|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
8.10.2008 21:57:07   
VANILI
o janja,helou

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
8.10.2008 21:57:17   
noa1
Hojla!
Pupa spi (enkrat se je že zbudila), moj pa spet športa.

Teka: joj, kaka lepa torta....sem dobila sedaj tudi jaz idejo za dekoracijouser posted image  Me pa zanima, kaj je v čira čara

Alina_alin: Ajša, če sva doma, se tudi 1x ali 2x doji čez dan. V vrtcu pa sploh ni problema in tudi ko pridem po njo (okoli 14.00) ne zahteva zizike. Pa doma brez nje nikoli ne zaspi, razen zunaj v vozičku in v vrtcu ni problema z spanjem. Je će 2x spala tam. Po moje to one samo tako komentirajo, da je potem njim kao lažje z otroci. Ampak ej, odločitev ali jo boš in kdaj jo boš je pa čisto tvoja. Midev se dojiva še zvečer, celo noč in tudi čez dan, če hoče. Jaz bom še počakala par mesecev in upam, da se bo kar sama odstavila.đ

Se že celi čas pogovarjate o slikicah iz dopustov...pa nimam pojma kje jih gledate. A me lahko kera razsvetliuser posted image

alarm, letim

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
8.10.2008 21:57:31   
VANILI
nič, grem likat, vas berem bolj potem

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
8.10.2008 22:06:04   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

alina_alin, ne vem ti svetovat kaj pametnega. po moje ne bo krize, ke tebe ne bo zraven!tačas ji pa varuška ali vzgojiteljica da kak jogurt ali kaj takega. Teo pije actimel, je ruchtzwerge. Mogoče bo pa v vrcu jedla?? Če pa ne mara kaj dosti drugega, je pa sploh fajn, da se doji... ma ne vem ti samosvoje razmišljanje pošiljam. In da te "potolažim" - Živa še dandanes skor nič ne je. Torej, ima ozek repertoar hrane, ki jo mara. V vrtcu skoraj nič, sploh ne kosilo in ničesar, kar zgleda sumljivo (to je relativen pojem torej je sumljivo vse, kar ni kruh brez skorje margarina in kak kos sira za pit pa vse, kar ni čaj ali mleko.user posted image  za kosilo o sumljive vse juhe, ki niso goveje, sploh so sumljive razne začimbe, še najbolj je kriv navaden peteršilj...), razno meso, ki ni piščančje ali včasih se usmili kakega koščka govedine, sumljiva je vsa zelenjava in večina sdja. raten banane in jabolka brez lupine. Pomaranča je pogojno sumljiva, torej v tekoči obliki je ok, v obliki rezin - sumljiva...). evo, pa ma kri super, je relativno zdrava in sploh ćivahen otrok...
če te kaj potolažim...

neješča je pa odkar sem jo odstavila, torej pri 2 letih...user posted image

hvala za tolažbo. Si me pa spravila kar v smeh s to besedo "sumljivo".
Da še natančneje opredelim: Tjaša ne je nobenih jogurtov, skutic, mlečnih izdelkov - razen mlečno kašico-, flaške nima. In njen nabor hrane, ki ni sumljiva, je tudi zelo majhen.
A, da je Živa postala neješča odkar si jo odstavila... hm... še nisem slišala za kaj takega. Glavno, da je zdrava.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
8.10.2008 22:08:12   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

In še eno vprašanje: naša malčica pride iz vrtca lačna ko volk. Sedaj sem jo dvignila ob 15, in prvo, kar mi reče, še preden se vsede v avto, je, da je lačna, in kaj bo jedla. In res poje cel par hrenovke, danes  5 čevapov z žemljico... In, ko bom hodila v službo, jo bom dvignila še pozneje. Torej bo lačna tam. Po mojem je krivo to- da ona kosilo, ki je pred spanjem- počitkom malo poje, počiva, po počitku je pa navajena kosila, dobi pa samo sadje /jogurt ipd- malico.  
Vaši pridej o siti domov? Ali direkt po hrani?

