tasyo
|
Medika, pozdravljena še iz moje strani - no, to sem dolžna še od dopoldne.... Krista, čestitke, pa lupčka, pa vse naj naj... !!!! Midve sva že nazaj z dolgega sprehoda in naše dete je takooo utrujeno, da je joj. Imaš občutek, kot da je ona celo pot hodila, jaz pa sem zraven uživala v vozičku... Ampak mislim, da jo bo zdaj zdaj zmanjkalo. Leži na postelji in gleda tv... Ja, kaj čem, takole mi jo je ratal umirit, pa od enkrat ji tut učke ne bodo ven padle. No, pa sej se vmes zabava še z zajcem, mu bo ušesa pojedla. Če niste vedele, to je takoo dobro, skoraj kot današnje kosilo. Lana je jedla polentico s cvetačo, midva pa divjačinski golaž poleg. Je bil še lepo zamrzjen in mi tako danes ni bilo treba kuhati. Včasih sem kar navdušena nad sabo, ko odprem zmrzovalnik in je noter vedno kaj, kar je treba ponucat. Ker tele zadeve na žlico jaz vedno skuham čist preveč, pol pa romajo na hladno... No, da vam povem - narabutali sva eno malo košarico lešnikov (pri prijateljih, da ne boste misle, da sva tok požrešni, da jih drugje tok obereva), eno malo manjšo košaro kostanja, vmes pa sem se najedla še grozdja. Pa sončka sva se naužili do onemoglosti. Joj, ko bi taka jesen kar vstrajala...tja do novega leta, zaradi mene pa lahko zimo kar preskočimo. No, čeprav bi Lani rada pokazala, kako se naredi snežak, pa kako je luštno na sankah, pa sneg mora tut poskusit, a ne? Ja, pa božič brez snega ni taprav. No, sej ne vem, kaj bi rada. Trenutno mi je tole vreme super. Sinska, vama pa zobki rastejo kot gobe po dežju - a si ziher, da se sam dojita... Men tole zveni bolj kot kakšen super speedy zvarek na delu Roberta, žal je tako, da so te novogradnje delane za trg in morajo bit hitro končane, zato pa nastane en kup šlamparij. Sej zato se pa delajo zapisniki ob prevzemu, takrat pa je treba bit ultra pozoren in jih opozorit tut na najmanjše malenkosti. Nasvet - vzami s sabo kakšnega gradbinca, ki se spozna na zadeve, najdejo še kup stvari, ki jih sam ne opaziš. A v petek se boste pa namakale, važičke... No, sej vam privoščim, pa počvekajte potem malo, ker se že dolgo nismo videle Zdej pa dost, moram še zlikat do konca....
|