Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:07:51
|
|
|
|
Isabellabina
|
Kaj niste za debato ,no prav bom sam nekaj napisala o GH pol pa šviznem u postlo Nočem nobeni pamet solit ,samo izrazim moje mnenje !(ne bit hude name!!) Res da je danes veliko kao enih alergij samo se prvorodke malo preveč bojite, da bi blo kaj narobe ,če boste dale pri teh mesecih kot jih imajo naši malčki poskusit tudi že jogurt,meso in ostalo hrano.Je veliko tudi od otroka samega odvisno .recimo naš Jernej ni več zadovoljen samo s flašo mleka in tudi potrebuje že mešano hrano .Saj če skuhate pol korenčka pa dva cveta cvetače pa en mali krompirček in pa recimo kos piščančka(ampak belo meso ne stegno)(to je recimo 2×2 cm veliko meso in lepo skuhate majčkeno posolite in zmiksate,ma to je še meni okusno,to ni nič hudega ,pa meso vsak dan dodate različni zelenjavi in boste takoj vedele ali je vredu ali ne.Manj boste komplicirale bolje bo,res pa je da postopoma začnete dajat večje količine ,ne kar naenkrat velik obrok.Jaz pravim ,da je treba poskusit potem pa ti bo otrok sam povedal ali bo sprejel določeno hrano ali ne,ker eni ne bodo poskusili korenja pa če jim ponudiš miljon evrčkov.Naša tavelka pupa ni nikoli marala korenja pa ga še sedaj ne!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:08:56
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna se je morda to začelo hkrati z adaptiranim mlekom?... Ne. V 4 mesecu. Je pa dobil isto AM tudi ob dojenju. Ja sem šla malo brat in piše da se atopični dermatitis pojavi vedno po 3 mesecu, ko imunski sistem začne reagirati na alergene... Ta moja znanka P ima tudi fantka. In je rekla da je bilo pri njem enako... pa ob približno istem času... Sedaj je star 3 leta pa lahko je že vse, le lešnikov še ne... Hvala bogu, da večina tega potem izveni...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:11:57
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Čer babnice penaste puzle--v baby centru sem jaz kupila črke od A-Ž(ABC UNIKATOY) in sem dala 22e imam pa sestavljeno samo pol in na teh puzlah imam igralno blazino,samo nisem pa nobene opazila da bi ble 4-5 e vse so bile tam od 15 e dalje sam se splača še posebej ,ve prvorodke ,ker boste sigurn mele še kakšnega bebija. Joj saj ne vem v bistvu koliko stanejo. Toliko sem jaz dala za njih, ko sem jih kupila v akciji, ampak res že nekaj časa nazaj. Je pa 10 kom 32x32 cm. Ja jaz imam tudi velikost 32×32 in so vse črke velike tiskane,je še naša drugorazrednica iz njih sestavljala besede. je pa 25 kom.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:17:17
|
|
|
|
Jo@n
|
Big mamma, tole o uvajanju si pa lepo napisala. Ampak, moraš malo razumet tudi nas prvorodke, ko so nam male štruce položili v naročje brez navodil za uporabo. In si nobena ne želi, da bi bilo z našimi sončki sploh kaj narobe, bognedaj, da bi bilo narobe zato, ker bi starši narobe ravnali in ne poslušali nasvetov "strokovnjakov". Moram priznat, da me je bilo uvajanja GH kar strah in se mi je vse skupaj zdela cela znanost. Pa sedaj, ko je že pojedel nekaj lončkov zelenjave, vidim da temu ni tako. Res je treba poslušati sebe in malčka in uporabiti kanček zdrave pameti, pa gre. Saj so tudi vse te časovne omejitve pisane okvirno in ne točno do dneva ali ure. Vsaj mislim si, da Tia danes z dopolnitvijo 6m še ni zapopadla slastnega šnicla Seveda pa se lahko tudi motim... Torej punce, dajmo delat po občutku, pa bo vse v redu, nič bat! IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Ja jaz imam tudi velikost 32×32 in so vse črke velike tiskane,je še naša drugorazrednica iz njih sestavljala besede. je pa 25 kom. No, tole moram pa jaz nekje zvohat po ugodni ceni... Beseda ni konj, bom kar v uniko vprašala.
