|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 0:39:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 7:46:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 8:53:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
4.10.2008 9:01:29   
Nasara88
ja sem opazla user posted image zgleda je pri nas tudi stric (moj brat) v akcijo stopil user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.10.2008 10:19:51   
lidija***
En zasnežen pozdrav iz koroškeuser posted image user posted image user posted image .Pohorje je belo.

Počitnice- kaj pa Avstrija? Bad Klein ali pa kaj takega. Pred sezono in po so ful dobre cene. Pa terme so zrihtane v nulo.
Kopanje- naša pa uživa v masaži.Nikoli pa je ne kopam lačne, tako, da se ji nikamor ne mudi.
Prijemati pa si je začela rokice in jih tako gleda. Smeji se najbolj ateku, ko pride iz službe. Kot, da sem jaz tako dolgočasnauser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.10.2008 10:33:23   
lidija***
jocika-
Po eni strani mi je žal, da sem ji kdaj dala dudo, ker se na zizi sploh ne tolaži več - jo ima izključno za hranjenje. 5 min, pa se odklopi. Vse lepo in prav, sam včasih bi jo stisnala seb, pa tko potolažla, pa me odklanja in mi je ful hudo.

Boljše, da se ne tolaži na zizi in se potolaži z dudo. Prijateljica, ki je dojila 18mesecev, mali ni imel dude in ima sedaj ful kariesa. Vsaka tekočina, razen vode škodi zobkom, če jo imajo malčki kar naprej v ustih. Tudi naša se nahrani v 5minutah in pol ne vleče kar tja v tri dni. Meni je to všeč. Pa ji dam pol dudo in jo stisnem k sebi, če se hočem še cartljatuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.10.2008 11:41:12   
jocika
ma lidija, mogoč maš prav. Sam fantek od kolegice se je vedno stisnu k mami na zizo, ko je bil razburjen, pa se je tak lepo potolažu...Ampak če pa dobr pomislim, maš pa prav.
Kopanje - no, vidim, da nimam edina takih problemov - mogoč ji je pa res prehladno - bom probala, če je to vzrok, pa bom naslednjič bolj zagrela.
Kar se pa smejanja tiče, je blo pa dons dopoldne že malo boljše spet - sam očitno sem tud jaz dolgočasnauser posted image , ker se drugim bolj na široko nasmehne - sploh atiju. Sem pa brala, da je to običajno. No ja, sam da bo...
Ful odvisno je od dneva - včasih ma ful čebljav dan, pa bolj nasmejan, pol je pa zdle prišlo par dni, ko je bla čist neodzivna. Edino okolica jo pa fuuul zanima - pa igrače. To pa tak radovedno opazuje, da ji skor očke pobegnejo.

Kar se pa počitnic tiče, ne morm pa nobene zraven rečt, ne greva nikamor letos - ni dnarja... Mogoč bo drugo leto boljš...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 11:57:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.10.2008 12:07:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska pa je včeraj user posted image , a ne da??? Vsaj tako sumim s tvojega podpisa na FB.user posted image user posted image user posted image

Nočko, pupe.user posted image

Narobe sumiš user posted image   po več kot dveh mesecih sem bila prvič zvečer zunaj, na koncertu Natache Atlas. In bilo je noro fajn user posted image

Eh, idi se solit. Sem pa daleč mimo vsekala.user posted image  No, samo uživala pa si in to je najbolj pomembno.user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.10.2008 12:08:30   
dzanika
dzanika,še imaš kaj peciva?
lahko pridem koštat..

Ja še. Sam bo po mojem danes zmanjkalo. Ker mamo še vedno obisk. Je pršla od mojga teta iz italije za vikend. Tko da pohiti. user posted image
Lex tudi ti dobrodošla na pecivo. user posted image

A je možno da je pri nas na seznamu poskok v rasti? Do zdej je namreč ponoči vedno spal 9, 10 ali 11 ur v kosu. Zadnje dva dni pa se zbuja na 3 do 4 ure.
Glede dopusta pa bomo mi šli verjetno v čateške novembra ali decembra. Sam tebi lex je težje k maš 3 otročke, rabiš več prostora. Mi bomo že enga stlačli nekam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.10.2008 12:08:54   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

jaz pa še kar pridno klikam vsa julijska deca,tudi na tuš klubu user posted image user posted image

PRIDNA, PRIDNA PUNCA! user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.10.2008 12:12:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

ja sem opazla user posted image zgleda je pri nas tudi stric (moj brat) v akcijo stopil user posted image user posted image

Kaj na Patricka pa je pozabil?user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.10.2008 12:14:58   
Blacky30
Mi pa imamo končno cotike, ki jih bo imela Teja oblečene na svojem krstu. Da vam jih pokažem:

