ninocka
|
Smo ze nazaj in sem PREZIVELA No, sej sem se ene parkrat skor cmert zacela, sploh, ko sta me vzgojiteljica in pomocnica kaj vprasali Ruben je pa se kar uzival Tam sva bila uro in pol, najprej se me je drzal in z narocja opazoval igralnico in se igral samo v moji blizini, potem se je pa malce opogumil in zacel snofat okrog. Sploh, ko se je pomocnica igrala s kockami, je ful rinil tja, ampak ker je ni poznal, se je pol takoj obrnil in lezel nazaj k meni v narocje. Po ene pol urce se je mal zaigral sam in zacel raziskovat igralnico in igrace. Najbolj zanimiv mu je bil telefon, in potem je skupaj s se enim fantkom pritiskal na gumbe, ta tretji je pa drzal slusalko v roki in se z nekom pogovarjal . Potem sva si sla ogledat se drug del igralnice, nasel je enga gugajocega polza in pol mal tam visel in se guncal, na koncu je pa pod previjalno mizo videl stopnicke in potem je samo se tam plezal in tja bezal. Sem ga mogla skoz lovit in dol dajat s tiste lojtrce, pol se je pa ful smejal. Ko sva ze hotla it, se je spet zaigral z enim otrokom, in sem rekla da grem za 10 min ven (izpolnit ene papirje), pa je bil takoj jok in ko sem ga pogledala cez luknjico se je umiril in sel igrat, po minuti se je zacel pa ful jokat in prplezal do vrat in visel na njih. Tko da sem ga sla potem iskat in sva rekla, da je zdej pa res dovolj za danes in sla. Zuni je bla pa lih Evanova skupina, sam me na sreco ni videl, jst ga pa tud nisem klicala, da ne bi jokal in hotu z mano. Mi je blo pa ful grozno, ker je blo v igralnici ene 10 otrok (3 so se uvajali) in sta en fantek in puncka skoz jokala. Fantek je bil ful zaspan, pa sploh ni vedu, kaj naj nardi, da bi zapanckal, onidve ga pa nista hotli met v narocju. Potem je tam zaspal in so ga dale v posteljico, cez ene 20 min pa dvignile. Sam nisem vidla, a se je sam zbudil al sta ga onidve zbudile. Vzgojiteljici je kr na rami se spal in potem je se naprej skoz jokal in hotu se crkljat, onidve pa ful nista hotli, ker je se tolk otrok. Malemu se je pa vidlo, da je se taka koma Una puncka je pa tud zaspala, sta jo pa potem zbudili in se je tud ful jokala Mi je blo toolk hudo, sem tamicanega kr mal bozala in bi ga v narocje vzela, samo ni hotu k meni. Sem pol razmisljala, kaj pa ce bo nas tud tko jokal od utrujenosti, pa ga ne bosta hotli mal pocartat, da bo zaspal IZVIRNO SPOROČILO: tintin Upam, da moj mucek ne bo tako jokal... ...ko mene ne bo zraven. mene je tud tega strah ah ja, danes sem tudi jaz malo jokave sorte... te razumem in socustvujem s tabo IZVIRNO SPOROČILO: tabi me sva že s prvega 2.5urnega uvajanja tamali ni in po moje ne bo hudega tko da jutri gre že za dlje časa no, vsaj ena, ki je prisla vesela z uvajanja IZVIRNO SPOROČILO: tabi Skuba sej sem že pisala da z obema ne grem nikamor na kavo in čvek ker ga ne morem niti popiti tavečji se z igrali zamoti natanko 2-3 minute pol bo pa ves btc njegov jp, zato sem jst tud bolj za dopoldansko izvedbo A da bi pa starejsega v varstvu pustila, pa prisla samo z Niko, pa ne gre? Jst bom tko nardila... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Jst imam pa eno blesavo vprašanje: glede na to da naj bi blo ju3 še lepo vreme in glede na to da nas je kar nekaj, a bi ne bilo bolje če bi se dobile nekje zunaj, recimo ZOO...jst pač ne poznam nč Ljubljane da bi vedla kje in kako.......kje smo drugače zmenjeni kolosej al arena vodafone Sploh ni blesavo vprasanje, jst bi bla tud raje zunaj Sem ze parkrat predlagala naso brunarco, pa me nobena ne sljivi uh, morm it, moj pikipoki visi na vratcih in me klice (beri histericno se dere)