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 8.10.2008 22:19:05 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:23:17
|
|
|
|
trnuljčica
|
Big mama jaz sploh nisem hotela komplicirati pri tej gh. Ampak sem dobila takšen model da je pred 9 dnevi prvič odprl usta . Pa vse pojedel... cel navdušen... nato pa zopet 5 dni ni hotel odpreti ust... pa gledal dol, da mu ja ne bi na silo dala kaj notri... če pa že pa vse ven... Včeraj ponovno odpiral usta... Danes zopet ni šans... Sedaj pa tole s kožo in mi je ta znanka P svetovala le pire, riž,bučke... Na to je redko alergija... Sadja pa še ne... Pa na teste čimprej...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:26:30
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jah nič jaz grem spat oz.u postlo mal prečekirat današnje kataloge--Quelle,neckermann imajo takšne stvari--svet daril da kar glava boli.Najhujše je pa ko so otroci prišli do igrač jao jakob se je kar tresu od vsega ker je vse kar je vidu hotu imet---jaz bi to mel ,pa to ....mami lej tlaktolja...jih je zanimivo poslušat kako komentirajo eden druzga
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:34:49
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena Violica sam eno vprašanje: zadnjič ko je Big Mamma omenjala tvoj ticker je blo 7let, zdaj pa 7 mesecev jah men moj zmeraj prav: "a morš ti res čist vse porajtat?" kaj čem ne morm iz svoje kože Maš ti prav novopečena. Sem napačnga nardila. Evo sm zj popravla. Hvala ker si videla.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:35:36
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Big mama jaz sploh nisem hotela komplicirati pri tej gh. Ampak sem dobila takšen model da je pred 9 dnevi prvič odprl usta . Pa vse pojedel... cel navdušen... nato pa zopet 5 dni ni hotel odpreti ust... pa gledal dol, da mu ja ne bi na silo dala kaj notri... če pa že pa vse ven... Včeraj ponovno odpiral usta... Danes zopet ni šans... Sedaj pa tole s kožo in mi je ta znanka P svetovala le pire, riž,bučke... Na to je redko alergija... Sadja pa še ne... Pa na teste čimprej... Ja otroci so si različni,spomni sekaj si mu takrat dala jesti in tisto nekaj časa ne daj več in ko se problem s kožo umiri šeenkrat poskusi dat tisto pa boš videla ali je vzrok tista stvar.Pri nas je bilo tako z jajcem in so mi na ist način svetovali alergologi kot sem jaz sedaj tebi.Zakaj bi otroka špikali brez potrebe če lahko včasih ugotovimo na ta način.Meni je blo tako hecno ko so mi tko rekli samo jaz sem že imela možnost da je otrok alergičen na jajca ,ker je tašča tudi.In smo poskusili najprej tako.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:37:41
|
|
|
|
Isabellabina
|
Evo zdaj sem mal pameti solila zdaj grem pa spat. Mirno noč vsem!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 22:51:25
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Big mama jaz sploh nisem hotela komplicirati pri tej gh. Ampak sem dobila takšen model da je pred 9 dnevi prvič odprl usta . Pa vse pojedel... cel navdušen... nato pa zopet 5 dni ni hotel odpreti ust... pa gledal dol, da mu ja ne bi na silo dala kaj notri... če pa že pa vse ven... Včeraj ponovno odpiral usta... Danes zopet ni šans... Sedaj pa tole s kožo in mi je ta znanka P svetovala le pire, riž,bučke... Na to je redko alergija... Sadja pa še ne... Pa na teste čimprej... Ja otroci so si različni,spomni sekaj si mu takrat dala jesti in tisto nekaj časa ne daj več in ko se problem s kožo umiri šeenkrat poskusi dat tisto pa boš videla ali je vzrok tista stvar.Pri nas je bilo tako z jajcem in so mi na ist način svetovali alergologi kot sem jaz sedaj tebi.Zakaj bi otroka špikali brez potrebe če lahko včasih ugotovimo na ta način.Meni je blo tako hecno ko so mi tko rekli samo jaz sem že imela možnost da je otrok alergičen na jajca ,ker je tašča tudi.In smo poskusili najprej tako. Ma takrat je bil še dojen (ca 1,5 mes nazaj ). Pa dodatek AM. Nobene gh. Ampak alergeni tako prehajajo v mamino mleko... Lahko je karkoli... Jaz sem jedla skoraj vse... razen tatarca, arašidov. Pa sedaj po gh se ni nenadoma poslabšalo, ampak se postopno slabša že od takrat, ko gh še videl ni.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 8.10.2008 23:04:28
