|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
7.10.2008 14:37:30   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

A si boste ogrevali s klimo?? Mi mamo tudi klimo pa se nisem razmisljala v tej varijanti.

Ja, bomo tako vzeli, da ogreva do - 20 stopinj. In ima zelo dober izkoristek pri gretju. Žal pa ni ravno najbolj poceni... Hja, kaj češ, če hočeš šparat, se je treba v stroške vreči. Mislim da se bo kar poznalo, sploh sedaj, ko sva z user posted image  dopoldne doma in je potrebno ogrevati...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
7.10.2008 14:40:08   
katka28
Ker ze dolgo nisem nic spamala in nabirala zvezdic:

Pujs mašina
Pride g. minister v mesarijo in naroči krvavice.
Mesar postavi prašičje stegno na stroj in ven pridejo klobase.
G. minister se nato pošali na mesarjev račun in reče: -Škoda, da vi nimate takšnega stroja, da daš na stroj klobaso, ven pa pride pujs-.
Mesar ga strogo pogleda in mu odvrne zbadljivo: -Ne, takšnega je imel pa vaš oče! -

------------------------------------------------------

Izkušnje
Star in mlad bik se paseta na hribu in opazujeta, kaj se dogaja v dolini. V dolini pa se pase cela creda krav.
Mlad bikec pravi staremu:
"Glej, koliko krav se pase tam doli v dolini, kaj ko bi se midva dol v dolino na hitro zapodila, pa bi vsak eno dol dala?"
Pa starejsi bik odgovori:
"Ves kaj, midva bova sla raje pocasi v dolino, pa bova eno za drugo dol dala!"

--------------------------------------------------

Žarnica Št.: 49
Jenezek je imel izpit v šoli! Učitelj ga vpraša:
"Janezek povej mi koliko žarnic je v tem razredu?"
Janezek vidi eno luč zato reče: "Ena."
Učitelj pa: "Žal mi je, padel si ker sem imel jaz še eno žarnico v žepu."
Čez en mesec: "No Janezek povej mi sedaj koliko žarnic je v tem razredu?"
Janezek: "Dve žarnici."
Učitelj pa: " Ne sedaj je pravilen odgovor ena, ker jaz nimam nobene v žepu!"
Janezek pa: "Jo imam pa jaz!"------------------------------------------------------

Nosečnost Št.: 50
Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpraša, če mu lahko kupi sladoled.Mama pa mu reče: "Ne Janezek, boš postal okrogel in debel, če boš lizal sladoled."Pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti.Janezka pograbi hudobija in ji reče: "Kaj pa si ga lizala!"---------------------------------------------

Čokolada Št.: 52
Janez gre s prijateljico v kino, pred vhodom si kupi čokolado, ki jo med predvajanjem odvije in začne grizljati.
"A je dobra ?" ga vpraša prijateljica ..
"Odlična. Škoda, da si je nisi kupila še ti."-----------------------------------------

AMEN!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
7.10.2008 14:40:20   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Simvir, sem privlekla CD do računalnika, pokaže spisek vsebine, ker pa so pesmi dolge 1kb, jih seveda ne odpre. Kot kaže je prišlo do napake pri pekiuser posted image . Ne morem ravno reči, da je prazen cd, ampak gor pa tudi ne mrem nič naložit...  Ponovi vajo, ali pa mi jih pošlji po mejlu, pa jih bom dala na net. Po želi.

A veš da so na originalu tudi velikost 1 kbuser posted image , sem že včeraj opazila. A jih tudi poslušati ne moreš? Zdaj pa ne vem kako naj to uštimamo?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
7.10.2008 14:42:14   
simvir
Pa še nekaj sem ostala dolžna. Nekatere so spraševale za uporabo

kreme Tea tree
-odrgnine, rane
-herpes (krama lahko pride tudi v usta)
-pod nosom
-angina
-glivice (tudi intimni deli)
-zobne obloge
-opekline (a ne takoj)

olje tea tree (ne pogoltni!)
-vneta ušesa (na mokro palčko) 
-usta (afte, dlesni - žvrkljanje)
-herpes
-intimno vnetje (če je hudo, lahko tudi na tampon)
-čiščenje hladilnika
-beljenje (proti plesni - v 10 l jupola10 kpl olja)
-brez glasu (grgranje)
-izpuščaji, ekcemi, bradavice (40 dni direktno na bradavico)
-prhlaj

