|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 14:08:14
|
|
|
|
Blacky30
|
Nanka, kak je Zoja? Je res rotavirus? Sta dobili kakšno zdravilo? Frutka, kak je Lili? Sta šli do P al se je porihtalo? Majuska, glede oblačil za krst...zdaj sem komaj prebrala....vidiš cotike od naše Teje, ni treba imet načičkanih. Ko smo izpolnjevali evidenčni list za krst, me je župnik vprašal, če imava oba krst, za ostale zakramente ni spraševal. Tinky, naša spi v posteljici v sobici čez dan pri dnevni svetlobi. Na začetku je spala vedno v dnevni sobi v ležalniku, zdaj pa jo je začel motit Nejc, ki ne zna brzdat glasu in se je nonstop zbujala, tak da smo jo tja preselili, da ima mir. Pa lepo spi čez dan in tudi ponoči celo noč. Ko pa smo imeli še samo Nejca, pa je spal vedno v ležalniku čez dan, po 3. mesecu pa sem ga začela v posteljico dajat ali pa v voziček, ki sem ga imela kar v stanovanju, ker je bila huda zima in nisva mogla veliko ven. Maja24, saj jaz imam novembra šele drugo slikanje kolkov. Ker je imela vredu kolke, nismo rabili široko povijat in tako imamo kontrolo malo kasneje kot tisti, ki so imeli slabše kolke. Mi smo imeli oba 1B, kar pomeni vredu kolk, samo še nerazvit do konca. 24julij, ja, saj pravijo, da te kapljice povzročajo krče zaradi tega, ker ne pašejo na nerazvito črevesje. Zato pa jih mamice začnejo dajat šele po 3. mesecu, ker je takrat črevesje bolj razvito in je manj možnosti, da bi jo po njih šraufalo. Lindy se nič ne oglasi, sem videla tudi njeno Manco na Naj Junior tekmovanju. Vidim, da je bilo na srečanju v CE super in ste se lepo imele!!! Imate pa vse ful lepe otročke. Gospodinjsko opravilo, ki mi gre najbolj na živce: likanje, brisanje prahu, pomivanje tal. Katero gospodinjsko opravilo pa imate najraje (ker jih pač moramo opravljat, ne ravno da bi ljubile to delo ), jaz najraje cote perem in obešam, pa pobiram s stojala in zlagam v omare. Punce, pridno beležim vse mere, ki mi jih podate v postih ali na zs, samo spravit se moram zraven k seznamu. Obljubim, da kmalu, samo res rabim mir zraven. Zdaj, ko sem videla Larine lepe rjave očke, sem začela razmišljat....kaj tisti otročki, ki bodo potem po enem letu imeli dokončno rjave očke, se že takoj po rojstvu tako obarvajo kot pri Lari ali so tudi mešanih barv, dokler ne postanejo čisto rjave. Ker Teja ima neke čudne sivo, vijolične z malo rjavimi črticami noter. Pojma nimam, kakšne bodo na koncu postale. Nejc je imel od začetka bolj na modro, pa so mu potem modre ostale. Neboglasnica, vidim, da ste se imele prav fajn pri tebi na obisku. Najbolj pa me zanima....si dobila sladico? Tak, zdaj sem vas prebrala do 50. strani menda, pa pokomentirala. Zdaj pa sta moja moška prišla domov in grem čekirat, kaj sta nakupila. Upam, da kak priboljšek za mami. Teja pa že celo dopoldne spi. Se še javim, čao. Hvala da glasujete: http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/Page-2.html (TEJA IN NEJC)
|
|
|