Janja, lepo da si se nam javila! Porodna zgodba na hitr mi je všeč in upam da bo pri meni tudi tako hitro!
Pridno cartaj Metko, pa Manco tudi in se še kaj oglasi!
Maserati in vse ostale, ki vas matra zgaga - tudi jaz sem ena izmed takih in kakor kaže, bodo naši otroci pravi čupavci
Bom povedala, ko rodim, če to o pekoči zgagi drži
Meni moja mama že ves čas govori "Boš vidla, da bo mel dolge lase k skoz jamraš da te zgaga peče!"
Dream: bravo za izborjeno masažo!
Priznam, da bi tudi meni prijala, čeprav spet tako hudo ni in lahko kolikor toliko normalno hodim (proti večeru, ko otečejo in se "zlijejo" v eno z nogo, je malo težje
). Naj ti pa povem, da sem mogoče za spoznanje malce bolje spala ponoči; pa ne zato ker sem mela posteljo zase, ampak zato, ker me ni dajala slaba vest, da ga z vsakim obratom zbudim
Pri meni je obračanje že pravi podvig! Sopiham kot slon, počutim se pa glih tako
Zgleda pa, da bova uporabljale iste pleničke
Tudi jaz mam zdaj nekaj zaloge, kasneje mi jih bo pa sestra iz NM pripeljala, da ne bom za vsako tako daleč hodila. Ko bom šla pa k njej na obisk, je pa tako Muller mimo grede.
Acjom, vidim da si v upanju na porod v gibanju še večja ekstremistka, kot jaz
madonca, ti gredo vse pohvale, da si stanovanje selila!! Si še vedno z nami? Kej znakov, da se bo končno začelo kej dogajat?
Vožnja z avtom - jaz se ne pustim
Se še vedno vozim naokoli, a vsekakor ne daleč. Se ne upam. H kaki kolegici še grem na obisk, pa v trgovino tudi (nič več peš, ker me dol tišči, pol naj pa še težko vrečko nesem...
), drugače se pa ne peljem drugam sama.
freha, naš
je bil v teh tednih le 6gramov težji, zato ne skrbi! Meni je ginekologinja rekla, da bi se znal porod zavlečt oz. prestavit zaradi tega, a jaz vseeno upam da bo kmalu kaj!! Do prvega pdp mam le 4dni
Drugega pa mi je postavila okoli 20.oktobra
kar dolga še za čakat, če tko pogledam...
Drugače sem pa OK. Nobenih znakov bližajočega se poroda. Dans smo še v trgovini nabavl stvari, da je hladilnik poln in RES bi bil že čas, da grem "v Rim"
Mal mi je dolgcajt, ker je šel moj s kolegi na pijačo, jst pa čepim doma, kr mi je butasto bit edina punca tam v moški družbi
ne gre lih skupi
Zavlekla se bom pred TV, pa sem pridem še kaj pofirbcat, da bom na tekočem kaj je novega!
Punce, držte se! papa