Vse je samo iz mojih zapiskov, lahko me katera popravi, kaj doda...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
7.10.2008 14:47:38   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jaz bi se priporocala za zapiske, ker imam kar nekaj Just izdelkov pa ne vem kje jih vse lahko uporabim

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
7.10.2008 14:53:40   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Jaz bi se priporocala za zapiske, ker imam kar nekaj Just izdelkov pa ne vem kje jih vse lahko uporabim

Spomni me pred naslednjim srečanjem, pa bom prekopirala kar imam. Nekaj bom morala pa še pretipkati, imam čisto nakracanouser posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
7.10.2008 14:58:23   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Sicer pa je tale teden res eno samo presenečenje. Tudi danes so me pa presenetile tri prijateljice z obiskom... kar tako. Ja, pa tudi tortico so imele s seboj, hehe. Menda ja ne berejo tegale foruma, saj imajo vse otročke v drugih mesecih rojene... Je bila pa tudi višnjeva - samo skutina. Ko dobim recept, javim, hehehe. Je pa bolj zakomplicirana. Tako ej dopoldne spet mignil, kot bi švignil.

A si nam ti tud kaj zamolčala.....kaj praznuješuser posted image user posted image

Še en pozdravček z naših  koncev,

Ja Majček, v čet, ali petek bom v Lj., enkrat moram mal za krstno oblekico za malo pogledat pa sploh ne vem kaj naj kupim in kje...kje zdaj ve kupujete cotike za male pupe...??...predlagajte. Te pokličem pa se zmenive....mi nimamo več dost velikih štunfov, pa še te razvlečene si takoj dol potegne...pol je pa na sprehodu kar brez...res je ena naša lumpa tale Nadjauser posted image user posted image Aja pa še pošimfale bomo mal....bo pol lepšuser posted image user posted image .  Včeraj pa moj kar ni znal povedat kdaj pride, pa sem šla kar z obema ven, takoj ko sem domov prišla...pol je pa moj kosil kuhal....čist na izi.testenine ala carbonara ...dons bo pa žrebičkov zrezek v naravni omaki, pire, pa mal bučk bom nardila....

Tasyo, men je prav fajn tvoje poste brat...itak od vseh, ste same face, vsaka mal drgačna pa po svoje, ampak to mi da eno tako fajn novo izkušnjo....in poznanstvo....

Medika - welcome back....hah...ko boste Nodija začel gledat, boš večkrat na tapeti...user posted image user posted image

Majček te je bilo tako lepo brati, ko si Mediki pisala o GH. Si že pravi profi , kot bi imela doma cel kup otrok .

Ja, a si pozabla, Majček piše....

Da smo pa tolk strani naklofale je pa dokaz, da so naši aprilčki taki fajn sončni otročki, seveda brez takih mamic ne bi blo tko....user posted image

A v petek imate plavanje? ja pol se vam pa jaz na kavici pridružim, seveda če ste za...

Zdaj pa šibam po naše dete, Nadja pa doma spi...grem kar z baby fonom, so sosedje (vrtec mislim)....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
7.10.2008 15:33:58   
MEDIKA26
Pozdravljene še enkrat.

Sploh ne vem kje naj začnem. Prihajam iz okolice Dravograda (upam, da je kakšna Korošica med vami).

Neža se je rodila 21.4. 3640g težka in 51,5 cm dolga
1. m 4350 g in 54,5 cm
2. m 5550g in 57 cm
3. m 6410g in 63,5 cm
4. m 7140g in 65 cm
5. m 7550g in 67 cm

Big mamma hvala za kompliment glede imena.

sinskaT oz. vsem hvala glede nasvetov glede gh. Saj teorija je eno drugo je pa praksa.

Hvala še enkrat za lep sprejem in tudi sama upadm, da se vam pogosteje pridružim pri klepetih.

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
7.10.2008 15:39:39   
Jo@n
Saj res, ementaler...
Krista, če prav vem, k tebi danes user posted image user posted image  paše. HBTY!!!!

Simvir, a si ziher, da je original tako velik komad, po navadi so to bližnjice? Vsak empetri ima vsaj kakšen mega, še raje pa dva ali tri... A ti cd špila tudi na radiu ali v drugem računalniku, kot si pekla?

