5ra_28
|
Pozdravček, Sem se vrnila, sem bila cel dan okrog. Zjutraj sem se odpravila na CSD in to v MB, pa pridem tja, pa ni uradnih ur!!! Tam, ko je glavni CSD so danes, oddelek za otroške doklade in porodniško pa je ulico stran, tam pa jih ni danes. Za pop****. No, saj jaz pa tudi nisem nekaj preverjala. Se mi je zdelo, da dopoldan pa ja vsi ti uradi delajo. No, šola za drugič. Tako da se ravno izpod tuša, pa noge si masiram, ker je bilo hoje še pa še.... Po razočaranju na CSD pa sem ga mahnila v H&M in C&A. Kake lepe zimske stvari so dobili. Se pozna, da že dooolgo nisem bila tam. Običajno vedno z bodočim atijem skupja izbirava in kupiva, danes pa se nisem mogla upret. Sem izbrala zimski kompletek kapice in rokavičk (ena je tukaj že pred kratkim slikco tega kompletka gor pripopala, sam se ne spomnim katera. Pa bilo je za fantka in za punčko, ker bo spol presenečenje), pa zimske zoknčke in komplet bodijev. Od bodoče babi pa je dobil dva kompletka hlačke in majčko, različnih barv, da se lepo kombinirajo med sabo. Komaj čakam, da cotke zložim, ko bodo oprane . Pa kolk stvari imajo z motivom medvedka Pooh-ja!! Poleti pa niso imeli nič. Sem se kar zasmejala, ko ima zdaj narisano steno z medvedkom Pooh-jem. Je mami vedela, kaj bo popularno med malčki. Pa oni pajacek, ki se v vrečo spremeni sem končno videla in sprobala. No, ne na sebi. . Sprobala sem zadrge. Pa mi je fuuul fajni in praktični, pa sploh lep, ker je enobarvni, pa nič načičkan. Sam še morm počakat, ker baje dobim en moder pajacek na posojo. Tako da ne bi potrebovala dveh. Če pa ne, pa bi ga definitivno kupila! Men se zdi, da bodo vsi skor otroci enako / podobno oblečeni. Mislim da nas dost kupuje v H&M-u. Tako da z CSD danes nič. Je pa mali profitiral. No, saj to mene bolj veseli . Zdaj pa grem mal za nazaj prebrat, današnji čvek, pol pa počivat, ker dans ne kuham, sem se že nadelala.