|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
5.10.2008 17:17:12   
Dream
jutri imajo pregled in/ali user posted image :

user posted image     cocinella
user posted image      levinjaa
user posted image      sarcy21
user posted image      Rendi
user posted image      Mandek
user posted image      suzy124
user posted image      afnica mala

user posted image     Lučka1
user posted image      "tedy"
user posted image      watershine

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.10.2008 17:20:17   
Kaštrun
Mene pa zanima, tiste, ki ste zdaj rodile v Ljubljani (če se bo sploh katera javila, glede na to, da je trenutno verjetno kar veliko dela user posted image )

Kakšno je kaj stanje?
Je bila pri vseh gužva? (lakneš vem da je čakala na hodniku user posted image  na prosto porodno.)
Prijaznost oz. bolje rečeno, na kakšno osebje ste naletele? (so bile babice glede na gužvo kaj "nesramne")

Jaz sem prvič rodila v LJ (se pravi leto in pol nazaj) in je bilo vse super. Imela sem krasno osebje in upam le, da bo zdaj tudi tako. Če bo tako kot je bilo v prvo bo krasno!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.10.2008 17:30:51   
Dream
user posted image

user posted image

11.07.08

mamici SNESKA  (32 let, LJ) VITA, 790 g in 35 cm

19.09.08

mamici JOLIE (29 let, NM) TEA, 1650 g in 44 cm

22.09.08

mamici TANJI29 (29 let) MANCA, 2730 g in 48 cm
mamici BLANKA1 (23 let, MB) FIONA, 3500 g in 50 cm
mamici FREJA ANJA 2880 g in 48 cm

01.10.08

mamici LAKRNEŠ (22 let, LJ) HANA, 3720 g in 54 cm

2.10.2008

mamici JANJA27 (30 let) METKA, 4010 g IN 53 cm

user posted image

25.08.08

mamici LANA34  (35 let)  MATIC, 980 g in ? cm

10.09.08

mamici VEKI_222 (29 let, Trbovlje) TIMOTEJ, 2630 g in 48 cm

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ, 2750 g in 48 cm
mamici SONČEK75 (33 let) UROŠ, 3600 g in 52 cm

01.10.08

mamici  VIANNE (30 let, Pivka) TIBOR, 2980 g in 48 cm

02.10.08

mamici VALLA TILEN, 4200 g IN 52 cm

03.10.08

mamici JANA_K (23 let, Vipava) JAKOB, 3440 g in 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ ? g in ? cm
mamici ZVEZDA17 (25 let, Idrija) TIAN, 3740 g in 55 cm

R   A   Z   M   E   R   J   E  

- 7     - 9

< Sporočilo je popravil Dream -- 5.10.2008 17:33:01 >

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.10.2008 17:51:42   
Lovely
Hello user posted image ke,

Štumpfek, zhvala za info o pulzu :)

Pikicastonoga, kadarkoli od srede naprej sem jaz za kofi - se zmeniva na ZS, ti bom poslala gsm :)

Ena je spraševala kje v LJ nabiramo kostanj... V takih zelenih hiškah k ful diši ven he he... Šala... ponavadi se kar zapeljemo ven na podeželje, okrog LJ se hitro vse pograbi...

Meni je danes mami prijazno zlikala vse perilo in se ful hvaležna, da imam zdaj vse tipi topi user posted image .

A katero ob zatekanju nog kaj srbi? Meni je danes začelo od kolen dol in mi je za znoret. Pomaga ko se namažem, da mi malo hladi drugače mi pa ni jasno zakaj me srbi. ???

