Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 15:15:54
|
|
|
|
alea01
|
evo mene. Traja in traja in traja..... pa 45minut peš do lekarne pa 45minut iz lekarne, pa otroka nahranit pa sebe nahranit . sva obe z Izabelo gledali in gledali in gledali, ter čakali in čakali, če se bo pojavila še druga črtica pa se ni in ni,,,,,,, torej junijčica 2009 že ne bom..... bom mogoče decemberka 2009 Ste ful fejst na fotkah od včerajšnjega kofetkanja . Med babysolzo in d.anno sem ugibala pol mi je pa kanilo, ker babysolza ima , d.anna pa . tako, da zdaj vem kdo je kdo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 15:16:51
|
|
|
|
alea01
|
pa še stran sem odprla.........uuuuuuuuueeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 15:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tud zdej vem, prva je babysolza , zadnja pa d.anna. Sem tud pogruntala po tem, kot alea. Je prav??
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 15:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
junijčica 2009 že ne bom..... bom mogoče decemberka 2009 alea - vmes je še julij, avgust, september, oktober, november2009
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 15:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo jst pa tok držala pesti zate alea ..škoda...sej bo..leta še ni konec ..da si bruhala pa si najbrž kej tazga pojedla... kako je s papanjem Izabele?je kej bolje?
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 8.10.2008 15:54:07 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 16:01:29
|
|
|
|
polma
|
Hej! mah, nč nisem zadovoljna z današnjim obiskom v Razvojni ambulanti. Ker se je že rodil tak, da je glavico izrazito nagibal nazaj-res, fejst je bil usolčen-in, ker smo ga mel tolko pokonci zaradi refluksa, ima frko z rokicami. Preveč tišči ramice k ušeskom, nesproščen je in zato se morava vrnit decembra na pregled. Se4m bla prepričana, da bo rekla zdravnica: ne, nič ni narobe z njim. super se razvija... yeah, pa kaj še . Mah. sej ni nč hujšega-mam par vajic, ki mu bodo pomagale, da se pravilno postavi pri kravicah in sprosti rokice v ramenih. to ma spet po meni napako , sem dans tam ugotovila, da mam težave s hrbtom zarad tega-jaz sem tudi tako glavico nazaj rinla, ko sem bla dojenček. skrbi me še za hči, ker pred 10imi leti niso delal takega cirkusa okol pravilnega nošenja-narobe! Mislim, da je ona tut zategjena v ramenih. Nč, bomo zrihtal! edino-morala sem kupit pleničke za enkratno uporabo, ker mora zdaj čez dan nosit take. Torejm čez noč mamo lahko bombažne, dokler se mu ne popravi stanje. vsaj 2 meseca, torej, pišuka!! Podatki za seznam so me pa presenetli-sem mislila da je večji in težji ... se morda res tako zelo staram ?!? Teža 7600g Dolžina 65.5 cm Obseg glavice: 45.5 cm zdaj grem pa kuhat, moj pošvedranček panča, ga je cepivo mal zdelalo, boščka malega ....
< Sporočilo je popravil polma -- 8.10.2008 16:02:24 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 17:08:05
|
|
|
|
mtinca1
|
ojla, sem spet lenoba, nisem nič brala za nazaj. Danes sem poslala aleksandri silviji en SMS. Je nazaj napisala, da so jih danes obiskali rdeči noski in tačke pomagačke. Pa vse (ringarajevke) vas pozdravlja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 17:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
polma...kaj naj ti napišem..ne bit žalostna,vse se bo uredilo..pošiljam ti in velik
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 17:28:36
|
|
|
|
mtinca1
|
nya Bejbe eno resno vprašanje. Kdaj govorimo pri dojenčkih o driski? men je patronažna rekla, da takrat, ko ni noter tistih grudic. pri nas pa smo že 2x zapored kakali ful penasto. A katera ve, če je s tem kaj narobe?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 17:39:59
|
|
|
|
mtinca1
|
Lun (lunca) Jaka (anaj) vse najboljše za 4. mesece! !
