|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 9:24:48   
dzanika
meglio tudi jaz uporabljam za vse madeže. In res gre dol. Jaz če je kakšen večji madež al pa če je bodi pokakan pošpricam z meglio in potem namočim za pol urce pa dam prat v stroj in gre vse dol. Mam pa rumen meglio ki je univerzalen.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.10.2008 9:26:20   
dzanika
lidija jaz sem že kupila večje dude od treh mesecov naprej sam jih še ne uporabljamo. Jih morm enkrat ob priliki prekuhat. No mogoče mi pa še dones uspe. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
7.10.2008 9:26:43   
dzanika
al se mi sam zdi al mam js same monologe. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
7.10.2008 9:28:12   
dzanika
aja še to. Facebook tut men še ni čist jasn. Pa tisto pošiljanje raznoraznih nasmehov in to...  Ampak ga bom počasi naštudirala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
7.10.2008 9:28:40   
Anonimen
ojla
nasara hvala user posted image

kaj res morjo bit večje dude? sploh nisem vedla. kakšna je pa razlika? v velikosti? oziroma zanima me, a te ne more več met? mislim te velikosti, ker je zdej navajen.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 9:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.10.2008 9:32:30   
nosečka maja
Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkom.
Tudi jaz sem julijka .Rodila sem 14. 7. čudovito, pridno hčerkico Laro. Brala sem vas že vso nosečnost in tudi sedaj ne mine dneva brez rr. Hvala vsem ki redno sodelujete na rr saj s svojimi zelo koristnimi nasveti pomagate nam mamicam, ki se srečujemo z istimi problemčki kot ve ......Res ste vse super mamice.
UPam da bom od sedaj naprej tudi jaz prispevala kakšno besedico. Sem pa iz gorenjske....je tu gor še kakšna gorenjka...
user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.10.2008 9:32:57   
Tinky
Frutka, vrata sva gledala od Lip Bled, furnirana, zaobljena v barvi bukve in skupaj z montažo naju pride nekaj manj kot 3000 eur, tista ta lepa, ki so meni full všeč, pa cena takoj poskoči na skoraj 5000 eur.
Tista s folijo mi pa niso všeč, ker delujeo preveč umetno.
Res sreča, da imam vso pohištvo že kupljeno in odplačano, ker mi je grave, samo pomislit, da bi morala dat še ne vem kolko denarja za pohištvo.
Edino pri kopalniški opremi nisva šparala. Želela sem si veelikoo kopalnico, z masažno banjo in z zvočnikom, da si bom tu pa tam dala duška user posted image

Sva pa včeraj računala kolko denarja sva porabila do sedaj in me je kar zmrazilo. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 7.10.2008 9:35:41 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.10.2008 9:34:25   
lidija***
Lunica, dude so po mesecih. Ja, mora imeti večjo, da majn škodi oz. da se čeljust prav razvija. Svetujem ti, da jih kupiš več in da ni navajen samo ene, ker je kar problem ko so večji če ima rad samo eno. Jaz imam ponavadi ene 4kom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.10.2008 9:37:48   
lidija***
Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkom.
Tudi jaz sem julijka .Rodila sem 14. 7. čudovito, pridno hčerkico

user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.10.2008 9:40:19   
lidija***
HD- mislim, da so vse po mesecih. Nuk in Avent 100%. Ja men se tudi še zdi malo mala za večjo. No, jih moram kupit, pa prekuhat, tako da ko mi to rata bo pa ravno čas, da jo dobiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.10.2008 9:47:08   
dzanika
ja aventove dude so po mesecih. Prva je od 0 - 3, potem pa so od 3 - 6. Jaz sem zdej te že kupla in jih ravno zadaj prekuhala. Me je lidija spomnila na to. Mam pa po dve dude. Dve sem prej imela in dve mam tut sedaj ker kupim po dve skupaj pakirane. Pa bom videla če bo hotu te ta večje že zagrabit...

Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.10.2008 9:53:27   
Anonimen
lidija hvala, sej zdej mamo 4 dudice tudi mi, samo vse iste velikosti. so pa od nuka. a ima tudi nuk po starosti? sploh ne vem kaj sva kupila :)

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.10.2008 9:59:39   
Anonimen
jojj, a sem lahko mal zlobna user posted image user posted image

gledam prvi slovenski interaktivni portal nosečnosti, baby center je naredil reklamo za svojo trgovino, jaz se pa sam smejim zraven. haha tolk slabega igranja še nisem vidla v življenju. ne razumem zakaj se trudijo in vse delajo, pol pa zberejo najslabšega igralca- ženska še nekak gre, moški je pa trd kot kamen, cela scena je tko grozno zaigrana,. mene bi v nosečnosti minilo kupovat v baby centru.

http://www.nosecnost.info/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.10.2008 10:01:24   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Sem pa iz gorenjske....je tu gor še kakšna gorenjka...
user posted image user posted image

Ja jest sm gorenjka,sm pa iz Lescuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.10.2008 10:05:43   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ojla
nasara hvala user posted image

kaj res morjo bit večje dude? sploh nisem vedla. kakšna je pa razlika? v velikosti? oziroma zanima me, a te ne more več met? mislim te velikosti, ker je zdej navajen.

Ne, ker mu bo cucelj prekratek in je ne bo mogel obdržati v ustih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 10:10:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.10.2008 10:14:09   
maja24
Ela se je prvič zasmejala na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.10.2008 10:17:27   
Anonimen
bravo ela user posted image user posted image user posted image

a ni ful smešno maja user posted image

hruška grozno je. pa še kao nek portal o nosečnosti, je pa samo reklama, nič drugega.

blacky sem pogledala, naša duda je od 0-6 meseca.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.10.2008 10:28:48   
maja24

žhttp://www.nosecnost.info/

Hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,amaterji,pa kako je že zrastu otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.10.2008 10:30:02   
maja24
Ja Lunca res je fajn,sm se tko začela smejat me je prou debev gledalauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.10.2008 10:30:18   
Anonimen
a je njen trebuh sploh bil nosečniški? mi je zgledlo kot ene blazine in na začetku in na koncu.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.10.2008 10:39:07   
nosečka maja
maja24 jaz sem pa iz okolice kr...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.10.2008 10:39:44   
maja24

a je njen trebuh sploh bil nosečniški? mi je zgledlo kot ene blazine in na začetku in na koncu.

Ja vrjetn so si sposodl une blazine ki jih prodajajo,razn če obstaja valovit nosečniški trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.10.2008 10:41:25   
Blacky30
Jutro!

Spali smo od 22.30 do 7h, potem pa še do 9h. Uf, je mami naspana. No, to sem mislila sebe, Teja je spala enako s to razliko, da še zdaj spi.user posted image  Jaz pa sem ob 9h iz postelje zlezla.

Jaz še tudi nisem kupila novih dud, sem pa kupila nove cuclje za flaško. user posted image

Nosečka maja, končno si se oglasila. Kako dolgo smo te
prigovarjale....user posted image user posted image  Dobrodošla med nami!!!!user posted image user posted image user posted image  Če želiš, te dam na naš seznam, samo potrebujem mere tvoje Lare ob rojstvu, pa tvoj predviden PDP, da pa te dodam še na tekoči seznam, pa nam javi mere Lare po mesecih, kot sta jih izvedeli v posvetovalnici. Pa še na seznam za rd te lahko dam, tak da javi svoj rd.  Veliko podatkov, ne?user posted image  Vse je stvar izbire, če želiš seveda.

Teja pa je danes zjutraj prvič zavriskala na glas.user posted image user posted image

Jaooo, kaka blesava BC reklama. user posted image  Mislim, da ni bila v resnici noseča, ker BC ne bi čakal 2 leti, da bi reklamo zrežiral do konca (9m user posted image  + 1l otrokovega življenja).user posted image user posted image  Pa še nič se ni spremenila v obraz in frizuro ima 2 leti enako.user posted image user posted image  Pa ata ni nič siv ratal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?