|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
9.10.2008 16:55:31   
aleksandra silvija
Ojla!

Najprej NAJLEPŠA HVALA PRAV VSEM za podporo, za prijazne in bodrilne misli. Hvala za vse lepe želje, pogovore.

Nimam časa, da berem za nazaj, zato mi ne zamerite, ker ne bom nič komentirala.

Danes smo prišli domov poskusno prespat, jutri pa gremo nazaj in se po vsej verjetnosti vrnemo.
Preživeli smo nekaj hip, strahu in vsega kar spada zraven.
Naše življenje se je spremenilo. Prej smo imeli 3 otroke, sedaj imamo  tudi četrtega-Diabetes tip 1.
Upam le, da bo naš Jernej to sprejel, s tem znal živeti in da se bomo v družini še bolj povezali.
Pravijo, da nam Bog nalaga, kolikor lahko nesemo.  Poskušam verjeti v to.

Hvala Lunca, Mojca, Tatjana, Anay, Ninny, Mtinca,...hvala vsem. Pomagala je misel, da mislite na nas.

Se tipkamo.
Pa cartajte svoje otročke. res so naš največji zaklad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
9.10.2008 16:57:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo si napisala. Vse se da, če se hoče. Otroci so hitro dojemljivi glede diabetesa, vsaj kolikor jih jaz poznam.user posted image Edino z vrstniki so mogoče malo težave na začetku. Itak pa v šoli učiteljica lepo razloži. No, sej do tam še pridete.

Držite se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
9.10.2008 17:08:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ojla!

Najprej NAJLEPŠA HVALA PRAV VSEM za podporo, za prijazne in bodrilne misli. Hvala za vse lepe želje, pogovore.

Nimam časa, da berem za nazaj, zato mi ne zamerite, ker ne bom nič komentirala.

Danes smo prišli domov poskusno prespat, jutri pa gremo nazaj in se po vsej verjetnosti vrnemo.
Preživeli smo nekaj hip, strahu in vsega kar spada zraven.
Naše življenje se je spremenilo. Prej smo imeli 3 otroke, sedaj imamo  tudi četrtega-Diabetes tip 1.
Upam le, da bo naš Jernej to sprejel, s tem znal živeti in da se bomo v družini še bolj povezali.
Pravijo, da nam Bog nalaga, kolikor lahko nesemo.  Poskušam verjeti v to.

Hvala Lunca, Mojca, Tatjana, Anay, Ninny, Mtinca,...hvala vsem. Pomagala je misel, da mislite na nas.

Se tipkamo.
Pa cartajte svoje otročke. res so naš največji zaklad!

vi ste doma!!!user posted image user posted image user posted image ..pa čeprav poskusnouser posted image ..jst sem te pa že imela v mislih da ti kak sms napišem al te pokličem danes...no ne bom vas motila danes,bomo itak na liniji...sicer pa AS tud ti si men stala ob strani in me bodrilauser posted image user posted image ..mi smo ena veeelikaa družinica na rr...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.10.2008 17:28:55   
alea01
aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste doma in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dedci- moj ima dve službi. Je asistent na fakulteti, doma ima pa firmo. torej, vam je jasno koliko je z mano. Zeeeeeeeelo maaaaaaaalo. Jaz sem se tega navadila in sem tudi zelo samostojna. ko pride domov iz prve službe- med 16 in 17 uro, če ima vaje še kasneje- se takoj za urco posveti Izabeli in že šiba naprej delat. Zvečer ob 19.00 se naslika v kopalnici, ker jo on kopa in zrihta za spanje, jaz si sam papico dam. Potem šiba nazaj delat in se ponovno oglasi okoli 21.00 ure pri ženiuser posted image user posted image user posted image . hobi? Ima fotografijo, ki jo pa itak izvaja samo na Izabeli in ženki. Imam krasnega moža, razumem ga da ne more biti veliko z nama, ker je že sam izčrpan. tisti trenutek, k iga pa preživi z nama ga pa zelo kvalitetno. Po stanovanju ne pospravlja, ker nima kaj, ker jaz to vse sproti rihtam in mi ni odveč i nse mi tudi smili, saj je zelo zgaran. koš za plenice pa on spraznujeuser posted image user posted image . Za njega sem pa itka supermami in se čudi, da vse lahko postorim ob otroku.v glavnem, tko kot vse prijateljice mi rečejo- zadela sem jokeruser posted image user posted image user posted image

tašča, mami- tašča je krasna, ampak ima tudi svoje finte- tako kot tudi jaz imamuser posted image . Moja mami je tudi prekrasna. in kar se tega tiče imam res krasno familijo. Tudi otrok je krasen in zeeeeeelo priden, in tudi hranjenje se bo poštimalo. Ker verjamem v to

< Sporočilo je popravil alea01 -- 9.10.2008 17:39:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.10.2008 17:43:18   
*Mojca*
alea: Luka čez dan spi max 40min, dva ali trikrat, tako da nima preveč spanja. Zmatram ga tudi vsak večer, ker paseva kravce, se igrava, smejeva. Nič ne pomaga. Ponoči se zbuja na 2 uri user posted image

Didlinaa mi imamo lonček za lovit urin. To naj bi izgledalo tako, da imam lonček v roki, čakam da se polula in lovim srednji curek...mission impossible user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
9.10.2008 18:10:07   
RMRM
AS - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super da ste doma, želim vam vse najboljše

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Men bo pa danes joške razneslo.user posted image Imam tak naval mleka zadnje 2 dni, da je joj!