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.10.2008 18:02:21   
sonček75

Mene pa zanima, tiste, ki ste zdaj rodile v Ljubljani (če se bo sploh katera javila, glede na to, da je trenutno verjetno kar veliko dela user posted image )

Kakšno je kaj stanje?
Je bila pri vseh gužva? (lakneš vem da je čakala na hodniku user posted image  na prosto porodno.)
Prijaznost oz. bolje rečeno, na kakšno osebje ste naletele? (so bile babice glede na gužvo kaj "nesramne")

Jaz sem prvič rodila v LJ (se pravi leto in pol nazaj) in je bilo vse super. Imela sem krasno osebje in upam le, da bo zdaj tudi tako. Če bo tako kot je bilo v prvo bo krasno!
[/quote]

Jaz sem bila naročena na CR,zato ne vem kakšne so babice,vendar vse osebje z katerim sem bila v stiku je bilo SUPER posebno med. osebje na intenzivni in  A odd.

< Sporočilo je popravil sonček75 -- 5.10.2008 18:03:07 >

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.10.2008 18:11:23   
*talcy*
ojla....
barbara33 hvala za pikapoke in naj te nekdo usliši ....
kaj bodo tud tebi sprožili porod v četrtek??

pikicastonoga ja greva tud midva večkrat h staršem prespat (mojim) ker od njega ni prostora za spat ... saj midva si delava hišo oz. prenavljava spodnji del hiške tako da smo sam začasno v bloku pol pa hip hop tkoj v moje kraje ... user posted image user posted image user posted image  sicer nismo daleč (10 minut vožnje) ....in zdaj ko se otročiček rodi bomo pri mojih prve 4tedne bo mamica mal pomagala z našim user posted image   bravo mame dobro da so user posted image user posted image user posted image  

zvezda17 čestitke za fanteka user posted image user posted image user posted image  zdaj so pa sami fanteki na vrsti al kaj ??

dream a mene si pa kar spustila s seznama? user posted image user posted image  ...

no sicer je jutri zjutraj prvo pregled in pol v porodnišnico rodit .....

o da ne govorimo o neprespanih nočeh .... mislim katasrofa .... dobro mene daje zdaj tud mal panika zato ne spim ponoči ma stalno gledat v prazno to ti je mora user posted image  za se user posted image  ....

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.10.2008 18:29:36   
timnala
Heja!

Jst pa dans dolg pancala, pol sva z user posted image  sla na sprehod, k je bilo tako lepo vreme, zdejle sva jedla in  se malce pogovarjala o imenih..namrec, ce bo fantek po vsej verjetnosti ne bo Nac - sva se prav salila na ta racun, ker jst bi mela Naca, on pa Ignaca..pa ne prideva skup user posted image  in bo najbrz zdej cist neki tretjega user posted image

*talcy* ti se samo sprosti in se dans se mal pocrkljaj z dragim pa bo lazje!
Me smo v mislih s tabo pa drzimo pesti za jutri, k ne bos vec srecka user posted image , ampak najsrecnejsa mamica pod soncem! user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.10.2008 19:14:47   
corti
user posted image user posted image user posted image ...grrr sem tolk jezna zdej, sem ful napissala pa mi je napisal error!!!! Zdaj vam pa na hitro napišem, ker se mi ne da še enkrat pisat!

Talcy za jutri ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image  in en velik user posted image ! Saj vrjamem da si nervozna, ampak kmalu boš dočakala najlepši trenutek!

Jutri grem k frizerju, ker sem že grozna! Je pa res da ne vem če je pametno, ker me spet nekaj kuha in stalno me zgečka v grlu! 

In kaj ste počele v tako lepem dnevu? Jaz sem oprala 3 stroje cunj...no jaz sem jih sam obesilauser posted image , potem sem skuhala  kosilo...dobila taščo na obisk, šla ven za 1 urco in zdaj si kuham kostanj!  Ampak pol ga moram še omajt...to pa mi glih ne diši! user posted image  

< Sporočilo je popravil corti -- 5.10.2008 19:22:26 >

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.10.2008 19:53:02   
Acjom1
Jupiiii, dobila internet! Zdaj pa samo še dojenčka dočakamo, pa bo super. user posted image

coccinella: to tudi jaz pravim, da je pri mamici očitno tako fino, da noče ven. Je pa res, da ko že tako čakaš, mine ves tisti strah do poroda, ker si že tako želiš pocartat to svojo pikico.

