|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
7.10.2008 19:59:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jap, bomo jutri naredili test. bi bilo pa mal čudno, da 3 leta nisem mogla zanosit, pol pa kar v prvem šusuuser posted image

kolk ti jst prvoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image ..kdaj boš delala test?zjutraj?kr bom cela nervozna zihr..javi nujno..matr sem tečnauser posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image , sploh če si sama želišuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.10.2008 19:59:39   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljiceuser posted image , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit.

Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čebljauser posted image user posted image . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh. 

RMRM jaz sem ga tudi zmedla s flašo in rekla da moram naredit red. Sem rekla da ga bom hranla na 3 ure in pika. Prvi dan se je fulll drl vmes in nisem popustila. Drugi dan že manj, danes pa je lepo jedu ker je vedu da mora izkoristit kar ima. In evo, se lepo futramo na 3 urce, pa tudi ponoči smo se zbudili samo 3x user posted image user posted image

alea jaaaa naredi test, tudi mene firbec matra user posted image user posted image

babe ja stol so pripeljali šele ob 14h user posted image in mi je res žal da me ni bilo, še posebej ker babysolze in d.anne ne poznam. Babysolza pa istočasno sva bile v P user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.10.2008 19:59:43   
Anonimen
romy čist izi je...probaj,da nas daš med prjatle klikneš pod posom na kontakt pa te samodejno da..probaj

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.10.2008 20:00:42   
*anamor*
No ja očitno vas premalo berem. Pa sem vsako zvečer tle gor. Ali pa sem šlampasta in ne sledim ok. Žanka je tudi noseča. Punce dobro da sedim, ker drugače bi me res vrglo

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.10.2008 20:01:36   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Punce jaz bi vam pokazala moje slike, samo meni se res ni za zaj.... s tem albumom

ROMY1612, poskusi, sej gre. Jaz sem se tud danes polotila, pa je kar šlo, edino kar je moj internet mal počasen, sem mogla večkrat po mal slikic gor dat.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.10.2008 20:01:53   
alea01
bom takoj javila, sam še po test moram jutri skočit

romy- albume sploh ni težko naložit, user posted image  jih je pogledat

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.10.2008 20:02:09   
Anonimen
romy sej se dolgo ni govorilo o tem..enkrat je javla da spet prčakuje mislim da maja že..jap je pa koj zanosla po porodu

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.10.2008 20:02:31   
*anamor*
tanikaa kje pa prijatelje registriram?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.10.2008 20:02:57   
Anonimen

pa sej zdej znaš..te je teta taanikaa naučilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.10.2008 20:04:13   
Anonimen
ko boš albume ustvarila te itak vpraša kaj želiš oz za koga želiš da vidijo slike..pa daš za prijatelje iz rr pa ti pol vrže imena naša pa jih samo označiš..probaj

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.10.2008 20:04:49   
Anonimen
kolk mi je mim tale kmetija..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.10.2008 20:06:20   
alea01

pa sej zdej znaš..te je teta taanikaa naučilauser posted image user posted image user posted image

ja,ja....... hvala teta taanikaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.10.2008 20:06:38   
*anamor*
ok, že delam. Tanikaa meni je tudi ta kmetija bed,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.10.2008 20:07:17   
alea01
nisem gledala kmetije prvič in je ne gledam drugič

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.10.2008 20:07:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Mi tud vedno manj spimo, pa nič več ne jokcamo. Taanika, so res pomagale tvoje kapljiceuser posted image , jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit.

Drugač pa Lukas najraje leži na kavču, pa da se z njim pogovarjam. Je tud po dve urci priden in čebljauser posted image user posted image . V igralnem centru se kmal naveliča, v ležalniku pa sploh. 

RMRM jaz sem ga tudi zmedla s flašo in rekla da moram naredit red. Sem rekla da ga bom hranla na 3 ure in pika. Prvi dan se je fulll drl vmes in nisem popustila. Drugi dan že manj, danes pa je lepo jedu ker je vedu da mora izkoristit kar ima. In evo, se lepo futramo na 3 urce, pa tudi ponoči smo se zbudili samo 3x user posted image user posted image

Jaz sem bla kar primorana mu en teden na flašo dajat, ker se je v enem mesecu samo za 250 g zredil in ga nisem več upala samo dojit ker je blo očitno, da je dobil premalo. In zgleda da se mu je tud želodček skrčil ko je tolk mal pojedel, ker sva mela kar borbe, da je sploh jedel, na začetku je blo to 50,60 ml, zdej pa HB že 130. Pa tud po 5,6 ur je čez dan spal.
Saj sedaj bom poskusila spet vzpostaviti dojenje ko vem, da je dovolj pridobil na teži v zadnjem tednu, pol bom pa vidla.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.10.2008 20:08:14   
*anamor*
alea - jaz tudi komaj čakam, da zvem rezultat testa.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.10.2008 20:08:58   
Anonimen

nisem gledala kmetije prvič in je ne gledam drugič

moj ma pa tak veselje gledat..kr naj...me vsaj z računalnika ne podi doluser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.10.2008 20:09:36   
RMRM

ko boš albume ustvarila te itak vpraša kaj želiš oz za koga želiš da vidijo slike..pa daš za prijatelje iz rr pa ti pol vrže imena naša pa jih samo označiš..probaj

jaz pa ne vem če sem tko nardilauser posted image , a pa se moj album vid (ene 12 slikc je not), ne vem če sem prijatle označlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.10.2008 20:09:56   
Anonimen
romy kako je zdej s spremembo nicka??..

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.10.2008 20:10:40   
*anamor*
no vsaka čast, meni pa moj kar gnjavi naj pridem k njemu tv gledat. Potem pa se zmeniva, da sem malu na računalniku potem pa se greva malo cartat. Sporazumen dogovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.10.2008 20:11:12   
*anamor*
sploh nisem dobila odgovora. Sploh nevem kaj naj zaj naredim.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.10.2008 20:12:53   
alea01
RMRM- v albumu imaš samo 5 slikic in je javen

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.10.2008 20:13:10   
Anonimen
romy z albumom si prav naredila,sem ga dobla sam ga ne morem še odpret,tvojga niti or RMRM...lahko mi pa pošljeta obe ZS povabilo pa si bom kodo prekopirala tko bom pa lahko pogledla..eni albumi še ful hecajo pa jih ne mormo vsi videtuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.10.2008 20:16:12   
Anonimen
počaki še malo romy sej men tud še niso ko sem jih vprašala zakaj ne morem slikic gledat...
alea jst pa še teh slikic od RMRM ne vidim čeprav je javenuser posted image ..ma glup tale nov rr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.10.2008 20:16:24   
alea01
no, zdaj sem pa videla, da imaš RMRM res 15slikic, ampak ga ne morem odpret. Niti od tebe romy. Prosim za povabilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......