Roberta, sicer imam obljubnene kopalke za našega škrata, da jih dobim od kolegice. Če zadeva pade v vodo, jih pa jaz odkupim, da ti ne bodo napote delale, prav?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
7.10.2008 16:06:37   
miny
Lp!
Ste mi s srečanjem in bowlingom prav lušte naredile, upam, da se vam z Lano tudi kdaj pridruživa, čeprav je Celje že skoraj mal predaleč.
Čestitke vsem za nove zobeke user posted image
GH-naša se prav razveseli, ko vidi svojo žličko, mislim, da bomo kmalu zamenjali obrok.
Punce ste pa pridne s temi zvezdicami, 500 pa 1000, mislim kapo dol.
Tudi midve planirava kakšen dan v LJ, če je kakšna za kavo, naj se javi.
Medika dobrodošla.

Sem pravkar razmišljala, da se kmalu ura prestavi in naša mala zaspi ob 7, se pravi, da bo to ob 6, kar je pa res prehitro, bom počasi začela podaljševati uro.

Se javim zvečer.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
7.10.2008 16:10:23   
tasyo
Medika, pozdravljena še iz moje strani - no, to sem dolžna še od dopoldne....

Krista, čestitke, pa lupčka, pa vse naj naj... !!!!

Midve sva že nazaj z dolgega sprehoda in naše dete je takooo utrujeno, da je joj. Imaš občutek, kot da je ona celo pot hodila, jaz pa sem zraven uživala v vozičku... Ampak mislim, da jo bo zdaj zdaj zmanjkalo. Leži na postelji in gleda tv... Ja, kaj čem, takole mi jo je ratal umirit, pa od enkrat ji tut učke ne bodo ven padle. No, pa sej se vmes zabava še z zajcem, mu bo ušesa pojedla. Če niste vedele, to je takoo dobro, skoraj kot današnje kosilo. Lana je jedla polentico s cvetačo, midva pa divjačinski golaž poleg. Je bil še lepo zamrzjen in mi tako danes ni bilo treba kuhati. Včasih sem kar navdušena nad sabo, ko odprem zmrzovalnik in je noter vedno kaj, kar je treba ponucat. Ker tele zadeve na žlico jaz vedno skuham čist preveč, pol pa romajo na hladno...

No, da vam povem - narabutali sva eno malo košarico lešnikov (pri prijateljih, da ne boste misle, da sva tok požrešni, da jih drugje tok obereva), eno malo manjšo košaro kostanja, vmes pa sem se najedla še grozdja. Pa sončka sva se naužili do onemoglosti. Joj, ko bi taka jesen kar vstrajala...tja do novega leta, zaradi mene pa lahko zimo kar preskočimo. No, čeprav bi Lani rada pokazala, kako se naredi snežak, pa kako je luštno na sankah, pa sneg mora tut poskusit, a ne? Ja, pa božič brez snega ni taprav. No, sej ne vem, kaj bi rada. Trenutno mi je tole vreme super.

Sinska, vama pa zobki rastejo kot gobe po dežju - a si ziher, da se sam dojita... Men tole zveni bolj kot kakšen super speedy zvarek na deluuser posted image

Roberta, žal je tako, da so te novogradnje delane za trg in morajo bit hitro končane, zato pa nastane en kup šlamparij. Sej zato se pa delajo zapisniki ob prevzemu, takrat pa je treba bit ultra pozoren in jih opozorit tut na najmanjše malenkosti. Nasvet - vzami s sabo kakšnega gradbinca, ki se spozna na zadeve, najdejo še kup stvari, ki jih sam ne opaziš.

A v petek se boste pa namakale, važičke... No, sej vam privoščim, pa počvekajte potem malo, ker se že dolgo nismo videleuser posted image

Zdej pa dost, moram še zlikat do konca....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
7.10.2008 16:12:54   
tasyo
Aja, sem še tole pozabila...
Žoan, mi se s klimo ogrevamo vsa prehodna obdobja, ko je mrzlo samo zjutraj in zvečer in se še ne splača centralne laufat. Pa se obnese, tko da - super za klimo!!!! Sicer bomo pa tut pri nas v hiški štartali s kaminom, ker hoste je pa dovolj, tko da bo najcenej... Pa za moje pojme je to itak najbolj fajn toplota, ko diši po lesu...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
7.10.2008 16:16:15   
tasyo
Zdej moram pa še tole pokomentirat - ja vem, sem sama kriva, kaj pa stiskam f5...

Miny, če za naju ni predaleč, ko imamo srečanja v ljubljani ali pa še kje dlje, pa Celje ne more bit izgovor za vaju... Le pridita, bi prav rada spoznala to tvojo punco - in tebe, seveda.

