|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
5.10.2008 19:50:07   
Naja30
Čao punce moje.

Mi smo že dva dneva samo okoli Tije, ki je bolana. Po današnji noči skoraj brez spanja, ko jo je tako kuhala vročina, smo šli h zdravniku - ima virozo. Tako da smo bili cel dan doma, misli smo pa it v ZOO. user posted image  Škoda. Pa drugič.
Tudi moža se nekaj loteva, mene pa ne, kar je super. Že zadnjič. ko sta bila oba bolana, sem se izvlekla. Zgleda, da te centramed mami z vitaminčki res delujejo user posted image

jjasna, sej ni treba, da je otrok v vrtcu, da se okuži. Mogoče se je v trgovini ali kje drugje. Mah, meni so teli virusi res smotani. Ko ne moreš nič druga, sam zbijat vročino in čakat, da bo bolje. Ven pa z vročino ne sme in cel dan biti noter zaprt... saj veš.

Primorke - jaz žal ta teden ne bom mogla na srečanje, ker naju s Tijo ni na obali. Se cartava pri tašči. user posted image  Ne vem, kdaj prideva nazaj, mogoče cel teden ne. user posted image  

spps, saj sama veš - slike so res lepe. user posted image  Hčerkica je lepa kot ti, tebi se pa trebušček tako lepo vidi... user posted image
Kje sta se pa to poročila?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.10.2008 19:50:40   
novo
joj, ti kr mal zavidam oz. vam zavidam, tiste, ki že čutite pikice. Js sm v času mirovanja kr mal bolj pozorna, a vem da je še prehitro. Kje pa jo čutiš, če lahko vprašam?
Drugač pa se ti pridružujem, saj bom tudi js počakala vsaj do jan. z nakupovanjem. Po resnici povedano, dokler sm v službi enostavno nimam časa.
Naja30 vam pa želim čim hitrejše okrevanje in se pridružujem mnenju, da ni nujno, da otrok virozo dobi v vrtce. Je pa sicer večja verjetnost v prostorih, (tudi vrtec) kjer je več ljudi zato naj bi se v času viroz izogibali nasičenih prostorov: trgovina, čakalnice v bolnicah,...

< Sporočilo je popravil novo -- 5.10.2008 19:55:18 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
5.10.2008 19:58:04   
Anonimen
Čau punce! user posted image No, danes smo končno bolje. user posted image Sem celo že lahko nekaj pojedla. Slabo mi ni več toliko, na wc pa tudi hodimo že redkeje. Na kratko - smo iz najhujšega. user posted image

mama_m - Hvala za pikapoke, očitno so pomagale. user posted image

jjasna85 - Kako je bilo na fotografiranju?

jadrnica
- Zdej si pa "in", ker imaš tudi ti tickerje! user posted image user posted image user posted image Ne, ampak so luštni, sploh k gledaš kolk časa je že preteklo in kolk ga še mora. No, na koncu te kr mals stiska, ko šteje še 7 dni,... no, pol ko piše, da bi moralo biti dete že rojeno (pa še ni), pol si paže naveličan vsega. user posted image

tasa_m
- Mene tud že nekaj časa tiramisu matra, sestavine imam že doma, a sedaj po tej virozi nimamo apetita...

novo - Mmmm, delaš lušte s kostanjem. user posted image

Lolita23 - Bravo za brcike! user posted image

Naja30 - En kup pikapok za vas!

< Sporočilo je popravil jjasna -- 5.10.2008 19:59:23 >

(odgovor članu Lolita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
5.10.2008 20:06:53   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -1,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg   
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image +2kg, 107cm
Infinity1                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM,   -0,5 kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+0,7 kg, 75 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.10., MB, user posted image +0,5 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +2,5kg, 83cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, Francija,user posted image +
5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image +1,5kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 64 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
5.10.2008 20:06:57   
Naja30
A ni tiramisu odsvetovan zarad nepredelanih jajc? user posted image  Aaaa, rečte da ja, ker sem se zadnjič odpovedala enemu lepemu kosu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
5.10.2008 20:10:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

A ni tiramisu odsvetovan zarad nepredelanih jajc? user posted image  Aaaa, rečte da ja, ker sem se zadnjič odpovedala enemu lepemu kosu. user posted image

Naja, ma jst si ponavadi naredim kar iz unega praška, ki mu dodaš samo še mleko, zmešaš, pol pa zlagaš v plasti in daš v hladilnik. user posted image Mož ga itak ne je, tko da ga delam večnima zase + če slučajno kdo pride.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
5.10.2008 20:19:05   
Naja30
Aha, sem misla da o kakšnem home made govoriš, ko si omenila, da imaš vse sestavine že doma. user posted image user posted image  Ma veš, moja tašča je pa zadnjič tistega v evrospinu kupila, pa to ne prvič. No tokrat je imela pa 3 dni probleme z drisko in trebušne krče. user posted image  Groza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
5.10.2008 20:32:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Aha, sem misla da o kakšnem home made govoriš, ko si omenila, da imaš vse sestavine že doma. user posted image user posted image  

