Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 14:48:29
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura lumpa6 in lunica24....no no punce - ne ga srat zdaj!!! če vaju vleče v hladilnik idita raje ven na sprehod, napijta se vode....sexajta ....vse samo ne grešit sprehod odpade k je mali bolan, sex odpade k je mož v službi, hladilnik je še najbljižji
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 15:10:49
|
|
|
|
TRIŠ
|
No jaz ponavadi do kosila jem 3x danes pa sem pojedla eno polnozrnato s poli in eno babanico čiko.Sedaj pa rižotko in solatko.Potem pa bom poskusila popoldan in večer samo z jabolkom
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 15:24:25
|
|
|
|
*erika*
|
no mi smo danes jedli zelje in je bla tko dorbra corba,da sm se fajn najedla...
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 16:04:28
|
|
|
|
RAKICA1
|
ojla punce no se še jaz oglasim malo jaz sem pa včeraj grešila z pizzo mopžek nas je pelju na pizzo in solato tako da se je dons na vagi ponal da sem spet na iztmu no upam pa do srede da kaj zgubim punce dejmo dejmo sej nam mo ratal
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 17:35:38
|
|
|
|
*erika*
|
rakica1, a te lahko uprasam koliko si ti visoka
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 17:39:00
|
|
|
|
RAKICA1
|
ja seveda 172cm zakaj
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 6.10.2008 21:52:56
|
|
|
|
*erika*
|
tko prasam sm jaz tudi tok velika,zanima me.
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 9:30:02
|
|
|
|
dzanika
|
Kaj kej jemo danes? Jaz sem za zajtrk pojedla eno banano. Za kosilo bodo makaroni s paradižnikovo polivko. Za večerjo pa ..... TORTICA!
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 11:14:17
|
|
|
|
*erika*
|
js bom danes kuhala makarone v smetanovi omaki z spinaco,iz vrecke seveda ,to mam ful rada.za zajtrk sm pojedla jabolko,za vecerjo pa nic
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 13:05:05
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Jej TRIŠ bova skupaj hujšali. Ja samo ne vem če sem jaz tak karakter Ampak upam da mi bo uspelo oz.nama bo uspelo Drage moje in kaj naj jem danes TRIŠ valjda, da si karakter. Jaz ti predlagam, da ne narediš drastičnih premikov, če si že zdaj prepričana, da ne bo šlo. Za začetek si zadaj, da oš veliko pila, vse obroke pa zmanjšaj za 1/4. Kar ostane od pa kar vrzi stran. Zvečer jej pred 19.00. Ne bit preveč lačna, ker ti bodo zvečer popustile zavore in se boš napokala za cel teden naprej. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 sem si pa rekla da se bom tehtala samo ob četrtkih pri sestrah,da bom tko dobila kej volje,če bom seveda sploh kej shujšala. Edino pravilno, ker vsakodnevno tehtanje nima smisla. Držim pesti, da bo vsak teden vsaj nekaj manj. Pa za poroko. Jaz se pa kar držim, da ne jem sladkega. Imam en tak fajn recept: "Doma ne imej sladkarij". Zvečer jem takrat kot Neja, torej pred 19.00 potem pa samo še pijem vodo. Mislim, da bo tak tempo kar ok, ker se nisem vrgla v stradanje in totalno odpovedovanje. Bo šlo bolj počasi ampak bo šlo. Pa naredila sem 70 trebušnih in me še danes bolijo ampak, po včerajšnjem premoru, gremo danes naprej.
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 21:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Kako ste kaj? Kako ste preživele današnji dan? Jaz sem imela OH. Ta dan si dovolim, da pojem čisto malo več sladkarije, ne samo tiste tortice ali čokolade, ampak ne pretiravam in to mi je kar dalo energije. Mi je pa tudi uspelo, da nisem po 16. uri nič več jedla, edino nekaj mandarin. Jutri me čaka sadni dan. Bom še videla ali se bom tehtala jutri ali pa v četrtek. Vam sporočim. Sicer bom pa zdaj par dni sužbeno odsotna. Bo kriza za jest, ampak upam, da ne bo preveč časa vmes, tako da mislim, da se ne bom kaj nažirala ali pretiravala.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 21:37:19
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla punce.... no še en dan je za nami....ampak danes sem pa jz grešila... za zajtrk sm pojedla jabolko za kosilo soble testenine z paradičnikovo omako in malo tune (1.prekršek) za večerjo sem pojedla malo sadja in nekaj napolitank trnutno pa jem pečen kostanj - ne morem se mu upreti (2. prekršek) ja fino a ne? prekrški ravno pred tehtanjem...... bom pa jutri bolj pridne
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 7.10.2008 22:16:48
|
|
|
|
dzanika
|
jutri da bi bile bolj pridne? Hm, kaj pa vem. Jaz imam sadni dan in me ga je že danes strah. Upam da ga bom zdržala.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 6:57:41
|
|
|
|
lumpa6
|
no mi mamo pa rota virus, od 7 nas 5 bruha in ima drisko , sploh ne vem kako naj sproti operem vso posteljnino in pidžame, ker jo menjamo po 3 do 4 × na noč na 3 posteljah
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 7:30:26
|
|
|
|
AKŠ
|
ojej boga lumpa.....upam da se hitro pozdravite ja dekleta, če se ne motim mamo danes prvo tehtanje ja jaz sem se že stehtala in bila prijetno presenečena. Izgubila sem -2kg, tako da jih imam sedaj 72!!!! juhuhuh danes pa sadje in zelenjava. Tehtnica mi je dala zagon, tako da bo danes dan brez prekrškov! to je moj cilj!
