|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
7.10.2008 21:50:54   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Katka, tole izgleda prav luštno, sam jaz sem imela v mislih bolj sedečo varianto - hmmm, kako bi povedala, bolj kot kahlica izgleda. Se mi zdi, da je ena pripopala fotko...

http://images.google.si/images?q=cebricek&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.10.2008 21:51:14   
tasyo
Krista, ti bom kar verjela. sej je že zdej en tak sonček- s karakterjem.user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
7.10.2008 21:54:09   
resnično srečna

Krista, ti bom kar verjela. sej je že zdej en tak sonček- s karakterjem.user posted image

sej ne moreš niti biti huda nanjo...ker zna tko pogledat s tistimi plavimi učki pa tiste pahljačaste trepalnice zatrest...sem se ji pa tko nasmejala zadnjič..se je čisto umiril ko sva gledali kugle in tri luknje...po mojem je že razmišljala kako bi prstke not dala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
7.10.2008 21:56:20   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

A čmo tko velik naklofat, da sploh ne bodo prišle v štih???user posted image

a mislis, da bodo prej obupale user posted image user posted image ah punce so zagrizene se ne dajo kar tako...

Ne, ne ... obupale pa ne bomo user posted image ... mal sem rabila, da sem prebrala, kar ste od mojega zadnjega javljanja naklofale ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
7.10.2008 21:56:52   
katka28
Bi morale zadnjic narediti kaksno fotko, ko bi nasi malcki imeli kuglo med nogami...bi ble kar lusne fotke...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
7.10.2008 21:57:08   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

In ko sem ravno pri tem - zadnjič sem šla mal pobrskat po Laninem horoskopu in sem prebrala samo prvi odstavek - pretirano ljubosumna, posesivna, kljubovalna... pol sem raj nehala, ker mi je bilo grozno. Pa sicer ne dam veliko na ta mambo-đambo.

Tasyo no, sploh ni tko hudo, in če bi brala naprej, bi vidla, da so poleg tega bikci največji sončki in nasploh pozitivci.....ti povem iz lastnih izkušenj, ....imam doma enega bikca, 2,5let starega...

Posadtka, Simvir, Sky in ostale, ki imate ta večji do 3 let, ....A imate te otroke že na navadnih stolih, ali boste imele več trip-trapov?  Se mi zdi, da je miza na navadnih stolih za njih še previsoko..user posted image

sem ravno zgoraj napisala, da bo N. v trip-trapu, T. pa v prima papi.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.10.2008 21:58:10   
tasyo
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

Neki v tem smislu...

Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.10.2008 21:58:44   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

A čmo tko velik naklofat, da sploh ne bodo prišle v štih???user posted image

a mislis, da bodo prej obupale user posted image user posted image ah punce so zagrizene se ne dajo kar tako...

Haha,,, nč nismo obupale....jaz sem že na tekočem.....sem pa tud že dve vprašanji sestavla, pa ni še nobena odgovorila...no za stolčke ste ene že omenjale...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.10.2008 21:59:16   
tasyo
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

sej ne moreš niti biti huda nanjo...ker zna tko pogledat s tistimi plavimi učki pa tiste pahljačaste trepalnice zatrest...sem se ji pa tko nasmejala zadnjič..se je čisto umiril ko sva gledali kugle in tri luknje...po mojem je že razmišljala kako bi prstke not dala...

A ne, je takoj polna idej. Le po kom...

Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.10.2008 21:59:55   
simvir
Čer!

Zdaj pa še ostali komentarjiuser posted image .

Joj punce hvala za čestitke ampak jaz še ne praznujem, bom čez 14 dni.

Drugače pa tudi jaz čestitam Kristi, ki praznuje jutri. VSE NAJ, NAJuser posted image user posted image (da jutri slučajno ne pozabimuser posted image ). Pa naj te jutri tvoj možek vsaj malo razvajauser posted image .

Posadka vidim, da ste kljub spremenjenim planom uživali. Slikica z vrtiljakom je pa res norauser posted image .
Stolček Brevi imamo pa mi za v tadrugi avto, mi ga je sodelavka šenkala. Je bil brez prevleke (samo plastika), pa smo kar peno dali notri, čez pa maxi cosi letno prevleko, pa je čist ok.

Miša čestitke za Mihov tretji zobekuser posted image , se mi zdi da se tudi pri nas nekaj pripravlja, samo ven pa po moje še ne bo pokukal (vsaj če bo šlo po istem postopku kot prva dva).

Tasyo super da ste rešili internetne težave, zdaj boš spet lahko več na rruser posted image .