čeveljčki:
user posted image
bodi:
user posted image
hlače:
user posted image
majčka, ki je sicer kupljena kot kompletek s plišastimi hlačami, ki jih bo imela pa za doma:
user posted image
kapica:
user posted image
zokni:
user posted image
jaknica:
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 12:20:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.10.2008 12:23:11   
dzanika
Joj blacky ne me spominjat. Mi še nimamo nič kupljeno za krst. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.10.2008 12:23:54   
neboglasnica
kopanje: punce, če se dete ne mara kopati, ga res ni potrebno vsak dan tlačiti v vodo. Nekateri otroci tega pač ne marajo in vzljubijo šele tuširanje.

počitnice: mi bomo tudi med jesenskimi kam mahnili

netki: a mi lahko poveš, tu ali pošlješ zs kateri hotel v KG je to?

zimska: si dobila sms glede angel sounda ali kaj že prodajaš

Todi, kje si pa ti?

lex: pakiranje je pa ja "najlepši" del počitnic user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.10.2008 12:24:38   
neboglasnica
blacky30: prava gospodična bo, ne pozabi nam poslat slik

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.10.2008 12:26:38   
jocika
jaz se pa psihično pripravljam na dejstvo, da si moram noge zrihtat, ker imam že cel pragozd gor

pod tole se lahk podpišemuser posted image user posted image user posted image

Kak bojo vaši lepi za krst!!!!
Mi se pa ne bomo krstili - jaz bi jo še, če že za drugo ne, pa za to, da bi jo lahk tak na luštno naštimalauser posted image , ampak je moj ful proti - zagrižen ateist. Pol mu je pa še moj brat zadnjič takoj v podporo skoču, ko smo mel debato... eh, se bo pa sama, če bo mela kdaj interes - sam dvomim

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.10.2008 12:26:43   
dzanika
Kaj vse se rabi za krst? Pa koliko se plača župniku? A majo kakšno ceno določeno al se mu pač kr tko kej da? Pa kolk ste mu kej dali? Ker nama včeri ni nič reku vprašat mi je blo pa nerodn. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 12:28:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.10.2008 12:31:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: jocika

Mi se pa ne bomo krstili - jaz bi jo še, če že za drugo ne, pa za to, da bi jo lahk tak na luštno naštimalauser posted image , ampak je moj ful proti - zagrižen ateist. Pol mu je pa še moj brat zadnjič takoj v podporo skoču, ko smo mel debato... eh, se bo pa sama, če bo mela kdaj interes - sam dvomim

Nič bat, pri nas je bila ista situacija, pa je potem Sara dve leti sitnarila in je lani moj popustil in Sara je bila lani za moj god krščena. Stara je bila pa 8 let. Torej, še je upanje.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.10.2008 12:32:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

neboglasnica - mislim da so to hoteli v Kranjski, ki jih ima HIT (Larix, itd); poglej če je kaj pametnega na tem linku http://www.hitholidays-kg.si/

Tale Larix mi je ostal v spominu samo po tisti tragični smrti enega fantka z naših koncev. Tako da...vseeno hvala.

Kako pa masaža????

Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.10.2008 12:32:51   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Kaj vse se rabi za krst? Pa koliko se plača župniku? A majo kakšno ceno določeno al se mu pač kr tko kej da? Pa kolk ste mu kej dali? Ker nama včeri ni nič reku vprašat mi je blo pa nerodn. user posted image

Ni cene določene, vsaj pri nas ne. Ko je konec, lahko daš prispevek tam v tisto škatlo, ki jo imajo ponavadi nastavljeno, če pa imate krst med mašo, pa itak pobirajo vmes prispevke od vseh ljudi. Naj bi pa večji del tukaj dala botra oz. boter, itak pa se ne vidi, koliko daš, če vržeš v škatlo. Kakih 10 ali 20€ verjetno, kaj te vem. Moram našo botro vprašat, kolk je dala pri Nejcu.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
   [Brisano sporočilo]
4.10.2008 12:37:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.10.2008 12:37:20   
Blacky30
Aja, Dzanika, prvo vprašanje pa sem spregledala...kaj rabite za krst:

- svečo (kupi boter)
- belo blago (kupi boter), lahko naročiš celo tako, da je izvezeno gor ime otroka in datum krsta
- oblačila (pri nas kupla botra)

Ponavadi boter kupi tudi zlato verižico s križem kot simbol krsta.
Pa ne pozabi naročit torte, brez tega tudi ne gre.user posted image  Pa zračunaj si, da boš imela dan OH na krst, da boš lahko tortico jedla.user posted image user posted image  Sorry, malo heca.... ja, mislim, da je to vse, da ne rabite druga.
Pa goste moraš nekam povabit. Jaz sem pri Nejcu imela še balone, pa aranžmaje iz rož za na mize, ker smo imeli piknik, pa vabila sem naredila in odposlala.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?