Jaz se tud to sprašujem. Zdaj prideta kar oba lačna domov. Res je, da je kosilo okrog poldneva, pol ko vstanejo pa samo lahka malica. Za tako aktivne otroke je to očitno premalo. Tako, da pri nas potem oba pojesta še malo kosila. Je pa Urban tud ful žejen. Ko pride domov spije celo flaško čaja, varuška v vrtcu pa mi razlaga, kako on lepo pije po kozarčku. Nekaj je lepo, drugo pa vprašanje koliko spije in koliko steče mimo. Ma revež je vsak dan čist hin, tolk je žejen. Sem rekla, da mu bom kar flaško že v vrtec prinesla.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
8.10.2008 22:09:34   
Alina_alin
Noa1,kako so pa uspavali Ajšo v vrtcu? Ker naša je tudi navajena zaspat ali v vozičku, sicer pa na zizi. Mah, enako kot je bila prvorojenka. Sem mama, ki ne zna otroka naučit zaspat v posteljci brez zize. user posted image   Pa Tjaša še dude nima,njente.user posted image Računam na vozek, tak mi je omenila, da lahko,na razgovoru septembra...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1581
8.10.2008 22:11:26   
mama06

teka, kaj in kje te pa šraufa??!!

mamčice pa kam se vam mudi z odstavljanjem?! kljub službi lahko dojite še nsprej. meni se zdi pa to tko lepo. otroček se tsko pomiri, pocrklja in še malo posladka.

Vanili, jaz sem načela to temo. Zakaj? Ker mi je vzgojiteljca svetovala, da preden jo pripeljem, da jo odstavim. Prvorojenko sem, ampak ona je občutno več jedla - je bila pravi jedec in se je pri 11m bolj samo še cartala. Ampak Tjaša, ona kot zelooo neješča, še sedaj pri 11,5m pri meni konkretno je- slišim požirke. In dojiva se ponoči, zjutraj danes recimo zadnje ob 8h, nato je ob 12 že hotla- je bila že nejevoljna. Ampak sem podaljševala do 14.30. Ker sem gh recimo sploh ni hotla jest- ona bi zizo. Bolj sem ji dajala gh, bolj je zavračala. in ista pesem se je ponovila še ob 17.30. Zvečer pred spanjem pa itak dojenje  in ponoči dojenje.
Skrbi me, ker sem od jutri že na dopustu in jo  moram navadit vsaj na 9h brez dojenja. Pa nama nekak ne gre najbolje...je zbolela in sva spet 1 obrok nazaj - prej sva bile že brez do 17h.

Dojenje - sem absolutno za to, da se doji tudi ko že gre v vrtec - sveda, če se sam ne odstavi. Midva se dojivo okoli 11-ih dopoldne, med oil četrto in pol peto popoldne, zvečer pred spanjem in vsaj 1x ponoči. Zelo redke so noči, ko se ponoči ne doji in potem še okoli 6. ali 7. zjutraj. Včasih še okoli 8 zjutraj, če želim, da še malo potegne v spanecuser posted image

VANILI tvoja hčera je pa kot jaz v njenih letih. Na prste ene roke si preštel, kaj jem - sendiče in to še danes obožujem in ravno včeraj me je dragi vprašal, kaj bi za večerjo in jaz ja klobaso. Je samo z očmi obrnil in vprašal a se še nisi prenajedlauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1582
8.10.2008 22:12:14   
živa

Epilog: ne se tok ubadat s tem. Poskusi mu ne težit, ne ga sploh obremenjevat, spraševat o tem. Ko se spet pokaka, brez besed ga preobleči in očisti ter daj sveže gatke.

To sem delala do letos poleti, torej skoraj eno leto, ker je pač redno kakal. Brez besed preoblekla hlačke in obrisala ritko. Pa se še ni odločil, da bi šel na kahlico. In tudi se poskušam distancirat od "problema" (pred njim), pustim pa, da drugi kaj poskušajo, kadar ga slučajno sami ujamejo. To je itak max 1x na mesec in nič ne pali.

