|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 10:41:35   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

maja24 jaz sem pa iz okolice kr...

Kje točno?Loh bi se kdaj pa kdaj na kšni kavici dobile?user posted image Končno še ena gorenjka,ma kle so itak same štajrke,primorke pa ljubljančankeuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
7.10.2008 10:42:52   
Anonimen
grega to sem se samo hecala. noseča sem

o a res, joj fino . user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
7.10.2008 10:45:18   
Anonimen
blacky, sej zdej je bil tut sposojen otrok user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
7.10.2008 10:45:58   
maja24
ja kaj bova pa sedaj,ja nič na prvi pregled se bom naročilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
7.10.2008 10:46:43   
Anonimen
bosta kavico, čaj, mogoče malo sadja?

ahahaa

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
7.10.2008 10:47:23   
maja24
Tele copatke sm pa jest v bc reklami videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
7.10.2008 10:48:02   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

bosta kavico, čaj, mogoče malo sadja?

ahahaa

mogoce eno buskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
7.10.2008 10:48:27   
dzanika
jojj, a sem lahko mal zlobna

gledam prvi slovenski interaktivni portal nosečnosti, baby center je naredil reklamo za svojo trgovino, jaz se pa sam smejim zraven. haha tolk slabega igranja še nisem vidla v življenju. ne razumem zakaj se trudijo in vse delajo, pol pa zberejo najslabšega igralca- ženska še nekak gre, moški je pa trd kot kamen, cela scena je tko grozno zaigrana,. mene bi v nosečnosti minilo kupovat v baby centru.

http://www.nosecnost.info/

hahaha jaz sem se pa prov nasmejala ob tem. So pa res smešni. user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.10.2008 10:49:15   
maja24
Uglavnem povzetek tega filmčka"POCUKRANO ZA KOZLT"user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
7.10.2008 11:05:10   
neboglasnica
auroraauser posted image za vaju, držita se!

madeži: jaz uporabljalm OPAL in gre tudi vse dol.

dude: mi imamo že nove, za tri mesece

moje zdravje
: kaj pa vem, po vsakem porodu sem bolj občutljiva in me vse j... Glede oči: to je tema, o kateri še okulisti ne vedo kaj bi rekli.

user posted image user posted image user posted image : včeraj sem sušila perilo na balkonu, pospravila zvečer suho perilo, vsa vesela in se ves večer spraševala, zakaj tako nekaj smrdi v dnevni sobi. Kaj mislite kaj? Bingo: smrdelo je perilo, to je pa tako, če živiš na vasi.

Včeraj ste očitno potem klofale, ko sem šla jaz vodoravno. Pridne, sem imela kar nekaj dela sedajle. Zdaj pa grem otroka nahraniti, potem pa ven, ker je lep sonček. Popoldne imamo pa v vrtcu kostanjev piknik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 11:09:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 11:14:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.10.2008 11:15:20   
Inigo
flower - joj, to je pa res hudo. a pa ta alergija pol kdaj mine? jo prerastejo? kakšno mleko mu pa pol zdaj daješ?

dude - mi mamo od MAM od 0 do 7 mesecev. je pa cucelj malo, ampak res zlo malo večji od tiste od 0 do 2 meseca. mamo pa še pol tut aventove. ampak teh pa še nism menjala. bom šla enkrat ta teden v šoping za dude user posted image

jupi, danes pa spet v fitnes. že komaj čakam, da se malo prešvicam!

sma se z markotom menla, da ma šla maja na maraton treh src v Radence. ampak na 21 km. bo to čist dovolj. tko da se bom začela tam nekje januarja pripravljat. takrat bomo tko začel GH uvajat, pa mu lahko med mojim "treningom" babi da papico. a še ktera tko teče?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
7.10.2008 11:23:30   
Tinky
hd, imaš zs user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
7.10.2008 11:25:38   
nosečka maja
jaz sem iz Šenčurja.....in sem za da se kdaj srečava na kavici ali pa greva na kakšen sprehod okrog blejskega jezera  z vozičkom......

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.10.2008 11:30:09   
Blacky30
Od moje kolegice mali je alergičen na KM in jajca od rojstva, pa še danes je, pa je zdaj začel hodit v šolo. Nič peciva, tortic, kruha, ....grozno.

Če alergija ne izgine do 3 let, jo imaš večno.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.10.2008 11:36:06   
sončika84
blacky,kaka knjižica? jaz nimam nič. sam knjižico o cepljenju sva dubla. a to lohk zahtevam?

ah,dude,joj,nimam še. za flaške sem jih zamenjala teh drugih pa še ne. ta tedn. jutri,ker greva ravn na UZ kolkov.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.10.2008 11:39:20   
ina82
pozdravljene,
tudi jaz se javljam po dolgem času (mogoče se me katera še spomni). z lukecom sma nonstop al na sprehodih, al imam še kake papire za urejat al mam obiske (še kr jih ni konec) tako da vas nisem imela časa spremljat in nevem kaj se kateri kaj dogaja. upam da ste vse vredu, se bom potrudla da vas bolj čekiram ker dobim od vas ogromno nasvetov in spodbud.
uživajte, jaz pa ga pičim G na vstavitev mirene in močno upam da me ne bo bolelo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.10.2008 11:42:52   
neboglasnica
ina82: seveda se te še spomnimo, smo malce sklerozna, toliko pa spet ne. user posted image Naj te vstavitev čimmanj boli!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 11:44:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.10.2008 11:44:25   
dzanika
inigo ja jaz tečem do hladilnika in nazaj. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.10.2008 11:47:10   
dzanika
u flower tole je pa res huda cena. user posted image

lunica kolk bo stala tvoja knjiga? Pa o čem piše?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.10.2008 11:51:58   
Blacky30
Lunica, komaj čakam knjigico!!!!! Bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi, ko bo v prodaji, pa naslov nam povej!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Maš tiskarja?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 11:52:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.10.2008 11:57:07   
jocika
enako naša, tekoče, včasih penasto, barve pa kokr kakšen dan od rumene do zelene .
imam pa problem, ker mamo že vse bodyje flekaste, ker ne gre ven. sem danes vse dala na 90 z raznimi dodatki venišev in pd, pa da vidimo.. če ne bomo mogli pa spet v šoping

Mam fuuul za prebrat, jooj, kje zadaj sem ostala... Sam tole da komentiram vmes. Moja se tud včas tak tekoče pokaka, da vdari čez in čez te k*** pamperske. Zadnjič je vdarlo žez popek in pol hrbta, po bedrahuser posted image
No, bila sta zaflekana spodnji bodi, zgornji, pa še plišaste hlače, pa to ornk. In ker to ni blo prvič, bi mogla jst že skor vse cote zamenjat. Pa mam vanish milo - tako malo trdo milo, pa fajn namilim, pa na roke fajn prežulim, pa z mrzlo vodo splaknem, pa še namilim, pa dam pol prat, pa je vredu. Druga ne pomaga nič...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?