tinaaja
|
Ekola punce, rana ura (4:30!!!) zlata ura.. ajme ... ampak a vam nekaj povem ... prva noc v nasi zgodovini BREZ ZIZANJA Niti zahtevala ni, nic. Ampak se je pa kr neki drla.. In ustala ob cist nehumani uri. Pol sem luc prizgala in se je najprej ful ustrasila svoje sence, cez par minut pa ugotovila, da je to ful zanimivo. A so se pri vsa ze zaceli kaksni strahovi - pred temo,..? Me je P zadnjic to sprasevala... Mamice 2 - kaj priprocate za tele nase skoraj 2 letnike za cez zimo - kombinezon, dvodelne komplete,... No,ne za vsak dan, ampak recimo igranje na snegu, mokrem,... Jaz bi ful kupila ene take ala wind stopper hlace, tanjse, tople in nepremocljive pa jih nikjer nisem nasla. Any idea? In hvala vsem za cestitke... Ja novica ni nova, smo ze kar na zacetku 2 trimesecja in ja, 2 leti bo razlike. Ampak nikol ne ves, kdo to tukaj bere in enostavno sem morala najprej v sluzbi povedat.. Ze tko je bilo navdusenje do konca, sploh ker nimajo nikogar, ki bi ga dali na regijsko funkcijo.. Skratka, bilo je kar tezko, ker sem se morala se pred NS pogovarjat o svojih novih zadolzitvah, a nisem spravila iz sebe, da sem noseca - po prvi izkusnji mi enostavno slo z jezika. Pa se mal sranja smo imeli s krvavitvami pa tko.. Ampak so far so good Anja, pojma nimam kaj narest - imas itak tri moznosti - ugriznit nazaj, vsakic lepo povedat, da se to ne dela, ali ignorirat.. zdaj pa kaj najbolj pali Auc zizaaaa... Sibil - a se dilas Babyvac.. Bi narocila, ce se se s tem ukvarjas, je tasca cist not padla, ko je vidla pri nas Javi na zs, pa upam, da se kmal pocajtas. Dajadada, ima danes rok Gremo punca in korenjak ... joj, kar zmrazi me od navdusenja ko pomislim na to, da gres rodit.. Gulp, se malo pa se nas to caka. juhuhu A kera je se nosecka Bo ze sama, ko bo ready .. ce je ona Ja skacica, vsaj v SN se vidimo A se zdaj ima gips Verjamem, da je zdaj a ze smotano. No se malo pa se selite. Mi se cez 1 leto Do takrat pa se bomo se mal stiskal pa velik sparal Tale recesija mi ni prav nic vsec.. K bi vsaj kaj na bolj ugodne kredite vplival.. Upam,da cim prej zagledas Super punce, da ste za prinasanje iskric v oci drugim otrockom Bom malo dodelala svojo idejo in postam, pol pa se bomo naprej menile... Lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 9.10.2008 6:37:30 >