|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
5.10.2008 20:37:01   
nana35
pa veste zakaj imam tako lep avatar? zato ker mi je martinca to naredila. smo sedaj pri njej na fotošutingu.user posted image  
se javim ko pridemo domov.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.10.2008 21:22:33   
SuzanaKK
martinca ne bodi smešna no, ni rečeno, da se je Aljaž od Patrika nalezel. Glede na to, da je bil tako siten v Velenju, da sva morala domov, da ni cel dan nič jedel, je možno, da se bodo tudi pri nas začeli problemi z zobmi.

intruder hvala za slikici, super zgleda sleepy wrap, sta takoooo srčkana, resuser posted image .

alfabeta user posted image user posted image user posted image za Ajdo, držim pesti, da ni adeno, ker zna biti hudič. Če se ne motim, ga je "fasal" Jonas. Pa hvala za pikapokeuser posted image .

mala pikica želim vam, da bi bili čimprej zdravi in v vaši lepi hiški.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.10.2008 21:41:47   
dašabina
No, Ljubljana in ostale, jaz pa sem dobila od ljubega moža verizijo v hrvaščini, spodaj pa se je podpisal: lp, tvoj utrujeni možuser posted image user posted image user posted image user posted image

Davne 1955. godine štampan je priručnik za žene nazvan "Kućna ekonomija". Slijedi nekoliko savjeta za žene iz priručnika "Kućna ekonomija", starih samo 50 godina:

Pripremite večeru na vrijeme. Večeru planirajte ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako ćete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Većina muškaraca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit ćete mu potrebu za toplom dobrodošlicom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kada on dođe. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svježe. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio vaših dužnosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se vaš suprug vrati s posla, isključite sve kućanske aparate i potaknite djecu da se i ona utišaju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i pokažite iskrenu želju da mu udovoljite. Posluąšjte g a iako mu možda morate reći puno toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kući. Neka on prvo govori, on sigurno ima važnije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne žalite se ako vas muž dođe kući kasno navečer ili ako želi otići van na večeru bez vas. Umjesto prigovaranja, pokušajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuće, sigurno se želi odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav će uvijek provoditi svoju volju, pošteno i pravedno.
I zapamtite, dobra žena zna gdje joj je mjesto.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.10.2008 21:59:12   
dašabina
Lara vse naj, naj
user posted image

Klepetka, Koala, Majra, da boste jutri boljše...
user posted image

Aljaž pozdravi se...
user posted image

Vaney in Intruder, krasne slikiceuser posted image user posted image  
Intruder, kje pa se dobi tak elastičen wrap in koliko stane? Mi zdaj hodamo v dežku z ruzakom, ampak še vedno sanjam o taki zadevci...user posted image
Nana, krasen avataruser posted image user posted image

Sunny, Triš, nikar se sekirat, kajti obe sta proti meni...............palčici.. Je že tako, da sem ob vsaki zanositvi imela 10 kg več, zdaj jih imam toliko kot še nikoli, 2 uri pred pogrebom tašče me je moževa sestrična po izrečenem sožalju na britofu potroštala: si se pa dober popravla....user posted image , ko pa sem shujšala 35 kg in sem z 77 kg zgledala kot une iz cajtengov, so govorli, da sem pa bolna...user posted image  U glavnem, moje kile, jaz jih nosim, bom shujšala, ampak samo zaradi sebe in mojega zdravja....ko bom....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.10.2008 22:04:31   
klepetka
Dober večer,

evo me, spet sem stara klepetkauser posted image user posted image . Sta bila popoldne 3 ure  na obisku bratranec in sestrična z družinama, pa smo se tolik nasmejali kot že lep čas ne. Tako da najboljša terapija zoper tečnost je smehuser posted image .

