|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk...
5.10.2008 20:48:26   
Anonimen
Nego postoji jedna druga stvar koja je mene zaintrigirala. Kažeš dosadni smo pa su ostali počeli da nas zaobilaze u velikom luku, ali dobro de, postrani ova naša sekta od nekoliko 5, koji su našli za shodno da se potpišu na jednom od 5 jezika, a gdje je ostalih 30.000 registrovanih članova? Da li možda tema i nije toliko nezanimljiva ali je jedina prepreka u uključivanje na datu jezička bariera ili je moguće da od toliko korisnika jedino 0,0000006%, koliko predstavljamo nas dvoje, razmišlja o tim stvarima?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
6.10.2008 7:53:05   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Koju drugu nameru? Prelazak na matrijarhat? I sto bi bilo u tome lose? :)

Pa da li si ti normalna? Pa da mi poslije žena određuje koliko i šta ću da jedem i kad ću da pijem? Ne dolazi u obzir.

Smrt fašizmu - sloboda muškarcima!

Samo sam pitala kolega, samo sam pitala user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.10.2008 8:02:38   
Anonimen
...

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 6.10.2008 8:05:42 >

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
6.10.2008 8:17:03   
Misek

Nego postoji jedna druga stvar koja je mene zaintrigirala. Kažeš dosadni smo pa su ostali počeli da nas zaobilaze u velikom luku, ali dobro de, postrani ova naša sekta od nekoliko 5, koji su našli za shodno da se potpišu na jednom od 5 jezika, a gdje je ostalih 30.000 registrovanih članova? Da li možda tema i nije toliko nezanimljiva ali je jedina prepreka u uključivanje na datu jezička bariera ili je moguće da od toliko korisnika jedino 0,0000006%, koliko predstavljamo nas dvoje, razmišlja o tim stvarima?

Bilo koja tema koja postane "teska" gubi "raspravljace" na ovom forumu. No o tome sam vec nesto spomenula kad sam govorila o vrticu. U proseku je debatna kultura u slo na vrlo niskom nivou. Mozda je tome kriv skolski sistem. Nisi nikada primetio koliko se logickih pogreski tu upotrebljava umesto argumenta?
Koliko ljudi u srednjoj skoli u slo uopste ima logiku u nastavnom planu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
6.10.2008 8:19:52   
Marogica
DObro jutro...da vaju malo pozdravim in pogledam, kako napreduje vajin dialoguser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
6.10.2008 8:24:19   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

DObro jutro...da vaju malo pozdravim in pogledam, kako napreduje vajin dialoguser posted image

Draga moja, dijalog je zasao u mutne tihe vode "filozofskih" rasprava. user posted image

A kako si ti our darling? user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
6.10.2008 8:27:03   
Marogica
Hvala, dobro in delovno.....bi se vama pridružila, pa je moje poznavanje srbsko-hrvaškega jezika enako nuli. No vsaj ne takšno, da bi lahko "filozofirala" z vama.

p.s. Kaj pa obisk v MB? ste ga čisto prestavili?

R. Tagore

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
6.10.2008 8:34:06   
Anonimen
Šta, nadaš se Misekovoj posjeti? Marogica ja znam da tebi nedostaje naše društvo ali pravila su pravila. Slediće sankcije...

Smisli nešto pa da izbjegnemo problem jezičke bariere. Otvori novi topik, recimo. I stavi mu naziv, "Trojac bez kormilara", naprimjer.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 6.10.2008 8:40:34 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
6.10.2008 8:42:25   
Marogica

Smisli nešto pa da izbjegnemo problem jezičke bariere. Otvori novi topik, recimo. I stavi mu naziv, "Trojac bez kormilara", naprimjer.

Problem jezikovne bariere je samo takrat, ko ga nekdo vidi, kot problem. Naslov pa ni slab....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
6.10.2008 8:46:58   
Anonimen
Problem jezikovne bariere je samo takrat, ko ga nekdo vidi, kot problem.

Nastaje problem kada se krše pravila koja postoje. I ti to radiš vrlo efikasno.

Btw. izgubišmo juče od Grobara i to ponižavajuće. Ali kao da vas to interesuje.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
6.10.2008 9:14:57   
Anonimen
jao kaka klobasa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
6.10.2008 9:16:39   
Anonimen
jao kaka klobasa

Što bi trebalo da znači šta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
6.10.2008 10:08:46   
Misek

Hvala, dobro in delovno.....bi se vama pridružila, pa je moje poznavanje srbsko-hrvaškega jezika enako nuli. No vsaj ne takšno, da bi lahko "filozofirala" z vama.

p.s. Kaj pa obisk v MB? ste ga čisto prestavili?

bice, bice.... samo sredim jos nekoliko stvari, tako da... u bliskoj buducnosti...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.10.2008 10:09:28   
Misek

Problem jezikovne bariere je samo takrat, ko ga nekdo vidi, kot problem. Naslov pa ni slab....user posted image

Maroga draga, pisi kao sto znas i umes. Ko ne zna da procita i razume - njegov problem user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.10.2008 10:10:33   
Misek

Problem jezikovne bariere je samo takrat, ko ga nekdo vidi, kot problem.