Aja, še to, ni me več na seznamu oktoberk... Ko boste popravljale seznam, bi prosila, da me dodate nazaj, če ne bom do takrat že na drugem seznamu (upajmo da bom user posted image ).

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.10.2008 20:07:27   
sarcy21
Evo spet mal luinka

http://www.tusbabyklub.si/naj-mal%C4%8Dek/Page-6.html

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.10.2008 20:47:39   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

jutri imajo pregled in/ali user posted image :

user posted image     cocinella
user posted image      levinjaa
user posted image      sarcy21
user posted image      Rendi
user posted image      Mandek
user posted image      suzy124
user posted image      afnica mala

user posted image     Lučka1
user posted image      "tedy"
user posted image      watershine
user posted image      *talcy*

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.10.2008 20:49:01   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1

Zdaj pa samo še dojenčka dočakamo, pa bo super. user posted image

Saj na tickerju ti piše, da je otrok že domauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.10.2008 20:53:57   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Saj na tickerju ti piše, da je otrok že domauser posted image user posted image user posted image .

Hihihihi.... Sem tut js opazila, da je otrok že doma, pa punca hoče, da jo damo nazaj na seznam user posted image user posted image user posted image
A mogoče katera od vas ve, če je nosečnica že rodila? Ker je bil namreč njen PDP prav tako na 02.10., pa je nikjer ni... In sedaj ne vem, ali jo dati nazaj na seznam ali ne?

Pa opravičilo vsem, ki so bile zaradi škratov izpuščene (ali izgubljene) s kakršnegakoli seznama!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.10.2008 21:00:10   
Lucka1
NAJPREJ ČESTITKE Jana_k, Ajetam in Zvezda17 - madona, sami fantki
ta vikend, a?

Me ni 2 dni gor, pa potem porabim eno uro, da preberem vse za nazaj....HA,HA,
saj je prav tako. Da bo le tako tudi potem, ko bomo OKT LUMPIJI - TUDI
jaz glasujem za to možnost! ker so res pravi lumpi.....

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.10.2008 21:02:00   
Dream
*talcy* za jutri ti pošiljam en velik user posted image , da ne boš tako prestrašena in user posted image user posted image user posted image  za srečo, da čim prej opraviš, tako kot to znamo oktobrke, kajne?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.10.2008 21:14:32   
Lucka1
talcy, en velik user posted image tudi od mene, pa še user posted image za povrh!

DRŽI SE

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.10.2008 22:08:09   
M_mojca
Živjo punce!!!

NAJPREJ ČESTITKE JANI_K, VALLI, AJETAM IN ZVEZDI17 KI STE V MOJI ODSOTNOSTI POSTALE MAMICE!!!
ČESTITAM IN VAM ŽELIM VELIIIKKKKOOOO CARTANJA TER MIRNIH NOČI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še nisem šla rodit, čeprav si že močno želim! Z dragim sva bila na obisku pri mojih starših in sva se vrnila danes popoldan. Na hitro sem prebrala, kar ste na pisale, saj ste res pridne!!
No, jaz sem bila pa kar aktivna in sem po tihem upala, da bo to morda sprožilo porod, a sem se zmotilauser posted image user posted image Nabirala sem kostanj in veliko prehodila, a naš user posted image še vedno veselo brca in trenutno tudi kolca v trebuhuuser posted image No, izgubljene kalorije sem seveda nadoknadila, ker smo vsak večer pekli kostanj in pili mošt - ki je v bistvu bil še sok, saj je bil star le en danuser posted image
Doma so me vsi sosedi in žlahta spraševali kaj še čakam s porodom, pa sem rekla da odločitev našega user posted image , da bi spoznal mami in atijauser posted image user posted image Je bil pa moj brat zelo hecen (star 13let), ko je s smrtno resnim obrazom in strokovnostjo povedal, da bom rodila v sredo, 8.10. in to v večernih urahuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem mislila da se bom polulala od smehauser posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate jutri pregled
, želim lepe novičke!!!user posted image user posted image Vas je kar nekaj in morda dočakamo tudi katerega od vaših user posted image !! user posted image

