lunca14
|
Evo mali panča,vsaj 15 min.mislim,da mam frej.....pa ,da odgovorim,vsem nespečim mamicam......moj je tud tak,zvečer lepo zaspi v svoji posteljici,spi ene tri ure in hranjenje,potem,pa ali bo spal spet sam ali ne ,je vsak dan drugače,včasih spi še eno ri+undo v svoji posteljici,drugič se odloči,da bo spal z mano,potem pa je itak skoz z mano v postelji in jema na ene dve tri ure.In kaj hočem povedat,jaz sem se stem sprijaznila,in vsaj malo spim,če pa bi se vstajala za vsako njegovo hranjenje in ga guncala,da bi vstrajala,da spi v svoji posteljici,bi bila čisti zombi.Eni otroci so pač taki,da rabijo,več bižine svoje mamice in take,je zelo teško navadit,da spijo sami.Tako,da moj nasvet je sedeč,ali boste vstrajale na tem,da bo otrok spal sam in boste neprespane in tudi rezultat ni nujno,da bo pozitiven,ali pa se sprijaznite s tem,da spite skupaj in boste vsaj naspane in še beby bo vesel.Ne se ozirat na okolico,češ otrok mora spat sam,meni je tudi bolj lepo če spim z možem,kot pa sama,pa sem že velika in razumska,postavite se v kožo otroka.Meni tud skoz tupijo,to,da mora spat sam,in kako je fino ,ko oni drugi otrok že celo noč prespi,jaz pa se sam nasmejem in jim rečem,midva se pa crkljava,pa nama je tud fajn,in se ne pritožujem nad nespanjem,ker sem to tako sprejela in spim in sem naspana in funkcioniram.Malo sem se razpisala,ampak upam,da znate razbrat bistvo.