IZVIRNO SPOROČILO: teka

razumem da je pri tvojem malo drugače, ker že kar "redno" zadržuje...kaj pa se je zgodilo na morju? je tašča izvedla kakšno ponesrečeno šok terapijo?

Ne, ampak je bil predolgo časa od mene, ker (še vedno) adaptiramo bajto in posledično živimo v dveh kletnih sobicah pri tašči + sem jaz pisala en članek, pa se mi je zdelo, da bo zihr bolj užival na morju kot tu v takih razmerah. Ne glede na to, da je užival, nas je pa očitno tudi pogrešal user posted image .

Skuštrana, ja, to o dojenju je tudi razlagala. Jaz tudi še vedno dojim čvergija user posted image .

Zdaj pa grem, možek rabi računalnik.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 8.10.2008 22:15:51 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
8.10.2008 22:12:40   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: janja

In še eno vprašanje: naša malčica pride iz vrtca lačna ko volk. Sedaj sem jo dvignila ob 15, in prvo, kar mi reče, še preden se vsede v avto, je, da je lačna, in kaj bo jedla. In res poje cel par hrenovke, danes  5 čevapov z žemljico... In, ko bom hodila v službo, jo bom dvignila še pozneje. Torej bo lačna tam. Po mojem je krivo to- da ona kosilo, ki je pred spanjem- počitkom malo poje, počiva, po počitku je pa navajena kosila, dobi pa samo sadje /jogurt ipd- malico.  

Jaz se tud to sprašujem. Zdaj prideta kar oba lačna domov. Res je, da je kosilo okrog poldneva, pol ko vstanejo pa samo lahka malica. Za tako aktivne otroke je to očitno premalo. Tako, da pri nas potem oba pojesta še malo kosila. Je pa Urban tud ful žejen. Ko pride domov spije celo flaško čaja, varuška v vrtcu pa mi razlaga, kako on lepo pije po kozarčku. Nekaj je lepo, drugo pa vprašanje koliko spije in koliko steče mimo. Ma revež je vsak dan čist hin, tolk je žejen. Sem rekla, da mu bom kar flaško že v vrtec prinesla.

Ja, zdaj 1 mesec še bo doma kosilo. Kaj pa potem, ko bo mami v službi. Pa bomo otroci vsak dan po vrtcu jedli hrenovke?user posted image   Že razmišljam, da bom v času službe kuhala za 1 dan naprej, in potem ko bomo lačni pridrveli, gas v hladilnik in pogrevat.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
8.10.2008 22:15:43   
mama06

Ja, zdaj 1 mesec še bo doma kosilo. Kaj pa potem, ko bo mami v službi. Pa bomo otroci vsak dan po vrtcu jedli hrenovke?user posted image   Že razmišljam, da bom v času službe kuhala za 1 dan naprej, in potem ko bomo lačni pridrveli, gas v hladilnik in pogrevat.

...kaj me še čaka od konca januarja naprej....user posted image user posted image Naš bo tudi sigurno lačen, samo mislim, da bo hodila majo mami po njega in ga nahranilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
8.10.2008 22:17:26   
Alina_alin
janja,  Špela je tudi zmerom tako žejna, ko jo pick up. Imam sedaj že v avtu kar za pit zraven. Enkrat nisem imela, sva se na bencinski morale ustavit, ker je bil tak vik in krik. In naslednji dan sem vprašala ali nimajo vode/čaja, ker je ona taaaak žejna, ko gre domov. Od takrat je bolje. No, sedaj smo v novem vrtcu spet in se zgodba spet ponavlja...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1586
8.10.2008 22:22:00   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Epilog: ne se tok ubadat s tem. Poskusi mu ne težit, ne ga sploh obremenjevat, spraševat o tem. Ko se spet pokaka, brez besed ga preobleči in očisti ter daj sveže gatke.

