo probali to uro prestaviti na 8 zvečer.
Drugače pa ja, naša že ima strahove in sicer se full boji, če sliši koga, ki prihaja po stopnicah. Takoj prileti vsa prestrašena k meni in ko jo potolažim, da prihaja ati ali pa babi, je potem ok. Ampak se me drži kot klop, dokler ne vstopita v stanovanje. Je pa to že kar nekaj časa, še preden je hodila. Ko je kobacala in je bla slučajno tam nekje na hodniku, jo je kar prineslo k meni. Revica, ne vem, zakaj. Drugih strahov pa zaenkrat še nima. Aja, psa od sestre se boji, ampak samo zato, ker je še majhen in full igriv in v njo sili, Iza pa tega ne mara.

Grem se obleč za v službo, da bom potem lahko v miru Izo porihtala. Dons moram bit eno uro prej tamuser posted image , da bom poslušala izobraževanje o tem kaj delamouser posted image , skratka navodila za delo, kr neki, glih tok, da mi kavo odžrejouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.10.2008 9:27:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Tinaaja - A bova v drugo cimre? Jst malo čez rok, ti malo prej.

Jaz vama bom pa rožice prinesla, pa se slinla nad vajinima princeskamauser posted image user posted image

takoj bi se slinila a ne.. pa roz ne smes nosit v P user posted image   tko da go anja go anja akcija pa 3 narestuser posted image

Ti jjasna, sam pol bi morala ti kar ornk zamujat user posted image user posted image user posted image ker jaz ne bi kaj dost prej rojevala user posted image ceprav bi bila to morda edina sansa, da se v zivo spoznava user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.10.2008 9:30:13   
A-N-J-A
Anja, kaj pa ti? A bi razmislila še o enem pa bi midve pol skup?

Jaz bi ja, sam pogoji niso ta pravi zdele.Moram si najprej službo najt, oz. more ona mene, ker jaz jo iščem pa ni uspeha mogoče bo pa obratnouser posted image .Pa pol si moramo novo bivališče poiskat bolj prijazno otrokom, pol pa upam da ne bom prestarauser posted image .Pol pa še največja ovira-prepričat mojgauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.10.2008 9:33:33   
A-N-J-A
pa roz ne smes nosit v P

Saj sem hotla umetne prinestuser posted image user posted image user posted image .

Ja jjasna bi pa res lahko prišla na kakšno srečanje, da je ne bomo sam po tv gledaluser posted image .

A je kera prijavla mulčka na Lumpijev tek?Jaz sem obauser posted image .Smo včeri treniral, pa je B skor E prehiteluser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.10.2008 9:34:56   
skačica
anja, prid k nam delat, je prav fajnuser posted image  pa bo en problem manj. upam, da enkrat prepričaš svojega, to je pomoje največja ovira, ampak se jih da zmehčat.
Stanovanje al pa bajta pa tud bo. Tud jaz bi zdele šla 100x rajši kar v hišo in ne v stanovanje, ampak tako pač je. Enkrat bo tud to. Sicer se pa trudim, da stvari več tako ne planiram, ker sem si jih prej preveč in se mi je vse podrlo, ko je brat umrl.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.10.2008 9:39:49   
A-N-J-A
prid k nam delat

Ja sam pri vas delate do 17-h ne?To pri men ne gre, ker pol bodo otroc cel dan v vrtcuuser posted image .

Ja, planov si pa jaz tud ne delam, sam sanjamuser posted image .Saj to je v bistvu en majhen plan, a neuser posted image ?Sam vidva imata vsaj parcelo, midva pa samo stanovanje.Če bi imala parcelo bi se že zdaj spravla delat.Pa še tale kriza v svetu jeuser posted image .Me je kar mal strah.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.10.2008 9:46:57   
tinaaja
ajde anja, zgrabi priloznost in se zmeni s skacico user posted image da ne bos tkole luftala okol in nam sline cedila, ko ti gospa v btc mi pa radniki user posted image

umetne roze ... pa dal ti licim na juzno voce user posted image vse bi nardila, sam da bi se lahko slinila a ne c,c,c,c,c

