Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Trak, sling mi še prosim povejte, kolk imate dolge? Jaz imam trak dolg 4,6m. vendar ga bom zamenjala za 5,2,m ker ta je glih za glih. Se ga da uporabljat, samo vseh variant pa ne moreš zavezat s tako kratkim trakom. Mož pa bi ga lahko uporabljal samo na 1 način, zato bom zamenjala. kje ste ga kupile? v spletni trgovini moj škratek (poišči preko googla), lahko ga pa tudi prek nemške spletne trgovine didymos (google) - se mi zdijo bolj kvalitetni oz, trpežni - so mal debelejši na otip, pa več različnih vrst mešanic imaš . meni se dopade pol volna pol bombaž in volna je sploh ok, ker greje pozimi in hladi poleti. v samo bombažnem kot je moj, se je pa poleti potil in on in jaz. za pozimi pa upam, da ga ne bo zeblo. je pa pri škratku okol 65 eur, prek didymosa pa 85 eur, dobiš pa v 2 dneh - preverjeno od kolegice. pa zraven dobiš navodila v nem in ang jeziku in še dvd. ful reklama . ne, sam res, če bi jaz to takrat vedla, bi gotovo prek didymosa kupila, no, ampak sem s tem svojim tudi zelo zadovoljna! Meni pa je kolegica nabavila. Dobi z Madžarske in so po 35€. Je pa tako, da nisem mogla ravno barve izbirat, ker pač kar imajo, to prinese. Zaenkrat vem, da obstajajo oranžkasti oz. marelični, pa modri, pa rumeno-zeleno-sivi, pa roza-rjavo-sivi. Lahko vprašam, če prinese naslednjič, ko gre goš, še za katero od vas. Material pa ne vem točno kakšen je - ni predebel. Lahko javim, če katero zanima.
|