Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:51:14
|
|
|
|
tasyo
|
Krista, ti bom kar verjela. sej je že zdej en tak sonček- s karakterjem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:54:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Krista, ti bom kar verjela. sej je že zdej en tak sonček- s karakterjem. sej ne moreš niti biti huda nanjo...ker zna tko pogledat s tistimi plavimi učki pa tiste pahljačaste trepalnice zatrest...sem se ji pa tko nasmejala zadnjič..se je čisto umiril ko sva gledali kugle in tri luknje...po mojem je že razmišljala kako bi prstke not dala...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:56:20
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo A čmo tko velik naklofat, da sploh ne bodo prišle v štih??? a mislis, da bodo prej obupale ah punce so zagrizene se ne dajo kar tako... Ne, ne ... obupale pa ne bomo ... mal sem rabila, da sem prebrala, kar ste od mojega zadnjega javljanja naklofale ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:56:52
|
|
|
|
katka28
|
Bi morale zadnjic narediti kaksno fotko, ko bi nasi malcki imeli kuglo med nogami...bi ble kar lusne fotke...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:57:08
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo In ko sem ravno pri tem - zadnjič sem šla mal pobrskat po Laninem horoskopu in sem prebrala samo prvi odstavek - pretirano ljubosumna, posesivna, kljubovalna... pol sem raj nehala, ker mi je bilo grozno. Pa sicer ne dam veliko na ta mambo-đambo. Tasyo no, sploh ni tko hudo, in če bi brala naprej, bi vidla, da so poleg tega bikci največji sončki in nasploh pozitivci.....ti povem iz lastnih izkušenj, ....imam doma enega bikca, 2,5let starega... Posadtka, Simvir, Sky in ostale, ki imate ta večji do 3 let, ....A imate te otroke že na navadnih stolih, ali boste imele več trip-trapov? Se mi zdi, da je miza na navadnih stolih za njih še previsoko.. sem ravno zgoraj napisala, da bo N. v trip-trapu, T. pa v prima papi.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:58:44
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo A čmo tko velik naklofat, da sploh ne bodo prišle v štih??? a mislis, da bodo prej obupale ah punce so zagrizene se ne dajo kar tako... Haha,,, nč nismo obupale....jaz sem že na tekočem.....sem pa tud že dve vprašanji sestavla, pa ni še nobena odgovorila...no za stolčke ste ene že omenjale...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:59:16
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Krista, ti bom kar verjela. sej je že zdej en tak sonček- s karakterjem. sej ne moreš niti biti huda nanjo...ker zna tko pogledat s tistimi plavimi učki pa tiste pahljačaste trepalnice zatrest...sem se ji pa tko nasmejala zadnjič..se je čisto umiril ko sva gledali kugle in tri luknje...po mojem je že razmišljala kako bi prstke not dala... A ne, je takoj polna idej. Le po kom...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 21:59:55
|
|
|
|
simvir
|
Čer! Zdaj pa še ostali komentarji . Joj punce hvala za čestitke ampak jaz še ne praznujem, bom čez 14 dni. Drugače pa tudi jaz čestitam Kristi, ki praznuje jutri. VSE NAJ, NAJ (da jutri slučajno ne pozabim ). Pa naj te jutri tvoj možek vsaj malo razvaja . Posadka vidim, da ste kljub spremenjenim planom uživali. Slikica z vrtiljakom je pa res nora . Stolček Brevi imamo pa mi za v tadrugi avto, mi ga je sodelavka šenkala. Je bil brez prevleke (samo plastika), pa smo kar peno dali notri, čez pa maxi cosi letno prevleko, pa je čist ok. Miša čestitke za Mihov tretji zobek , se mi zdi da se tudi pri nas nekaj pripravlja, samo ven pa po moje še ne bo pokukal (vsaj če bo šlo po istem postopku kot prva dva). Tasyo super da ste rešili internetne težave, zdaj boš spet lahko več na rr . Vem da mi do 500-tke ne manjka veliko, ampak danes ne bom dolgo čvekala, si moram it še glavo umit. Jutri pa greva z Nejcem v vrtec imajo v eni enoti odprto tudi za otroke, ki še ne obiskujejo vrtca. V petek greva pa še v enega, v tega upam da pride drugo leto, ker je zraven podružnične šole kamor bo hodil. Da malo vidim, kako mu bo všeč.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:00:07