Zdej pa res grem. Pa ne čvekajte preveč, ok?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
7.10.2008 17:18:09   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Krista, če prav vem, k tebi danes user posted image user posted image  paše. HBTY!!!!

Sicer jutri, ampak vseeno hvala za čestitke...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
7.10.2008 17:23:40   
resnično srečna
takole...

tudi mi2 sva se vrnili z dolgega sprehoda...Iza je nasplošno danes čisto razposajena...se kar krohota...pa nasmiha pa frise poka...ne vem a tako blagodejno deluje spuščanje krvi dojenčkom...ker spala ni več kot 2x po 30 minutk...

trenutno se plazi trebušno po tleh in nadleguje Nerota...božec se ji umakne in uleže...ona pa za njim...hvala bogu ima on jeklene živce jaz jo pa opozarjam...saj počasi se bo že naučila...jaoooo...potem se pa ona umakne Nerotu pa on za njo...300 kosmatih to bo še veselo v naši hiši...

je pa res neverjetno kako gre razvoj naprej iz dneva v dan...danes je madam celo pojedla nekaj žličk jabolka s hruško...in sama odpirala ustka...ampak kremžila se je pa vseeno...ko sva se s kolegico ustavili na soku pa sva ji ponudili limono...v upanju, da bo neznansko zabaven fris sem celo pripravila fotkiča...no ja kremžila se je ampak nič bolj kot pri jabolku he he...očitno ji paše kislo...

SinskaT...pišuka sta pohiteli s temi zobki...najmlajši pa skoraj prvi...no ja saj razmerje je sedaj 2 fantka 3 punčke ali se motim?

kar se pa sedaj kvalitete tiče je pa ni nikjer več...kje so tisti pralni stroji, ki so jih imele ženske 25 let in jokale za njimi...sedaj se pa po borih 5ih že sprašuješ ali bi ga zamenjal ali ne...tako da sedaj je bolj vse skupaj kvantiteta...pa po čim nižji ceni...nizka cena pa je itak potem krivec nekvalitetnega materiala...če pa je delavec še plačan po količini narejenega pa itaq vemo kam se pride...torej nikamor he he...oz. do nekvalitete...isto je pa pri gradnjah...najbolje bi bilo, da bi stal delavcem za hrbtom...ampak potem je že skoraj ceneje, če vse skupaj delaš sam...mah začaran krog...

Roberta
...ne pusti se jim preveč, da si te podajajo in ti mešajo glavo...saj nekaj je ok...ampak čisto pa ne...sem že tudi jaz doživela nasprutojoča navodila pa na koncu bila raje tiho in kimala...naredila sem pa po svoje...pa verjemi, da Matevžu nič ne manjka...

imam pa eno vprašanje...si za tečaj vplačala?...ti bodo vrnili denar?...ker mogoče bi se v primeru, da ti ne povrnejo lahko malo skompenzirali...jaz namreč 3 tedne ne smem z Izo v vodo...zaradi mene...Iza bi po mojem z užitkom šla...in so mi rekli, da bom plačala šele ko pridem prvič z njo tja...pa bi mogoče pokurila jaz tvoje ure tebi pa dala denar?...da nisi na zgubi..če ti slučajno ne bi hoteli vrniti denarja...sicer sem jaz pri dogovarjanju z njimi dobila kar fin občutek...se mi ne zdijo zategnjeni...so do mene imeli zelo fer odnos...sicer je pa itaq Ketrin vse zrihtala...zatorej hvala Ketrin...

Tasyo...he he..si prav predstavljam nagajivko Lano...in mi je zanimivo, kako mame popustimo vsem principom (gledanje TV npr.)...če se le pri tem otrok umiri...mislim pa da ni nič narobe in je pravzaprav to zate dobro...malo počitka pa tudi ti potrebuješ...Lanine učke pa ne bodo trpele...sploh če ima LCD ekran televizija...

nič..grem dat prat...je moja sračka pokakala cel kvč, moje kavbojke in svojo opravo...pa je robe za cel stroj...da ne govorim kako sem jo potem slačila in umivala...katastrofa he he...nimaš kaj mala sračka...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
7.10.2008 18:14:16   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

trenutno se plazi trebušno po tleh in nadleguje Nerota...božec se ji umakne in uleže...ona pa za njim...hvala bogu ima on jeklene živce jaz jo pa opozarjam...saj počasi se bo že naučila...jaoooo...potem se pa ona umakne Nerotu pa on za njo...300 kosmatih to bo še veselo v naši hiši...

user posted image user posted image user posted image Jao si kar predstavljam to sceno user posted image user posted image user posted image

SinskaT...pišuka sta pohiteli s temi zobki...najmlajši pa skoraj prvi...no ja saj razmerje je sedaj 2 fantka 3 punčke ali se motim?

