Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:31:15
|
|
|
|
Kaja08
|
hvala, hvala je pa res ful dobrovoljček
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:31:34
|
|
|
|
Kaja08
|
ooooouuuuujjjjeeeeeeaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:33:39
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja katastrofa je to glasovanje, nikoli ga več ne vpišem v to.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooojjjjeeeeeeeeeaaaaa go Kaja, go Kaja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca - kako ste danes jedli?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:40:39
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Čer nya. Končno ena. Kaj še kaj glasuješ za tvojega Lukeca Ja, vsako uro, ampak se nikamor ne premaknemo. A veš, da če prekineš povezavo, pa spet povežeš, pa osvežiš stran lahko spet glasuješ, v isti uri? Sem prebrala na forumu, pol mi je pa nečak razložil, da to zato, ker se ip zbriše. sem zdejle še enkrat glasovala za Luka Patrika , pa sem še komentarje za prvo slikco prebrala, mislim res poden,kako se ljudje nizko spustijo za usr..... 1000 ojrov, bljak. Majo tri slike gor pa vse na vrhu, več kot očitno da goljufajo. A ni nobenih pravil igre? ROMY, pa za Taja sem tud še enkrat glasovala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem glih gledala, da mamo tud mi kr neki glasov - smo jih dobili na račun zbijanja ocene
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:48:28
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Čer nya. Končno ena. Kaj še kaj glasuješ za tvojega Lukeca Ja, vsako uro, ampak se nikamor ne premaknemo. A veš, da če prekineš povezavo, pa spet povežeš, pa osvežiš stran lahko spet glasuješ, v isti uri? Sem prebrala na forumu, pol mi je pa nečak razložil, da to zato, ker se ip zbriše. sem zdejle še enkrat glasovala za Luka Patrika , pa sem še komentarje za prvo slikco prebrala, mislim res poden,kako se ljudje nizko spustijo za usr..... 1000 ojrov, bljak. Majo tri slike gor pa vse na vrhu, več kot očitno da goljufajo. A ni nobenih pravil igre? ROMY, pa za Taja sem tud še enkrat glasovala. hm,sm zdaj malo brala komentarje,pa očitno res goljufajo.. to že ni prav.. drugače pa sta ta dva dvojčka rojena v 26.tednu,sta imela mislima da 800g in 850g,je bilo ful kritično takrat...a to kje piše??????jaz vem,ker pač poznam.. ampak denar pa le ni vse,sploh če goljufajo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:51:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mojca - kako ste danes jedli? standard, vleče lepo par min, potem pa dretje. Sem pa rekla da bomo zdej jedli na 3 ure in nič prej. Zaenkrat nam je uspelo. Očitno dobi dovolj...kaj pa vem. Dokler se lepo redi se ne bom sekirala več. Kaja Žigi je cukr Zdaj pa grem počasi spat...vsaj enkrat malo prej...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:52:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Čer nya. Končno ena. Kaj še kaj glasuješ za tvojega Lukeca Ja, vsako uro, ampak se nikamor ne premaknemo. A veš, da če prekineš povezavo, pa spet povežeš, pa osvežiš stran lahko spet glasuješ, v isti uri? Sem prebrala na forumu, pol mi je pa nečak razložil, da to zato, ker se ip zbriše. sem zdejle še enkrat glasovala za Luka Patrika , pa sem še komentarje za prvo slikco prebrala, mislim res poden,kako se ljudje nizko spustijo za usr..... 1000 ojrov, bljak. Majo tri slike gor pa vse na vrhu, več kot očitno da goljufajo. A ni nobenih pravil igre? ROMY, pa za Taja sem tud še enkrat glasovala. hm,sm zdaj malo brala komentarje,pa očitno res goljufajo.. to že ni prav.. drugače pa sta ta dva dvojčka rojena v 26.tednu,sta imela mislima da 800g in 850g,je bilo ful kritično takrat...a to kje piše??????jaz vem,ker pač poznam.. ampak denar pa le ni vse,sploh če goljufajo Ja, saj to nič ne rečem, sej sta luštkana, samo en fer plaj pa tud mora bit. Sem pa tud vidla tisto slikco dojenčka nedonošenčka, mi je tud ful grozn.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:55:16
|
|
|
|
*Mojca*
|
Čaki, a ni prvi tisti "direktor"?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:55:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: nya Mojca - kako ste danes jedli? standard, vleče lepo par min, potem pa dretje. Sem pa rekla da bomo zdej jedli na 3 ure in nič prej. Zaenkrat nam je uspelo. Očitno dobi dovolj...kaj pa vem. Dokler se lepo redi se ne bom sekirala več. Kaja Žigi je cukr Zdaj pa grem počasi spat...vsaj enkrat malo prej... Mojca za hranjenje. Mi imamo pa zdej še drugi problem, Ko sem mu dodajala po flaši aptamil, je pa zdej ves zaprt pa ne mormo kakat . Sem danes še Beba mleko kupila, pa bomo videli. So to mleko punce na RR ful pohvalile, tako da upam da mu bo res pomagal.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:56:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Ej najraje bi vse skupaj pustila in ga odjavla res. V kaj se ljudje spuščajo. Pa še nikamor se ne moreš pritožiti. Nikoli več.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 21:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Zdaj pa grem počasi spat...vsaj enkrat malo prej... Ja, jaz tudi - cel teden hodim spat ob pol polnoči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:00:19
|
|
|
|
RMRM
|
a ste vidle komentar od drugega na lestvici . Zgleda da eni dajo otroka krstit samo zarad ojrov
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Čaki, a ni prvi tisti "direktor"? Ja, na eni lestvici, na drugi pa un umazanc od hrane. Sam če pogledaš obe lestvici, boš vidla, da so skor iste fotke.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:03:50
|
|
|
|
RMRM
|
ROMY, vidva sta pa na 4. mestu sem čist notr padla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ROMY, vidva sta pa na 4. mestu sem čist notr padla Nista več -ker ko se pojaviš na lestvici, ti koonkurenca tkoj zbije glasove
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:07:42
|
|
|
|
RMRM
|
pa za Luka Patrika in Taja.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
oceno, ne glasove Joj, pa tale fotka mi je tud fulll dobra
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:16:15
|
|
|
|
RMRM
|
ja, res, je tud nekaj posebnega. Drugač sta pa men ful luštkana še slikca Zara ELLA in naš žabon Max. (ne znam prilepit povezave
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ja, res, je tud nekaj posebnega. Drugač sta pa men ful luštkana še slikca Zara ELLA in naš žabon Max. (ne znam prilepit povezave Dej poišči fotko, skopiraj naslov zgoraj in prilepi tukaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:18:10
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj, takoj padeš dol, ko prideš med prve 10.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:19:00
|
|
|
|
*anamor*
|
pa ni malo čudno, da imajo v 4 dnevah že 2000 glasov. Tukaj mora biti neka finta.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?