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 8:03:41
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ ojej boga lumpa.....upam da se hitro pozdravite Jep že opravljeno. Tehtnica kaže 70,5kg, torej -1,5kg. AKŠ , zdaj pa samo tako naprej. lumpa za vse tvoje bolančke, da bo čimprej bolje
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 8:22:46
|
|
|
|
Krista28
|
bravo punce. slučajno prišla na temo in malo poškilila....Tudi jaz sem bogato čez 100-tko pa zaenkrat nekih drastičnih ukrepov ne delam, ker še polno dojim. A od vas tudi katera? Tudi jaz sem v življenju hujšala n-krat, pa take teže kot sedaj še nisem imela . Mojamura, kako je pa tebi uspelo sklestiti toliko kg....sem mislila da si na linku kaj to opisala, pa nisem našla....čestitke....koliko časa pa že držiš?
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 8:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro evo me nisem bla najbolj pridna, pa se to tudi na tehtnici pozna torej -1 kg, je 84 kg. skupaj smo jih pa nabrale enih 5 lumpa, joj groza, ti nič ne zavidam. pozdravite se matr sm zdej sm pa prav jezna sama nase, grem naprej s polno paro. upam sicer pa tko je pri hujšanju. papa
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 8:40:50
|
|
|
|
katy82
|
Jutro mačkice Jst se vagam jutri tko da upam da bo kej uspeha za AKŠ,SM in lunico,a maste zdej kej več motivacije?Kr držmo se naprej sej bo šlo
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 9:12:21
|
|
|
|
S*
|
Jutro! Pa je za namo prvi teden, oz. za mano je že 10 dni saj sem začela s ponedeljkom 29.9. in kakšno je stanje 78,5 kg torej -2kg . Bom pa jutri prekinila mojo dieto, ker grem za en teden v Turčijo in sem se zavestno odločila, da se na dopustu s hrano ne mislim obremenjevat, tako da se vam zopet priključim 17.10. in takrat štartam spet s polno paro naprej. Mejte se lepo in upam da bo čim več - pri vas, ko vas zopet berem. LP
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 9:28:23
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz pa sem malo razočarana, moja tehtnica še vedno kaže enako, torej 75 kg. Upam da bom drug teden lahko sporočila kakšen boljši rezultat. Seveda pa čestitke vsem, ki vam je uspelo. Bravo in le tako naprej.
|
|
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 10:39:53
|
|
|
|
*erika*
|
moje kilce se niso nic spremenile,tako da vec srece drugi teden .vidm da ste pridne in da kilce kar grejo dol,se tako naprej
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 11:10:44
|
|
|
|
hijenca
|
Tako, novi podatki vnešeni. Pričakujem še od ostalih vse grehe in uspehe . Tudi sama se nisem premknila nikamor po tehtnici in sem za kazen pojedla samo jabolko, kazen mora bit. Vsem , ki ste uspešno shujšale kak kilogramček , ostalim pa drugi teden pa res hočemo rezultate. Z mano vred .
|
|
RE: 1. oktober zares? začnem 8.10.2008 11:13:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo mene na raport; imeli smo par prekrškov in tehtnica danes kaže -0.9kg, torej 80,1kg. Bolje išta nego ništa. Gremooo naprej!!! lumpa6: da se čimprej pozdravite! katy: vso srečo jutri na tehtanju! Pa le sporoči kako bo. Ma smo čudne, pri želimo čim večjo cifro, ko pa me stojimo na vagi pa čim manjšo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?