Vesela bodi, pri men ga je pa žal vedno manjuser posted image , zdej sem pa ful v precepu, al se naprej matrat, al pustit vse skupaj pa s flašo nadaljevatuser posted image . Je pa res, da je sedaj veliko bolj dobrovolen, in zadovoljen, se očitno res lepo naje. Sem  razmišljala tud o nakupu napravice SNS, ki jo tko priporočajo, sam moj Lukas noče niti probat več na dojki, tko da ne vem če bi s tem kaj uspela. Posledica je pa vedno manj mlekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
9.10.2008 18:12:29   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Didlinaa mi imamo lonček za lovit urin. To naj bi izgledalo tako, da imam lonček v roki, čakam da se polula in lovim srednji curek...mission impossible user posted image

Pri nas so mu pa vodo vzeli kar v ZD, v otroškem laboratoriju. Ga je sestra stuširala po luliju in zrihtala,pol sva pa ene dve urce čakala s tisto vrečkouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.10.2008 18:19:22   
Anonimen
RMRM jst bom tud rekla da hočem kr tam počakat,kr se mi sigurno polula med obroki...raj počakam tam,pa tud če tri ure,kot da sedoma pol matram celo večnost ..sej bolnih otrok tam itak ni,so čisto ločeni,tk da bo kr kul

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.10.2008 18:27:56   
RMRM
eno vprašanje, a ve sladkate čajček za user posted image . Mi nardimo par požirkov čaja, pol pa v jokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.10.2008 18:43:08   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

alea: Luka čez dan spi max 40min, dva ali trikrat, tako da nima preveč spanja. Zmatram ga tudi vsak večer, ker paseva kravce, se igrava, smejeva. Nič ne pomaga. Ponoči se zbuja na 2 uri user posted image

Naš tine maline je isti kaliber.  Ponoči je priklopljen, jaz sploh ne vem-al je, al samo ziza, ker spim kot ubita. Prihaja k meni ob različnih urah-sploh ne vem, kdaj, ker ga vsa zombasta prinesem  k sebi. nič kaj dobrega ne bo iz tega, po mojem-vsaj pri hčerki mi ni uspelo da bi jo odvadla moje postelje do lani, ko sem bila noseča user posted image . D o šole, ko sva bli še sami, je spala NA meni user posted image . Ampak je pa brez problema razumela, da mora nehat spat z mano, ker se bojim da bi kasneje popeštala dojenčka. In tudi ni ljubosumna, ko naju zjutraj pride pobožat in zbudit, ker je čas za v šolo. Zakaj ti to razlagam?user posted image Da se nehaš sekirat, ker je Luka tak. Ti pa itak boš zdržala tole vstajanje, verjemi! veš, kaj je največja fora-da kljub neprespanosti nisem, ko je bila hči še mala, enga žura do jutra zamudila user posted image ! Ha, in blo jih je kar nekaj, ker moji prijatelji takrat še niso imeli otrok. Žur do 5h, pol pa domov, ker se je mala kmalu zbudila. in, dan je malo šepavo lepo minil. Ah...kje so tisti časi... vsi moji prjatli majo zdaj tut male otroke... ampak juser posted image ti... žurat so pa nehal user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.10.2008 18:47:18   
polma
aleksandra silvija!!!! Lepo te je spet brat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.10.2008 18:48:29   
Anonimen
AS user posted image user posted image user posted image

še mal slikic sem dala gor

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9669

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.10.2008 19:24:47   
*anamor*
Punce jaz ne morem verjet. Moj sine je dobil danes zobeka.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.10.2008 19:25:07   
Anonimen
uuu ninny lepo lepo..jst bi tud šla tja...pa se aviona bojimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.10.2008 19:26:00   
Anonimen
romy...eh anamor jeeeeuser posted image user posted image ...so bli kaki znaki?

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.10.2008 19:27:17   
Anonimen
vau..3,mesece,1teden,2 dni...no to pa je rekorduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.10.2008 19:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Punce jaz ne morem verjet. Moj sine je dobil danes zobeka.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image potem bo kmalu še edenuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.10.2008 19:29:40   
*anamor*
Pa ne samo malo je bil med vikendom siten. Pa seveda slini se full in prsti so skozi v ustah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.10.2008 19:30:15   
Anonimen
pol pa moj znake non stop...user posted image user posted image user posted image ...ja super resuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.10.2008 19:30:22   
*anamor*
stitke potem bo kmalu še eden

Ja saj na drugi strani pa je čisto napeto tako, da bo dobil ziher čez kakšna 2 dni tudi tam

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.10.2008 19:30:57   
*anamor*
Jaz ne morem verjet če je star komaj 3 mesece in 9 dni.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.10.2008 19:32:08   
Anonimen

Ja saj na drugi strani pa je čisto napeto tako, da bo dobil ziher čez kakšna 2 dni tudi tam

ja, ja ker rastejo v parih

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.10.2008 19:32:41   
Anonimen
jst sem pri Žanu že tko nestrpna...vsak dan gledam pa mu tipam po dlesni,pa nič..on se pa tko smeji zraven..mu ful paše..user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.10.2008 19:33:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

a res al kaj?? kako v parih...če na eni strani,potem na drugi tud al kako???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.10.2008 19:34:16   
*anamor*

aja nisem vedela, no te pa bo res. Jaz še vedno ne morem verjet. Res sem ful presenečena.

Nisem zasledila, kaj kateri od vaših že ima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......