To sem delala do letos poleti, torej skoraj eno leto, ker je pač redno kakal. Brez besed preoblekla hlačke in obrisala ritko. Pa se še ni odločil, da bi šel na kahlico. In tudi se poskušam distancirat od "problema" (pred njim), pustim pa, da drugi kaj poskušajo, kadar ga slučajno sami ujamejo. To je itak max 1x na mesec in nič ne pali.

IZVIRNO SPOROČILO: teka

razumem da je pri tvojem malo drugače, ker že kar "redno" zadržuje...kaj pa se je zgodilo na morju? je tašča izvedla kakšno ponesrečeno šok terapijo?

Ne, ampak je bil predolgo časa od mene, ker (še vedno) adaptiramo bajto in posledično živimo v dveh kletnih sobicah pri tašči + sem jaz pisala en članek, pa se mi je zdelo, da bo zihr bolj užival na morju kot tu v takih razmerah. Ne glede na to, da je užival, nas je pa očitno tudi pogrešal user posted image .

Živa, veš kaj sem jaz naredila. Jaz sem Andražu že zelo zgodaj kupila tisto pručko, ki se pristavi k WC in nastavek za sedet. Pa mu je bilo tako všeč, da smo dal takoj kahlo stran. Mislim, da je imel dobri 2 leti. Kajti enkrat sem ga tud dobila, da je hotel tiščat, pa sem bila kar malo huda in sem mu rekla, da ne sme zadrževati, ker ga bo potem bolel trebušček in rita. Mam pa srečo, da se nikoli ni pokakal v hlačke - no, mogoče ene dvakrat, pa še takrat je imel drisko in mu je ušlo. Pri Urbanu bom storila enako - takoj ko bo suh čez dan - tako da kahlice praktično sploh ne bomo uporabljali - gremo takoj na WC.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
8.10.2008 22:22:24   
Alina_alin
Štajerke, kaj zdaj za srečanje- ste se kaj odločile? Da si splaniram vikend...Imam fotke od enega našega srečanja- saj veste- pa bi kar cd zapekla in prinesla, ker je več tega, pa nimam časa sortirat, ločeno pošiljat po mailu. No, da ne obljubim preveč, če seveda pridem na to srečanje.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
8.10.2008 22:29:48   
janja

janja,  Špela je tudi zmerom tako žejna, ko jo pick up. Imam sedaj že v avtu kar za pit zraven. Enkrat nisem imela, sva se na bencinski morale ustavit, ker je bil tak vik in krik. In naslednji dan sem vprašala ali nimajo vode/čaja, ker je ona taaaak žejna, ko gre domov. Od takrat je bolje. No, sedaj smo v novem vrtcu spet in se zgodba spet ponavlja...

Jaz vidim, da pije, ker je dostikrat ves polit oz. me v vrečki čaka mokra majčka. Mislim, da je problem v tem, ker vzgojiteljice in varuške ne vedo, koliko v resnici pojedo in popijejo naši otroci. Potem je pa odvisno, koliko se angažirajo - jaz sem enkrat delala v vrtcu ves mesec (v jaslih), pa sem hitro spoznala vse otroke. Pol sem pa vedno dala vsakemu več tistega za kar sem vedela, da ima raje...(npr. eni ne marajo juh, pa sem jim dala potem več krompirja, mesa, testenin...spet drugi bi pa jedli samo juho, pa sem jim zato dala več juhe... men je šlo zato, da so bili otroci siti - pa mi je ratalo v enem mesecu in vsi so bili ful zadovoljni...še starši so spraševali, kaj delamo, da naenkrat ni več toliko joka! Vse se da, če se hoče! Pa saj jih vidijo 8ur/dan.  Se vidi, da sem res falila faks!)

vanili - kva je zdej. Kdaj boš prišla na kak čvek! Ja sej, zdej maš še avto razbit...no, HB da tvojemu ni nič. Pleh se pa popravi, al pa kupi nov.

