kaja02
|
bambi- saj bo vse vredu, te lahko potolažim, tako kot so pred 3 tedni mene, nič ne boli, sploh ne veš, kaj se dogaja, potem si mal pijana( hecen občutek), v bolnišnici moraš po posegu ostati 6 ur, potem pa lahk greš domov. Jaz nisem imela nobenga s seboj, ker ni mogu noben z menoj iti, pa so mi jo sestre iz otroške sobe vzele v varstvo, so se pa fajn namučle, da so jo nafutrale, ker ne zna piti iz stekleničke, pa tudi v tisti posteljici je bila prav smešna, ker je bila prevelika in niti rokic ni mogla dobro narazen dat aja, pred posegom si spumpaš mleko, da ji lahko dajo jesti, že kmalu po posegu cirka 1 uro po tem sem si ponovni izbrizgala mleko, tako, da sem jo lahko potem ko je postala lačna že podojila. če se ne motim je tvoja mala pridoivala malo na teži?? mene je taprvo vprašala moja G, če lahko dojim in če mam dost mleka, ker baje tiste, ki imajo te težave jim primankuje mleka in tudi otroci slabše pridobivajo na teži! jaz mam pregled v četrtek, pa nevem, če je vse vredu, saj sem dobila tak zelen izcedek, sicer je brez vonja, pa na pritisk me trebušje boli, upam, da ni kaj hujšega