|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
8.10.2008 19:47:01   
A-N-J-A
draja-kako mami in babi?A da Živa pa kar stavke govori?Ja saj Ela je bla tud pri teh "letih"zlo zgovornauser posted image .Naš Bor tud kar napreduje sam pri stavkih pa še nismo.

tinaaja-tud jaz bi lahko primaknila 5€ na mesecuser posted image .

dajadada-da ne pozabiš javit eni od nas, ko se vam pridruži nov fantič.Jutri maš PDP, a ne?

jjasna-lep avatar, Jure je že pravi fanteuser posted image .

Mene se pa migrena lotevauser posted image .

A sem povedala da sem bla včeri pri gin.?Pa stopim not, pa pravi-o dober dan!A smo spet nosečiuser posted image ?

Naš B je še kar nahoden, pa kašlja k star dec, pa še vedno težko dihauser posted image .Premišljujem, da ga še enkrat vlečem k DR.Bom vidla kako bo jutri.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.10.2008 19:50:03   
Anonimen
Tinaaja, sedaj ti lahko še javno čestitam! user posted image user posted image user posted image Lepih preostalih mesecev in pridno navihanko. user posted image

Anja - Hvala. user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.10.2008 20:21:43   
A-N-J-A
pridno navihanko

A si mogla povedatuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.10.2008 20:28:23   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

pridno navihanko

Ce me ze razkrit ni smela .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce user posted image user posted image user posted image Danes sem povedala v sluzbi, tko da sem psihicno unicena in grem spat.

ti anja, a bos danes kaj lazje spala user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.10.2008 20:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ce me ze razkrit ni smela .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce user posted image user posted image user posted image Danes sem povedala v sluzbi, tko da sem psihicno unicena in grem spat.

ti anja, a bos danes kaj lazje spala user posted image user posted image user posted image

No, ja... sem čist nagonsko napisala o pridni punčki. user posted image Sej drugače sem bila pa tiho celooooo večnost. Midve Tina pa ne bova še tolk lahko spale, dokler ne izveva če je res ... user posted image .

Tralalala! Ostale pa bodite firbčne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.10.2008 20:39:17   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valda, da je user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.10.2008 20:50:06   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pridno navihanko

Mogoče maluser posted image

jjasna-a si hotla rečt mi tri user posted image user posted image user posted image ?Jaz tud pravim da jeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.10.2008 20:55:02   
tinaaja
Pobiram stave user posted image seveda v dobrodelne namene user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde, lahko noc...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.10.2008 20:55:32   
thaiss
A sem povedala da sem bla včeri pri gin.?Pa stopim not, pa pravi-o dober dan!A smo spet nosečiuser posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.10.2008 20:55:39   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Midve Tina pa ne bova še tolk lahko spale, dokler ne izveva če je res ... user posted image .

Tralalala! Ostale pa bodite firbčne! user posted image user posted image user posted image

jaz mam tut eno na sumuuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.10.2008 21:03:43   
A-N-J-A
tinaaja-ti lepo panči bomo že mi stave pobiraleuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.10.2008 21:07:29   
A-N-J-A
Punce rabim pomoč.Naš B je prava mala piranja.Jaz sem že čist pogrižena, sploh se ga ne upam objet, ker me takoj šavsneuser posted image .Sem ga že tud nazaj ugriznila, pa je tulil kot zmaj.Pa da ne boste mislile da pretiravam, ugrizne me tudi ko mu sezuvam čevlje in se sklonim čezenj on me pa v joško ugrizneuser posted image .Predstavjajte si to bolečinouser posted image .HELPPPPPPP

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.10.2008 21:12:21   
Sibil_
Čestitke Tinaaja!Kdaj imaš pa PDP?user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa firbec katera je naslednja....user posted image

ANJA-pri PAtriku je pomagalo samo to, da sem ga nazaj ugriznila in ga je zabolelo-pa ga nisem močno, nič se mu ni poznalo.Po mojih izkušnjah je fajn da mal nazaj dobijo, da tudi njih zaboli.Ker recimo sovrtičkar jih tudi ne bo gledal kako ga grizejo...in jih bo slej ko prej dobil nazaj.user posted image

Pri nas smo vsi ok, no ja, meni so diagnosticirali infekcijsko mononukleozo in naj bi imela mesec dni bolniške, se mi je kar zrolalo.Zdaj razen močne utrujenosti ni drugih znakov.Upam da tudi ta čimprej mine...user posted image

LP in lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.10.2008 21:21:35   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image Tinaaja, tebe smo itak med prvimi pričakovali. Vse naj, naj. Upam, da so v službi kolikor toliko dobro sprejeli.