Za nadalnje čvekanje glasujem za LUMPIJE!!! Je tako posrečeno, res, saj so pravi lumpi, ko jih tako čakamo, oni pa kr vztrajajo v naših trebuhihuser posted image

Acjom1, držim pesti, da boš v naročju kmalu držala svojo štručko, ki se ji zgleda nikamor ne mudi!! Že uživa v trebuščku, pa se ji nič ne lušta venuser posted image

Dream, kako kaj gleženj??

Sicer pa še vedno spim za en k**c!! Mogoče bo pa danes ponoči kej boljše!? Mam celo posteljo zase, ker je moj dragi v nočniuser posted image
Tudi nakupila sem v Mullerju še tisto, kar sem rabila (malo pleničk, kozmetike,  in modrček za dojenje), zato sem zdaj pa res čisto pripravljena na veliki dogodek!

A je katera od vas mogoče kupila pleničke v Mullerju? Njihovo znamko Beauty baby? Morda že izkušnje z njimi od prej??
Moja sestra jih je za sina kupovala tam od samega začetka in je najbolj zadovoljna od vseh znamk ki jih je preizkusila!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.10.2008 22:08:56   
mbd0411
Vsem,ki so rodile,pa sem zgrešila,želim vso srečo,čestitke in mirnih nočiuser posted image user posted image
Tiste,ki vas morda nocoj čaka lepa izkušnja pa tudi vso srečo in hiter porod.Morda sem med njimi tudi jaz.Nikoli se ne ve.Znaki so vedno bolj očitniuser posted image .Prebavne motnje,vroče mi je kot user posted image ,mali se je danes zelo umiril,zbadajaoče bolečine v spodnjem delu,ki zabolijo tudi kot user posted image ...Bližamo se...user posted image
Sem rekla,da se še kostanja najem in napijem mošta pa lahko gremuser posted image .In sem se res najedla kostanja,z moštom ni bilo nič.
Doma imam vse pripravljeno,tudi oblačila za večjega,da ne bo hodil v šolo kot maškarauser posted image .Za mačka je tudi pripravljeno za nekaj dni hraneuser posted image ,oprano in zlikano je vse,hladilnik poln...V glavnem vse je tipi topuser posted image

Joj,kake mam...Ampak res,čudno dogajanje se je začelo...
Zdaj pa počivat.user posted image
Lahko nočuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.10.2008 22:38:29   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: M_mojca

Dream, kako kaj gleženj?? Malce bolje je, trenutno skoraj nimam oteklin po nogah in rokah in upam, da je bilo za vse to res krivo vreme. Ampak moram povedat, da sem si vseeno izborila masažo stopal user posted image

Sicer pa še vedno spim za en k**c!! Mogoče bo pa danes ponoči kej boljše!? Tudi sama ciljam na to karto, ker sem sita tega obračanja z boka na bok, saj se valim kot želva in zdraven vzdihujem kot da me bo vsak čas pobralo...

A je katera od vas mogoče kupila pleničke v Mullerju? Njihovo znamko Beauty baby? Morda že izkušnje z njimi od prej?? Ja, sem si naredila nekaj zaloge, kasneje bom prosila kakšno prijateljico, da mi jih prinese iz LJ, ker pri nas ni Mullerja.