|
|
|
|
trnuljčica
|
A ja edino korenček imam na sumu. Je dobil rdeče pike, kot mozoljčki po riti in stegnih... Samo težko rečem, saj nisem hotela komplicirati in sem mu en dan dala jabolko dop (no 1 žlica- več ni hotel), pa banano popoldan. Drug dan druga dva živila... Tako da se nisem držala pravila 3 dni eno... da ugotoviš, če bo reakcija... Sedaj bom pač šla na to... Kaj češ... Pa ravno jaz, ki sem hotela čimmanj komplicirati... No, sicer pa bi on tako samo mleko... če bi ga glih vprašala... Je bolj Iza tip... Jas bi pa Lana tip... No glede gh...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 5:21:59
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Je bolj Iza tip... Jas bi pa Lana tip... No glede gh... he he...a ne ampak bi bilo pa fino, da bi jih skupaj spravil...eni lepo jedo, eni lepo zaspijo, eni so pridni cel dan, eni se radi vozijo v vozičkih, eni lepo napredujejo... bi en super model sklonirali...ampak veste kaj...bi bil tako dober, da bi bil prekičast... pa še dolgočasen... jaz imam tako raje izzive...he he..glede na njen apetit bom morala postat super kuharica...no ja...je danes po večerni uverturi pomlatila špinačo in krompirček...pa še kašico...pa še obe moji dojki....nenasitnica... samo je tudi današna noč kar nekaj...bi ona skoz vlekla...po mojem jo res nekaj daje, ker je zadnje dni malo čudna...pa še dudo je med spanjem čudežno nekam zakopala...nimam pojma kam...ker luči pa nisem prižgala...ampak v postelji je ni... no ja grem še malo nazaj očke skupej stiskat... Trnuljčica...moja baletna ućiteljica si je otroke omislila dokaj pozno...in drugi sin je od vse hrane na tem svetu lahko jedel samo pečenega zajca, polento in riževe vaflje (stiropor)...po celem telesu je omel dermatitis in tako ga je vse srbelo, da mu je vse rokavčke na pižamicah zašila, da ni mogel praskati, ker se je spraskal do krvi...in ga je potem raje sama praskala... ti želim, da čim prej ugotovijo kaj in kako..pa da boš mirna...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:01:29
|
|
|
|
tasyo
|
Dober dan!!!!!! Jaz pa danes kar žarim od dobre volje in spanca - ja, prav ste slišale. Lana se je samo 4x zbudila ponoči - posledično je že od pol šestih pokonci, ampak... Je tko dobre volje, se igra in sama zabava... Zajtrk sem že pojedla, tudi kavico spila in zdej se ji bom pridružila pri valjanju po tleh. Sicer že celo juto ugotavljam, kaj smo včeri počeli drugače, pa nisem dost pametna. In ne, nismo pridelali zobkov. Sploh še nič ne kaže, da bi se kej pripravljalo, ni nič otečeno. Joan, jaz sem puzzle kupila v šparu, 25 kom za 15 ali 16 evrov. So pa črke. Še od mene čestitke tudi Tii za pol leta, čeprav z malce zamude. Joj, Trnuljčica, kar čimprej pejta k alergologu, da boš vsaj vedela, pri čem si. Big mamma, maš prav, ne smemo komplicirat. sej naša je že kar velik jedec in poje praktično vse, kar ji daš v usta, bom pa jutri poskusila s piščančkom. Če ji bo všeč. Sicer ga bo pa dobila čist malo. Evo, zdej pa šibam, se je začela jezit, ker je sama.... Vsem skupaj želim en živopisan in prijeten jesenski dan!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:19:42
|
|
|
|
NiLe
|
Dobrooo jutrooo Ravno se razvajam z jutranjim neskafejem in uživam v tišini ... Tia še spi, starejša2 sta v VIZ ustanovah. Lepo, da niste bile včeraj preveč zagnane in sem vas hitro prebrala . quote]IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Vsaj mislim si, da Tia danes z dopolnitvijo 6m še ni zapopadla slastnega šnicla he, he, he ... si me nasmejala ... do slastnega šnicla je še daleč, ampak bom pa počasi vrgla kakšen košček piščančka v zelenjavo, da ji bo okus bolj simpatičen. [/quote] Trnuljčica; kot so ti dejale punce, kar hitro do zdravnice in po napotnico, da opravite teste. Kako sta pa kaj z uspavanjem? Kaj bolje? Srečka; mogoče je pa kakšen zobek na pohodu?? Tasyo: za boljšo noč ... boš videla, vsak dan bo bolje in kmalu bo prespana nočka za vama. Nekaj se oglaša iz spalnice, samo še današnji jedilnik naše pikice napišem. M: breskova-bananina kašica K: brstični ohtrovt, korenček in krompir Pred nami je spet en prekrasen jesenski dan ---> izkoristite ga!!!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:35:37