Anja, veš da sporočim, takoj ko pridem k sebiuser posted image . Vas pa res ne morem pozabituser posted image .

Ampak punce, kaj ste same vohunke...vse zveste še preden se javno razkrijeuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.10.2008 21:27:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Ampak punce, kaj ste same vohunke...vse zveste še preden se javno razkrijeuser posted image .

Jst se počutim blond user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.10.2008 21:37:59   
sezam
tinajaa - user posted image user posted image user posted image  pa srečno user posted image  in enga pridnega sončka

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.10.2008 21:46:59   
Žabika
Opa, opa - dogaja!

Bravo tinaaja, srečno! To torej ni najbolj frišna novica? PDP - marec, april?

No mene pa lahko črtate iz misli.

Kje je pa naša skačica? Spet se že dolgo ni nič javila.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.10.2008 21:54:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

No mene pa lahko črtate iz misli.

Jst pa že resno o teb razmišljam k sem šla brat junijke in ena sprašuje, če lahko teče med nosečnostjo user posted image . Okej, NI Žabika user posted image .
Aja - jst tud nisem. Curlja in kaplja user posted image .

A sem že omenla, da smo mel 2 dni nazaj ponoč žurko? Sem si po dooooooooolgem času mal čez 3 zjutraj lase prala. No, ni blo tko veselo. Žiga se je preveč najedu in je 3 krat bruhal v 2h urah. Mi je zmanjkal rjuh in pižam, komi smo ga sprot preoblačli. Sem bla že čist panična in sem z razkužilom okol lavfala - sem misla, da je kak rota, pol so se mi pa vremena zjasnila, k je tamal tretjič zbruhal (še vedno gosto) in pol od jednom ratu ves živahen. Sem vprašala, če še buši buba in je reku "neeeeeeeeeeee". In smo šli lahko mirne duše spat user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.10.2008 23:46:25   
skačica
Čer!

Sem danes tinaajo srečala v Supernovi pa mi ni bila nič sumljivauser posted image . Ampak je blo res tko bolj na hitr. Torej tinaaja, iskrene čestitke, res sem prav vesela. Tud mi čakamo na plusek, ampak ga zaenkrat še ni. Mi je zdej M zamujala par dni, po narejenem testu se je pa prikazala v vsej svoji veličiniuser posted image . Ma, bo že, smo se tud pri Izi načakal.. katera je pa ta druga????

dajadada- srečno v porodni. Bi bila kar na tvojem mestu, imam na porod prav lepe spomine, verjetno sem na slabe že pozabila.

draja- tud jaz tvoji babici in mami pošiljam vso pozitivno energijo kar je premorem, da se obe pocajtata.
Sicer pa bravo za Živo. Naša še vedno bolj kot ne povezuje po 2 besedi, pove pa čisto vse. Sam mal po svoje, ampak se jo da razumet.

žabika- lepo, da me pogrešaš..

Mi smo drugače kar ok. Iza ima še vedno mavec, v ponedeljek naj bi ga dali dol, upam da res, ker sem ga že jaz naveličana, kaj šele Iza. Je smotano jo tuširat pa glavo umivat pa oblačit, je treba skoz take cunje izbirat, da jih lahko spravimo čez rokico in glavo. Mah, res sem ga že sita. Kaj pa potem sledi? Verjetno kakšne fizioterapije????
Drugače je ratala malo bolj poslušna, ji vsako stvar bolj podrobno razložim(user posted image ) zakaj ne in zakaj ja in se mi zdi, da hasne. Bom vidla kok časa.
Mer vam ne morem posredovat, ker imamo P šele 23.10., domače so pa bolj na približno. Bom potem po posvetovalnici. Zdaj damo čez še zadnje cepljenje potem pa nekaj časa mir.Mi ni to cepljenje preveč všeč.
Selili se še nismo, je ženska notri do konc oktobra potem pa malo urejanja, da bo tako kot mi hočemo in enkrat decembra potem gremo od tukaj. Občutki? Enkrat fantastični, drugič malo mešani, generalno pa pozitivni.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
9.10.2008 0:06:15   
skačica
nadaljujem:user posted image

