|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
6.10.2008 9:32:04   
jolly123
Čestitke B.M. user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.10.2008 9:42:16   
stunfek
cestitke B.M. in cestitke timnala...se vceraj si nekaj razglabljala o imenih in zdaj ze imata naca :) (upam, da sem prav sklon izbrala)  user posted image
ampak sami neki fantki se rojevajo :) kkje ste puncke, da bomo poparckani :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.10.2008 10:08:21   
Acjom1
Čestitke B.M. in timnala! user posted image user posted image

Dream - meni je moj prepovedal vožnjo. Sva pa zdaj vna navem naslovu čisto blizu centra, tako da še vedno veselo hodim na kavice, tortice... user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.10.2008 10:27:26   
Lovely
Dan,

čestitke Timnala in B.M. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se samo na hitro pofočkam, danes sem šla še 3. dat kri za pregled za toksoplazmozo itd. Naslednji pregled imam 15.10. (za seznam). Malo se mi je včeraj zvečer vrtelo tako da danes grem pa tudi jaz malo na izi k staršem, da mi prej mine... Jaz še kar vozim vendar res samo ko je nuja.

Lep sončen dan vsem in še kako punčko user posted image , naša ne vem če bo kaj pred PDP...

Lovely

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.10.2008 10:29:35   
Lovely
Pikicastonoga hne vem zakaj ne dela ampak jaz ti ne morem ZS poslat... daj mi ti pošlji tvoj gsm. Čaw

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.10.2008 11:04:34   
ZalaTM
Čestitke B.M. in timnala! user posted image user posted image user posted image

Kako lep sonček je danes zunaj,...res lepo, pa menda bo tja do srede skoz tako,....ja meni tudi že nekaj težijo, da se ne smem več sama vozit z avtom, a kaj ko imamo hišico malo ven iz centra in ne gre drugače,...bi bila predolga cel dan tu biti sam,....pa še zdaj na koncu se je fino iti malo k mami pocrkljat vsaj na kakšno kosilce :))),.....

Drugače me pa že ful boli, pa otrdeva trebuh, tudi se mi zdi da se mije nekam spustil od včeraj,...ampak imam še celih 10 dni do PDP,... user posted image ,....

hm,.....zdaj pa hitro nazaj ven na sončka,.....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.10.2008 11:22:43   
sončnica24
Sem z enega dolgega sprehoda, tako da sem se malo svežega zraka nadihala. Upam da se sonček spet hitro pokaže se je nekaj pooblačillo samo ne fejst tako da čakamo sončka. Glede vožnje jaz sem še v petek eno uro vozla, sicer ne sama ampak če je kaj treba se še spravim v avto, čeprav me že malo postrani gledajo ker nikoli ne veš kaj se zgodi.

Čestitke B.M. in timnali, joj jaz bi tudi že cartala svojega .

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.10.2008 11:53:12   
suzy124
dober dan

Jaz sem pa iz pregleda in je še zaenkrat vse ok tak da še bomo kr čakal.mal problemov imam samo z zatekanjem nog drugače pa je kr ok razen občasnega črvičenja in špikanja pa tebuhu.

Naslednji pregled in ctg imam 15.10.2008

B.M. čestitke za Matica in čim manj neprespanih nočiuser posted image user posted image user posted image

Timnala čestitke za Naca in čimprejšno vrnitev domovuser posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej pa se še pol kaj oglasim da vidim če bo še kakšen novuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.10.2008 11:58:07   
PikicaStonoga
B.M. Čestitke za MATICA in Timnala, čestitke za NASA - je le tvoja obveljala ... :) hehe

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.10.2008 11:59:22   
PikicaStonoga
Timnala čestitke za NACA je škratek vmes uletel ;)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.10.2008 12:31:47   
lena35
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTTKE B.M.IN TIMNALA ZA VAJINE SINČKE IN ČIMBOLJ SE CARTAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.10.2008 12:43:53   
afnica mala
Timala in B.M. čestitke za vajina fantka in uživajte!

Jaz pa prihajam iz CTg-ja- zaenkrat nič ne dogaja. Tako, da imam naslednji CTG 13.10., v sredo 8.10. pa se grem menit al bo al ne bo CR. Bila sem še na depilaciji, sem si privoščila skoraj brazilsko- sploh me danes ni bolelo. Tako, da samo še dva potega s klinco pred odhodom, pa sem ok.

Jaz avto še kar veselo vozim, ker se dobro počutim. Vmes sem imela prepoved zaradi vrtoglavic, zdaj pa ne več. Včeraj sem končno prišla do pečenega kostanja- pa ni bil okusen, mi je mošt precej bolj pasal. Pol sva šla pa z user posted image  še nabirat kostanj, ampak so bile same šiške. Komaj za enkrat ga bo.

Zdaj še malo maile prečekiram, potem pa na sončka za kakšno urico. Ful je luštno toplo.

Čakamo nove oktobrčke!!!
Pozdravčki

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.10.2008 12:44:27   
sončnica24
Pri meni pa je sedaj bila patronažna sestra, tako da sva se spoznali je zelo fajn videt tako da upam da bo tudi potem tako vredu. Sedaj pa gremo počasi kosilo kuhat tako da bo dneva hitro konec.