Men se tudi zdi hitro, še pred 5m se je začel dogajat. Pa ne vem a je to dobro al slabo, mah kakor se vzame, po eni strani bolj da čim kasneje (baje user posted image bolje prenašajo morebitno bolečino), po drugi pa čim prej , da je prej mir pred tem.

...Lanine učke pa ne bodo trpele...sploh če ima LCD ekran televizija...

A je to res?je bolj lcd (torej tudi rač.) kot pa navadna tv? Kaj pa plasma? No saj vem, da nč ni dobro sam včasih je neizogibno.

nič..grem dat prat...je moja sračka pokakala cel kvč, moje kavbojke in svojo opravo...pa je robe za cel stroj...da ne govorim kako sem jo potem slačila in umivala...katastrofa he he...nimaš kaj mala sračka...

user posted image user posted image user posted image Kontra naši, se je sam ene parkrat prvi mesec pokakala še po hrbtu, od takrat pušča samo elegantne sledi za sabo haha

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
7.10.2008 18:17:23   
u04111976
Sam da vidim, če mi je slikca ratala. Več zvečer.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
7.10.2008 18:20:43   
u04111976
No ja, tele slikice. Se ne vidi tko fajn. Je na tej slikici kot ribica Nemo. Nekatere risanko že poznate, druge jo pa še boste!!!!!!!user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
7.10.2008 18:35:28   
katka28

tudi pri nas bo zelooo pestro, ko bosta nasa dva zacela s plazenjem po hisi. Bodo verjetno kot racke hodili drug za drugim user posted image

je pa res neverjetno kako gre razvoj naprej iz dneva v dan...danes je madam celo pojedla nekaj žličk jabolka s hruško...in sama odpirala ustka...ampak kremžila se je pa vseeno...ko sva se s kolegico ustavili na soku pa sva ji ponudili limono...v upanju, da bo neznansko zabaven fris sem celo pripravila fotkiča...no ja kremžila se je ampak nič bolj kot pri jabolku he he...očitno ji paše kislo...

ko smo mi zaceli z GH nista se nic hotela odpirat ustk, smo meli pregled pri zdravniku pa jaz se na sveto ne nasa dva se noceta jest. Naslednji dan sta pa zacela z odpiranjem kot  nora sem ju komaj dohajala

Tasyo...he he..si prav predstavljam nagajivko Lano...in mi je zanimivo, kako mame popustimo vsem principom (gledanje TV npr.)...če se le pri tem otrok umiri...mislim pa da ni nič narobe in je pravzaprav to zate dobro...malo počitka pa tudi ti potrebuješ...Lanine učke pa ne bodo trpele...sploh če ima LCD ekran televizija...

nasa dva sta tudi TV frika zadnje case pa ze postajata RR zasvojenca user posted image user posted image

nič..grem dat prat...

tudi pri nas pralni stroj, susilni stroj in likalnik laufata 100 na uro. Sta me prejsnjic otroka opazovala pri pospravljanju in likanju, pa sem jima lepo povedala, da se malo pa bosta ona dva to pocela user posted image user posted image , se dobro, da ne znata govorit...

pip

G.

veste kaj sploh ni cudno, ce vedno vec strani naklofamo saj se nasi malcki spreminjajo in vsak dan osvajajo nove prvine, je treba o vseh podvigih porocat.

SinskaT: user posted image user posted image bravo za zobke

< Sporočilo je popravil katka28 -- 7.10.2008 18:38:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1794
7.10.2008 18:37:21   
katka28
u04111976: ja koncno spet med nami....Slikica je pa zelo srckana.....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
7.10.2008 19:00:16   
NiLe
Dan, dan!

Danes ste bile pa ultra pridne, sploh Tasyo ... kolk te je fino brati ... tako fino pišeš in prav uživam, ko te berem.

Krista in Simvir; hvala za pijačko ... pa vse najboljšeeeee obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Medika; dobrodošla med nami!