Neposredna povezava do sporočila: 1589
8.10.2008 22:30:58   
teka
neješčost v vrtcu: joj, zara tudi ne je nič, še posebej v vrtcu ne! se mi zdi, da še manj kot živa...ne je mesa sploh (niti klobas, paštete,...), ne je sira, ne je margarine, ne je zelenjave v razpoznavni obliki, ne je riža/testenin, če je gor omaka,....(pred kakim letom pa je jedla marsikajuser posted image ). hb rada je sadje, je prvič v vrtcu kar skočla k vzgojiteljici, ko je le-ta začela deliti krhlje jabolk. pol pa malo pogleda in reče: samo neolupljenega pa jaz ne jemuser posted image ji je olupla...danes pa je že z olupki! tako se tolažim, da bo morda začela jest tud druge stvari...

noa1: čira čara je pa strogo zaupna skrivnost user posted image user posted image user posted image ma ja...nutela, smetana, banane in drugo sadje po izbiri..ampak način priprave je pa spet poseben čira čarauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
8.10.2008 22:31:54   
sanwebdra
Max, vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše dragi Max, vse najboljše za te!

user posted image

Jaz se tud to sprašujem. Zdaj prideta kar oba lačna domov. Res je, da je kosilo okrog poldneva, pol ko vstanejo pa samo lahka malica. Za tako aktivne otroke je to očitno premalo. Tako, da pri nas potem oba pojesta še malo kosila.

Julija pride vsak dan tako lačna domov, da poje še konkretno kosilo .... ji vedno ponudiva in vedno lepo je! V jaslih je pri nas kosilo že ob 11.30, torej če prideva po njo 15.30, ona pa po tem poje samo skutico ... so nas na roditeljskem sestanku prosili, da prinesemo kakšne kekse ipd., da jim dajo še popoldne, če so še lačni - načeloma tega (sladkih ali slanih prigrizkov) ne smejo podpirat, vendar ... In sva seveda takoj naslednji dan nesla zraven kekse.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 1591
8.10.2008 22:37:16   
janja
sanwebdra - pri nas jim tud dajo kake kekse al pa grisine. Jih majo vedno na zalogi. Ker če pride otrok zjutraj v dežurno sobo, je dolga do zajtrka (sploh našemu, ko zjutraj nič ne je), popoldne je pa spet dolga, ker je pri nas tudi kosilo že ob 11.30.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
8.10.2008 22:40:43   
janja
Alina_alin - si ušla na FB medtem. No, zdej bomo pa še tam čvekale.

sanwebdra - čakam še na tvojo potrditev.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
8.10.2008 22:58:53   
valči
Zdravo!

Na hitro,spet,ker ni časa.Še trgamo grozdje,letos ni in ni koncauser posted image

Slavljenci,vse najboljše,vsi ki ste in ki prauznujeteuser posted image user posted image user posted image Max,danesuser posted image

Stanje pri nas-
Nina prehlajena,poln nosek,čistim z fitziološko in tisto malo pumpico iz lekarne,tisto gumo.Čakam na Baby vac,ki sem ga naročila,upam,da bo učinkoval,da ji spuca nos.Ne spi ponoči,da zaspi,traja najmanj 1 uro,skoz zbujanje...
Drugače hodi,kot velika,že tekala bi user posted image Pa tako se igrajo,ko so vsi trije skupaj.Zvečer,pred spanjem,se lovijo,hecajo,cartajouser posted image Priporočam tri user posted image user posted image user posted image ,mi ni žal,niti najmanj,delam reklamo za triuser posted image ,kar navalite,mamice,fajn bo.