Hvala sem za napisane besede, namenjene meni.user posted image

triš, pa ti imaš to že orng njivouser posted image . Pridna si. Jaz bom glede mojega vrtnarjenja rajši  lepo tihouser posted image

nana, čudovit avatar. Za tako sliko bi se pa še jaz povabila k martinci, tako za en šuting al kaj že pravte da je to za ena rečuser posted image

tole glede traktojev, naš Domen je tud čist nor, samo jaz kar ne pustim, pa vseeno ga da user posted image  kdaj v bager al pa kombinirko. Pol pa pravijo da tečnarim.user posted image To pa samo zato  ne pustm, ekr se je tukaj pri nas v Ribnici 2 leti nazaj zgodila nesreča, ko je  znankinega sinčka dedi povozil s traktorjem.JE zadaj dol padel in mu je šel čez glavico. Star pa je bil 4 letauser posted image user posted image

vaney, tale vaša stara mama je pa še precej vitalna da vse  tole obdelujeuser posted image .Super, pa ste preskrbljeni s zelenjavouser posted image

mml, D. je včeraj dostavil ribe in je super izpadlo vse skupajuser posted image . Zelo zadovoljniuser posted image

intruder, kakko sta lepauser posted image

klaja, saj ni čudno da ste dobili nagrado , če že samo pogledaš Julijino hišico , pa gugalnice , ...  vsaj kolikor se je dalo videti iz slik.user posted image Pa iskrene čestitkeuser posted image

sunny, joj , kako vem kako ti je .user posted image SEm to že velikokrat doživela, predvsem po Domnovem rojstvu,zdaj niti ne . Pa kako zelo sem se sekirala, zdaj mi pa gladko malo dol visi , če bi kaj takega ali drugačnega  slišala. Pa tud ti se probaj ne sekirat, pa boš videla, da jim boš jezike zavezala.

Grem zdaj še malo prebrat...sem bila precej površnauser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.10.2008 22:09:07   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

.. Je že tako, da sem ob vsaki zanositvi imela 10 kg več, zdaj jih imam toliko kot še nikoli, 2 uri pred pogrebom tašče me je moževa sestrična po izrečenem sožalju na britofu potroštala: si se pa dober popravla....user posted image , ko pa sem shujšala 35 kg in sem z 77 kg zgledala kot une iz cajtengov, so govorli, da sem pa bolna...user posted image  U glavnem, moje kile, jaz jih nosim, bom shujšala, ampak samo zaradi sebe in mojega zdravja....ko bom....

tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

amapk tale  tvoja žlahta je pa brihtnauser posted image . Vsa čast jiuser posted image .

suzana, naj se Aljaž čimprej pocajtauser posted image
koala, upam da bo Aleks kaj kmalu začel jesti in da so res samo zobkiuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.10.2008 22:10:25   
Intruder24

Intruder, kje pa se dobi tak elastičen wrap in koliko stane? Mi zdaj hodamo v dežku z ruzakom, ampak še vedno sanjam o taki zadevci...user posted image

http://www.mojskratek.si/index.html

Evo tukaj sem kupila user posted image ! Maš še več variant!

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.10.2008 22:11:58   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

[
amapk tale  tvoja žlahta je pa brihtnauser posted image . Vsa čast jiuser posted image

in dodam: SLAVA JIM, ker oni so vedno najbolj pametni, pietete pa nobeneuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.10.2008 22:12:29   
klepetka
intruder, super toel zgleda. Pa tole je nekaj takega kot mei tai al kaj je že?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.10.2008 22:17:00   
dašabina
Intruder, hvala user posted image , bom mal poklikala...
Drugač sem pa na Ringaraji opazila dve novi nagradni igri in sicer ena je od MK (pejte na skupnost, nagradne igre), druga pa je od Opla (narediš album in povabiš prijatelje k ogledu, da dobiš srečke za žrebanje) . dajmo malo sodelovat, mogoče pa katera od nas dobi avtouser posted image ., jaz imam od nagradne njihove igre od spomladi vetrovkko, zdaj bi mi pa prav avto prišeluser posted image user posted image
smo pa bili danes na trgatvi, nekje pri Trebnjem in je bil tak krasen sonček, jaz sem dala Mihata malo v travico sedet, on pa ko teliček navali na travouser posted image , jaz da ga bom slikala, pa se je že davu s travo, 5 cm rmana je zbruhal, user posted image user posted image sirota moja, je kar čudno gledal....Drugač pa ko ste pisale, da je bil v petek dež, pri nas je bilo sonce in sva bila celo samo v jopici zunaj... tako smo majhni, vreme pa skoraj v vsaki vasi drugačno...user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.10.2008 22:18:23   
ursulina
živjo!

