Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 4.10.2008 21:25:48
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: freha Vse mamice zanima me tudi kolk so vam prsi zrasle, ker jaz sem si kupila prevelik modrček za dojenje in razmišljam da bi menjala za manjšega, ker itak so bolj raztegljivi. Jaz sem imela pred in med nosečnotjo 75 B pa sem si kupila zdaj 80 C, ker je trgovka rekla, da moram vzet v zakup da se povečajo, pa mi je prevelik
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 4.10.2008 21:40:51
|
|
|
|
timnala
|
Zvezda17 cestitke za sincka!!! Glede foruma - preselile se bomo mislim da sele na koncu meseca..ko se iztece oktober..taksno so imele tudi druge prakso (vsaj kolikor sem sledila). Tako da bomo seveda ostale z vami in brale vesele novicke o do konca.. Grem gledat en film pa panckat.. lepo nocko tudi vsem ostalim!
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 4.10.2008 22:29:59
|
|
|
|
Dream
|
Zvezda17 iskrene čestitke ob rojstvu sinka Tiana!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 4.10.2008 22:39:00
|
|
|
|
ZalaTM
|
Zvezda17, še od mene iskrene čestitke za sinčka
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 8:23:19
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Še vse spite in se po nedeljsko crkljate? Mene tako boli gleženj, da nisem mogla več ležat. Oteklina pa takšna, da je joj. Do 4h zjutraj sem imela na križu tens, pa sploh ne vem, če je kaj pomagalo Počutim se grozno... In ne vem, ali se res kaj pripravlja, ali je to samo zaradi spremembe vremena Upam, da se bo katera lahko pohvalila s tem, da je dobro spala! Moj še prav tako spi, meni pa je strašno dolgčas...
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 9:14:11
|
|
|
|
SAFIRA
|
Jutro! Tudi jaz sem celo noč prebedela . Vrooooooooče, pa mala se non stop prestavla v trebuhu, na wc sem hodla kot po tekočem traku, celo noč se mi je spahovalo vendar se je vse ustavilo v grlu, tako da me je zelo bolelo v žlički , tri dni me že po malem šraufa, s prebavo mam težave........! Za znoret ! KOMAJ ČAKAM DA JE ENKRAT VSEGA KONEC! Zdaj pa imam res vsega dovolj. Upam, da čimprej dobim popadke,ker jih bom glede na vse teževa zeloooooooo vesela . Katera bo pa danes rodila? Jaz imam čas, tako bi komot lahko danes .
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 9:30:06
|
|
|
|
Lovely
|
Jutro. Ja, dans ponoč je blo tudi meni zelo vroče, 3x sem bila na WCju. Zjutraj sem imela cel projekt s tuširanjem, britjem, peelingom, masko za obraz in sem zdaj po zajtrku spet čisto utrujena . Jaz ne vem kako bom zdržala če bo pikica vztrajala do konca. Me ful spet pritiska na dol. Pa poplesavat je še začela - taki enakomerni gibi - pa ni kolcanje. Ful smeška . No pa me vsaj tako potem v dobro voljo spravi. Verjetno ima katera od vas Angel sounds. Meni se je zdelo, da ji včeraj ful hitro srček bije. A se kateri sanja kako naj bi moral biti pulz? Jaz imam za orientacijo, da približno 2x hitreje kot moj. A to drži? Lep dan vam želim pa kako bebiko nam želim oktobrkam.
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 9:43:15
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro vsem.Sem še tu. Noč je bila kar v redu,sem kar spala,na wc pa nisem niti enkrat šla. Zunaj je tak lep sonček,sicer toplo ravno ni,a nedelja bo lepa.Popoldan bomo pekli kostanj Želim vam lep dan
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 10:30:51
|
|
|
|
stunfek
|
lovely, kar se tice utripa ploda...je razpon kar velik. v povprecju tam okoli 120-130 a gre vse do 160, ko brca (reakcija na gibe) to sem videla, ko so mi delali NST (non stress test) in spremljali utrip glede na gibe (jaz sem morala pritisniti na gumb, ko sem zacutila gib). joj, punce jaz mam tudi ze vsega dovolj. danasnja noc je bila katastrofa. se obracanje z boka na bok mi ni slo prevec od rok :) kriza res...ce pomislim, da se v skrajnem primeru lahko vlece se 4 tedne...a jaj jaj :)
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 10:39:08
|
|
|
|
ZalaTM
|
Joooj tudi jaz sem imela eno najhujših noči danes,....katastrofa,...res kdaj se bo to končalo??? Gremo po
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 10:48:10
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla Evo tudi jaz med zombiji. Zjutraj sem celo bruhala mi je blo ful slabo, pa šraufa me ful, sem imela enkrat drisko, zdaj pa samo še šraufa vsake tolko,jooj da bi že šla, se mi že meša od vsega tega edina dobra stvar danes menda, če me kaj ne preseneti, je da grem gledat 5 moških.com mogoče pa me od smeha kr tam prime , bi meli eno novo foro fantje lep dan vsem papa Urška