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 18:04:02
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 bejbe, bom dala fotke na forum, edin babysolza in D.anna morta dat dovoljenje....anaj22 - glede na to, da sva bile midve že objavljene, predivdevam, da nimaš nič proti Aja, pa še shrani.si more začet delat - mi noče odpret Imaš moje dovoljenje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 18:06:59
|
|
|
|
miška81
|
Hojla Tudi jaz sem junijka 2008 Sicer sem tudi na drugem forumu... a več glav več ve, zato ne škodi, če še kdaj tu kaj poklepetam z vami... Če me seveda sprejmete
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 18:09:45
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška81 Hojla Tudi jaz sem junijka 2008 Sicer sem tudi na drugem forumu... a več glav več ve, zato ne škodi, če še kdaj tu kaj poklepetam z vami... Če me seveda sprejmete Sprejmemo, sprejmemo. Dobrodošla. Daj mal več podatkov da bo naša Kaja08 ažurirala podatke v seznamu. Kdaj si rodila, ime, teža velikost..... itd.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 18:11:41
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobrodošla miška! Povej kej več!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 18:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla Miška. Driska pri otrocih je lahko tudi zaradi zobkov. Če so sitni, se napenjajo...potem so rdeči na licah, vročični..enkrat jih pa pretera za troje kakanje. Vsaj tako je pri naši. Sem že napisala, da nobena kvalitetna, najbolj draga plenica ne ujame tega kakca.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:15:30
|
|
|
|
RMRM
|
ups, to je pa kar nekaj, sem hotla vsem mini slavljenčkem poslat smajlija pa je to ratal
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:18:49
|
|
|
|
RMRM
|
v glavnem, vsem malčkom za mini rojstni dan miška81 - velkom
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:33:53
|
|
|
|
D.anna 76
|
Nocoj pa nobene nikjer!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:53:40
|
|
|
|
alea01
|
halo, halo...... Sem ful laćna in si pečem piščanca. Sama sebi . ja, pišuka, če je zamrznjen ga ne morem dat na pol, se mi je pa zaluštalo. da nisem prezgodaj delala test? polma- . Ja, pa saj je orenk korenjak . Daj kako slikico od Tineta, me ga sploh ne poznamo, pa bi ga rade veš vsem 4mesečnikom
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:53:59
|
|
|
|
miška81
|
Super hvala Torej... Moja lubica ZALA je bila rojena 11.6.2008, težka 2810g, velika 47cm, OG 34cm. Rodila sem na Ptuju, drugače sem pa z MB. Zaenkrat samo dojim, se pa že zelo veselim uvajanja GH... Bom pa probala samo dojit še vsaj kak mesec, potem pa počasi z uvajanjem kakšne riževe kašice... Sem pa, priznam, malo neučakana in komaj že čakam na pasiranje korenčka, bučk in jabolk Sem pa prej prebrala, ko je mtinca1 napisala, da je njen otroček kakal penasto... To se je nedolgo nazaj tudi nam zgodilo. Jaz sklepam, da sem pojedla kaj takega, kar ji ni pasalo. Ta penast kakec je bil prisoten kaka dva dneva, potem je bilo pa normalno naprej.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:55:36
|
|
|
|
miška81
|
Vas bom zdaj malo za nazaj prebrala, da vidim o čem teče beseda in kaj vse ste že obdelale
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:56:05
|
|
|
|
alea01
|
tanikaa- Izabela včeraj in danes papca zelo dobro. Ima 6 obrokov in poje med 120-150mL na obrok. Včeraj je celo čez dan pojedla 850mL. močno upam, da bo šlo tako naprej, ne pa da bo spet imela pol štrajk mi gremo pa v soboto v Bohinj in na Bled
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 8.10.2008 19:57:26
|
|
|
|
alea01
|
Miška81 dobrodošla. Me smo vesele vsake čveke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?