|
|
|
|
clericv6
|
Dobro jutro . Big Mamma: meni je pa všeč, če nam kdaj kaj poveš, konec koncev imaš ti največ izkušenj. Se strinjam, da prvorodke preveč kompliciramo, ampak po drugi strani sem pa jaz že po naravi previdna. Pa če bi bila reakcija, bi rada vedela, kaj je tisto. Glede piščanca se pa strinjam (belo meso), da se lahko uvede, ampak najprej sadje in zelenjavo. Tudi jaz ji bom kmalu dala piščeta . Trnuljčica: ojej, to pa ni lepo brati.... Kot so ti že svetovale punce, kar pojdi do P, saj zato so tam. Pa ! Tasyo: za naspano noč!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:37:41
|
|
|
|
Jo@n
|
Jutro! Tasyo, za prespano noč. Saj je bil že čas. Vidiš, da se vsak model enkrat popravi. Pri nas smo vstali 2x za dotankanje, je kar nekaj rogovilil v postelji Kot kaže je bila zvečer prešvoh doza. Srečka, tudi jaz imam malo na sumu zobke... Za dudo pa Nerota povprašaj Nile, sta pa pridni pri GH, a ima Tia že dva polna obroka? Pri nas smo še vedno na dopoldanski malici, pa joška je potem še vedno zakon.... Šibam pojest kosmiče in spit obvezno kavico s smetano, saj mali za hrbtom čedalje bolj rogovili. Je včeraj iznašel nov način komuniciranja, spušča glasove med kašlanjem, cviljenjem in dretjem opice . Le s kom se je družil na bowlingu da je vse to pobral .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:41:24
|
|
|
|
Jo@n
|
Živjo Anteja, se nam pridružiš s tvojo aprilsko princesko?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:52:13
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Živjo Anteja, se nam pridružiš s tvojo aprilsko princesko? Šerlok a si spet na delu? Dobro jutro. Tudi jaz se strinjam z big mammo glede GH in kompliciranja. Je pa njena beseda zame zakon - Lana je včeraj probala polento in je bila navdušena, za večerjo pa tisto kašico, ki ste jo predlagale kao za spanje. Pa se je izkazalo, da ravno to noč ni dobro spala . Ne bom več hvalila Lane za spanje, ker očitno s tem vse pokvarim Kaj boste danes kuhale, nimam idej. Pogrešam Ketrin, Šerlok kej veš? Danes bo pa spet sonček, jupiii.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 8:59:01
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny Pogrešam Ketrin Ja, sem že včeraj spraševala, kje sta z Majčkom Če ne prej, se vidimo ju3 na plavanju. Miny, midva se bova danes malo potepala, in bo potem kosilo v danih časovnih zmožnostih: če bo dovolj časa bodo špageti, če pa ne, bom pa kaj iz skrinje ven potegnila (imam podoben sindrom kot Tasyo, skuham več in potem zamrznem). Junior bo pa čez kakšno urico poskusil brokoli...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:00:08
|
|
|
|
Krista28
|
Dobro jutro, Puzzle sem pa jst v Interšparu kupla, pa so ble kar ugodne in une ta velike, sam se črke ven vzamejo, pa je veliko za pospravljat, če hočes umaknit... Noč pri nas kar mirna, zvečer možek lepo pripravil za pocrkljat in potem pančevo, dons grem pa k frizerju, in to kar z Nadjo, pol pa na Rudnik pogledat za kako oblekico za malo pa bluzico zame....je kater za koffee po 14 uri?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:07:25
|
|
|
|
Jo@n
|
Krista, če bova imela ok tajming, te pokličem. Imava dva postanka, pa mislim da nobeden ne bo ravno brzinski Hvala za info o puzzlih, bo treba bolj odprte glave okol po svetu hodit
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:09:21
