|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
9.10.2008 13:23:22   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

HD- tudi pri nas je sedaj toplo- okoli 19stopinj. Jaz sem jo včeraj imela samo v bodyu, pa z odejo jo pokrijem. Drugače pa imam termoflis jaknico in tudi tak podložen komplet, če je mrzlo. Samo mislim, da bo lep vikend.
Jaz imam s.p.. Ni čist tako kot je rekla Blacky, da lahko kar delaš. Res je, da verjetno delamo vse ki imamo s.p. takoj, samo kar pa se inšpekcije tiče pa moraš biti pazljiv. Ali študentu nakazuješ preko napotnice, ali pa imaš nekoga zaposlenega. To je moj drugi s.p. Prej sem tudi sama imela 5let trgovino, tam je še več dela. Svetujem ti, da si vzameš čas in greš na podjetniški center- v SG-ju je v Katici. Kontaktiraj s Katarino Žagar. Pa ti bo vse razložila in pomagala. Lahko dobiš tudi kakšen evro za odprtje, če imaš pogoje za to. Vse pa je brezplačno. Priporočam!!!

Lidija, ti imaš popoldanski s.p. ali celodnevni kot službo?

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.10.2008 13:24:19   
Majuska
Ej punce,

jest mam en hecen problem ... v Facebooku vas imam polno, pa za nobeno (razen Sončice in Aurore) ne vem, kera je kera. Naj mi ena magari na ZS napiše, da ne bom več tolk zmedena user posted image pliiiz user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.10.2008 13:26:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Majuska, vse najboljše za 2 meseca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Marička, izgleda pa, kot da bi imel 8m s to svojo čupico in držanjem flaške. Lepotec mali!user posted image

Hvala za vse čestitke. Ja včasih Aleksander še mene preseneti s svojim "odraslim" pogledom. Se mi zdi, da otročki veliko pametnejši od nas, me včasih pogleda v stilu "Ah dej no mami, pojma nimaš!" user posted image Kaj šele bo ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.10.2008 13:26:49   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

počutje....sesuta do amena user posted image , tilen me je čist izčrpal ker tega nisem navajena pri njemu....potem pa še nesreča tilena in žigata pri igri oz. pri norenju....upam da ne bo kej posledic user posted image user posted image Kaj se je zgodilo??

danes sem dobila od quelle kar sem naročila in sem ful vesela da so poslali pravi čas ker so darila za žigata ker ima roj. dan v nedeljo, zdej pa sam še zavijem in komaj čakam da vidim iskrice v očeh ko bo odpiral darila. user posted image   Vse najboljše za rd že vnaprej in lepo praznujte. user posted image user posted image user posted image  Kaj pa si mu kupila iz Quelle? Tudi jaz razmišljam, da bi mu kaj vzela od tam ven. Je kvalitetno?

pa še nekaj dobrega.....danes sem rezervirala počitnice v kranjski gori in sicer 16.11. gremo.....komaj čakammmmmmm. Super!!!!!

saj se bo lahko tilen že kopal, ne? user posted image   Ja, seveda!!! Saj bo že 3 mesece star.user posted image

papa papauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.10.2008 13:29:48   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tudi jaz jo dojim tako da nima obeh rokic ob sebi, edino leže včasih rata, sede pa no way.

tudi jaz sem slišala, da je treba tak dojit, trebušček ob trebušček in obe rokici spredaj..Je pa res ful neudobno, jaz jo tak dojim, ko semprisiljena dojit sede, drugače pa se midve dojima leže..doooosto bolj komotuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.10.2008 13:34:21   
netki
blacky30....glede nesreče nebi glih preveč tu pisala ker me lahko kdo obsodi češ da ne pazim dovolj....že brez obsojanja se počutim grozno in me peče vest, tud pomislit ne smem na to.....živce imam že čist na nitki user posted image

naročila sem mu: posteljnino The cars (nor je na te avtomobilčke, pa še novo posteljo je dobil - ta veliko), avionček na daljinsko vodenje (njegova največja želja) in pa dirkalno stezo za dva avtomobila
o kvaliteti bom govorila ko bomo sprobali user posted image

sej vem da mal pretiravam z darili ampak to sva mu imela namen kupit in ker ima RD mu bova kar vse zavila

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.10.2008 13:38:50   
Blacky30
Ok, netki, razumem. Ni panike. Samo niti pod razno ne pomisli, da bi te obsojale. Človeku se vse lahko zgodi, še tako nemogoče stvari. Drži se!

Ful lepa darila sta kupila. Jaz tudi razmišljam o posteljnini, pa tole letalo mi je tudi kazal, da bi imel. Sicer bi on itak imel vse iz kataloga. Pa sva mu rekla, da dobi iz kataloga eno stvar, ki si jo bo sam izbral takrat, ko bo pleničko za ponoči vrgel stran in je ne bo več imel. Pa je bil ful ZA, zvečer pa ga mine in noče. Zdaj sva zmenjena, da do božiča pa bo zrihtal tako. Bomo videli! Nočem ga silit, ker se to ne sme, baje.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.10.2008 13:44:00   
netki
ja sej po moje imajo vsi otroci podobne želje, včasih kar preveč zahtevne, ampak moje pravilo je: najprej otroci, potem jaz.....kar se tiče materialnih dobrin. Jaz itak imam vse, za koga pa naj kaj kupim, če ne za otroke...vsaj dokler lahko

si je pa tudi ati to želel user posted image , da se bosta skupaj lahko igrala user posted image