Ne, ne. Sploh pa je bolj kot jajca problem sir moscarpone - smo po njem in tiramisuju (ga nisem delala jaz, ampak ena znanka) dobili salmonelo in sem pristala na infekcijski na infuziji. Od takrat ga moj ne more videt (tiramisu namreč). user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
5.10.2008 20:41:32   
Naja30
Aja točno, še ta sir je noter. Pa vseeno - a veš, da bi ga en kos. Njami! user posted image
Tako kot voj ne more videt tiramisuja, jaz ne morem videt kitajske. Sem enkrat koz... ko vidra, ko sva šla z mojim tja jest. On pa ne. user posted image  No od tega je že enkaj let, kar nisem več prestopila njihovega praga. user posted image

Drugače pa, da se pohvalim (upam, da ne prehitro) - že 3 dni nimam tistih tahudih slabosti. Malo me še preplavi zvečer, ko sem utrujena, ampak to ni nič. In te 3 dni imam tudi apetit ful povečan. Kar jedla in jedla bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
5.10.2008 20:51:05   
jadrnica

a ni prepovedan tiramisu zaradi moskarponeja? pa svežih jajc? vsaj mene so tko učil. pa ga pač ne jem, se mi pa full sline cedijo ko imate take sladke debate.

drgač pa če je tisti iz praška pomojemni panike, razen zaradi E-jev in konzervansov, no pa saj jaz tudi hrenovke jemuser posted image user posted image user posted image bolš, da se otrok kmalu navadina svet E-jev user posted image user posted image user posted image

šalo na sran , sem si kupla Omega- 3 sirup od medexa pa ga jem, ker pač rib nimam kaj dosti na jedilniku. samo niravno za duhat tisti sirup user posted image user posted image
si bom raje kapsule od NeoVin DHA omislila, da je smao za požret, pa nič ne vohaš tistih zelo dobrih omega 3 ......

šoping za bebo - jaz bom nekaj dobila od kolegic, drgač mal gledam, če so kakšne akcije, se moram pozanimat kaj bom sploh kupla....bom pa večinoma po novem letu (do takrat pa rajš kr šparamuser posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
5.10.2008 21:10:18   
Anonimen
jadrnica - Je pa tiramisu problem zaradi salmonele, ki ne vpliva na otročička, če bi se že okužile, ampak je zopet problem hidracija.
Drugače pa imam jaz NeoVin +DHA, pa je zraven tudi omega3 pa nič ne mrdi, drugače tud jaz tega ne bi jemala. user posted image

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
5.10.2008 21:45:39   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Dali* - Čist miniaturen buši, ampak lep. Zgleda kot bi se fajn najedla, ne pa bila noseča. user posted image Pa prosim še za nadaljno urejanje seznamčka. user posted image

jjasna ni panike, z veseljem, bom jutri, ker sedaj sem se šele usedla dol po celem vikendu zabave, praznovanja, trgatve.....

pa tud kej več bom napisala...