oo, tudi mi smo danes dolgo vozičkali in preizkusili našo vrečo za nogice, zraven sem ga še ful zadekalai in je spal kot polhek in celo dobil barvico v lička na sončku...

ta teden pa imamo pregled tako pri P kot pri pedontologinji... v četrtek in petek... komaj čakam da vidim naše mere...

majra pozdravi se hitro!!! user posted image user posted image user posted image

ursalara kaka je to kroglica... jaz sem mu kupila uno račko v vodi, ki se nikol ne prekucne in jo tudi lovi po tleh...in v banji user posted image

glede "prijaznih komentarjev" pa raje ne bom izgubljala besed... še posebej kar se žlahte tiče.
triš, posebej pohvaljen tvoj m(r)ož za pogum user posted image

katee, super za lep izlet, ste imeli res lepo vreme... in kako šiba nova makina? zadovoljna?

klepetka, no vidiš, takšne obiske bi človek rad imel. ne pa na primer kaki troti, ki se najavijo kar iz nule. pri nas je bil danes klic, da bi prišli na obisk, ena familija, ko se vidimo na vsake kvatre, ampak ne da bi rekli, pridite k nam na kavo, ne, oni bi se k nam povabili. mislim...user posted image  itak, da smo izkoristili dan raje za izletek na sonček, ampak olika je res na višku... pa ne mislit, da ne prenašamo obiskov, nikakor ne, ampak... no, upam, da razumete kaj mislim user posted image

uuuuuuuuuu, jaz pa grem jutri k eni jasnovidki, al kaj je že... sem mal firbčna user posted image  komaj čakam.

lepo spite, vsem bolančkom pa user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.10.2008 22:19:57   
dašabina
Intruder, lepo te prosim, daj ti na etiketo poglej, kateri wrap imaš, ker tega je tooookkkuser posted image user posted image user posted image  pliz, men je tvoj všeč, sej znam angleško, ampak sem bolj lena, vidim, da si ga pa lahko tud najamem, to bo tud nekaj....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.10.2008 22:20:11   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

intruder, super toel zgleda. Pa tole je nekaj takega kot mei tai al kaj je že?

v bistvu ja, samo da lahko tukaj otročka daš tudi tak, da gleda naprej, pa na hrbet si ga lahko zvežeš...pa veliko variant je! Za mai tai pa ne vem, če ga lahko na vse možne načine nosiš...če lahko no potem je mai tai veliko bolj enostaven..
Pa fajn, da si boljše volje! user posted image

nana lep avatar, fajn sta to zrihtali z martincouser posted image

Tako, zdaj pa res grem spat! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.10.2008 22:20:55   
Intruder24

Intruder, lepo te prosim, daj ti na etiketo poglej, kateri wrap imaš, ker tega je tooookkkuser posted image user posted image user posted image  pliz, men je tvoj všeč, sej znam angleško, ampak sem bolj lena, vidim, da si ga pa lahko tud najamem, to bo tud nekaj....

http://www.mojskratek.si/SleepyWrap.htm

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.10.2008 22:21:12   
Intruder24
Zdaj pa res grem..se beremo jutri! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.10.2008 22:21:19   
nana35
Sunny m.,midve sva tukaj nekje približno po napisanih postih,še tudi meni manjka približno toliko kot tebi.Bova skupaj praznovali.Ti boš pila bambus, jaz pa miš mašuser posted image .

Mi smo bili na obisku pri martinci in pekli kostanje,no jaz jih nisem jedla,ker smo jih že mi tudi doma prej pekli,pila pa sem mošt,to pa ja.Seveda smo se slikali,normalno,kakor vsakič.user posted image