Upam da se še kakšna nova srečna mamica javi. Od Talcy pa še ni nič novic ne? Upam da se ne muči preveč oz. da je ni preveč bolelo.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.10.2008 12:46:43   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke B.M. za Matica in timnali za Naca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.10.2008 13:09:44   
jolly123
Pri nas je bila tudi patronažna na obisku sem mislila, da ga bomo skopali danes, pa se mu je začel uček pacat tko da bova počakale do četrtka. Se gremo pa danes prvič na sončka pokazat user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.10.2008 13:31:29   
freha
Tudi mis mo imeli dans pregled. Ctg ok, potem smo še težo ocenili na 2550 v 36t4/7.
Koliko ste pa ostali bli težki v tem tednu, jaz moram spet primerjat da bom pomirjena :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.10.2008 14:43:54   
stunfek
freha....kaj pa  bi morala slisati, da bi bila pomirjena...a da ni prevelik? :)
moj korenjak je bil namrec ze v 34 tednu ocenjen na 2700, pa ni bil najvecji glede na mere, ki so jih podajale punce. Valjda, da je vse ok in vse v normativih, ne bo pa po mojem ful velik, kar je pa tudi super, a ne?  Se bo manj za matrat user posted image

ja, bog si ga vedi kdaj bo kaj novic od talcy. jaz se vsako urco spomnim nanjo.

sicer pa danes dan bolj tuzni. nic ne dogaja. cel dan sem noter. ponoci je bila katastrofa in se pridruzujem onim, ki do 3eh niso konkretno spale. gleznji mi  malenkost otekajo samo krize po mojem ni.

imam obcutek, da se mojemu tam notri prav nic ven ne mudi :)

Stunfek

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.10.2008 15:19:23   
Dream
Po mojem sem sama najbolj "pomirjena", ker mi G sploh še nikoli ni povedal, kakšno približno težo naj bi imela naš user posted image  In tako se nimam za kaj sekirat. Glede na velikost trebuha pa tudi ne morem sama ocenit, ker je to relativno. Za okvirno težo pač pogledam v knjigo, ostalo me niti ne zanima toliko. Če bi bil premajhen, bi se sekirala, kaj sotriti, če bi bil prevelik pa, kako roditi. Tako da je bolje, da nič ne vem user posted image

Upam, da je s *talcy* res vse v redu in da je ne mučijo preveč...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 768
6.10.2008 15:28:29   
stunfek
dream, no tebi se pdp vztrajno priblizuje! :) ne vem, jaz se kar sanjarim, da bo prej, pa ne vem hudica na cemu so osnovane te moje sanje :) cakati je tezje, ce mislis, da bo prej.....

Stunfek

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 769
6.10.2008 15:40:35   
Dream
Ja, res se vztrajno približuje in vendarle imam že kar nekaj časa občutek, da bom rodila čez rok. Ne vem pa, če sem danes prav videla, da se mi je čep že odluščil. No, ostalih težav nimam, moj trebuh je še vedno skoraj pod brado, user posted image  poskakuje kot na plesišču, zgaga me peče kot hudič, delam še tudi vse normalno. Bomo videli, kaj bo jutri na pregledu in CTG. Če se vam ne javim več, potem sem verjetno na poti "v Rim", kot pravijo stari ljudje user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.10.2008 16:13:40   
freha
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

freha....kaj pa  bi morala slisati, da bi bila pomirjena...a da ni prevelik? :)
moj korenjak je bil namrec ze v 34 tednu ocenjen na 2700, pa ni bil najvecji glede na mere, ki so jih podajale punce. Valjda, da je vse ok in vse v normativih, ne bo pa po mojem ful velik, kar je pa tudi super, a ne?  Se bo manj za matrat user posted image

Me je strah da je premajhna ker ste mele vse take velike mere. Sej če bi bla pa kej več, bi se pa najbrž tud spraševala kako to ven spravt. Sem mogoče preveč perfekcionistka, ker sem ravno pojedla veliko ponev čičerike, jajc in sira, čez pa še spila ful mleko. Od beljakovin me kr razganja, rasti dete rastiuser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.10.2008 16:14:30   
janja 27
ojla

da se na hitro javim k mi metka spi, danes sem prišla domov, sem ok, metka tudi, v glavnem hvala bogu da je vse za mano in da je vse potekalo tako hitro, porod so mi sprožli tko da sem bila sam na umetnih in ni bilo panike sicer uradno je bil porod sam urco a  k mi je predrl mehur in se je vse skupaj začelo je trajalo uro in pol sploh nisem mogla verjet da se vse tko hitro dogaja....ja naša pupa je kr velika, sedaj spančka, jaz sem vas prišla mal pogledat potem pa grem še mal počivat
dream vse pohvale za sezname ti kr lepo rihti naprej sej se bom jaz lotla sam da se nam navadim na spremenbeuser posted image user posted image

tudi jaz čestitam vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

pa se le nabirajo tile naši oktoberčki in jaz sem tud za lumpije

punce vse k še čaka držim pesti pa se jutri kaj javim da vam povem mojo porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image
z vianne sve ble sosede soba do sobe no ona pride domov jutri se bo tud kaj oglasila in ne boste verjele da mi jo je uspelo spozant včeri user posted image user posted image ima lušnega fantiča user posted image user posted image user posted image
lepo se mejte se pišemo jutri

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.10.2008 16:18:39   
janja 27
sem pozabila dopisat

Z METKO SE ZAHVALJUJEVE ZA ČESTITKE  user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 773
6.10.2008 16:41:35   
maserati
Uh, kakšna fina porodna zgodba. Super, da ste v redu.