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 11:05:51
|
|
|
|
corti
|
Dobr dan! Evo tud jaz se vam pridružujem v nespancu! Ponoči je bilo tudi meni vroče...pa nekaj me v grlu zgečka non stop....pa žene me na WC...sem bila trikrat ponoči...pa zdaj zjutraj spet....šravfa me tako, da sem bla včer že na tem da grem v porodnišnjico, ker me je na deset minut prijemalo eno uro...pol pa se je umirilo na pol ure in ob polnoči je nehalo! Noro! Mislim da smo že ve naveličane in bi rade da je že konec....! Štunfek tudi jaz imam v skrajnem primeru še tri tedne...če spročijo maksimalno dva tedna po PDPju...upam da mi ne bo treba še toliko časa čakat! Ampak na žalost to ni nič odvisno od nas! Dane spa sem rekla da grem popoldne na en dolg sprehod....upam da bo sonce še tudi takrat! ZVEZDA17 tebi pa iskrene čestitke in veliko cartanja!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 11:10:40
|
|
|
|
afnica mala
|
Hojla, zvezda17- čestitke za sinčka!!!! Jaz sem danes spala do 8h in kazen je boleč hrbet. Ampak malo telovadbe in je že ok. Wc- standart -4x, ampak ni panike, zafrknila sem se, ker sem se pokrila s kovtrom, pa sem se zbudila premočena da do poroda še naprej prakticiram rjuho. Danes greva ven na kosilo, pa na kostanj in mošt- njami. Jaz pa kar upam, da še malo počaka, ampak ne čez rok. Do PDP-ja je še 14 dni. Sem pa za lumpije!! Corti ponavadi zjutraj piše, danes pa ne, mogoče ..... Pozdravčki in uživajte v sončku!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 11:14:19
|
|
|
|
afnica mala
|
o, corti, si se oglasila medtem ko sem pisala. Ti pa res nagajajo ti lažni popodaki. Mogoče bo pa sprehod koristil. Ma veš kaj, jutri greš še k frizerju, ker potem itak ne bo časa, no v torek greš pa rodit, kaj ne?
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 11:18:57
|
|
|
|
timnala
|
Joj - res vam nc ne zavidam tole vase nespanje.. Jst pa zvecer res mal dlje potegnem (grem okol polnoci spat), ampak vstala sem pa sele zdejle, vmes pa samo enkrat na wc.. Tud nobenih bolecin nimam, obracanje mi ne dela tezav pa sm tud jst na 15+ kg (ceprav me vsak vprasa, ces kam sem jih dala, ker se mi res ne vidi pa tud sama se ne pocutim tolk tezje).. V bistvu se hecam, glede na to, da ni v trebuscku videt se nobenih priprav, da upam, da do bozica bo dete ze prislo Ceprav jst bi ze tud crkljala in negovala naso malo strucko..so pa drugi okoli mene mogoce bolj neucakani - sploh nas ati, ki bi tak rad ze pocrkljal svojga . Zelim vam lep dan..se soncek je..jupiiii!!! Pa naj vas cimmanj matra in seveda, da dobimo kaksnega novega oktobrskega lumpija!!!
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 12:27:30
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Danes pa je za mano prespana noč,sem prav fajn spala pa še na wc mi do osmih ni bilo trba it, tak da sem se fajn naspala. Vidim da še ni nobenga novega oktoberčka. Tudi jaz pa že komaj čakam da ga bom lahka cartala svojega Lep dan še naprej, če pa katera gre, pa srečno.
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 13:26:43
|
|
|
|
Acjom1
|
Oj! Joj, jaz imam vsak dan ziher 15 klicev, pa vsi me sprašujejo kdaj mislim iti rodit. Jao, kot da jaz ne bi rada šla. Ma res mi grejo že na živce. Pa saj vem, da noben nič slabega noče, samo vseeno... Se sploh ne mislim več javljat. Sicer pa smo danes 3 dni čez rok, pa ni sploh nobenih znakov, da bi se kaj dogajalo. Joj, pa tako rada bi že cartala našega pikeca. Malo sem gledala za nazaj, vidim, da ste se pogovarjale glede naslova teme - tudi jaz sem za LUMPIJE.
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 13:37:21
|
|
|
|
klavdija27
|
Zvezda 17 iskrene čestitke za sinčeka! Jaz sem tudi danes ful slabo spala, me je tud neki šreufalo, tak da sem misla da je že čas pa ni bilo pol nič. Res smo menda mal že neučakane in nas vsak šrauf vrže iz tira. Tudi jaz sem za lumpije!
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 13:55:53
|
|
|
|
coccinella
|
Hey, hey vse ! Acjom1: Ja tudi jaz že zamujam, no en dan , ampak imam občutek da bom morala še kar nekaj dni počakati, da bom lahko držala mojega v naročju. Mogoče jim je pa tako fino pri nas, da nočejo videti kaj jih čaka zunaj . No ja bomo že, a ne? Bomo pa takrat, ko se odločijo pridet ven, toliko bolj vesele. No danes je spet en lep dan, ravno pravšnji za kakšen kratek sprehod (no odvisno od naših sposobnosti) Lep dan še naprej. Aja pa še nekaj: A katera ve glede spalne srajce oz. pižame v porodnišnici? Si jo lahko tam sposodiš oz. ti jo dajo ali you moraš nujno prinesti s sabo?