Suzana,upam,da tvoj sonček ne zboli preveč,meni je Klemen tudi nekaj sumljiv,danes je bil cel dan zelo slabe volje,bomo videli,kaj bo jutri.Upam le,da ne bo zbolel.user posted image

sunny in triš,nič ne marajta za opazke glede kilaže,če se vidve fino počutita in če se zaradi tega kaj preveč ne obremenjujeta,je itak vseeno,sicer pa ne vem,kako sploh lahko kdo kaj takega govori,jaz recimo,če bi tudi kaj takega opazila ali mislila pri kateri drugi,ne bi nič rekla,ker po moje se tole ravno ne spodobi in mene en k..... briga.Če bi vsak pred svojim pragom najprej pometel,bi imel vse življenje kaj početi,pa ne bi imel časa za druge trebuhe in kile.

koala,saj bo tudi tvoj Alex začel jesti na žličko,brez skrbi,nekateri prej drugi kasneje.Klemen tudi recimo ni jedel nič zelenjave in ne mesa,pa ga poglej zdaj!Je vse.Pa sem tudi mislila,kako ne bo jedel in da bom imela še težave s tem,pa je kar naenkrat začel.Tako bo tudi pri Alexu.Je pa res,da če dalje dojiš ima otrok več težav pri GH,o tem sem nekaj brala.

Kar pošiljam,še imam nekaj za obdelat,pa da naberem malo postovuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.10.2008 22:23:27   
dašabina
Nič, grem zdaj pa še jaz moža gretuser posted image user posted image user posted image
Nočko...

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.10.2008 22:34:15   
nana35
ljubljana,nekaj takega (priročnik za žene) mi je že poslal en gospod in to mož od dašebine.Ga bo treba skregat.user posted image

vaney,super slikice in super Anže.

intruder,če bom kaj ta teden našla čas in bo vreme kar ok,se javim za sprehod,danes je bil cel,dan natempiran,jutri nimam pojma,kaj bova počela,v torek mogoče dopoldan ali pa kak drug dan ta teden.Upam,da se bova dobili.
Tale sleepy wrap...a ti misliš,da bi Klemen zdržaluser posted image  user posted image ??Niti v sanjah,to pa ne bi bilo za njega,je preveč živahen in radoveden,pa bi ga omejevala,saj veš,da samo miga in skače.

ursalara,kako pa se včlaniš v Tuš baby club??

še zadnja stran,če bo kaj...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.10.2008 22:36:34   
Lunca1
No pa sem teta, ob 21.50 je na svet prišla Brina, 3.600 g in 53 cm.user posted image

Aja še ta zanimivost, sestra ima rojstni dan 3.10, starejši sin 4.10, no Brina pa danes 5.10.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 5.10.2008 22:37:55 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.10.2008 22:40:26   
ljubljana
Lunca, Čestitke še v mojem imenu!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.10.2008 22:41:01   
nana35
klepetka,sem se zdaj sama naučila slikice obrezovat,da je potem gor samo glava,jo lahko tebi tudi obrežem,da bo večja.Ampak ne vem če jo še imam na računalniku.Pa bo skoraj kot najina.Pa si ti opazila,kako smo se zverzirale v tem letu in pol,najprej smo samo smeškote lepile,ki so tukaj gor,potem citirale,pa slikice začele lepiti,no,zdaj že obrezujemo in manjšamo avatarje...user posted image  Prave računalničarke.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.10.2008 22:41:44   
Sunny Morning
Lunca user posted image  Čestitke družinici.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.10.2008 22:42:37   
nana35
Lunca,čestitke tvoji sestri za Brino in tebi ker si tetka,pa čeprav nimaš nič pri vsem temuser posted image .Zanimivo pa je res tole z datumi,kako naključje.Lahko vsi skupaj praznujejo in prišparajo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.10.2008 22:52:56   
klepetka
Lunca , iskrene čestitke in dobrodošla Brinauser posted image . Amapk tole je pa kar dolgo trajalo, kajneuser posted image .Pa glavno da je Brina tu.user posted image

Pa dobro so tole splanirali z datumiuser posted image .DA pa nima mogoče Brinin očka jutri rojstni dan?!user posted image

nana, ja sem glih zadnjič razmišljala, kako nevedne smo bile nekatere(jaz pa ti)user posted image .Pa evo nas zdaj. Bravo meuser posted image user posted image

Bom ti še kakšno sliko poslala pa mi jo boš uštimala , ok?!

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.10.2008 22:54:30 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
6.10.2008 0:39:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?