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.10.2008 9:47:58   
tinaaja
a sam pri vas delate do 17-h ne?To pri men ne gre, ker pol bodo otroc cel dan v vrtcu .

vsak izgovor je dober c,c,c,c,c

ma saj stakam user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.10.2008 9:57:50   
A-N-J-A
pa dal ti licim na juzno voce

drugariceuser posted image user posted image user posted image

Saj če ne bo druzga bom tud tok pozno delala, sam to je zadnja rešitev.Nimam jaz otrok zato da jih bom vidla za 2h na danuser posted image .Upam da bom mela to srečo da najdem do 3h.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.10.2008 10:03:58   
skačica
ja, res je smotan tale del. čas in ravno zato sem po 4 ure. Iza v tem času poje kosilo, se naspi, gre mal ven in sem jaz že nazaj, ko se bomo preselil bo pa še tok bolj fajn, ker se ne bomo nič rabli do mami vozit.
Po 8 ur si pa trenutno pri takem del. času ne predstavljam delat, čeprav je kar nekaj mamic, ki tako delajo. Jaz upam, da naredimo še enega človečka pa pol še mal koristim 4 ure pol se pa nekam spokam...spet planiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.10.2008 10:10:52   
tinaaja
Upam da bom mela to srečo da najdem do 3h.

good luck.. ce najdes povej se meni... bi me zelo zanimalo..

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.10.2008 12:03:05   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Upam da bom mela to srečo da najdem do 3h.

good luck.. ce najdes povej se meni... bi me zelo zanimalo..

Ja sam jaz bom najbrž delala za pol al pa še več plače manjuser posted image kot ti, tko da ne vem če bi te pol še zanimalouser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.10.2008 12:39:38   
Anonimen
Anja - Na koncu bodo najinim princeskam zrastli lulčki.. user posted image user posted image user posted image Meni raje kr čokolado prinesi, če boš že hodila. user posted image

Tinaaja - Ne, ne hudo čez rok pa ne mislim it, pol je bolje da grem kak teden dni prej. Kar se tiče srečanja v živo... bi res lahko enkrat prišla na srečanje... bi bil že čas. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.10.2008 13:12:36   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Anja - Na koncu bodo najinim princeskam zrastli lulčki.. user posted image user posted image user posted image Meni raje kr čokolado prinesi, če boš že hodila. user posted image

Tinaaja - Ne, ne hudo čez rok pa ne mislim it, pol je bolje da grem kak teden dni prej. Kar se tiče srečanja v živo... bi res lahko enkrat prišla na srečanje... bi bil že čas. user posted image

Ja saj jaz Tini skoz govorim da naj fajn pogleda UZ, da bo vidla kako ji z lulčkom mahauser posted image , ampak če prav da je punca ,pa ok nouser posted image .
A čokolado praviš.Madona ste zbirčne, nobena ni zadovoljna z mojim umetnim rožamuser posted image .

Na srečanje pa res moraš pridet, ko se zmenimo.Boš vidla kolk pametnih stvari boš slišalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.10.2008 13:26:39   
Anonimen
Na srečanje pa res moraš pridet, ko se zmenimo.Boš vidla kolk pametnih stvari boš slišalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image O tem pa ne dvomim. Sam ne me v kakšne rovte vlačit (poleti vem, da ste imele nekje v eni koči user posted image ), ker sem priženjena v okolico Lj, sama Lj je pa meni čist out... no do BTC-ja bi še znala najdt. user posted image