Posadka; a ni fino in lepo, ko padajo presenečenja? Pa poročaj, kakšen učinek so imele višnje user posted image

Srečka; vi2 sta bile pa danes neverjetno pridne ... zgodaj opravile v laboratoriju, dolg sprehod, pa še sprobale GH in za nameček je Iza celo uživala. Fino user posted image

Sinskauser posted image za dva zobka!

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo
 malo smo kugle vihtele, no, midve z J@an sva jarke ciljale, pa da vam povem - NiLe se je sam hecala, da ji bowling ne gre od rok... Me je skor kap, kako je podrla keglje - a si bla na koga tko jezna???? 

Ma, nisem se hecala ... res! Še fino, da sem sprobala, kako je metati z levo roko in od sedaj naprej bo to moj adut user posted image user posted image user posted image . Pa kako si prijazna, da se javiš, da boš zadnja ... si bova delili zadnje mesto in ga potem tudi zapili. PRav??

Jabček; kako ste prestali testiranje? Včeraj sem imela s seboj vzorček, pa sem ti ga pozabila dati.

Vijolica, Simvir in Big mamma; go, go, go na nove zvezdice user posted image

Za silo sem pokomentirala user posted image

Še poročilo z današnjega obiska pri P: naša princeska še ni dosegle tako željene 6kg cifre, za stastiko:
6. mesecev: 5.900 gr, 65 cm(Violica, hvala) .. jah, kaj čmo, bowling in teža naju potiskata na zadnjo mesto, sva pa kje drugje v ospredju user posted image user posted image . Pa pikice tud ni dobila, ker je bila zadnje dni bolj nahodna in je P rekla, da se ne mudi, tako da čakamo, da se pozdravimo.

Ej, saj ne morem verjeti, naša pupa je zaspala ob spremljavi Barry White ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1796
7.10.2008 19:18:31   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ej, saj ne morem verjeti, naša pupa je zaspala ob spremljavi Barry White ...

hja draga NiLe če že nima 6kg ima pa vsaj glasbeni okus...Berry je pa ja romantik na kvadrat...kubik skoraj he he...

drugače se pa ti bojiš da je kazalec prenizko, jaz pa da je previsoko...

sem pa prejle pri čebričkanju opazila, da je dobila Izina rokica podpludbe...tam kjer so jo stiskali in ožemali, da je kri sploh tekla...ubožica naša...tako da jo bo treba v naslednjih dneh kar pazljivo preoblačiti, ker jo bo črnica gotovo bolela...no ja če hujšega ne bo...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
7.10.2008 19:26:25   
miny

sem pa prejle pri čebričkanju opazila, da je dobila Izina rokica podpludbe...tam kjer so jo stiskali in ožemali, da je kri sploh tekla...ubožica naša...tako da jo bo treba v naslednjih dneh kar pazljivo preoblačiti, ker jo bo črnica gotovo bolela...no ja če hujšega ne bo...

Boga Iza. Pošiljam ji user posted image , da bo rokica čim prej brez črnic.

Sem bila danes v Mullerju in hotela kupiti kakšno žitno kašico in mleko pa sem stala pred polico 15min in se nisem mogla odločit kaj naj vzamem. Na te zadeve se pa res ne zastopim. Kaj naj kupim?
Naj se pohvalim, da smo nabavli avtosedež in stolček za hranjenje v katerem Lana neizmerno uživa. Je kar huda, ko jo ven vzameš.

Neposredna povezava do sporočila: 1798
7.10.2008 19:49:34   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Sem bila danes v Mullerju in hotela kupiti kakšno žitno kašico in mleko pa sem stala pred polico 15min in se nisem mogla odločit kaj naj vzamem. Na te zadeve se pa res ne zastopim. Kaj naj kupim?

Izi smo pred mojim odhodom v bolnico kupili Hippovo Kašico za lahko noč z jabolkom in komarčkom (brez glutena in dodanega ladkorja primerna za otroke po 4. mesecu)...priznati moram, da jo zelo rada poje...ji jo pa damo okrog 18. ure...preden gre v čebriček...potem pa samo še pižamica, dojenje in že spimo...

kakšen stolček in sedež ste pa kupili?...babji firbec pač...

She
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
7.10.2008 19:54:05   
miny

kakšen stolček in sedež ste pa kupili?...babji firbec pač...

http://www.mami.si/si/prima-pappa-my-friend-verde-i7333.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?