tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dobro jutro samo toliko se oglašam, da še jaz malo pojamram okoli noči Brina se od prihoda iz porodnišnice zbudi 1x na noč za papanje (med 3.00 in 4.00) danes pa ob 00.15, ob 2.50 in 5. 35 - vsakič eno snedla ob 7.00 se je spet zbudila, pa jo je moj kar odnesel v dnevno in je jedla šele ob 8.30 upam, da je bilo to 1. in zadnjič! naj te potolažim, da se je tudi Varja danes ne vem kolikokrat zbudila, sploh nisem štela oz. sploh nisem gledala na uro...vem le, da je bila skoraj non stop pri meni, dvakrat sem jo preložila v posteljico, a se je kmalu nazaj zbudila cca po pol urce...sumim, mojo včerajšnjo jabolko...prvo jabolko, ki sem ga pojedla odkar sem rodila , ampak punca ima že skoraj pet mesecev jaz ne sumim ničesar... saj tega me je strah, da ni znanega razloga prvo jabolko si pojedla?? no, saj vem, da o teh stvareh misliš drugače kot jaz sem pa jaz od poroda pojedla vsak dan vsaj 1/2 sadja (jabolk, hrušk, grozdja, breskev, banan, nektarin, kivijev,...), pa skoraj še enkrat toliko spila - moj zvečer miksa različno sadje, pa potem pijeva - v bistvu je ful gosto, ker skoraj nič vode ne doda, kot neke čežane so - nabere različno sadje na tržnici in potem miksa včeraj zvečer je recimo miksal borovnice, maline in ribez - mljac!! pa ne sumim tega, ker smo že večkrat to mešanico zvečer papali, pa ni bilo nič jaz bi brez sadja kar umrla!! v nosečnosti sem vsak večer pred TV pojedla cca. 6 kivijev v šusu - čez dan pa seveda še drugo sadje ni čudno, da so šle kile gor, ker v sadju je ful sladkorja - ampak ne morem se upreti
|