Nastaje problem kada se krše pravila koja postoje. I ti to radiš vrlo efikasno.

Btw. izgubišmo juče od Grobara i to ponižavajuće. Ali kao da vas to interesuje.

1. pravila su zato da se krse;
2. bas me zabole djon sto izgubismo od grobara;

kratko i jasno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.10.2008 10:12:48   
Misek

jao kaka klobasa

Što bi trebalo da znači šta?

To je odusevljenje. Sva uzdrhtala i  pozeljivim pogledom lepoticka razmislja o velikoj, domacoj, pravoj kobasici. user posted image user posted image

I sto sad tebi tu nije jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.10.2008 10:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Bilo koja tema koja postane "teska" gubi "raspravljace" na ovom forumu. No o tome sam vec nesto spomenula kad sam govorila o vrticu. U proseku je debatna kultura u slo na vrlo niskom nivou. Mozda je tome kriv skolski sistem. Nisi nikada primetio koliko se logickih pogreski tu upotrebljava umesto argumenta?
Koliko ljudi u srednjoj skoli u slo uopste ima logiku u nastavnom planu?

Teško bi mogao to da ti potvrdim. S obzirom da biram ljude s kojima se družim i da sam tu malo je reći picajzlast, nisam dobio utisak da tu odudaramo od nekog prosjeka u našem okruženju. Ono što sam primjetio na ovom forumu, što ne bih rekao da može da bude pravi pokazatelj realnog stanja u društvu ili čak možda upravo to, je verbalno razračunavanje sa ljudima koji misle drugačije od njih, obično se zaista neargumentovano i pretežno emotivno replicira na neku tezu, pitanje itd. Kada neko opisuje svoj problem u kome sebe već u samom početku postavlja u ulogu žrtve, niko ne shvata da je ovo samo jedna stran medalja i da i druga strana ima svoju priču, obično diametralno suprotnu od prve, i u većini situacija velika većina ljudi identifikuje se sa žrtvom-autorom, reakcija je obično impulzivna i prirodno je da krene salva uvreda na račun ugnjetavača i ne postoji nikakva želja da se autoru zapravo pomogne. Takve vrste "ventilacija" nema veze sa autorom teme i obično više šteti nego što koristi. Sjećam se kad sam jednom prilikom nešto postovao, traži odgovor prvenstveno od Marogice, koju sam tad smatrao jako razumnom osobom (doduše sad više ne), ne sjećam se tačno, ali pošto je Marogica postovala sa zakašnjenjem u međuvremenu se nakupilo nekoliko stran totalnog šita i napada na mene. Neke stvari u mom postu navodno nisu bile jasne, pa se umjesto želje da se to rasčisti pojavilo niz osuda koje mene prikazuju kao pedera iliti homoseksualca. I onda je došla na red Marogica, rekla svoje onako iz čistog objektivnog ugla, zapušila usta većini, što je vrlo karakteristično za ovaj forum (žrtva se napada samo dok je sama i dok se ne pojavi njezin sumišljenik, onda se napadači obično povlače i ne žele više argumantovano da nastave polemiku - naravno, ugroženo je njihovo jednostavno i površinsko shvatanje i tu za njih prestaje svaka sumnja da se sa "debate" prešlo na filozofiranje - a to niko ne voli).

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 6.10.2008 10:26:26 >

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
6.10.2008 10:21:03   
Anonimen
bas me zabole djon sto izgubismo od grobara;

Nisi cigančica kakva bih volio da jesi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
6.10.2008 10:24:22   
Anonimen
Maroga draga, pisi kao sto znas i umes. Ko ne zna da procita i razume - njegov problem

Ne volim građansku neposlušnost i da mi se neko miješa u politiku. Ovaj topik sam ja osmislio, postavio pravila upravo zato da se krše da bih mogao nekog da sankcionišem - to mi je u krvi. Marogica, u skladu sa je-be-nim sankcijama, kako se izrazila Zara, najebaćeš. Ma šta god to značilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
6.10.2008 15:20:42   
Anonimen
Sva uzdrhtala i pozeljivim pogledom lepoticka razmislja o velikoj, domacoj, pravoj kobasici...

sva spremna da konačno zagrize u taj sočan, veliki komad mesa. Ona oblizuje svoje usne, dah joj zastaje u namjeri da ju konačno obavije zubima i presječe... Auuuuu!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
6.10.2008 23:31:19   
Marogica

[Ne volim građansku neposlušnost i da mi se neko miješa u politiku. Ovaj topik sam ja osmislio, postavio pravila upravo zato da se krše da bih mogao nekog da sankcionišem - to mi je u krvi. Marogica, u skladu sa je-be-nim sankcijama, kako se izrazila Zara, najebaćeš. Ma šta god to značilo.