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689 Neki v tem smislu... tu smo mi se premajhni...drugace pa sploh nimamo bane tako, da se bosta nasa dva morala kar navadit na tusiranje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:01:23
|
|
|
|
Isabellabina
|
Čer Uh ja mate kar prov tiste k pravte da skor novmo mogle prit u štih z vami ,ampak meni je vseen ratal ma je mene prej tud vn iz prijave vrglo tko da verjetno ga internet serje Naš skoraj triletnik že sigurno pol leta sedi na navadnem stolu ,in je čisto vredu ,je reku da ni več dojenček ,da bo stolček od dojenčka ki je v trebuhu.Imam pa tudi jaz lesenga trip trap z mizico in gre tudi pod mizo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:01:36
|
|
|
|
tasyo
|
Evo, Lana, prva runda... ah, res boljš, da grem spat, vsaj za pol urice...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:03:10
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Evo, Lana, prva runda... ah, res boljš, da grem spat, vsaj za pol urice... ce drzi kar si napisala potem ti zelim lahko noc....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:03:49
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Joj punce hvala za čestitke ampak jaz še ne praznujem, bom čez 14 dni. ti bomo pa takrat se enkrat cestitali
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:04:24
|
|
|
|
katka28
|
Big mamma: se malo pa bo zvezdica
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:04:25
|
|
|
|
NiLe
|
Stolčki za hranjenje; 3,5 letnica sedi na trip-trapu, Tia pa sem včeraj prvič posedla v Ikea stolček, ki je res super (tudi cena; 14 eur). Zaenkrat ji dam eno blazinico, da je fiksna ... drugače pa prav uživa. Kopanje; dokler Tia še fiksno ne sedi, jo dam v banjico v banjo in Nik sedi zraven, da jo drži. Najbolj fino pa je, ko naredimo kopel in vsi trije uživajo v vodi.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:04:48
|
|
|
|
Isabellabina
|
Joj neki spešl sem pa pozabla napisat--- No tud pr nas sta se tud kar 2 zobka naenkrat odločla pokukat na plano (hvala vijolica)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:05:22
|
|
|
|
tasyo
|
Nič grem res kar v posteljo, ve pa imejte mal v mislih, da bom morala jutri vse prebrat!!!! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:06:43
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja ja ja če mi pomagate bom hitro dobila spet zvezdico
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:06:59
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Nič grem res kar v posteljo, ve pa imejte mal v mislih, da bom morala jutri vse prebrat!!!! Lahko noč! ti vsaj ne bo dolgcas...Lahko noc!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:07:41
|
|
|
|
clericv6
|
Big mamma: za zobije!!!! Pa saj je najbolje, če sta dva naenkrat, je samo enkrat siten . Pa bravo za čveke, ki so nas uspele ujeti...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:09:27
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Joj neki spešl sem pa pozabla napisat--- No tud pr nas sta se tud kar 2 zobka naenkrat odločla pokukat na plano (hvala vijolica) A tudi to se lahko zgodi.... za zobke Eno vprasanje kako bom pa vedela, da nam zobki na povrsje prihajajo..jaz sem tak lolek, da bom opazila verjetno sele takrat, ko me bosta zacela grizit
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:09:59
|
|
|
|
NiLe
|
Tasyo: nooočkooo ... naj bo mirna in dolga! Big mamma; a kar dva zobka hkrati?? Bravo! Še malo, pa bo zvezdica ... dejmo, dejmo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 7.10.2008 22:10:07
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja pri nas bo tud treba kmal prestavt Jerneja u taprav avtostolček ,sam men je lupinca zakon ker če zaspi ga lahko sam noter preneseš, z unim stolčkom pa tega ne morš nardit in ko jih vlečeš vn izstola se ti pa zbudijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?