kaj ima nejc še pleničke? koliko je pa star? to vprašanje si slabonamerno!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
9.10.2008 13:45:07   
netki
aja sam ne mislit da mi je tilen kje dol padu...to pa spet ne!!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
9.10.2008 13:47:39   
Blacky30
Ja, pri 3 letih in 9 mesecih ima še vedno za ponoči pleničko. Sicer samo lula v njo, za kakanje se zbudi. Samo za lulanje pa ne. P je rekla, da ga ne smem silit, da naj vzamemo proč, ko so dva dni zaporedoma zjutraj plenička suha. Njegova pa je tak težka in mokra, da gre vse skozi na pižamo. Tak da še dolgo ne bo suha verjetno. Sem že poskusila, pa sem ponoči imela 4x vse polulano skozi. Čez dan pa že gre lepo sam na wc lulat in vse. Kaj naj? Tvoj Žiga več nima?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.10.2008 13:49:11   
Blacky30
Ne, ne, saj nisem to pomislila, ker si napisala, da je bila nesreča med bratcema. Verjetno mu je Žiga po nesreči kaj naredil....

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 13:49:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
9.10.2008 13:50:06   
Blacky30
Iiiiiiiiii, pa res, vse naj naj za 3 mesece Tilnu in vsem, ki danes praznujete!!!user posted image user posted image user posted image

Midve greva na sončka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
9.10.2008 13:57:12   
metuljcek321
Evo, nazaj s sprehoda - fuuuuuul je lepo zunaj. Bi bila kar ure in ure tam, pa mislim,d a se bo zdaj, zdaj oglasil zelodcek nase malcice ...

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ja sej po moje imajo vsi otroci podobne želje, včasih kar preveč zahtevne, ampak moje pravilo je: najprej otroci, potem jaz.....kar se tiče materialnih dobrin. Jaz itak imam vse, za koga pa naj kaj kupim, če ne za otroke...vsaj dokler lahko

KRASNA MISEL, netki!

si je pa tudi ati to želel user posted image , da se bosta skupaj lahko igrala user posted image  

Vsi smo globoko v sebi se kar otroci, a ne? Carsi so pa sicer res fletni, se strinjam. Ravno zadnjic sem gledala risanko.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
9.10.2008 13:57:15   
netki
joj sploh nisem pogledala na datum user posted image
ja 3 mesece smo že stari......kam gre vse tako hitro user posted image

blacky....mi smo mu dali plenico stran ko je bil star 2 leti in 7 mesecev (čez dan), ponoči pa dva meseca kasneje...plenice mu sploh nisem več gor dobila, je bila pa zmeraj polna ampak samo pri nas doma, ko pa je spal pri mami pa je bila plenica suha. Ko smo jo ukinili se je polulal enkrat in kasneje še enkrat.....in ugotovili smo razlog....zvečer ni smel piti preveč in obvezno pred spanjem na kahlo!!! pa je suh in ponoče ne vstaja za lulanje.
Glede tega sem zelo ponosna na njega saj prej za kahlo sploh slišati ni hotel, potem pa kar čez noč. Nikoli ga nismo silili, samo zdej ga večkrat na kahlo pošljem ker se mi zdi da malo zadržuje.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.10.2008 13:57:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Tian tlači roke v usta zato,ker je v oralni fazi. Očitno sem tam obtičala tudi jaz, ker mene potolaži samo hrana v ustih user posted image .

Hi, hi, sem se ful nasmejalauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.10.2008 14:00:25   
metuljcek321
Netki, cestitke za 3 mesece! Uf, res leti cas!

lunica24 - ma, a so vse P res take smotke jotke, da naj bi otroci kot roboti prijemali vse po vrsti tocno takrat, ko si one zamislijo, pa se rezali, govorili, peli, brbljali, itd. itn.

Blacky30, thanks za lep komentar na slikice:-) So se mi kar mal solzice nabrale v kotickih oci ... THANKSuser posted image

Ojej, zelodcek kruli in Anja tuli ----- sibam ...

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
9.10.2008 14:07:48   
sončika84
NETKI, čestitke za 3 mesce. čas kar beži kaj? user posted image

A pri vseh pedistrinje pogledajo kako vaši otročkisledijo stvarem in jih grabijo in take reči? ri meni to nič ne pogleda. njega je samo pretipala in poslušala rčko in pljuča,ter pogledala ustka in ušesa. pa kako dvigne glavico. druzga pa nič. a mam čudno pediatrinjo?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
9.10.2008 14:09:14   
neboglasnica
sončika84: ko smo imeli privat pediatra tudi ni nič pogledal. Pri njem sem opravila sistematiko v 10 minutah. V ZD pa o delajo precej bolj natančno.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 14:12:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
9.10.2008 14:15:46   
lidija***

celodnevniuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
9.10.2008 14:40:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

celodnevniuser posted image user posted image

eee, vidiš, tu je razlika. Pri popoldanskem ni nobenih cak, ker ti pri porodniški in vsem upoštevajo samo redno službo. Če pa ti je s.p. redna služba, pa seveda med porodniško ne smeš delat, ker kao državo okol prenašaš...po njihovem. Jaz pa ne rabim zaposlenega, pa lahko delam, ker porodniško od države dobim za svojih 8 ur dela v redni službi, kaj pa delam popoldan, pa je moj problem. Tudi pri oddaji papirjev za rihtanje porodniške, ko moraš napisat svoje plače noter, je na CSD rekla, da je popoldanski s.p. ne zanima in da moram vpisati samo podatke iz redne službe.user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
9.10.2008 14:41:27   
Blacky30
Midve sva že nazaj, mala se je drla kot šoja zunaj. Jaoooo.....

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
9.10.2008 14:47:42   
dzanika
danes ne delam več nič!  Sem celo stanovanje zgloncala.  user posted image   Nisem vas nič brala, vas bom potem. Zdaj grem pa pred hišo na sončka dokler ne dobim obisk. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 14:59:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?