Čestitke tudi vsem ostalim mamicam. Bravo, res ste super punce. Mi je kar fino, kako ekspresno rojevate, jaz sem se prvič namatrala... Upam, da se zdaj kaj nalezem od vas in bo šlo hitreje. user posted image

Drugače sem OK; samo zgaga me tako daje, da ne vem več, kaj... Res, grozljive bolečine...izgleda, da bo imel naš dojenček tudi pol metersko čupico, ko bo na svet prišel.user posted image

Naša tavelika že komaj čaka, da spozna dojenčka, ampak je zbolela in nam kar paše, da je še zapakiran, ker drugače je v porodnišnico ne bodo spustili. Sploh pa imamo še 11 dni do roka in je res nesmiselno kar pričakovat, da bo prej, pa čeprav si jaz to tako želim.

Tako, drage moje, uživajte v lepem sončku. Čau

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.10.2008 19:41:17   
M_mojca
B.M. IN TIMNALA - ČESTITKE OB ROJSTVU VAJINIH FANTKOV!!! Obema oz. vsem skupaj želim zdravja, sreče, veliko cartanja in mirne noči!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja, lepo da si se nam javila! Porodna zgodba na hitr mi je všeč in upam da bo pri meni tudi tako hitro!user posted image Pridno cartaj Metko, pa Manco tudi in se še kaj oglasi!
Maserati in vse ostale, ki vas matra zgaga - tudi jaz sem ena izmed takih in kakor kaže, bodo naši otroci pravi čupavciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom povedala, ko rodim, če to o pekoči zgagi držiuser posted image Meni moja mama že ves čas govori "Boš vidla, da bo mel dolge lase k skoz jamraš da te zgaga peče!"user posted image user posted image
Dream: bravo za izborjeno masažo!user posted image user posted image Priznam, da bi tudi meni prijala, čeprav spet tako hudo ni in lahko kolikor toliko normalno hodim (proti večeru, ko otečejo in se "zlijejo" v eno z nogo, je malo težjeuser posted image user posted image ).  Naj ti pa povem, da sem mogoče za spoznanje malce bolje spala ponoči; pa ne zato ker sem mela posteljo zase, ampak zato, ker me ni dajala slaba vest, da ga z vsakim obratom zbudimuser posted image Pri meni je obračanje že pravi podvig! Sopiham kot slon, počutim se pa glih takouser posted image
Zgleda pa, da bova uporabljale iste pleničkeuser posted image Tudi jaz mam zdaj nekaj zaloge, kasneje mi jih bo pa sestra iz NM pripeljala, da ne bom za vsako tako daleč hodila. Ko bom šla pa k njej na obisk, je pa tako Muller mimo grede.
Acjom, vidim da si v upanju na porod v gibanju še večja ekstremistka, kot jazuser posted image user posted image user posted image madonca, ti gredo vse pohvale, da si stanovanje selila!! Si še vedno z nami? Kej znakov, da se bo končno začelo kej dogajat?
Vožnja z avtom - jaz se ne pustimuser posted image user posted image user posted image Se še vedno vozim naokoli, a vsekakor ne daleč. Se ne upam. H kaki kolegici še grem na obisk, pa v trgovino tudi (nič več peš, ker me dol tišči, pol naj pa še težko vrečko nesem...user posted image ), drugače se pa ne peljem drugam sama.
freha, naš user posted image je bil v teh tednih le 6gramov težji, zato ne skrbi! Meni je ginekologinja rekla, da bi se znal porod zavlečt oz. prestavit zaradi tega, a jaz vseeno upam da bo kmalu kaj!! Do prvega pdp mam le 4dniuser posted image Drugega pa mi je postavila okoli 20.oktobrauser posted image kar dolga še za čakat, če tko pogledam...

Drugače sem pa OK. Nobenih znakov bližajočega se poroda. Dans smo še v trgovini nabavl stvari, da je hladilnik poln in RES bi bil že čas, da grem "v Rim"user posted image
Mal mi je dolgcajt, ker je šel moj s kolegi na pijačo, jst pa čepim doma, kr mi je butasto bit edina punca tam v moški družbiuser posted image ne gre lih skupiuser posted image
Zavlekla se bom pred TV, pa sem pridem še kaj pofirbcat, da bom na tekočem kaj je novega!user posted image user posted image
Punce, držte se! papauser posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?