Danes sem v SN iskala pižamice- dvodelne za malo in jih nikjer nimajo. Pa sej ne morem verjet, na koncu sem v Osh Koshu en spalni pajac vzela pa en pajac v HM.  Jaz bi pa full rada imela dvodelne, spodaj ima Iza itak vedno en bodi brez rokavov ali pa underwear bodi, čez bi dala pa še pižamico. Mater, sem dve uri zabila v SN pa nič pametnega našla. No zase sem pa našla en daljši puloverček pa majčko. Ja, to pa ni problema.
Pa Izi sem potem še v Oshu kupila tako luštno kapo s šiltom in zraven enak šal. Res lepo, ampak cena pa adijo, kot da so šivane z zlato nitkouser posted image .

tinaaja- tudi jaz sem za dobrodelnost. Sicer sama nikoli ne organiziram, se pa rada vključim zraven. Smo pred poletjem v firmi zbirali cunjice za materinski dom in sem jih kar nekaj odstopila z veseljem. Smo res veliko nabrali.
Lahko eure ali pa cunjce, kakor se bomo zmenile, lahko pa tudi kakšno igračo kupim.
Vem kako smo mi otroci doma vedno težko pričakovali Miklavža, ker nam je vedno prinesel vse kar smo napisali, sicer smo živeli bolj skromno (nas je le bilo 5 in samo ati je hodil v službo, ni nam pa nič kaj manjkalo). Takrat pa ati in mami nista gledala na denar, samo da so se nam svetile učke. Res topli spomini.
Tko, da ja. Sem ZA.

Z našo hiško nič novega. Sem spet mal poklicala na občino, čakamo do NL, potem naj bi bil plan sprejet. Zdaj gre v prvo branje na občinski seji potem pa baje na ministrstvo. Je pa rekla , da če je občina podala pozitivno mnenje o parceli, naj ne bi bilo težav, ampak se mi zdi, da ta ženska nima glih pojma. No, upam, da ima v tem primeru prav.
Sej se ne mudi, ampak mater se mi zdi, da je z vsakim mesecem gradnja dražja in če bomo še dolgo čakali, bomo na konc lahko za en normalen denar sezidali glih eno bajto 3x2 metra.Eh, bo že.

Še kaj? Aha, Izo smo spet mal postrigli, ima spredaj frfru, zadaj pa pažek, je prav cort, jutri nalepim fotko, zdele grem sam še spat. Jutri imamo eno izobraževanje v službi, moram it eno uro prejuser posted image . Sicer je pa fino v službi, dela sicer zelo veliko, ampak klapa smo pa taprava.

No, lahko noč.
žabika- me še vedno pogrešaš?user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
9.10.2008 6:29:54   
tinaaja
Ekola punce, rana ura (4:30!!!) zlata ura.. ajme ... ampak a vam nekaj povem ... prva noc v nasi zgodovini BREZ ZIZANJA user posted image Niti zahtevala ni, nic. Ampak se je pa kr neki drla.. In ustala ob cist nehumani uri. Pol sem luc prizgala in se je najprej ful ustrasila svoje sence, cez par minut pa ugotovila, da je to ful zanimivo.user posted image

A so se pri vsa ze zaceli kaksni strahovi - pred temo,..? Me je P zadnjic to sprasevala...

Mamice 2 - kaj priprocate za tele nase skoraj 2 letnike za cez zimo - kombinezon, dvodelne komplete,... No,ne za vsak dan, ampak recimo igranje na snegu, mokrem,... Jaz bi ful kupila ene take ala wind stopper hlace, tanjse, tople in nepremocljive pa jih nikjer nisem nasla. Any idea?