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Srečka, tudi jaz imam malo na sumu zobke... nič ni videt, nič ni tipat...ampak naša je vseeno...no ja je madam dotankavala...žeja po včerajšnjem žuru...zjutraj pa plenica za mišice trenirat...prva valda...druga pa za nos...he he je dokazala, da ima prebavo kot tič...popoldne v usta, zjutraj ven...zeleno, ki te ljubim zeleno...ma sem prav hepi, da ne gledam stalno une rumene...5 mesecev je bilo dovolj...mi tale mavričen kolorit kar sede... IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Za dudo pa Nerota povprašaj po krivem osumljen...mojster kosmatinec ve, da k dudi jegova kosmata njuška ne sme... Iza se je odločila, da bo počasi začela trenirat atletiko...za uvajanje je namesto krogle, diska, kladiva ali kopja izbrala disciplino: vrzi dudo...pa zraven še dodatek k težavnostni stopnji: na najbolj skrivno mesto...jeeeee....nov rekord: 20 cm v dolžino...50 v globino...pa VI težavnostna stopnja...kaj pomeni težavnostna stopnja: 1. mama odmakne previjalno... 2. mama premakne posteljo... 3. pri tem podre stojalo in ven pade 100 dud ki jih ne maram... 4. mamo spravim na kolena da puzajučim korakom doseže dudo (aaaa tkole ona hoče, da se jaz plazim???!!!???)... 5. pospravi vse nazaj... 6. umije dudo... delaj mama...zakaj pa misliš, da te imam... no madam so odpali prvi podaljšek...pa že malo nadlegovali kosmatinca tako da je se je le ta odločil za taktični premik... sedaj grem pa jaz malo moje kuharske mojstrovine sprobat...jabolko 5. poizkus...mogoče mi pa rata....bom mal božičnega praška vrgla noter...pri Brini je včeraj zelo očitno palilo...let me see this on our dother... se beremo več kasno...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:12:06
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna delaj mama...zakaj pa misliš, da te imam... Ja saj za to si pa plačana, kaj pa misliš??? Sem se spet nasmejala tvojemu postu . Te je tko fletn brat, ti bomo še kakšno kolumno ala crnkovič zrihtale...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:21:53
|
|
|
|
tasyo
|
Evo, mi spimo... No, ne bi glih hvalila našega modela, ker bi zdržali tudi z manj kot 4-imi postanki ponoči, ampak glede na prejšnje noči je pa super. S Ketrin sem se jaz slišala, včeraj je imela malce boljšo nočko, mislim, da gre zvečer kar lepo počivat... Naša malica je že v želodčku: - jabolčno-slivovo-bananina kašica (banana omili kislino ostalih dveh) K: krompirček, koruza in malo korenčka, Za naju pa bodo testenine z zelenjavo in šunko (spet treba pospravit hladilnik) Sem ugotovila, da rumenega korenja pa ne izbruha Sicer pa je kot tvoja punca, big mamma, korenčka ne spravimo v želodček, če pa jo uspem pretentat, ga pa vrže ven. Še eno vprašanje - a ji lahko dam popečeno rdečo papriko? Tko, da jo na žaru pripravim, brez maščobe. Ker meni je kuhana paprika čist zanič. Al pa ji lahko dam surovo? Evo, zdej grem pa malo likat, dokler je mir, potem pa na sončka... Smo kostanj že pojedli, pa bo treba po novo dozo. Nobena ni popadla moje ideje o kostanjevem pikniku, mogoče pa drugo leto. Sicer se pa kej kmalu začnimo pogovarjat o novem srečanju, da se naša res navadi vseh teh otrok in pobere še kakšno fajno lastnost... Pa en čvekec mi bo tut pasal.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 9.10.2008 9:23:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
dej a lahko smrkljo malo umiriš prosim... ok...ok...se bom skušal navadit vtikanja v mojo kosmatost... moj predragi lastnik...pozabil si me v Litiji na bowlingu...jaz vem, da me pogrešaš...mogoče si me že iskal tam...samo sta me zaplenili ena velka pa ena mala smrklja...pa pravita, da jima nisem všeč, ker nisem roza...zato te lepooooo prosim...javi se...da me dostavijo spet tja kjer sem doma... že vnaprej hvala...bom milostno prenesel, da me stari lastnik slini, maže s hrano in mečka...pa lastnica meče v pralni in sušilni stroj...samo reši me pred smrkljami...ker sta obupniiii...tud v predal me nista pospravili...ubožec se prašimmmm....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?