Vem da mi do 500-tke ne manjka veliko, ampak danes ne bom dolgo čvekala, si moram it še glavo umit. Jutri pa greva z Nejcem v vrtec imajo v eni enoti odprto tudi za otroke, ki še ne obiskujejo vrtca. V petek greva pa še v enega, v tega upam da pride drugo leto, ker je zraven podružnične šole kamor bo hodil. Da malo vidim, kako mu bo všeč.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.10.2008 22:00:07   
katka28

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

Neki v tem smislu...

tu smo mi se premajhni...drugace pa sploh nimamo bane tako, da se bosta nasa dva morala kar navadit na tusiranje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.10.2008 22:01:23   
Isabellabina
Čer

Uh ja mate kar prov tiste k pravte da skor novmo mogle prit u štih z vami ,ampak meni je vseen rataluser posted image

ma je mene prej tud vn iz prijave vrglo tko da verjetno ga internet serjeuser posted image

Naš skoraj triletnik že sigurno pol leta sedi na navadnem stolu ,in je čisto vredu ,je reku da ni več dojenček ,da bo stolček od dojenčka ki je v trebuhu.Imam pa tudi jaz lesenga trip trap z mizico in gre tudi pod mizo.

Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.10.2008 22:01:36   
tasyo
Evo, Lana, prva runda... ah, res boljš, da grem spat, vsaj za pol urice...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.10.2008 22:03:10   
katka28

Evo, Lana, prva runda... ah, res boljš, da grem spat, vsaj za pol urice...

ce drzi kar si napisala potem ti zelim lahko noc....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.10.2008 22:03:49   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Joj punce hvala za čestitke ampak jaz še ne praznujem, bom čez 14 dni.

ti bomo pa takrat se enkrat cestitali user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.10.2008 22:04:24   
katka28
Big mamma: se malo pa bo zvezdica user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
7.10.2008 22:04:25   
NiLe
Stolčki za hranjenje; 3,5 letnica sedi na trip-trapu, Tia pa sem včeraj prvič posedla v Ikea stolček, ki je res super (tudi cena; 14 eur). Zaenkrat ji dam eno blazinico, da je fiksna ... drugače pa prav uživa.

user posted image

Kopanje; dokler Tia še fiksno ne sedi, jo dam v banjico v banjo in Nik sedi zraven, da jo drži. Najbolj fino pa je, ko naredimo kopel in vsi trije uživajo v vodi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.10.2008 22:04:48   
Isabellabina
Joj neki spešl sem pa pozabla napisat---

No tud pr nas sta se tud kar 2 zobka naenkrat odločla pokukat na plano (hvala vijolica)

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.10.2008 22:05:22   
tasyo
Nič grem res kar v posteljo, ve pa imejte mal v mislih, da bom morala jutri vse prebrat!!!! Lahko noč!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.10.2008 22:06:43   
Isabellabina
Ja ja ja če mi pomagate bom hitro dobila spet zvezdicouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.10.2008 22:06:59   
katka28

Nič grem res kar v posteljo, ve pa imejte mal v mislih, da bom morala jutri vse prebrat!!!! Lahko noč!

ti vsaj ne bo dolgcas...Lahko noc!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.10.2008 22:07:41   
clericv6
Big mamma: user posted image  za zobije!!!! Pa saj je najbolje, če sta dva naenkrat, je samo enkrat siten user posted image .

Pa bravo za čveke, ki so nas uspele ujeti... user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.10.2008 22:09:27   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Joj neki spešl sem pa pozabla napisat---

No tud pr nas sta se tud kar 2 zobka naenkrat odločla pokukat na plano (hvala vijolica)

A tudi to se lahko zgodi....user posted image user posted image za zobke

Eno vprasanje kako bom pa vedela, da nam zobki na povrsje prihajajo..jaz sem tak lolek, da bom opazila verjetno sele takrat, ko me bosta zacela grizit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.10.2008 22:09:59   
NiLe
Tasyo: nooočkooo ... naj bo mirna in dolga!

Big mamma; a kar dva zobka hkrati?? Bravo! Še malo, pa bo zvezdica ... dejmo, dejmo 

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.10.2008 22:10:07   
Isabellabina
Ja pri nas bo tud treba kmal prestavt Jerneja u taprav avtostolček ,sam men je lupinca zakon ker če zaspi ga lahko sam noter preneseš,user posted image z unim stolčkom pa tega ne morš nardit in ko jih vlečeš vn izstola se ti pa zbudijo

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?