Moja sestra jih je za sina kupovala tam od samega začetka in je najbolj zadovoljna od vseh znamk ki jih je preizkusila! Sestrična je pri treh otrocih največ uporabljala oz. uporablja prav njihove plenice in mi jih tudi priporočala. In mislim, da bom tudi sama ostala na njih. No, ne ravno jaz, pač pa naš user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.10.2008 7:56:53   
Acjom1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Hihihihi.... Sem tut js opazila, da je otrok že doma, pa punca hoče, da jo damo nazaj na seznam user posted image user posted image user posted image

Haha, pa res, tega pa sploh nisem opazla. user posted image

M_mojca - kar se tiče aktivnosti in poroda lahko iz lastnih izkušenj povem, da čisto nič ne pomaga. Vsaj meni ne. Sem v tem tednu preselila celo stanovanje in to v bloku v tretji štuk brez dvigala, naš user posted image pa se je samo veselo premetaval in se ni pustil motiti. user posted image user posted image

Sicer pa je za mano ena neprespana noč (zadnja dva tedna sem drugače več ali manj kar dobro spala). Trebuh mi je celo noč otrdeval, sem že upala, da se bo kaj bolj konkretnega začelo dogajati, pa je žal ostalo pri tem.

Zdaj se grem pa še malo k mojemu stisnit v posteljo, ki je danes malo prestavil službo očitno, ker je še skoz v ležečem položaju (ja, splača se na faksu delat user posted image ). Vsem, ki se boste danes odpravile v porodnišnico, želim čim krajši porod s čim manj bolečin (nekaj jih pa more biti a ne user posted image ). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.10.2008 8:06:53   
lena35
Ojla punce!Za mano je še ena težka noč samo da dans imam prebavne motnje boli in črvviči me kot pri menstuaciji ,mai škratek se je zelooooooooo umiril ,pa še zob me boli.Zgleda da se bo pri meni tudi začelo dogajat malo prej ,bomo videli sem pa kr malo živčna ko še imam dans en opravek in ni mojga doma pa se morem sama peljat .Ah bo že sem dan malo tečna in nervozna sama nase.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
6.10.2008 8:54:42   
sončnica24
Uf ste bile pridne čez vikend sem kar rabla nekaj časa da sem vse prebrala.

Čestitke za vse nove user posted image . Ste pridne in vsem očitno porodi lepo potekajo upam da tako ostane tudi pri nas.

Pri meni se tudi nič ne dogaja spim še vedno super edino kar me je danes ponoči desna noga bolela, ker spim ponavadi na desnem boku tako da sem se malo obračala ampak nič hujšega.

Pa še glede imena, jaz sem tudi za OKTOBRSKE LUMPIJE.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 747
6.10.2008 8:57:03   
Dream
Dobro jutro!

Meni je uspelo zaspati šele nekaj po tretji uri zjutraj, vmes sem samo malce dremala. Zgaga mi še vedno tako nagaja, da res ne vem, kdaj bo kaj bolje. Pa po starih vražah menda velja, da se otrok rodi z lasmi, če te peče zgaga. Po moji kurji logiki bi se moral naš user posted image  roditi s pol metra dolgo grivo... user posted image  Sicer pa me začuda nič ne matra po včerajšnjem pečenem kostanju...
Danes bo očitno spet lep sončen dan in jupiiiii, ker otekline odhajajo z mene...
Privoščila si bom dopoldanski obisk pri starših, da mi hitreje mine, ker sem se odločila, da do poroda ne delam nič takšnega, kar bi me utrujalo, ampak se vedno kje kaj najde. A se ve še vedno same vozite z avtom ali so vam bližnji že vzeli ključe?

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.10.2008 9:18:28   
B.M.
Pozdravljene user posted image

Po dolgem času se javljam. SMO ŽE TRIJE ! Kot sem rekla je najin Matic pohitel in to za en teden. Imava prelepega sončka ,brezhibnega. Vsakokrat ko ga pogledam ali pa se samo spomnim nanj imam v očeh solze sreče. Pri porodu sicer ni šlo vse tako gladko, tako da so mi po štirih urah popadkov naredili urgentni CR. Vse skupaj sem prenesla izredno dobro,prav tako pa ati in Matic. Sedaj že par dni uživamo doma v družinski sreči.

Rodili smo 27.9.08 ob 0:27h

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.10.2008 9:30:36   
jolly123
Timnala sporoča sreča....tako majhna, da jo lahko držiš v naročju a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo! Ta sreča je najin sinek Nac. 

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?