Laro je pičila osa- in to včeraj,v vrtcu,na oko.Danes je bila doma,ima fajn otečeno,malo modro,zaprto,bogica mala je,se mi tako smili.user posted image Mažem jo z Kuetridom-s in ji dajem obkladke.Pri P nisva bili,ker pravijo,da nima kaj dat,pa zelo zelo mi je s časom na knap.Sedaj,ko so skoz ljudje,delo,sedaj še grem pecivo pečt,ki pač mora bit vsak dan.No,upam,da bo Lari jutri bolje.

živa,isto je delala Lara,klani decembra,ko sem ji plenico vzela.In so bile gatke pokakane skoz,sem skoz prala.Potem februarja pa zaprtost,zadrževanje,da je v bolnici pristala.Joj,mi mine,ko se spomnim,na tisto dohterco,ki je krivila naju,prehrano.V glavo nam težila,da je ne hranima pravilno,zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image Joj,je spomin živ.Z socialno grozila.Če bo kateri od otrok bolan,ne grem v Brećžice.

Mož šniufa,grem,nočka.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
8.10.2008 23:02:05   
VANILI
a tko, ste nas, ki nimamo fb, zapustile...user posted image že prav že prav...user posted image

nič, grem likat... do zdaj sem pobirala perilo, ga zlagala in obešala novo, zraven pa bulkala eno **** kvazi kriminalko na poptv...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
8.10.2008 23:30:04   
Alina_alin

Alina_alin - si ušla na FB medtem. No, zdej bomo pa še tam čvekale.

evo, še z eno zadevo bom zastrupljena. Moj se že samo križauser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.10.2008 7:48:11   
valči
Dobro jutro!

Še vse spite?
Jaz sem sina v vrtec peljala že ob 7.,ker gredo gledat intervencijska vozila.
Nina se je samo enjkrat zbudila in to ob pol šestih zjutraj,sedaj spiuser posted image Moram vpisat v koledaruser posted image

Častim vročo kavo,brez vsega,ja lahko počakate,da dragi prinese sveže mleko,ga taščas kuha,pol pa ga dobimo semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.10.2008 7:56:43   
valči
Samo še o vreči napišem.Vreča je zakon.Mihael je bil dolgo v njej,od 6. meseca,pa do dobrih dveh let,dve in pol ziher.Pa je kar sam šel not,pa hodil v njej,kot velik.Z postelje dol,po stanovanju.Lara ni bila veliko-vroč otrok.
Nina pa je bila,vmes ne,sedaj par dni nazaj sem jo spet dasla,ker se odkriva,pa je sedaj tako topla.

Danes sem vzgojiteljico polžkov-jasli vprašala za Nino,kdaj se uvajama.V ponedeljek,me je stisnilo,kako hitro,teden pred vpisom,joj,kako mine.
Pa zdravniško potrdilo moram imet.Torej jutri k P?
Dajte mi na hitro napisat tiste,ki imate v vrtcih otročke.Kaj vse pogledajo za potrdilo?Kri,gliste,pa to?Ker se meni sanja,da je treba it nazaj v laboratorij nest en selotejp za test glist?Imam prav.Če je tako,pol pred ponederljkom ne dobim potrdila,takrat pa je že uvajanjeuser posted image

Če me je katera razumela,prosim za pomoč!
Pa upam,da je vsaj kaka pokonci,ki je doma,pridne tako že delateuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.10.2008 8:05:28   
mama06
valči pozdravljena. Na tvoje vprašanje pa žal nimam odgovorauser posted image

otroški dodatek - pomoč!- tiste, ki imate več otrok in izkušenj. Včeraj sem dobila obvestilo, da mi ta mesec poteče vloga in izpolnjujem novo, pa me zanima, ko moraš napisat ali je vključen v vrtec da ali ne, kaj naj napišem? Namreč trenutno sem še na porodniški, kasneje pa gre v vrtec. In kaj to kaj vpliva na izračun višine otr.dodatka?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.10.2008 8:08:04   
skuštrana
Valči - hojlauser posted image

Mama06, trenutno ni v vrtcu, torej napišeš da ni. Je pa otroški dod za 20 procentov večji, če otrok ni v vrtcuuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?