nočko...padam v posteljo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
5.10.2008 21:52:23   
Dali*
oh, sem prehitro odpisala, zdaj sem pa videla, da si že ti uredila. sej je vedno veliko novosti, tako da bom med tednom bolj aktivna.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.10.2008 4:26:25   
PERSIDA
Pozdravljene.
Mi smo spet pokonci ,pa nič zato,zdaj vas lahko vsaj berem ko int. dela.Ker jih pač večina spi ob tej uri.Včeraj sem hodila na sprehod dve uri in pol ,pa zmes nabrala nekaj kostanjev ,tak ,da  novo ne boš mi delala luštov.Samo je bila to malo predolga turneja po dolgem času me danes kar dosti mišic boli.Res sem ob totalno kondicijo prišla odkar sem na bolniškem.Moram sprehode malo skrajšat ,da ne bom tako polomljena drug dan.Drugač ,pa sem se odlično počutila po sprehodu ,pa zaspala tudi ,ko top.
jjasna - lepo ,da ste z najhujšega,bogi bogi vi
spps- no sedaj ,pa sem končno videla tvoje slike,res zelo lepe ,moram pohvalit tvojo šiviljo dobro se je odrezala,če ravno si čakala do zadnjega.Moram te slike malo mojemu pokazat ,da dobi malo luštov.
dali - kaj čaga je uspela?Jaz  bom tud morala konc meseca nekaj pripravit ,saj rada pripravljam samo ,kaj ,ko me pol noge tak bolijo,da je za crk..t .Kriva je malo služba ,ko že 14 let samo sedim.
glede nakupov pri meni je pa tako -ker bosta to moja prva otroka do sedaj nimam nekaj kar bi lahko uporabila od prej.Sicer me še vedno skrbi,da ni to ki prenagljeno ,če začnem kupovat.Odločila sem se ,da začnem konec meseca ,ker glede na to da nosim dva na koncu ne bom sposobna nakupit toliko stvari.Mislim ,da veste kakšne so cene.Tako ,da bom si vsak mesec nekaj kupila.Začnem ,pa s previjalno mizo.
Prej sem še pozabila omeniti ,da sem čez vikend pregledala vse  vaše albume in vaše sončke v njem.Eden bolj simpatičen kot drug.No upam ,da v marcu dodam tud jaz kaj tako lepega.
zdaj ,pa sem že kar dolga lepo se imejte .pa se tipkamo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.10.2008 5:17:45   
PERSIDA
Ojla še eno vprašanje a mi lahko gdo pove kako dodam ticker.Izdelanega imam samo ga ne znam prilepit.Hvala v naprej.Sem pač med tistimi ,ki jim možgani delajo malo bolj počasi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.10.2008 8:21:49   
spps
jutro!
jjasna,si že boljš?aqua ti pošilja pozdraveuser posted image
persida,ko si ustvariš ticker,so na koncu kode za forum,ki jo moraš skopirat v profil(tam ti piše)-ti tvojmu le pokaži slike,mogoče ti pa res uresniči željouser posted image user posted image
dali,si si odpočila?
jaz sem pa danes čist out,sva včeraj z mojim prebelila našo novo spalnico,morava pa še hodnik in kuhinjo.dela dostuser posted image user posted image user posted image
in ostale?kako ste preživele vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.10.2008 8:41:01   
helimaša
hej!

naporn vikend......v soboto sva ble pr moji mami.....ker je možek imel tekovanje.....in da nama ni blo dolgčas sva šle kr k mojim....tko da mi je prov pasal da me je mami spet mal pedenala.....včasih pa res paše.....včer pa smo šli popoldan v živalski vrt......ful je blo lušno.....pa tak lep sonček....prov fajn.....Maša je ful uživala.....po dolgem času smo bli spet mal skup.....čez tedn se itak bl mal vidmo.....moj bl pozn pride....Maša gre pa že ob osmih v mižule.....tko da tistih par urc bl mal pomen....ampak vsaj bolš kukr pa nč.....
dons bi mogla it delat pa mi Maša ful kašlja in šmrka in pol sm rajš doma ostla kukr da bi me iz vrtca sred dneva klical.......tko da sm še mal na bolniški.....
sicer se pa ful slabo počutim.....vse me boli.....

jasna85 čestitke.....navijamo zate.....go punca......

nč punce grem kafe spit....pol pa v akcijo
papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.10.2008 8:46:36   
spps
danes vas pa ima kr nekaj pregledeuser posted image user posted image user posted image ;NAJA;SRCCEK;PUPA, lepo jih opravite

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.10.2008 9:05:20   
janaja
Zdravo punce,

no da zaželim vsem souser posted image  , ki imajo danes pregled.

Lep pozdrav

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.10.2008 9:19:26   
tasa_m
pozdravljene marčevke, kako ste kaj?
Glede tiramisuja. Meni je moja G. rekla da naj jem bilo kaj se mi zalušta tak da jaz jem večina vse. Zdaj sem končno nehala bru..., tak da ko mi kaj zapaše si naredim.
Včeraj pa je bil tak lep sonček, da kr joj samo kaj ko jaz po eni uri ne morem več hodit ker mi hoče križ ven vrečtuser posted image pol pa samo jamram, tak da me mora moj cartat. Hehe. In zato se raje ne preobremenjujem in probam se gibat koliko se lahko, ker drugače lahko vso noč prebedim, ker se niti obrnit ne morem prav.
Glede nakupovanja- midva sva glih v sob. od sestrične dobila 3 velike vrečke oblačil, tak da je moj zdaj rekel: " zdaj pa mora bit babnica,ker imama toliko kiklic in rozanih stvari". Sestrična ima 2 princeski. Sicer mi je dala bolj od št. 62 naprej tak da bomo nekaj časa se počakali da bo prav. Je pa obljubila da bo pogledala ki ima za novorojenčka, tak da upam da bom dobila čimvečuser posted image .
Edino kaj mi2 gledava so vozički. Morava ga samo izbrat, kupila ga bosta tašča in tast, ker je prvi vnuk. Ampak ga ne bova prej kupila kot januarja. Zdaj samo gledam in bolj ko gledam, težje se odločim. Vsi so mi lepi, čeprav moram pogledat bolj praktičnost.
Joj zdaj pa sem bla tak dolga da sem pozabla da moram tableto vzet. Še vedno sem na antibiotikih zarad vnetja, ki so ga našli v urinu user posted image
Vsem, katere pa še bolne ležite zarad teh viroz in vsega pa eno veliko user posted image , da ste čimprej zdrave.

Lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.10.2008 9:44:43   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako smo kaj danes souser posted image ? No, jaz sem že ob 7-ih ustala, spakirala Žigija v vrtec, ga je možek peljal, ker jaz grem delat popoldan in je treba tudi kaj doma postorit; včeraj smo bili prav nedeljsko razpoloženi; dopoldan sem bila v službi; popoldan pa smo imeli obiske, zvečer pa smo se lovili in igrali po hiši tako da nisem delala čisto nič in moram pač danes, še dobro da so samo cunje za zložit in druge dat sušit ter posesat po tleh;

naja30, čimprej okrevajte user posted image user posted image user posted image

jjasna, pa zdravi tudi ostanite user posted image user posted image

glede tiramisuja, jaz ga naredim sicer doma iz mascarponeja in smetane brez jajc, do sedaj nismo imeli (da potrkam) nobenih težav in upam, da tako tudi ostane;

za voziček; a je morda kje opazila kakšno tako vrečo za noter, ne vem kako naj rečem, ne navetto (košaro) ampak nekaj kot je ta torba za prenašanje dojenčka. midva bova prevo pregledava kaj vse imamo od Žigca in šele pol greva v nakupe; no nakupit pa bova mogla nekaj zimskega za novorojenčka (Žiga je majski) ostalo pa imamo že od prej (posteljico, voziček, banjico, previjalno...) čeprav se mi zdi da bom jaz spet ogromno nakupla.

primorke; a ste že obiskale trgovino ajatutaja na Markovcu? jaz sem že nekaj tam kupila in sem zadovoljna (nazadnje nosečniške hlače);

Kaj pa boste danes kaj počele? Kuhale za kosilo? Jaz imam še od včeraj, je moja mama skuhala poln lonc jote tako da moja dva imata že kosilo, jaz pa si bom kej na hitro pripravla;

tasa_m; meni je zadnjih 8let sobota, nedelja nepoznan pojem; iskreno komaj čaka, da grem na porodniško; no, če bomo sreče bomo zdaj hotele malo zapirali (odvisno od zasedenosti) tako da upam, da bom več doma; ravno zaradi tega zapiranja in odpiranja se mi ne splača it na bolniško; jaz planiram da si po izteku porodniške poiščem drugo službo lahko tudi turizem, le da je enoizmensko delo, ker pol z 2 otroci in smenami ki jih imava midva z mojim, ne vem kako bomo shajali; že sedaj je včasih mojim naporno, če ga imajo cel teden v varstvu;

uživajte, zunaj je sonček

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.10.2008 9:53:26   
lejca
Dobro jutro vsem zbujenim...

Jst nisem ne vem kako dobro spala, popoldne imam amniocentezo in me zelo skrbi. Drzite pesti ,da bo vse v redu.
hvala
lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.10.2008 9:55:08   
tasa_m
mama_milchy si pogledala za to vrečo na soncek.com. če se ne motim. Meni je tud prodajalka predlagala v pikapolonici, da kupim voziček samo šp. del z zimsko vrečo za noge in takšnega, da se lahko da v popolnoma raven položaj. Tak da imama nagledanega od Peg Perego. Razen če pol ti misliš mehko košaro, v katerem lahko pol še nosiš dojenčka?
Midva bova vse kupla preko spleta. Mal si bom v trgovini nagledla, da vidim kakšno je pol pa naročla preko spleta. Se mi zdi da je kr ceneje. Zdaj bo potrebno pogledat za vsak eurček. user posted image
Jaz tud grem zdaj malo pospravljat,ker sem prejšni tedn malo zabušavala. si stalno prelagam na drug dan pol pa pridejo obiski pa tak nič ni od mene.. Ko sem delala sem bila bolj pridna glede pospravljanja, zdaj pa ko sem na bolniški pa samo lenarim..strogo mirujem, kot imam zapovedano. hehe
Lep pozdrav.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.10.2008 9:56:37   
tasa_m
Lejca- ne skrbet. Vse bo ok. Treba je gleat opštimistično. Držimo pesti vse tu na forumu da bo vse ok.
Za popotnico pa eno user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.10.2008 9:59:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro vsem zbujenim...

Jst nisem ne vem kako dobro spala, popoldne imam amniocentezo in me zelo skrbi. Drzite pesti ,da bo vse v redu.
hvala
lp Lejca
bomo držale pesti,boš vidla,da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?