Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:24:48
|
|
|
|
dzanika
|
meglio tudi jaz uporabljam za vse madeže. In res gre dol. Jaz če je kakšen večji madež al pa če je bodi pokakan pošpricam z meglio in potem namočim za pol urce pa dam prat v stroj in gre vse dol. Mam pa rumen meglio ki je univerzalen.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:26:20
|
|
|
|
dzanika
|
lidija jaz sem že kupila večje dude od treh mesecov naprej sam jih še ne uporabljamo. Jih morm enkrat ob priliki prekuhat. No mogoče mi pa še dones uspe.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:26:43
|
|
|
|
dzanika
|
al se mi sam zdi al mam js same monologe.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:28:12
|
|
|
|
dzanika
|
aja še to. Facebook tut men še ni čist jasn. Pa tisto pošiljanje raznoraznih nasmehov in to... Ampak ga bom počasi naštudirala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla nasara hvala kaj res morjo bit večje dude? sploh nisem vedla. kakšna je pa razlika? v velikosti? oziroma zanima me, a te ne more več met? mislim te velikosti, ker je zdej navajen.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 9:32:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:32:30
|
|
|
|
nosečka maja
|
Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkom. Tudi jaz sem julijka .Rodila sem 14. 7. čudovito, pridno hčerkico Laro. Brala sem vas že vso nosečnost in tudi sedaj ne mine dneva brez rr. Hvala vsem ki redno sodelujete na rr saj s svojimi zelo koristnimi nasveti pomagate nam mamicam, ki se srečujemo z istimi problemčki kot ve ......Res ste vse super mamice. UPam da bom od sedaj naprej tudi jaz prispevala kakšno besedico. Sem pa iz gorenjske....je tu gor še kakšna gorenjka...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:32:57
|
|
|
|
Tinky
|
Frutka, vrata sva gledala od Lip Bled, furnirana, zaobljena v barvi bukve in skupaj z montažo naju pride nekaj manj kot 3000 eur, tista ta lepa, ki so meni full všeč, pa cena takoj poskoči na skoraj 5000 eur. Tista s folijo mi pa niso všeč, ker delujeo preveč umetno. Res sreča, da imam vso pohištvo že kupljeno in odplačano, ker mi je grave, samo pomislit, da bi morala dat še ne vem kolko denarja za pohištvo. Edino pri kopalniški opremi nisva šparala. Želela sem si veelikoo kopalnico, z masažno banjo in z zvočnikom, da si bom tu pa tam dala duška Sva pa včeraj računala kolko denarja sva porabila do sedaj in me je kar zmrazilo.
< Sporočilo je popravil Tinky -- 7.10.2008 9:35:41 >
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:34:25
|
|
|
|
lidija***
|
Lunica, dude so po mesecih. Ja, mora imeti večjo, da majn škodi oz. da se čeljust prav razvija. Svetujem ti, da jih kupiš več in da ni navajen samo ene, ker je kar problem ko so večji če ima rad samo eno. Jaz imam ponavadi ene 4kom.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:37:48
|
|
|
|
lidija***
|
Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkom. Tudi jaz sem julijka .Rodila sem 14. 7. čudovito, pridno hčerkico
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:40:19
|
|
|
|
lidija***
|
HD- mislim, da so vse po mesecih. Nuk in Avent 100%. Ja men se tudi še zdi malo mala za večjo. No, jih moram kupit, pa prekuhat, tako da ko mi to rata bo pa ravno čas, da jo dobi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:47:08
|
|
|
|
dzanika
|
ja aventove dude so po mesecih. Prva je od 0 - 3, potem pa so od 3 - 6. Jaz sem zdej te že kupla in jih ravno zadaj prekuhala. Me je lidija spomnila na to. Mam pa po dve dude. Dve sem prej imela in dve mam tut sedaj ker kupim po dve skupaj pakirane. Pa bom videla če bo hotu te ta večje že zagrabit...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lidija hvala, sej zdej mamo 4 dudice tudi mi, samo vse iste velikosti. so pa od nuka. a ima tudi nuk po starosti? sploh ne vem kaj sva kupila :)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 9:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jojj, a sem lahko mal zlobna gledam prvi slovenski interaktivni portal nosečnosti, baby center je naredil reklamo za svojo trgovino, jaz se pa sam smejim zraven. haha tolk slabega igranja še nisem vidla v življenju. ne razumem zakaj se trudijo in vse delajo, pol pa zberejo najslabšega igralca- ženska še nekak gre, moški je pa trd kot kamen, cela scena je tko grozno zaigrana,. mene bi v nosečnosti minilo kupovat v baby centru. http://www.nosecnost.info/
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:01:24
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja Sem pa iz gorenjske....je tu gor še kakšna gorenjka... Ja jest sm gorenjka,sm pa iz Lesc
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:05:43
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ojla nasara hvala kaj res morjo bit večje dude? sploh nisem vedla. kakšna je pa razlika? v velikosti? oziroma zanima me, a te ne more več met? mislim te velikosti, ker je zdej navajen. Ne, ker mu bo cucelj prekratek in je ne bo mogel obdržati v ustih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 10:10:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:14:09
|
|
|
|
maja24
|
Ela se je prvič zasmejala na glas
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo ela a ni ful smešno maja hruška grozno je. pa še kao nek portal o nosečnosti, je pa samo reklama, nič drugega. blacky sem pogledala, naša duda je od 0-6 meseca.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:28:48
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 žhttp://www.nosecnost.info/ Hahahaha ,amaterji,pa kako je že zrastu otrok
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:30:02
|
|
|
|
maja24
|
Ja Lunca res je fajn,sm se tko začela smejat me je prou debev gledala
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
a je njen trebuh sploh bil nosečniški? mi je zgledlo kot ene blazine in na začetku in na koncu.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:39:07
|
|
|
|
nosečka maja
|
maja24 jaz sem pa iz okolice kr...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:39:44
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 a je njen trebuh sploh bil nosečniški? mi je zgledlo kot ene blazine in na začetku in na koncu. Ja vrjetn so si sposodl une blazine ki jih prodajajo,razn če obstaja valovit nosečniški trebuh
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 10:41:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Spali smo od 22.30 do 7h, potem pa še do 9h. Uf, je mami naspana. No, to sem mislila sebe, Teja je spala enako s to razliko, da še zdaj spi. Jaz pa sem ob 9h iz postelje zlezla. Jaz še tudi nisem kupila novih dud, sem pa kupila nove cuclje za flaško. Nosečka maja, končno si se oglasila. Kako dolgo smo te prigovarjale.... Dobrodošla med nami!!!! Če želiš, te dam na naš seznam, samo potrebujem mere tvoje Lare ob rojstvu, pa tvoj predviden PDP, da pa te dodam še na tekoči seznam, pa nam javi mere Lare po mesecih, kot sta jih izvedeli v posvetovalnici. Pa še na seznam za rd te lahko dam, tak da javi svoj rd. Veliko podatkov, ne? Vse je stvar izbire, če želiš seveda. Teja pa je danes zjutraj prvič zavriskala na glas. Jaooo, kaka blesava BC reklama. Mislim, da ni bila v resnici noseča, ker BC ne bi čakal 2 leti, da bi reklamo zrežiral do konca (9m + 1l otrokovega življenja). Pa še nič se ni spremenila v obraz in frizuro ima 2 leti enako. Pa ata ni nič siv ratal.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?