No, sej ko pridem do enega konca Lj je meni čist jasno kje sem, ampak če bi morala pa sama vozit pa... Sem iz Vilharjeve enkrat hotla po moža v Šiško, pa sem vedela, da je najbljižja pot mimo stadiona v Bežigradu... pa sem falila in se peljala naprej. Zapeljem desno, pa ugotovim, da ni semaforja za čez cesto, da bi prečkala 4-pasovnico. Pa sem šla obračat k Merkurju za Bežigradom, pa do stadiona... no, pol sem pa le trofla tisto Šiško. user posted image Da ne govorim kolk problemov sem imela z mestnim avtobisi - pišuka, ko ne peljejo tja k si misliš. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.10.2008 13:29:31   
tinaaja
Itak anja a ne.. samo ti bi se slinila, me pa naj kaj... se cokolade ne privoscis.. koja frendica user posted image

kwa si fous za puncke user posted image

Men se nic ne daaaaa... neki me vlece, da prej zakljucim in grem ne vem v rutarja na primer...rabim en kup daril, pa se mi sploh ne da ubadat s tem.. ampak kwa naj..

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.10.2008 13:30:12   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

user posted image user posted image user posted image O tem pa ne dvomim. Sam ne me v kakšne rovte vlačit (poleti vem, da ste imele nekje v eni koči user posted image ), ker sem priženjena v okolico Lj, sama Lj je pa meni čist out... no do BTC-ja bi še znala najdt. user posted image

No, sej ko pridem do enega konca Lj je meni čist jasno kje sem, ampak če bi morala pa sama vozit pa... Sem iz Vilharjeve enkrat hotla po moža v Šiško, pa sem vedela, da je najbljižja pot mimo stadiona v Bežigradu... pa sem falila in se peljala naprej. Zapeljem desno, pa ugotovim, da ni semaforja za čez cesto, da bi prečkala 4-pasovnico. Pa sem šla obračat k Merkurju za Bežigradom, pa do stadiona... no, pol sem pa le trofla tisto Šiško. user posted image Da ne govorim kolk problemov sem imela z mestnim avtobisi - pišuka, ko ne peljejo tja k si misliš. user posted image

Kakšni koči???, a misliš Brunarca, to pa ni v rovtah je v Bizoviku-središču Ljubljaneuser posted image user posted image user posted image .
Saj zdaj se bomo najbrž v kakšni Areni v Btc-ju dobile, do tja boš pa že prišlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.10.2008 13:33:14   
tinaaja
Boš vidla kolk pametnih stvari boš slišala .

ja anja ima zmeri ful velik za povedat, tko da mi, ki smo bolj tihe in sramezljive sorte sploh do besede ne pridemo user posted image smrk smrk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.10.2008 13:46:51   
Pikca

Oooo, Tinaaja čestitke!!! Super novica.

Bibi, tebi tud še nisem čestitala!

Dajadada, danes je tvoj D day, a ne? Držim pesti!

Včeraj smo zmerili Jernejčka:

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

12.3.tejčica: Vid 90 cm, 13.800g, noga 24-25
27.02. K_a_t_i: Žiga 85 cm, 12.500g, noga: 23
03.04.soncek 78: Nika 89 cm, 12.200 g, noga 23-24
09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

15.03. Žabika: Hana Re 81cm, 11.400g, noga 21
21.03.tinaaja: Brina 84cm, 11.000g,noga:22
02.03.TeDyBear: Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22 
18.03. cv108: Maks 79,5 cm, 9.700 g, noga: 20-21

31.03. Pikca: Jernej 78 cm, 9.000 g, noga: 22

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.10.2008 13:58:46   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Boš vidla kolk pametnih stvari boš slišala .

ja anja ima zmeri ful velik za povedat, tko da mi, ki smo bolj tihe in sramezljive sorte sploh do besede ne pridemo user posted image smrk smrk user posted image

Ja zato pa takrat ko mene ni vse molčite in se sam gledate in sramežljivo smehljateuser posted image user posted image user posted image .

Pikca-Jernejček vodiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.10.2008 14:20:22   
Anonimen

Kakšni koči???, a misliš Brunarca, to pa ni v rovtah je v Bizoviku-središču Ljubljaneuser posted image user posted image user posted image .
Saj zdaj se bomo najbrž v kakšni Areni v Btc-ju dobile, do tja boš pa že prišlauser posted image .