In hvala vsem za cestitke... Ja novica ni nova, smo ze kar na zacetku 2 trimesecja in ja, 2 leti bo razlike. Ampak nikol ne ves, kdo to tukaj bere in enostavno sem morala najprej v sluzbi povedat.. Ze tko je bilo navdusenje do konca, sploh ker nimajo nikogar, ki bi ga dali na regijsko funkcijo.. Skratka, bilo je kar tezko, ker sem se morala se pred NS pogovarjat o svojih novih zadolzitvah, a nisem spravila iz sebe, da sem noseca - po prvi izkusnji mi enostavno slo z jezika. Pa se mal sranja smo imeli s krvavitvami pa tko.. Ampak so far so good user posted image

Anja, pojma nimam kaj narest - imas itak tri moznosti - ugriznit nazaj, vsakic lepo povedat, da se to ne dela, ali ignorirat.. zdaj pa kaj najbolj pali user posted image Auc zizaaaa... user posted image

Sibil - a se dilas Babyvac.. Bi narocila, ce se se s tem ukvarjas, je tasca cist not padla, ko je vidla pri nas user posted image Javi na zs, pa upam, da se kmal pocajtas.

Dajadada, ima danes rok user posted image user posted image user posted image Gremo punca in korenjak ... joj, kar zmrazi me od navdusenja ko pomislim na to, da gres rodit.. Gulp, se malo pa se nas to caka. juhuhu

A kera je se nosecka user posted image user posted image user posted image Bo ze sama, ko bo ready .. ce je ona user posted image

Ja skacica, vsaj v SN se vidimo user posted image A se zdaj ima gips user posted image Verjamem, da je zdaj a ze smotano. No se malo pa se selite. Mi se cez 1 leto user posted image Do takrat pa se bomo se mal stiskal pa velik sparal user posted image Tale recesija mi ni prav nic vsec..  K bi vsaj kaj na bolj ugodne kredite vplival.. Upam,da cim prej zagledas user posted image

Super punce, da ste za prinasanje iskric v oci user posted image drugim otrockom user posted image user posted image Bom malo dodelala svojo idejo in postam, pol pa se bomo naprej menile...

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 9.10.2008 6:37:30 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
9.10.2008 7:26:13   
A-N-J-A
No E je šla v vrtec, B še spi.Smo imeli čist zabasan nosek in se ga ni dalo očistit, no saj druga polovica noči je bla pa okuser posted image .

grizenje-sem ga že nazaj ugriznila, pa nič ne pomaga.Vsakič, ko me on ugrizne ga pa ne morem nazaj, ker pol bi ga vsakih 5 min.user posted image .Vsakič mu povem da ne grizemo, da to boli in naj boža.Ampak ne zaleže nič, vedno huje jeuser posted image .Včasih ugrizne tudi E in G, v vrtcu pa ne grizeuser posted image

skacica-lepo da si se oglasila.Upam da čimprej odstranite gips in da bo potem ok.Mi tud sanjamo o hiški, upam da se bodo sanje enkrat uresničile, ker tole naselje je men za bruhat.

tinaaja-super za zizanjeuser posted image  in ne tok super za zgodnje bujenjeuser posted image .Kar tako naprej.

strahovi-naš se teme še ne boji, mu pa ni všeč veter.Kaže na lase in pravi da ga bubauser posted image .Pri E je blo enako.

Za čez zimo jaz priporočam kombinezon, dokler imajo plenice, pol pa to ni več tok praktično.Tko da mi imamo kombinezon.

sibil-pozdrav seuser posted image

dajadada-N A V I J M O O O O O O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 9.10.2008 7:27:51 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
9.10.2008 8:35:43   
amy26
Tinaaja ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa lepo nosečnost in zdravega otročka ti želimuser posted image

Dajadada držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
9.10.2008 8:58:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me zeza dones tale RR!

Dajadada - Držim pesti! user posted image

Tinaaja - A bova v drugo cimre? Jst malo čez rok, ti malo prej. user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
9.10.2008 9:00:55   
A-N-J-A
Tinaaja - A bova v drugo cimre? Jst malo čez rok, ti malo prej.

Jaz vama bom pa rožice prinesla, pa se slinla nad vajinima princeskamauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......