< Sporočilo je popravil coccinella -- 5.10.2008 14:01:11 >
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 14:02:47
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella Aja pa še nekaj: A katera ve glede spalne srajce oz. pižame v porodnišnici? Si jo lahko tam sposodiš oz. ti jo dajo ali you moraš nujno prinesti s sabo? vse dobiš v porodnišnici. v LJ dobiš vsak dan frišno spalno srajco, mrežaste hlačke in eno brisačo. če se ti zgodi, da si jo čez dan "umažeš" od krvi lahko prosiš za novo. dobiš vse brez problema, če le imajo oz. če jim stvari ne primanjkuje.
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 14:03:03
|
|
|
|
stunfek
|
ce jo nimas ti jo dajo. lahko pa imas svojo. brez ne bos, brez skrbi :)
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 15:15:43
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella Aja pa še nekaj: A katera ve glede spalne srajce oz. pižame v porodnišnici? Si jo lahko tam sposodiš oz. ti jo dajo ali you moraš nujno prinesti s sabo? Jih imajo tam in ti jo dajo prav tako haljo. Ti pa lahko za Kranj povem, da jih je čez vikend zmanjkovalo prav tako brisač si dobil le eno na razpolago, tko da si lahko samo upal, da se slučajno ne boš kaj umazal. Ja za mano je tudi neprespana noč. Najprej sem spala ko ubita, sem zaspala obrok za hranjenje tamalega ko sem ga pa zbudila za jest je pa on začel grulit, se napenjat in se menit sam s sabo v posteljici, tko da smo bli pol noči pokonci, ker nisem vedela ali ga kaj muči ali se samo meni sam s sabo.
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 15:27:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
cocinella nam so v šoli za starše rekli, da dobiš splano srajco in hlačke za 1x uporabo pa tud vložke, tkao da ne skrbi ;) afnica mala men se tud še nl ne mudi mam še nekaj časa do roka, pa se s trebuščkom še čist fajn počutim;) par dni prej je več kot dobrodošel kaj več pa tudi ne ;) lovely edina si se javila, da si za eno kavico ...kdaj se dobiva? konec tedna? v POn dam vodo in kri v torek imam pregled pri G, potem pa lahko ...kje, kdaj? al pa če se zmeniva na ZS :) - Angel sounds a veš da sem si ga sposodila in na začetku nosečnosti večkrat poslušala zdaj a že nekaj mesecev ne ...tako hitro mi čas mineva, da ne vem no ...morm pohitet, da še kdja poslušam srčka, predne pride dete na svet ;) Drugače sem pa fajn spala, šla komaj 3x na wx in spala do pol desetih! Zdej popoldne sem nečakinjo nahecala, da je šla z mano na Golovec nabirat kostanj, in sva hodile dobri dve uri, se tok fajn počutim! I n komaj čakam, da sizvčeer spečem kostanj, se mi ga noro lušta že 14 dni, čeprav je še majhen. Dekleta, kam hodite po kostanj v LJ oz. okolici? Sama sme priseljena, pa salbo poznam te konce ...Pa meni se lušta tud mošta bom probala kakvečer v mesto na kostanj in mošt ;) Zdje pa čakam, da moj možek vrne s parcele, kjer dela dane sspet na hiški, potem pa greva malo obiskih! Lep dan, pa kakšnega novega si že želimo ane ;)
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 16:11:17
|
|
|
|
corti
|
Afnica mala...ko bi te vsaj naš slišal,pa bi res prišel v torek! Drugače pa bom ratala kmalu imuna na to šravfanje....in pomožnosti spregledala da zdaj pa je čas in da mormm it! Veš vsak dan vsaj dve ure hodim....doma sem skoz na nogah in saj veš tale tretji štuk in tele štenge bi naj tud naredile svoje...pa nič Očitno ma naš malo heca že zdaj, kaj šele bo! Za temo pa sem tud jaz za lumpije !
|
|
|
|
RE: Oktober 2008 - 2 del 5.10.2008 17:07:20
|
|
|
|
sonček75
|
Aja pa še nekaj: A katera ve glede spalne srajce oz. pižame v porodnišnici? Si jo lahko tam sposodiš oz. ti jo dajo ali you moraš nujno prinesti s sabo? V Lj.dobiš vse.Me smo dobile zjutraj in zvečer haljo ,brisačo in mrežaste sp.hlačke za preoblečt, 2 paketa vložkov +"plenice" in vložke kar smo jih rabile na intenzivni.Edino copate je fajn če imaš svoje,ni pa nujno.Bila sem pa na odd.A,kjer so samo punce po CR.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?