Ja, ja. Brunarico sem mislila. Bizovika še na zemlejvidu nismo jemali - sej nabrž sem bila kdaj tam (na Bizoviku), ampak zdej ne bi vedela iz glave. user posted image Kje je Arena v BTC-ju pa vem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.10.2008 15:46:30   
Pikca
Pikca-Jernejček vodi
z vašim Borom bi bla loh Stan&Oliouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.10.2008 16:45:36   
dskubin
IIIIIIIII, tinaaja čestitke! Pa lepo lepo nosečnost do konca, pa enga zdravga otročka. Al je res češplca boste pa itak vidli šele, ko vn prleze ;) Ufa babe, mi delate lušte!

Mi smo kr fajn, Diti je ratala prava klepetulja, kr čez noč se ji je besedni zaklad širil iz 20 na 100 besed, nobenmu nič jasno. Draž je to itak že skor od rojstva, morem priznat, da je on ful prej in veliko veliko lepše govoril, kot njegova sestrica. Ga je pa zato ona prehitela v vsem drugem: veliko prej je ratala samostojna in se mi zdi, da ga včasih kar šiša v kateri stvari - recimo sama se obuje veliko veliko hitreje, kot pa Draž, skor isto lahko trdim za slačenje in oblačenje.

V pondelk smo imeli sistematiko, je šlo kr fino skozi, glede na to, da je Diti ena velika trma in vztrajna do konca (ene par stvari se je odločla, da ona ne bo naredila in je kar rekla ne in vztrajno ponavljala in odkimavala user posted image ). Mejhni smo 83 cm, težki 11.200, tace mamo pa 23. Pa cepljenje je tudi blo user posted image , en dan je bla malo sitkana in to je blo to - sem prav vesela.

Evo za tisto, ki se ji bo dalo prestavt v tabelco user posted image

14.3. dskubin Diti 83 cm, 11200 g, noga: 23

Drgač sem pa od torka sem samohranilka, očka dela cele dneve, in tko bo do pondelka. Otroci mi bojo kri spili, posivela bom in že danes sem z energijo čist dol spodi nekje. Počutim se res slabo in samo upam, da me kaj ne ujame, k če ne ne vem, kam bom z mulcema. Pa še vrtec me matra, pri Dražu je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem prav nesrečna zaradi tega. Sploh ne vem, kaj bi naredila.

Obalke - a se bomo sploh še kdaj dobile v polnem številu? Pogrešam vas...

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.10.2008 17:27:32   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pikca-Jernejček vodi
z vašim Borom bi bla loh Stan&Oliouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.10.2008 17:30:27   
A-N-J-A

Marčki pri 18-19 mesecih

01.03. bibi : Aljaž 92 cm, 16.500g, noga: 24-25
14.03. A-N-J-A : Bor 88 cm, 14.500g, noga: 23-24

12.3.tejčica: Vid 90 cm, 13.800g, noga 24-25
27.02. K_a_t_i: Žiga 85 cm, 12.500g, noga: 23
03.04.soncek 78: Nika 89 cm, 12.200 g, noga 23-24
09.02. urla: Katja 87cm, 12.000g, noga 23
27.02. thaiss : Matia 84,5 cm, 12.000g, noga: 22-23

23.03. dajadada: Nejc 80 cm, 11.500g, noga: 21
21.03. jjasna : Jure 84 cm, 11.500g, noga:22-23
05.03. sezam : Žiga 84 cm, 11.500g, noga:21

15.03. Žabika: Hana Re 81cm, 11.400g, noga 21
14.03. dskubin: Diti 83 cm, 11200 g, noga: 23
21.03.tinaaja: Brina 84cm, 11.000g,noga:22
02.03.TeDyBear: Jurij 83cm, 9.900g, noga 21-22 
18.03. cv108: Maks 79,5 cm, 9.700 g, noga: 20-21

31.03. Pikca: Jernej 78 cm, 9.000 g, noga:22

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......