Hvala ti, da bi se ti besede pozlatile....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.10.2008 7:48:18   
Misek
Teško bi mogao to da ti potvrdim. S obzirom da biram ljude s kojima se družim i da sam tu malo je reći picajzlast, nisam dobio utisak da tu odudaramo od nekog prosjeka u našem okruženju. Ono što sam primjetio na ovom forumu, što ne bih rekao da može da bude pravi pokazatelj realnog stanja u društvu ili čak možda upravo to, je verbalno razračunavanje sa ljudima koji misle drugačije od njih, obično se zaista neargumentovano i pretežno emotivno replicira na neku tezu, pitanje itd. Kada neko opisuje svoj problem u kome sebe već u samom početku postavlja u ulogu žrtve, niko ne shvata da je ovo samo jedna stran medalja i da i druga strana ima svoju priču, obično diametralno suprotnu od prve, i u većini situacija velika većina ljudi identifikuje se sa žrtvom-autorom, reakcija je obično impulzivna i prirodno je da krene salva uvreda na račun ugnjetavača i ne postoji nikakva želja da se autoru zapravo pomogne. Takve vrste "ventilacija" nema veze sa autorom teme i obično više šteti nego što koristi. Sjećam se kad sam jednom prilikom nešto postovao, traži odgovor prvenstveno od Marogice, koju sam tad smatrao jako razumnom osobom (doduše sad više ne), ne sjećam se tačno, ali pošto je Marogica postovala sa zakašnjenjem u međuvremenu se nakupilo nekoliko stran totalnog šita i napada na mene. Neke stvari u mom postu navodno nisu bile jasne, pa se umjesto želje da se to rasčisti pojavilo niz osuda koje mene prikazuju kao pedera iliti homoseksualca. I onda je došla na red Marogica, rekla svoje onako iz čistog objektivnog ugla, zapušila usta većini, što je vrlo karakteristično za ovaj forum (žrtva se napada samo dok je sama i dok se ne pojavi njezin sumišljenik, onda se napadači obično povlače i ne žele više argumantovano da nastave polemiku - naravno, ugroženo je njihovo jednostavno i površinsko shvatanje i tu za njih prestaje svaka sumnja da se sa "debate" prešlo na filozofiranje - a to niko ne voli).

Trubimo u isti rog. Ovo sto si napisao samo potvrdjuje moje reci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.10.2008 7:49:25   
Misek

bas me zabole djon sto izgubismo od grobara;

Nisi cigančica kakva bih volio da jesi.

Vec sam ti rekla da me pogresno vezujes uz geografsko i jezicko podrucje, a ti neces da verujes, pa neces da verujes....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.10.2008 7:55:45   
Marogica

, traži odgovor prvenstveno od Marogice, koju sam tad smatrao jako razumnom osobom (doduše sad više ne), ne sjećam se tačno, ali pošto je Marogica postovala sa zakašnjenjem u međuvremenu se nakupilo nekoliko stran totalnog šita i napada na mene. Neke stvari u mom postu navodno nisu bile jasne, pa se umjesto želje da se to rasčisti pojavilo niz osuda koje mene prikazuju kao pedera iliti homoseksualca. I onda je došla na red Marogica, rekla svoje onako iz čistog objektivnog ugla, zapušila usta većini, što je vrlo karakteristično za ovaj forum (žrtva se napada samo dok je sama i dok se ne pojavi njezin sumišljenik, onda se napadači obično povlače i ne žele više argumantovano da nastave polemiku - naravno, ugroženo je njihovo jednostavno i površinsko shvatanje i tu za njih prestaje svaka sumnja da se sa "debate" prešlo na filozofiranje - a to niko ne voli).

Zakaj pa ne? Kje sem se ti zamerila?

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.10.2008 8:02:11   
Anonimen

, traži odgovor prvenstveno od Marogice, koju sam tad smatrao jako razumnom osobom (doduše sad više ne), ne sjećam se tačno, ali pošto je Marogica postovala sa zakašnjenjem u međuvremenu se nakupilo nekoliko stran totalnog šita i napada na mene. Neke stvari u mom postu navodno nisu bile jasne, pa se umjesto želje da se to rasčisti pojavilo niz osuda koje mene prikazuju kao pedera iliti homoseksualca. I onda je došla na red Marogica, rekla svoje onako iz čistog objektivnog ugla, zapušila usta većini, što je vrlo karakteristično za ovaj forum (žrtva se napada samo dok je sama i dok se ne pojavi njezin sumišljenik, onda se napadači obično povlače i ne žele više argumantovano da nastave polemiku - naravno, ugroženo je njihovo jednostavno i površinsko shvatanje i tu za njih prestaje svaka sumnja da se sa "debate" prešlo na filozofiranje - a to niko ne voli).

Zakaj pa ne? Kje sem se ti zamerila?

Strihnin ne mogu da ti oprostim.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?